2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Cezerye gibi oldu demisti balkabagidir verdigi bebe biskuvisi bende kendim yapayim diyorum da vakti gelince bakalim. Anneme dedim cok tatli hazirlar vermek istemiyorum diye biz bide seker katardik size verirken dedi iyi dedim obez olmamisiz :)

Kizlar gunaydin. Kizim 2 gundur geceleri inliyor memeyi alinca susuyor ama 2 dk sonra yine kipirdaniyor ve inliyor bu gece tamemn felaketti hic uyumadi ve hala uyumuyor. Uyurken inliyor ama uyandigi an gulucukler saciyor ve surekli hapsiriyor. Bi agrisimi var neyi var anlayamiyorum cildirmak uzereyim ve bende 2 gundur uykusuzluktan asiri halsizim. Nolur bi fikri olan varsa soylesin nenyapabilirm? Gece 1 kasik calpol verdim ama bisey degismedi. Dis mi acaba diyorum ama elini hic kulagina ve agzina goturmuyor daha once disi zorladiginda surekli eli agzinda ve kulagini kasiyordu. Ac desem oda degil surekli emiyor mememi of kafayi yemek uzereyim....yardimmmmm

Bende merak ediyom ne zamana kadar aktif paylascaz acaba SBS ye kadar giderim yada ÖSS tuvalet eğitimini kreş 1. Sınıf terasları .... Ama 2. Bana çok uzak hatta öyle bi plan yok
bende ikiyi kaldiramam herhalde. akilli uslu bebegim olcakti ne hayallerim vardi saglikli olsun da cok şükür diyorum ama bikkinlik gina da gelmedi degil omrumun yarisi gitti sanki.uc gecedir sabah 4.30 ta kalkiyor iki saat ayakta oymuyir gülüyor bu sabahta 5.45 te kalkti zaten 2.5 saatte bir uyaniyor buda cabasi kucakci minnos. karsidaki komsunun ki salincaktan inmiyor gece 20.30 da yatio sabaha kadr oburunun ki ne verse yiyor koydugu yerde duruyor.benle dogun yaoan arkadasm sabahabkadr yatio zor kaldiriyoum diyor kiskanmiyim kiskanmiyim her cocuk farkli diyorim ama gozum sokuyorlar her defasında yine de ne masallah bizimkide buyusun yormaz inw bizi . valla bizim uyumamiz yememiz oynamamiz hep zor Allah dagina gore kar verirmis ne dagmisiz arkadas diyorum :) simdi ayagimda salliyorum agkiyarak kalkio sicrio neyi var anlamiyorum da uykusuz aslinda uyusasa da yatsam diycem sut kalmadi aciktim bir şeyler yesem sut sagmaya sut sagsam yemege firsatim kalmiyo

Diş ağrısı olsa calpol verince hemen uyurdu canım..Gaz,soğuk algınlığı, diş kaşıntı sı bunlardan biri..Memenizi alıyorsa aç ta olabilir artık büyüdü ler tokken meme kabul etmiyor benimki her seferinde kabul ediyorsa aç da olabilir.

Gunaydin kizlarben yine zombilikteyim. Oglum gece saat basi kalkti nerdeyse omzuma alinca sakinlesip uyudu yatagina koydugum an mizlayarak uyandi bu neden olur ki emmek de istemedi
Muhtemelen diş çıkaracaklar canım.. İyice yaklaştı sanırım, benimkide aynı

uzun sureden sonra herkese mrb kac gundur bebisim uykusuz gece gunduzu karistirdi galiba.ulke degistirdik annemlere geldim guya dinlenmeye bidik izin vermiyoki gece bi saga dondureyim diye ugrasiyo bi sola uykulu uykulu agliyarak kafam sisdi.ek gidaya kimler gecdi kizlar yogurdu gunluk sutten mi yapiyosunuz????? bebislerin kilosu boyu ne kadar opdum tuuumm kuzucuklariiii ve sizleri

Bn geçtim canm bir hafta olucak havuc ve yer elması yada havuc ve pafates veriyorum aksamda anne sütü ve yulaf unundan muhallebi yogurda keçi sütü gelince gecicem 7550 68 cm inşallah kilo aldirir ek gida

Benimki cok emme meraklisi olmamasina ragmen son gunlerde gece uyaniyor, memeyi agzina alir almaz uyuyor.
5.ayi doldurunca oldu, donemsel mi acaba? Ben ole dusundum

C
Memeyi almasinin sebebi memede uyumaya alismis olmasi malesef emzik olarak kullaniyor ac gibi emmiyor yani. Soguk alginligi belirtiside yok ama geriye bi tek gaz kaldi onuda ara ara cikariyor ama onceden daha cok cikariyordu buyudukce azalmasi gerekirken bizimkinde ters tepti sanirim

Can'ım maaşallah kızına:) biz de 3 haftadır ek gıdaya geçtik. Kızının kilosu falan Nasıl oldu Can'ım?

Can'ım merhaba:) epeydir görmemiştim seni. Biz ek gıdaya geçeli 3 hafta oldu. Ben şişe sütten yapıyorum. Keçi sütünden. Nereye gittinİz Can'ım?

W wish-hope-lovee canimm masallah ne guzel olmus kızın Bizim oğlana resmini gösterdim bak oglum gelin adayımız diye tlfu çektiği gibi kafasına düşürdü :) oglum şimdiden gazi bile oldu askından artık şansımız yükselmiştir :))

sade kahve masallah canım tontisine Tam ısırmalik olmus yahu :)

Bn geçtim canm bir hafta olucak havuc ve yer elması yada havuc ve pafates veriyorum aksamda anne sütü ve yulaf unundan muhallebi yogurda keçi sütü gelince gecicem 7550 68 cm inşallah kilo aldirir ek gida
canim ben bu ek gida isini cozemedim benim
Can'ım merhaba:) epeydir görmemiştim seni. Biz ek gıdaya geçeli 3 hafta oldu. Ben şişe sütten yapıyorum. Keçi sütünden. Nereye gittinİz Can'ım?
canimm nasilsin evet bayadir yokum buralarda.ne veriyosun yemeye canim hic bi liste kuramadim ben kafam karisik bu ek gida konusunda bidik da istahsiz

canim ben bu ek gida isini cozemedim benim

canimm nasilsin evet bayadir yokum buralarda.ne veriyosun yemeye canim hic bi liste kuramadim ben kafam karisik bu ek gida konusunda bidik da istahsiz
Canm valla bnde surekli arastiriyorum şuan doymalik degil tadimlk yiyor zorlamiyorum 20 cc sebze yedi bugün bazi drlar yogurt ile başlatıyor bazisi yogurt reflü yapar sebze ile basla diyor kimisi muhallebi diyor bnde keçi sütü bulamadgm icin sebze ile basladm bulunca yogurtta vericem bzm kaka mukuslu olduğu için inek sütü ile vermiyorum

Bnde cok kışkanıyorum uslu ağlamayan bebekleri olanları doyurup yatağına koyunca kendi kendine uyuyan Bi yere gitti mi sakin sakin etrafa bakan bebekleri olanları ama sonra diyorum ki belki bnm bebeğim büyüyünce çok akıllı uslu sakin hanımefendi çalışkan Bi kiz olacak onlar da bu sefer beni kıskanacak bu şekilde kendimi motive etmeye çalışıyorum inşşş öyle de olur da bu sıkıntıları unuturuz

Ben de bu gece ayni durumdqydim siz dis cikardiniz mi sn dyince farkettim iki gundur el surekli kulakta gece de oyleydi atesi yoktu ama. Seni kinn derdi ne acaba bebekleri buyutene kadar filozof olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…