- 8 Ocak 2016
- 231
- 617
- 33
- 35
Sagol canim suratimiz sebze yeme modu; daha tatli hallerde oldugu olmustur kendisininM
Masallah bu kiza cok tatlii
Askim diyorum bak sunnet yaptiriyo arkadaslar. Kim? Sen tanimazsinValla Aynen cnm cok muhabbetli burasi cok alistim yarim saattir okuyorum gozler kapansa dakis gunu Disari da cikamiyoruz iki insangormus gibi hissediyorm
seneye bu zamanlar bizim minnoslar ne yapiyor olcaklar acaba ? gene kizlarr uyumuyor .surekli esyalari karıştırıyor döküyor ,inatci,yemiyor,krese vericem nereye versem kilo almiyor azi disi cikmadisonra ikinciyi mi yapsak ayy zaman hem cok hizli hemde cok yavas geciyor subat bitecek iki haftaya .. ahh ahh minnoshn uyku saatini geçirdik aglaya aglaya zorla yatti iki saat oldu ben kasindim uyumadim yine ,iyisimi yatayim gece babasi nda gündüz bende :)) allahh rahatlik versin herkese
Oy masallah ona :)) iyi araniz dimi?Bugun sebzeleri karistirdim ilk kez.kabak ve havucu haslayip pure yaptim.tadi cok kotu oldu icine biskuvi kirdim bi tane.tattim tadi superdi cezerye gibi olm stuben yedirmedim annem yedirmis sevmis tadini. Babasi da bana yerken resim atti suratini gormeliydiniz memnunsuz yiyor ama buna ragmen bitirmis hepsini
Valla Liste çok uzun sayfaların resmini çekip göndermem gerekli. Yarın yapsam olur muCanım listeyi paylaşır misin bizimle
Sagol canm buyuyunce tesbih sallicak gibi duruyor bizim oglan
Oyy yerim onu maşallah bzmkide öyle oyun halisindaki oyuncaklarla ilgilenmiyor artik
Afferin kuzuya bzmki henüz bitirmeye başlamadı ne kadar yapıyorsunuz canm bzmki bugün 40 cc yedi galiba afiyet bal şeker şifa olsun kuzularimizaBugun sebzeleri karistirdim ilk kez.kabak ve havucu haslayip pure yaptim.tadi cok kotu oldu icine biskuvi kirdim bi tane.tattim tadi superdi cezerye gibi olm stuben yedirmedim annem yedirmis sevmis tadini. Babasi da bana yerken resim atti suratini gormeliydiniz memnunsuz yiyor ama buna ragmen bitirmis hepsini
Canım ben kapidan girerken yine Surat yaptı başını çevirdi falan ama sonra alıştı iyiyiz şimdiOy masallah ona :)) iyi araniz dimi?
Sagol canm buyuyunce tesbih sallicak gibi duruyor bizim oglan
Oyy yerim onu maşallah bzmkide öyle oyun halisindaki oyuncaklarla ilgilenmiyor artik
Afferin kuzuya bzmki henüz bitirmeye başlamadı ne kadar yapıyorsunuz canm bzmki bugün 40 cc yedi galiba afiyet bal şeker şifa olsun kuzularimiza
Can'ım bugün de chicco %29 indirime girmiş. Ona benzer mama sandalyeleri de var, onlar da uygun fiyat bi bak istersen.Maalesef canim çankırı da oturuyoruz mahrumiyet bölgesi :)
Iyi bari demek nazlaniyomus :)Canım ben kapidan girerken yine Surat yaptı başını çevirdi falan ama sonra alıştı iyiyiz şimdi
Bunu
Bunu yuzmeyi unutmasin diye mi yapiosunuz
Canım 23 şubatta tekrar indirim de o marka o zaman alırım benim gıcık kocam kredi kartını iptal ettirdim dedi ettirmemis e kart sendeydi onunla alsaydin diyor bir de :)Can'ım bugün de chicco %29 indirime girmiş. Ona benzer mama sandalyeleri de var, onlar da uygun fiyat bi bak istersen.
Canım mevsimi değil kabağın niye onu tercih ediyorsun? Biz tam olarak geçmedik ama ben havuçla yer Elmas'ını veriyorum evet çok severek yemiyor ama en azından farklı ve mevsiminde diyorum. Bir de geçen bebe bisküvisini denedim evde nette bi sürü tarif var tabii tatlı olmuyor market işi gibi ama kendim yapınca biraz daha rahat veriyorum. Zaman alıyor bazen insan üşeniyor falan ama değer bence. Hem bi yıl ben bakmam diye ücretsiz izne ayrıldım. Hakkı'nı vereyim bari.Bugun sebzeleri karistirdim ilk kez.kabak ve havucu haslayip pure yaptim.tadi cok kotu oldu icine biskuvi kirdim bi tane.tattim tadi superdi cezerye gibi olm stuben yedirmedim annem yedirmis sevmis tadini. Babasi da bana yerken resim atti suratini gormeliydiniz memnunsuz yiyor ama buna ragmen bitirmis hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?