Ben esim adına üzülüyorum bu kadar zaman beni uzmemek icin ısrar etmedi o da insan sabır tası degilya ama hic içimden gelmiyo :/ sen fitil gibi bişeydenmi bahsediyosun canım ? Ama en iyisi @tatlilavinya nin dediği gibi kendimi gaza getireyim benDoktor bana ostrojen takviyesi verdi dogumdan hemen sonra. Kullan kullan bitmedi:) gerci bebekten dolayi hic kullanamadim ki. Gece koyup yarim saat klkmamak gerekiyormus. Kocam da bunu bildigi halde ne yardim eder ne yardim... Anca cani isteyince iliski icin yanasmayi bilir...
iyidr Filiz ayni uğraşıyoruzz
ben bugun kendi mayalayadgm kefrden verdim ama burbucuk gun bekledemi normalde 24 saat eksiydi nasil surati buzustu komikti.
kizlar sütünüz un rengi beyazladi mi ? onceden sariydi ama simdi beyaz. Yağlı oldugunu kaymak tutmasindan mj anlıyorsunuz
@kbrfhm faceden yazmadim hukukcuyum canm
itiraf ediyirum mitteyim benimnkizda obyuzden tilki uykusunda yerinde durmuyorNeden yazmadin gizli mi ki :)
iyidr Filiz ayni uğraşıyoruzz
ben bugun kendi mayalayadgm kefrden verdim ama burbucuk gun bekledemi normalde 24 saat eksiydi nasil surati buzustu komikti.
kizlar sütünüz un rengi beyazladi mi ? onceden sariydi ama simdi beyaz. Yağlı oldugunu kaymak tutmasindan mj anlıyorsunuz
@kbrfhm faceden yazmadim hukukcuyum canm
Oyy kızın cok tatlıymis canım masallahitiraf ediyirum mitteyim benimnkizda obyuzden tilki uykusunda yerinde durmuyoryok canm yaa gizli degil hakimim .
itiraf ediyirum mitteyim benimnkizda obyuzden tilki uykusunda yerinde durmuyoryok canm yaa gizli degil hakimim .
Kizlarrr bu prolaktin nasıl bi tehdit ettiyse östrojenin ö sü bile yok bendeTık yok anlayacağınız Kocacigim haliyle isyanlarda gebelikte de yasakti bir yıl oldu sanırım
Ayy onu hic düşünemiyorum ışığı hayatta açtırmam zaten :) sende açtırma karanlıkta iz miz kalmaz :))Ayyy sorma bacım bendeki sorunda göbek ameliyat izi kilo tüyler beni öyle gorsun istemiyom.
Ay evet kuzum cezerye demiş dikkat etmemisim balkabagidir o zaman. Kusura bakma canımCezerye gibi oldu demisti balkabagidir verdigibebe biskuvisi bende kendim yapayim diyorum da vakti gelince bakalim. Anneme dedim cok tatli hazirlar vermek istemiyorum diye biz bide seker katardik size verirken dedi iyi dedim obez olmamisiz :)
Yok cnm cikarmadik. Gunduz hicbirsey yok gayet keyifli uyurkende ayni ama gece oldumu basliyoruz ve yine basladik malesefBen de bu gece ayni durumdqydim siz dis cikardiniz mi sn dyince farkettim iki gundur el surekli kulakta gece de oyleydi atesi yoktu ama. Seni kinn derdi ne acaba bebekleri buyutene kadar filozof olcaz
iyi geceler canmKime ne yazcam unuttumneyse biz yatiyoz kizlat iyi geceler
Carnat seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri ben de yaşadım. Tam anlatmasan bile şu an çok iyi anladım seni. Benim sirunum esimleydi bebekten sonra ama şimdilik iyiyiz çok şükür. Şimdilik diyoeum çünkü bize güven olmaz her an birbirimize girme potansiyeline sahibiz. Tek başına desteksiz bebek büyütmek gerçekten çok zor. Ne evime ne kendime eşime çocuğuma vakit ayirabiliyodum. Şimdi biraz daha toparladim gibi ama gene de istediğim gibi bi hayat yasayamiyorum. Demissin ya dua ediyorum diye ben de özellikle gece emzirmeye kalktığımda o minicik yavrum hem uyuyup hem annesine sokulup hem emerken hep allahima dua ediyorum. Allahım benim sinavim kızım olmasin diye. Çünkü bunaldigim zamanlar bebegimi ihmal ettim sanki sorumlu o gibi. Ama şimdi daha iyiyim bide büyüdükçe de keyfine varıyorum anneligin. Allahim kizimi sinavim yapmasın.Fazla duygusallastim sanırım iyi bir anne olabilmek gibi bir takintim vardi hamileyken, ama bir yandan eşe kizginlik anneye öfke kv ye nefret tüm duygular karisti.Oglumdan cikarmaya basladim ve kendimden nefret ettim.
Beni yargilamanizdan nefret etmenizden korktum psikiyatriye gitmemi soyleyen arkadasin hakli olma ihtimali korkuttu beni kendimi dinlemeyi birakmam gerek her gece Allah'a dua ederken "Anneliigi ogrenmeme yardim et yarabbbim " diyorum.
Bilemiyorum ama sanırım damagin alismasi icin erken veriyor dr ek gida demek emmeyi birakmak demek olmaz inşallah. Aceleye gerek yok bence :)
Sağolasın. Boy iyi de kilo almadı. Bir de kafa çevresi üst sınırda. Hayırlısı. Bebişler sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.
İyiyiz çok şükür Can'ım. Liste olarak yapmadım ama kızım ne kadar isterse. Sabah uyanınca emziriyorum. Öğleye kadar 1-2 kez emiyor. Öğlen 60 ml kadar meyve püresi, arada istedikçe meme, ikindi 70 ml kadar yoğurt, istedikçe meme, akşam üstü 60 ml kadar sebze çorbası, istedikçe meme, gece yatmadan 70 ml muhallebi . Gece istedikçe meme. Şimdilik beslenme bu şekilde devam.canim ben bu ek gida isini cozemedim benim
canimm nasilsin evet bayadir yokum buralarda.ne veriyosun yemeye canim hic bi liste kuramadim ben kafam karisik bu ek gida konusunda bidik da istahsiz
Atatürk orman çiftliğinin keçi sütünü bulursam onu, bulmazsam bütün marketlerde olan kütü süt Kecheese var, onu alıyorum Can'ım.Keçi sütünü nerde buldun canim
Benimkinin gece rutini. Örnek dün geceden 22.30 da uyuttum. Saat 02.00 da,03.30 da,05.40 da,07.30 da uyandı. 10 dakika ila 40 dakika arası uyanık kalıyor. Gündüz emmeyen bebek emiyor. Emmezse de pışpışlayıp uyutuyorum. İşe başlayınca Allah yüzüme baksın ve bebişıme sağlık versin diyorum.bende ikiyi kaldiramam herhalde. akilli uslu bebegim olcakti ne hayallerim vardi saglikli olsun da cok şükür diyorum ama bikkinlik gina da gelmedi degil omrumun yarisi gitti sanki.uc gecedir sabah 4.30 ta kalkiyor iki saat ayakta oymuyir gülüyor bu sabahta 5.45 te kalkti zaten 2.5 saatte bir uyaniyor buda cabasi kucakci minnos. karsidaki komsunun ki salincaktan inmiyor gece 20.30 da yatio sabaha kadr oburunun ki ne verse yiyor koydugu yerde duruyor.benle dogun yaoan arkadasm sabahabkadr yatio zor kaldiriyoum diyor kiskanmiyim kiskanmiyim her cocuk farkli diyorim ama gozum sokuyorlar her defasında yine de ne masallah bizimkide buyusun yormaz inw bizi . valla bizim uyumamiz yememiz oynamamiz hep zor Allah dagina gore kar verirmis ne dagmisiz arkadas diyorum :) simdi ayagimda salliyorum agkiyarak kalkio sicrio neyi var anlamiyorum da uykusuz aslinda uyusasa da yatsam diycem sut kalmadi aciktim bir şeyler yesem sut sagmaya sut sagsam yemege firsatim kalmiyo
5 aylık oldu benimki. Bu ay kilo almamış gibi 100-200 gr ancak almış. Boyu uzamış. 7200 gr , boyu 69.5 cm olmuş. Ek gıdaya başlayalım dedi.uzun sureden sonra herkese mrb kac gundur bebisim uykusuz gece gunduzu karistirdi galiba.ulke degistirdikannemlere geldim guya dinlenmeye bidik izin vermiyoki gece bi saga dondureyim diye ugrasiyo bi sola uykulu uykulu agliyarak kafam sisdi .ek gidaya kimler gecdi kizlar yogurdu gunluk sutten mi yapiyosunuz????? bebislerin kilosu boyu ne kadar opdum tuuumm kuzucuklariiii ve sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?