2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ben esim adına üzülüyorum bu kadar zaman beni uzmemek icin ısrar etmedi o da insan sabır tası degilya ama hic içimden gelmiyo :/ sen fitil gibi bişeydenmi bahsediyosun canım ? Ama en iyisi @tatlilavinya nin dediği gibi kendimi gaza getireyim ben

Neden yazmadin gizli mi ki :)

Evet beyazladi yaa,ustelik uzun suredir mesela sut posetine koyunca fln yagiyla kendi ayriliyor.ordan anlayabilirsiin canim.

Cezerye gibi oldu demisti balkabagidir verdigi bebe biskuvisi bende kendim yapayim diyorum da vakti gelince bakalim. Anneme dedim cok tatli hazirlar vermek istemiyorum diye biz bide seker katardik size verirken dedi iyi dedim obez olmamisiz :)
Ay evet kuzum cezerye demiş dikkat etmemisim balkabagidir o zaman. Kusura bakma canım

Ben de bu gece ayni durumdqydim siz dis cikardiniz mi sn dyince farkettim iki gundur el surekli kulakta gece de oyleydi atesi yoktu ama. Seni kinn derdi ne acaba bebekleri buyutene kadar filozof olcaz
Yok cnm cikarmadik. Gunduz hicbirsey yok gayet keyifli uyurkende ayni ama gece oldumu basliyoruz ve yine basladik malesef

Kime ne yazcam unuttum neyse biz yatiyoz kizlat iyi geceler
iyi geceler canm
Angiedare @tatlilavinya sagolun kizlar aslinda guler yuzluyumdr hep.ama bebis beni bile suratsizlastrabilir uykusuz mesaide naparim bilmiyorum aliscaz artik.resmen bacak kasi yaptm bu arada bir saat salladim yatmadj babasina biraktm geldim direnio resmen bu buugg oggvv ieahha eeghmm iiivvmm konusuyor bagrio :)uyku saati de gecti halbuki

Carnat seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri ben de yaşadım. Tam anlatmasan bile şu an çok iyi anladım seni. Benim sirunum esimleydi bebekten sonra ama şimdilik iyiyiz çok şükür. Şimdilik diyoeum çünkü bize güven olmaz her an birbirimize girme potansiyeline sahibiz. Tek başına desteksiz bebek büyütmek gerçekten çok zor. Ne evime ne kendime eşime çocuğuma vakit ayirabiliyodum. Şimdi biraz daha toparladim gibi ama gene de istediğim gibi bi hayat yasayamiyorum. Demissin ya dua ediyorum diye ben de özellikle gece emzirmeye kalktığımda o minicik yavrum hem uyuyup hem annesine sokulup hem emerken hep allahima dua ediyorum. Allahım benim sinavim kızım olmasin diye. Çünkü bunaldigim zamanlar bebegimi ihmal ettim sanki sorumlu o gibi. Ama şimdi daha iyiyim bide büyüdükçe de keyfine varıyorum anneligin. Allahim kizimi sinavim yapmasın.

canim ben bu ek gida isini cozemedim benim

canimm nasilsin evet bayadir yokum buralarda.ne veriyosun yemeye canim hic bi liste kuramadim ben kafam karisik bu ek gida konusunda bidik da istahsiz
İyiyiz çok şükür Can'ım. Liste olarak yapmadım ama kızım ne kadar isterse. Sabah uyanınca emziriyorum. Öğleye kadar 1-2 kez emiyor. Öğlen 60 ml kadar meyve püresi, arada istedikçe meme, ikindi 70 ml kadar yoğurt, istedikçe meme, akşam üstü 60 ml kadar sebze çorbası, istedikçe meme, gece yatmadan 70 ml muhallebi . Gece istedikçe meme. Şimdilik beslenme bu şekilde devam.

Benimkinin gece rutini. Örnek dün geceden 22.30 da uyuttum. Saat 02.00 da,03.30 da,05.40 da,07.30 da uyandı. 10 dakika ila 40 dakika arası uyanık kalıyor. Gündüz emmeyen bebek emiyor. Emmezse de pışpışlayıp uyutuyorum. İşe başlayınca Allah yüzüme baksın ve bebişıme sağlık versin diyorum.

5 aylık oldu benimki. Bu ay kilo almamış gibi 100-200 gr ancak almış. Boyu uzamış. 7200 gr , boyu 69.5 cm olmuş. Ek gıdaya başlayalım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…