2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bende merak ediyom ne zamana kadar aktif paylascaz acaba SBS ye kadar giderim yada ÖSS tuvalet eğitimini kreş 1. Sınıf terasları .... Ama 2. Bana çok uzak hatta öyle bi plan yok

Oy masallah ona :)) iyi araniz dimi?

W wish-hope-lovee tatlım kabak bizim bildiğimiz yeşil kabak mı? eğer öyleyse bence çok doğru değil, çünkü mevsimine uygun değil. Satılanların hepsi sera. Onun yerine yer elması koysan daha iyi olur.

Neden dersen, yıllar önce gördüğüm bir olayı annatayım; şimdi yapıyorlar mıdır bilmem ama Burası Türkiye. Bu kadar bilgisiz köylüyle herşey olur.

1993te Finikede bir seraya girmiştim. O zamanlar daha bu hormon muhabbetinin "m"si bile yoktu o zamanlar. Amcam eline almış bir maşrapa, habire kabakların çiçeklerini bir suyun içine daldırıp çıkartıyor. Hayırdır bu ne diye sorunca cevap "Gozüm, buna daldırınca bir çiçekten hergün bir kabak alıyok da ondan daldırıyom" demişti. Meğersem o hormonmuş, 1/1000 seviyesinde verilmesi gereken hormonu almış amcam doldurmuş maşrapaya kabağın çiçeklerini daldırıp daldırıp çıkartıyor. Ya ben buzdolabında büyüyen patlıcan gördüm. Aldım karnıyarıklık, unutmuşum dolapta 1 hafta sonra olmuşlar mangalda közlemelik. O yüzden bence " mevsimsiz sebze ve meyveleri" ne olur almayın, hele ki juniorlara vermeyin. Sevgiyle...

@fulya01 canım oyy kıyamam kuzuya bende bi kötü oldum resimleri gorunce gelmis gecmis olsun canım sukur atlattiniz

ayhkdry masallah canım Ama o ne karizma bakışlar oyle artist yaa :)) yerim onuu
Sagol canm buyuyunce tesbih sallicak gibi duruyor bizim oglan
Oyy yerim onu maşallah bzmkide öyle oyun halisindaki oyuncaklarla ilgilenmiyor artik
Afferin kuzuya bzmki henüz bitirmeye başlamadı ne kadar yapıyorsunuz canm bzmki bugün 40 cc yedi galiba afiyet bal şeker şifa olsun kuzularimiza

Sağol canım. Ben olcmuyorum canım göz kararı veriyorum. Yarım kabak Yarım havuctan çıkan purenin yarisini verdim bugün 40 cc ya var ya yoktu.

Balkabagini benim bebiste çok sevdi arkadaşlar aklınızda olsun, 2 dilim hasladim pure yaptım çok güzel yedi, bide çorbasını yaptım 2 dilim balkabağı, havuç patates çok küçük, 1 yemek kaşığı pirinç ve çok az ince bulgur bunları haşlayıp pure yapıp içine zeytinyağı bunu da çok sevdi ayrıca yaptığım pureyi biraz sulandirip içine organik bebe biskuvisini ezdim buda tatlısı oldu gerçi bisküvi çok vermemek lazım. Biz yeni geçtik ek gıdaya maalesef birşey yemiyoruz ama balkabagini sevdi.

Bunu

Bunu yuzmeyi unutmasin diye mi yapiosunuz

Yok yuzmeye zaten goturmek istiyorum,ne bilim belki bi yuzucu bi su topu oyuncusu olur, cok isterim
Erken goturmek istememin sebebi suda nefessiz kalma refleksini unutmamis olmasi, gec bile kaldik gerci, ama 2. 3. Ayda cok huysuzdu, yikardi orayi

Can'ım bugün de chicco %29 indirime girmiş. Ona benzer mama sandalyeleri de var, onlar da uygun fiyat bi bak istersen.
Canım 23 şubatta tekrar indirim de o marka o zaman alırım benim gıcık kocam kredi kartını iptal ettirdim dedi ettirmemis e kart sendeydi onunla alsaydin diyor bir de :)

Canım mevsimi değil kabağın niye onu tercih ediyorsun? Biz tam olarak geçmedik ama ben havuçla yer Elmas'ını veriyorum evet çok severek yemiyor ama en azından farklı ve mevsiminde diyorum. Bir de geçen bebe bisküvisini denedim evde nette bi sürü tarif var tabii tatlı olmuyor market işi gibi ama kendim yapınca biraz daha rahat veriyorum. Zaman alıyor bazen insan üşeniyor falan ama değer bence. Hem bi yıl ben bakmam diye ücretsiz izne ayrıldım. Hakkı'nı vereyim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…