Ben de benzer seyler koyuyorum arti yelek filan. Biz cingirak disinda oyuncak almadik henuz pelus oyuncak icin cok kucuk baska da birsey yok sanki bu donem icin... peki nasil bi canta kullaniyosun ben sirt csntasi alacagim galiba
Bez kitaplardan mi aldon nerden aldinAyy kızlaar koptum :)))
Bn de çok korkuyorm hamile kalmaktan da yaklaşık 7 senelik evliyim hiç bi kaza olmadı sanki olmazmış gibi geliyodu. Korunmayı bırakınca hemen hamile kaldığım için ödüm kopuyo :))
@phenyl ben de çok merak ettm neden spiral istemediğini??? Bn de düşünüyorum da korkuyorm çok acır diye. Dr a gitmek bile istemiyorm
oğlumda da eşimde de var cnm reflü zaten genetik de olabiliyomuş. Aynı şekilde hıçkırık, fışkırtarak kusma her gaz çıkarmada, kesik süt gibi kusma, sonra da ağzına mide sutu gelip buruşturuyodu tükürük artmıştı çok bunlar işte belirti. Şimdi çok şükür azaldı max 2 kere azıcık kusuyo günde bıkmıştım devamlı üst değiştirmekten. Biz de ilaç kullandık bana da arttı gibi gelmişti dozunu artırdı dr haftaya kontrol var büyük ihtimalle bırakcaz ilaçları inşallahhh
Cnm unutmaz hem bakıcı da olsa aynı hatta daha kötü. Sonuçta bi yabancı. Bi de akşam al yanına git başka odaya bolbol vakit geçir. Özellikle karnı tokken. Emin ol gülücükler saçacaktır bolca :)
Cnm sıkma sen canını inşallah bi düzene girersiniz umarım herşey yolunda gider.
Bu arada 2 öğün sma, 1 öğün sebze püresi+ yoğurt, 1 öğün meyve maması, 1 öğün muhallebi. Totalde 5. Emmiyor oğlum
Biz dün aldık cnm kitap bugün 3 kez okudum ama oğluş yatağında uyuyacağı zaman önce sakinleştirdim sonra okudum. İlkinde dinlerken uyudu kaldı, ikincide okurken mayıştı bn de bıraktım okumayı odadan çıktım uyumuş. Gece uykusuna yatarken okudum bide ama uykuya direndiği için dinlemedi bile :)) uyku rutini olarak okuyorm
Gecmjs olsun. Nasil gecti sunnetiniz bebis iyidir insallah biz de 17 sinde gitcez korku sardi beni de...Bugün sabaha kadar yatmadik oğlum öksürüyor ğer öksürdügünde uyanıyor bizde uyaniyoruz tabi boğulacak gibi oluyor dün dr.gittik muayene etti iyi dedi kuru öksürük boğazı falan temiz dedi aferin verdi bitki çaylarıda verebilirsin dedi inşallah ilerlemez...bu arada bugün 11 de sünnet olacak ogluşum inşallah çok hafif atlatırız çok korkuyorum bide biz yanında olmayacakmışız çok üzülüyorum daha küçücük nasıl dışarda beklicez korkacakmi ağlayacak mı bilmiyorum offffff
Benim de cok uykum var ama burayi kendi sosyalligim gibi goruyorm iyi geliyoBen buradayim da nasil buradayim. Oglumla yata yuvarlana zorlao uyuduktan sonra tadini cikarayim diye uyuyasim gelmiyo
1 havuç, 1 elmanın kalın soyulmuş kabuğu ve 1 tutam ıhlamur biraz kaynatın. Azar azar verebilirsiniz. Öksürük kesiyor bu karışımGecen ay bronsit baslangici olmuştu o zaman hiriltida vardı buhar yaptık antibiyotik kullandik dün dr.gittik hicbirseyi yoktu bugün öksürük başladı o kadar da dikkat ediyorum daha fazla artmadan ne yapabilirim ki ihlamur versem birkaç kaşık olurmu acaba cumada sünnet olacaktık
Ben iki tatli kasigi koyuyorum 150 cc yapiyorum.baxen 150 yi icemeyecekse yarisini yapiyorum bir tatli kasigi koyuyorum.W wish-hope-lovee canım aptamil gece aldım 100 ml 3. Buçuk yemek kaşığı diyo sen nasıl hazırlığın benimki 5 ay 9 gunluk
Oyle deme kiz bi çay ve kısırımiz eksikBenim de cok uykum var ama burayi kendi sosyalligim gibi goruyorm iyi geliyo
Bugün doktor amcayla görüştük :) Gelişimi boyu kilosu iyi dedi. Ek gıdaya başlıyoruz. Mideyi zorlamamak için 1er çay kaşığı ile pirinç unlu formül mamaya başlıyoruz. Yoğurt sebze çorbası meyve püresi de olacak ama tadımlık. Doktor ilk önce zorlama asla yok. Yemiyorsa istemiyorsa, bırakın başkasına geçin sonra gene deneyin dedi. 3 gün kuralı var. Bir de koca liste verdi. :)
Vegaferon kan damlasını sordum. Ek gıda biraz oturunca 2 damla gün aşırı ile başlayın. Sonra her gün 2 damla, sonra gün aşırı 4 damla sonra hergün 4 damla şeklinde fazlalaştır dedi.
Bunu yuzmeyi unutmasin diye mi yapiosunuzKizlar yarinki yuzmeyi iptal ettim.ben de girecegim havuza, egitmen bana anlatacak, ben oglusuma ogretcem. Ama bikinilerim ve mayokinilerim ayva gobegimle hic uyumlu degil, goruntu kirliligi yaratmiyim dedim
Yuzucu mayosu alcam. Ne one,i var diceksiniz belki ama ne bilim kompleks yaptim iste.
Esim de arastirip baska kurs bulmus, resmen 2 kati fiyat ama o icine sinmis.
5 martta goturuyoruz, cok sabirsizim yaa onun suda cirpinislarini gormek istiyorum, minik bir balik gibi yuzer insallah, yazin da denizde bize hunerlerini gosterir
Valla Aynen cnm cok muhabbetli burasi cok alistim yarim saattir okuyorum gozler kapansa daOyle deme kiz bi çay ve kısırımiz eksikbiz kadar faal gorusen mi var oglumun bezinden cikana kadar biliyonuz be
Masallah bu kiza cok tatliiBugun sebzeleri karistirdim ilk kez.kabak ve havucu haslayip pure yaptim.tadi cok kotu oldu icine biskuvi kirdim bi tane.tattim tadi superdi cezerye gibi olm stuben yedirmedim annem yedirmis sevmis tadini. Babasi da bana yerken resim atti suratini gormeliydiniz memnunsuz yiyor ama buna ragmen bitirmis hepsini
Hayirli olsun canim oglum yok ama ben bile kotu oldum gorunce.insallah cok cabuk iyi olur bebisin.Kizlar paylaştım ama kötü olmazsiniz umarım.sünnet ettirmek isteyenlerde bu resmi pipiyi görünce vazgecmezler umarım
Bugün doktor amcayla görüştük :) Gelişimi boyu kilosu iyi dedi. Ek gıdaya başlıyoruz. Mideyi zorlamamak için 1er çay kaşığı ile pirinç unlu formül mamaya başlıyoruz. Yoğurt sebze çorbası meyve püresi de olacak ama tadımlık. Doktor ilk önce zorlama asla yok. Yemiyorsa istemiyorsa, bırakın başkasına geçin sonra gene deneyin dedi. 3 gün kuralı var. Bir de koca liste verdi. :)
Vegaferon kan damlasını sordum. Ek gıda biraz oturunca 2 damla gün aşırı ile başlayın. Sonra her gün 2 damla, sonra gün aşırı 4 damla sonra hergün 4 damla şeklinde fazlalaştır dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?