2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kizlarrr bu prolaktin nasıl bi tehdit ettiyse östrojenin ö sü bile yok bende Tık yok anlayacağınızKocacigim haliyle isyanlarda gebelikte de yasakti bir yıl oldu sanırım

Ay evet yaaa..bana arada geliyor istek ama :) bence sen de kendini gaza getir

Iyi bi anne olamama korkusu bende de var.ve eminim omur boyu surecek bu dusunceler.hamileligi ogrendigim anda baslamisti zaten.bir de ise baslayinca iyice sorgular oldum.dun de birisi bana sen onu birakip geldin tabii sana trip atacak fln dedi.cok uzuldum.aglamamak icin hep ekrana baktim.hepimiz icin cok zor yaa.her hareketimizi analiz eder olduk.
Hamileyken bebegim az kilo almis diye burda paylasmistim biriniz annelik omur boyu kapanmayan bir yara demisti.hep aklima geliyor,gercekten de oyle.
Psikologa gitmeyi ben de dusundum ama diyecegi seyler az cok belli, ben de burda terapi oluyorum zaten sizinle :)

@carnat. Bir de ek gida icin 6yi doldurmasini neden bekletmiyor dr?
Bi tek biz kaldik yaa ek gidaya gecmeyen
Bizde daha gecmedik cnm.,kizim 9 eylul dogum u 5 ay 4 gunluk sadece anne sutu aiyor ,2 haftadirda bir iki cay kasigi bisiylerin tadina bajtiriyorum ,yogurt ,un corbasi ,vs havuc puresi tattirdim qma gecsm yi olacak kilosu 7200bizim kizin ,dusuk bence boyuda 65 cm

Bu da farklı bi teselli yöntemi cnm biraz da bununla idare edeym :))

Dün biri kitabı sormuş hatırlayamıyorm şuanda kim diye hem kumaş kitap hem de masal masal kitabı kumaş kitapla gündüz uyanıkken takılıyorz masal kitabını uyuyacağı zmn okuyorm ama her zaman sakinleşmiyor e bebekten aldm ikisini de masal kitabını beğenmedim içine bakmadan aceleyle aldm. Kedindim eklemeler yapıyorum okur gibi kafadan hikaye sallıyorm :))

İyi bi anne olmak konusunda ne kadar iyi de olsalar annelerimiz de memnun değillerdir hep keşke hep daha fazlası vardır mutlaka. Bi de o kısmını düşünürsek ohoooo bi daha iflah olmayız

Biz 32 veya 34de kestik. Bi dogurdum bana bise oldu istek yok olunca da olmuyo olamiyo :-/

Sen birilerinin lafina bakma ,ne yapacaktin yani ,bir n meslegin var ,y

Gazdan oluyor benim kızımda öyle çekiştirmeye başladığında kucağıma alıp gaz çıkartıyorum emmeye devam ediyor
Hakikaten de öyleymiş. Dediğin gibi kaldirip gazini cikarinca emneye devam ediyor sonra. Tesekkurler. Gaz sorunu hafiflemisti ne güzel, simdi tekrar basladi anlamiyorum ya ceza mi bu bana (

Kakayla ilgili nette arastirma yaparken uzman tv'de bir doktor videosu vardi o söyledi, ben de zaten supheleniyordum. Doktora randevu aldim bakalim ne cikacak. Bebegim ben cok peynir yedigim zaman 4 saat araliksiz haykirircasina yirtinarak, az yedigim zaman 1 saat agliyor. Bu peynir olayi öyle dikkatimi cekti. Simdi yine yememeye basladim. Cok az yogurt yiyorum sadece.

Bütün sayfalari okuyamiyorum bebisimden dolayi surem cok kisitli. Dis cikaran bebise, sunnet olan bebise ayri ayri hayirli olsun diyorum. Iliski konusu gecmis birkac sayfa önce, bizim de 2 haftada bir filan oluyor galiba, adam durmuyor istiyor. Aslinda evlendigimden beri bana yasattigi üzüntüler ve hamilelik sürecinde ailesinin yasattigi olaylar sebebiyle kalbim cok kirik, hic onu mutlu edesim gelmiyor ama bende de nefis var az da olsa bunlari unutup istiyorum. Hatta anasinin tanasinin sözüne cok kanmasin bana bagli olsun diye gecelik camasir vs. alıyorum salak salak hala. O yine kanasi varsa kanar anasina tanasina.. iste benimki de öyle çaba...

Adınıza çok sevindim bir ömür sağlık ve mutluluk dilerim.

Kizlarrr bu prolaktin nasıl bi tehdit ettiyse östrojenin ö sü bile yok bende Tık yok anlayacağınızKocacigim haliyle isyanlarda gebelikte de yasakti bir yıl oldu sanırım
Doktor bana ostrojen takviyesi verdi dogumdan hemen sonra. Kullan kullan bitmedi:) gerci bebekten dolayi hic kullanamadim ki. Gece koyup yarim saat klkmamak gerekiyormus. Kocam da bunu bildigi halde ne yardim eder ne yardim... Anca cani isteyince iliski icin yanasmayi bilir...

iyidr Filiz ayni uğraşıyoruzz
ben bugun kendi mayalayadgm kefrden verdim ama burbucuk gun bekledemi normalde 24 saat eksiydi nasil surati buzustu komikti.

kizlar sütünüz un rengi beyazladi mi ? onceden sariydi ama simdi beyaz. Yağlı oldugunu kaymak tutmasindan mj anlıyorsunuz
K kbrfhm faceden yazmadim hukukcuyum canm

B enin bebegim de sakin degil sagolsun. Bebegi böyle olan anneler, hamileliginizde aşırı stres tartisma kavga vs. yasadiniz mi? Ben bebegimin durumunu sürekli huysuzlugunu, yirtinircasina aglamalarini kendimin hamilelik hallerine bagliyordum da. Ayni benim gibi kriz halinde agliyor sanki.

anladım canım bızde oturtamadık canm ne zaman versem ne versem degiştire degiştir verıyorum yarında bal kabagı alıcam bırde ondan vereyım dıyorum
ne guzel bende havuc verdim ayni gece gaz sorunu yasadik fena sekilde ama alerji vermedi cok sukur sim havucdan mi diye dusunuyorum ama vucunu yavas yavas alistirmak lazim tum gidalara zamanla
canm dene bır hafta snra tekrar ver canm

Bnm hamileliğim çok iyi geçmişti çok rahattım takı 32. Haftaya kadar kızımın suyu çok azalmıştı erken doğum riski vardı o yüzden çok panik yaptım çok korktum o yüzden bebeğim de etkilenmiş olabilir diye düşünüyorum

Cnm bn çok rahat ve mutluydum sadece son ay normal doğum stresi sarmıştı aşırı derecede ama aklıma getirmiyodum. Milleti de umursamıyodum eşim sağolsun çok destek oluyodu hoş şuanda günde toplamda 1 saat oyalamıyodur bile neyse...Doğum yaptığım gün çok aç, çok sinirli, korkmuştum çok ağladm bn de ona bağlıyorm bazen. Oğluş doymuyodu bi ara aşırı iştahlıydı bi de çok sinirli titreyerek bağırıyo ve ağlıyo. Bazen de çok rahattm o yüzden bu da bi sınav diye düşünüyorm bilemedim :/

Bence kucuk degil dr ne dedi? Bizimki 6.ayda baslayalim dedi.aramizda bi gun var.ben cok istekli degilim aslinda yemez diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…