- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Bazen senin bebişle benimkinin kafa kafaya verip birlikte hareket ettiğini düşünüyorum. :)Benimki cok emme meraklisi olmamasina ragmen son gunlerde gece uyaniyor, memeyi agzina alir almaz uyuyor.
5.ayi doldurunca oldu, donemsel mi acaba? Ben ole dusundum
Bazen senin bebişle benimkinin kafa kafaya verip birlikte hareket ettiğini düşünüyorum. :)
Ayy onu hic düşünemiyorum ışığı hayatta açtırmam zaten :) sende açtırma karanlıkta iz miz kalmaz :))
Doktor bana ostrojen takviyesi verdi dogumdan hemen sonra. Kullan kullan bitmedi:) gerci bebekten dolayi hic kullanamadim ki. Gece koyup yarim saat klkmamak gerekiyormus. Kocam da bunu bildigi halde ne yardim eder ne yardim... Anca cani isteyince iliski icin yanasmayi bilir...
Eveet ya 10 eylül modelli bizimkilerOlabilir canim10 eylul bebisleri
6 ay aşısı yapıldı Can'ım bize ay başında. Biraz huzursuzluk yaptı. Orda 8 kilo geldi Can'ım. Liste olarak yapmadım ama kızım ne kadar isterse. Sabah uyanınca emziriyorum. Öğleye kadar 1-2 kez emiyor. Öğlen 60 ml kadar meyve püresi, arada istedikçe meme, ikindi 70 ml kadar yoğurt, istedikçe meme, akşam üstü 60 ml kadar sebze çorbası, istedikçe meme, gece yatmadan 70 ml muhallebi . Gece istedikçe meme. Şimdilik beslenme bu şekilde devam.Canım bende bu hafta ağırlık verdim günde bir kez veriyorum şuan arada ufak tefek tattiriyorum, 3-4 haftadır da hafif hafif taşıyordu şimdilik çok başarılı değiliz çorbalar pek hoşuna gitmiyorum sadece yoğurt çorbası ve balkabagini sevdi. Kilo alım hızı son 2 aydır azaldı emmeyi reddetti uykuda emzirdim uzun sure en son 6300 du, 1 ayı geçti.. aşımız var haftaya ozaman tartilcak, sizin yapıldı mi asi sonrası huzursuzluk oldu mu?? Sizin kilo kac?? Sen ne veriyosun ek gıda??
Biz 28 eylül doğumluyuz siz?Eylül'ün son gunu geldi bizim pasa en kucuk benimki galiba :) evet anne sütü aliyo sadece canım
Carnat seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri ben de yaşadım. Tam anlatmasan bile şu an çok iyi anladım seni. Benim sirunum esimleydi bebekten sonra ama şimdilik iyiyiz çok şükür. Şimdilik diyoeum çünkü bize güven olmaz her an birbirimize girme potansiyeline sahibiz. Tek başına desteksiz bebek büyütmek gerçekten çok zor. Ne evime ne kendime eşime çocuğuma vakit ayirabiliyodum. Şimdi biraz daha toparladim gibi ama gene de istediğim gibi bi hayat yasayamiyorum. Demissin ya dua ediyorum diye ben de özellikle gece emzirmeye kalktığımda o minicik yavrum hem uyuyup hem annesine sokulup hem emerken hep allahima dua ediyorum. Allahım benim sinavim kızım olmasin diye. Çünkü bunaldigim zamanlar bebegimi ihmal ettim sanki sorumlu o gibi. Ama şimdi daha iyiyim bide büyüdükçe de keyfine varıyorum anneligin. Allahim kizimi sinavim yapmasın.
evet canmranapinar canım facebook da 2015 eylül annesindemisiniz
Amin çocuklarımızla sınama yarabbim bizleri..
Canım ben baktım ama aktif değil en son geçen sene yayınlanan şeyler var kimse yok sanırımevet canm
Onun çözümü karanlıkAyyy sorma bacım bendeki sorunda göbek ameliyat izi kilo tüyler beni öyle gorsun istemiyom.
canim bir tane daha 2015 eylul anneleri var dur linkini bulmaya cakisayimCanım ben baktım ama aktif değil en son geçen sene yayınlanan şeyler var kimse yok sanırım
2015 eylul anneleri herkesse acik grup
@tatlilavinya canm yaaa bizimki agladi gaz sancisiydi galiba babasi uyutamadi geri aldim ilk defa yataginda sallamadan uyudu titresimini actim yatagin bende ayak ucunda yatagin sızıp kalmışım sütümü zu sagdim bekliyorm uyansinda icireyim yatayim sonra diye senden nbr ?
rota adidindan sonra birakti ikinci aydan sonra ogun gezmeye de gitmistik abartmiyorum bir saate yakin emdi kadin aa hala emiyor mu o dedi cocuk ya nazardan ya da asindan burakti seytan gormus gibi agliyor deniyorum ama almiyor minnak.uykusunu actigimla kalıyorum zaten cok uyaniyor biberonu veriyoruz uykudayken alıyor.Ben de dus aldirdim, uyudu zar zor.ama ac uyudu minnosum, uykusunda emzircem..canim seninki uykuda da mi emmiyordu? Genelde bilincsizce emiyorlar da :)
Pardon enfeksiyon icin verdigi sey fitildi, oburuyle karistirdim ben. Ostrojen olan krem, siringaya sıkıp iceriye bosaltiyorsun.Ben esim adına üzülüyorum bu kadar zaman beni uzmemek icin ısrar etmedi o da insan sabır tası degilya ama hic içimden gelmiyo :/ sen fitil gibi bişeydenmi bahsediyosun canım ? Ama en iyisi @tatlilavinya nin dediği gibi kendimi gaza getireyim ben
Ben bir tane buldum ama o degil sanirim.bizimki
rota adidindan sonra birakti ikinci aydan sonra ogun gezmeye de gitmistik abartmiyorum bir saate yakin emdi kadin aa hala emiyor mu o dedi cocuk ya nazardan ya da asindan burakti seytan gormus gibi agliyor deniyorum ama almiyor minnak.uykusunu actigimla kalıyorum zaten cok uyaniyor biberonu veriyoruz uykudayken alıyor.
biz yikama isini iyice saldik 4 gun oldu hava soguk diye birde yorgunlktan geçen 7 gun olmuştu yarin aksam yikaycaz iki gunde bir yikayacaz artik yine böyle olmuyor
surviwor var esim açmış ama sevmedim bubsene
F fulya01 buldun mu canm cok az kisi 30 oldu mu bilmiyorum kizlar face de gelsenize arada iyi oluyor
Doğum yapinca ostrojen azalirmis. Sezaryen olsun normal olsun herkese yaziyormus benim doktor.Niye verdi? Kendin mi istedin? Ilk defa duydunmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?