2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

K kbrfhm canim nasil oldu oglun?

Benimki cingiragi tutup salliyor, bazen yuzune geliyor cok heyecanli sallarsa. Yumusak oyuncaklari minciklayip agzina goturuyor fln. Bu ayda salliyorlar genelde ama belli olmaz ki biraz erken biraz gec illa ogrencek.

Ama goz temasi onemli. Belki su an alci var diye sinirli ve hircindir o yuzden kurmuyordur, ozel durumunuz var sonucta, size kinlenmistir belki bebisler cok hisli oluyorlar Sen yine gozlemle, kontrolde de dr.a sor bence.

Ben de benzer seyler koyuyorum arti yelek filan. Biz cingirak disinda oyuncak almadik henuz pelus oyuncak icin cok kucuk baska da birsey yok sanki bu donem icin... peki nasil bi canta kullaniyosun ben sirt csntasi alacagim galiba

Ben ufaklık doğmadan önce bir orta boy kuzu almıştım. Şİmdi ona elleye elleye uyuyor.

Uyurken anca sebze püresi yoğurt bulaşık çamaşır serme katlama vs yapabiliyorm çok kusuyo reflü var kıyafeti bi dünya ama yetmiyo öyle olunca. gece de 11-13 arası yatıyo şükür ama aynı zaten. O yatana kadar benden kendime bile hayır yok yatınca iş sonra uykusuzluktan bayılıyorm. Şükür aç kalmıyorm gündüz bişeyler arıştırıyorm akşam ya dışardan ya da makarna vs.

Reflü için doktor gastrotuss baby diye bir ilaç verdi. Dışarıdan alınıyor. Mamadan yada memeden 5-10dk sonra veriliyor. Kusmayı durduruyor. Ayrıca yatağın başını ayaklarından yükseltin. Bir de mamanın içine 1-3% oranında keçiboynuzu unu KEBOY koyun dedi doktor. Yada Bebelac Nutrikonfor yada Aptamil AR ( Anti Reflü) kullanabilirsiniz. ( Tümü doktor tavsiyesi) Bayağı işe yaradı.

Yvzbt Reflü için doktor gastrotuss baby diye bir ilaç verdi. Dışarıdan alınıyor. Mamadan yada memeden 5-10dk sonra veriliyor. Kusmayı durduruyor. Ayrıca yatağın başını ayaklarından yükseltin. Bir de mamanın içine 1-3% oranında keçiboynuzu unu KEBOY koyun dedi doktor. Yada Bebelac Nutrikonfor yada Aptamil AR ( Anti Reflü) kullanabilirsiniz. ( Tümü doktor tavsiyesi) Bayağı işe yaradı.[/QUOTE]

B
Bez kitaplardan mi aldon nerden aldin

Yvzbt kanguru senin için en uygun taşıma aracı. Ben huysyz olduğumda asıyorum boynuma az da olsa iş yapıyorum. Çamaşır falan katlanıyor, çorba karıştırılıyor. Az da olsa elektrikli süpürgeyle süpürülüyor

Gecmjs olsun. Nasil gecti sunnetiniz bebis iyidir insallah biz de 17 sinde gitcez korku sardi beni de...

Bugün doktor amcayla görüştük :) Gelişimi boyu kilosu iyi dedi. Ek gıdaya başlıyoruz. Mideyi zorlamamak için 1er çay kaşığı ile pirinç unlu formül mamaya başlıyoruz. Yoğurt sebze çorbası meyve püresi de olacak ama tadımlık. Doktor ilk önce zorlama asla yok. Yemiyorsa istemiyorsa, bırakın başkasına geçin sonra gene deneyin dedi. 3 gün kuralı var. Bir de koca liste verdi. :)
Vegaferon kan damlasını sordum. Ek gıda biraz oturunca 2 damla gün aşırı ile başlayın. Sonra her gün 2 damla, sonra gün aşırı 4 damla sonra hergün 4 damla şeklinde fazlalaştır dedi.

1 havuç, 1 elmanın kalın soyulmuş kabuğu ve 1 tutam ıhlamur biraz kaynatın. Azar azar verebilirsiniz. Öksürük kesiyor bu karışım

seneye bu zamanlar bizim minnoslar ne yapiyor olcaklar acaba ? gene kizlarr uyumuyor .surekli esyalari karıştırıyor döküyor ,inatci,yemiyor,krese vericem nereye versem kilo almiyor azi disi cikmadi sonra ikinciyi mi yapsak ayy zaman hem cok hizli hemde cok yavas geciyor subat bitecek iki haftaya .. ahh ahh minnoshn uyku saatini geçirdik aglaya aglaya zorla yatti iki saat oldu ben kasindim uyumadim yine ,iyisimi yatayim gece babasi nda gündüz bende :)) allahh rahatlik versin herkese

Hafi kolay gelsin o zaman :) vegaferon verecek misin simdi?

Bugun sebzeleri karistirdim ilk kez.kabak ve havucu haslayip pure yaptim.tadi cok kotu oldu icine biskuvi kirdim bi tane.tattim tadi superdi cezerye gibi olm stu ben yedirmedim annem yedirmis sevmis tadini. Babasi da bana yerken resim atti suratini gormeliydiniz memnunsuz yiyor ama buna ragmen bitirmis hepsini

Eklentiler

• IMG-20160212-WA0005.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 101
Bunu
Bunu yuzmeyi unutmasin diye mi yapiosunuz

M
Masallah bu kiza cok tatlii

Canım listeyi paylaşır misin bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…