2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Geçti gitti çok şükür
Yogurdu inek sutunden yaptim burda bayir yogurt var kalitesine guvendigim Ç.kale markasi onlardan bir kilo sut alip mayaladik hic sikinti yasamadim yedi ufaklık.
Bu hafta tekrar yapip bu sefer hergun vermeyi planliyorum sonrasi bakalim.

Sebze corbalarina balkabagi koyan arkadaslari okudum ilginc geldi denemeli :)Ama sanırım çok acele etmeden versem daha iyi olacak senin dedigin gibi kilosu iyi cunku

1 tatli kaşığı kabaga az süt koydum kah kıh yapti ama yedi :) agir gelmez dimi?

carnat . Neden kirildin canim? Burda kimse kimseye kotu anlamda bir sey demez ki herkes 3 asagi 5 yukari ayni seyleri yasiyor zaten.ben hatirliorum son yazdiklarini falan, yanlis anlamissin bence.cok duygusalsin sen zaten

Yandik desene ben yurumeye baslayinca rahatlariz dediydim :)

carnat canım nolduki ne zaman terslik oldu

carnat cnm mrk ettm kırgınlık buraya mı?? Bu arada tekrar geçmiş olsun

carnat . Neden kirildin canim? Burda kimse kimseye kotu anlamda bir sey demez ki herkes 3 asagi 5 yukari ayni seyleri yasiyor zaten.ben hatirliorum son yazdiklarini falan, yanlis anlamissin bence.cok duygusalsin sen zaten

Fazla duygusallastim sanırım iyi bir anne olabilmek gibi bir takintim vardi hamileyken, ama bir yandan eşe kizginlik anneye öfke kv ye nefret tüm duygular karisti.Oglumdan cikarmaya basladim ve kendimden nefret ettim.
Beni yargilamanizdan nefret etmenizden korktum psikiyatriye gitmemi soyleyen arkadasin hakli olma ihtimali korkuttu beni kendimi dinlemeyi birakmam gerek her gece Allah'a dua ederken "Anneliigi ogrenmeme yardim et yarabbbim " diyorum.

carnat . Bir de ek gida icin 6yi doldurmasini neden bekletmiyor dr?
Bi tek biz kaldik yaa ek gidaya gecmeyen

Bilemiyorum ama sanırım damagin alismasi icin erken veriyor dr ek gida demek emmeyi birakmak demek olmaz inşallah. Aceleye gerek yok bence :)

Bende bazen gitsem mi demiyor degilim. Agir geliyor ev sorumluluk yalnizlik ve herkesin e sen yapiyorsun hallediyorsun demesi. Bende yardima ihtiyac duyuyorum ama kimse ya anlamiyor ya anlamak istemiyor beni. Iyi bi anne degilim ben deyip agladigim cok oldu. Hala bazen cok kiziyorum kendime
Ek gidaya gelirsek bizde baslamadik ana arada tattiriyorum bazi seyleri sadece o kadar. Anne sutune devam yettigi kadar.

Ben bir öğünü iki öğüne çıkardım çünkü yemek yiyen birini görünce basbas bağırıyor, sütte azalma yok nekadar yerse yesin illa emiyor bilakis çoğaldı sütüm, su gibiydi şimdi gene yağlanmış sütüm,sütün kalitesi artınca kilo alimida düzeldi.

Canım psikiyatristi tavsiye eden bendim,amacım asla seni kınamak yada yargılamak değildi seni uzduysem özür dilerim ben sadece 3 cü bir göz olarak yazdığınız msj a tavsiyede bulundum.

Gecmjs olsun. Nasil gecti sunnetiniz bebis iyidir insallah biz de 17 sinde gitcez korku sardi beni de...
Biraz huysuzluk var canım 3 4 saatte bir ağrı kesici veriyorum dünden iyi biraz çok mıymız yeni yatirdim çok yoruldum kocaminda sağolsun bir yardımı yok iki dakika alıyor tutmasını bile beceremiyorum aglayinca canım al oğlumu agliyor diyor uyuyuncada dinlenemiyorsun ev işi yemek çamaşır derdi off ya...yaptirmayi düşünüyorsan yaptır canım büyüyünce daha zor olacak birkaç güne iyileşecek inş

Masallah canim

Angiedare bebeem bende yaa ayni . eskiden ben isterdim o kacardi o derece hafta 3 4 ama simdi ayda bir bile fazla geliyor yine de yok diyemiyorum tabi 2 haftada bire düştük bizde hamikeyken birlikte olmadik ilk aydan sonra bizimki bebegin psikolojisini bozmak istemedi sonrasa ben memlekete gittim 3.5 ay . ya zaten halimiz.mi kaliyor pehh pehh

İyi akşamlar kızlar nasılsınız bebişler nasıl?

Bugün giremedim hiç.

Kızım artık sofraya baya baya atılıyor elini uzatıyor. Sonra da ağlıyor. Valla öyle bakıyor ki yemek yerken suçluluk hissediyorum. Mamayı da 2-3seferdir zor yiyor bıktım sanırım artık.

Bu akşam biberon başlığını level 2 takıcam inşallah emmeye bırakmaz

Ca
Cnm kendini sıkma, geçecek elbet hem ne biliyorsun belki çok zeki senn bebeğin o yüzden bu kadar hareketli bi de bu açıdan bak, çok zor biliyorum kucakta ama bi gün büyüteceklerdir ve istesek de onlar gelmeyecek kucağımiza ben kendime böyle teselli veriyorm

Canım psikiyatristi tavsiye eden bendim,amacım asla seni kınamak yada yargılamak değildi seni uzduysem özür dilerim ben sadece 3 cü bir göz olarak yazdığınız msj a tavsiyede bulundum.

Yok canım kirginliktan çok hakli olma ihtimalin kirdi beni şimdi daha iyiyim farkina varmami sagladin aslinda bi nevi..
Kucucuk cocuk beni anlamasi bilmesi imkansiz neden ona yukleniyordum ki çok şükür şimdi oglumla daha yakinim eşimle bile daha iyiyim.
Ve artik bişey ler bozulsa bile ben farkindayim benim en guzel mucizem oglum.. :)
Ama hala korkuyorum iyi bir anne olabilecek miyim bunu zaman gosterecek.

Can'ım maaşallah kızına:) biz de 3 haftadır ek gıdaya geçtik. Kızının kilosu falan Nasıl oldu Can'ım?

Canım bende bu hafta ağırlık verdim günde bir kez veriyorum şuan arada ufak tefek tattiriyorum, 3-4 haftadır da hafif hafif taşıyordu şimdilik çok başarılı değiliz çorbalar pek hoşuna gitmiyorum sadece yoğurt çorbası ve balkabagini sevdi. Kilo alım hızı son 2 aydır azaldı emmeyi reddetti uykuda emzirdim uzun sure en son 6300 du, 1 ayı geçti.. aşımız var haftaya ozaman tartilcak, sizin yapıldı mi asi sonrası huzursuzluk oldu mu?? Sizin kilo kac?? Sen ne veriyosun ek gıda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…