2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Anneme kalsa bizimki de nazardan emmiyor.bir kere emzirirken annemlerde, misafir geldi ve onlar sahit oldu maasallah maasallah dediler falan ama ondan sonra emmesi bozuldu.sonra babanem de nazardan insan basina gelenleri anlatti neler neler.belki ondandir belki tesaduftur ne bilim. Kadin da cakir mavi gozluydu.

Seninki de baya denk gelmis.rota asisiyla alakali oldugunu sanmam yani.

Bizim de 3 gun olmustu bogazi kokmus tatli tatli

Yvzbt bayan34 himm sizin hamilelikler mutlu gectiyse benim tezim curur o zaman, isime de gelir kendimi rahatlatirim:) ben evlendigimde ilk 1 hafta hadi belki 1 ay mutluydum kizlar ya... Şöyleyim boyleyim diyen esimin hic de şöyle boyle olmadigini gördüm, bana anlatmadigi seyler varmis hep zit düşündüğümüzü gördüm koca bir hayal kirikligi... Hamilelik suphesiyle doktora gidecegimizden 1 gün önce yine yapmam dedigi bir seyi benden önce yapmis oldugunu gördüm. Bebek haberine buruk sekilde sevindim, ama ben bu adamdan cocuk yaptim ha da dedim kendime... Deli gibi sevmistim. Mutlu muyum. Hayir. Bunu onunla konustugumda susuyor. Çözüm yok. O böyle.

Doğum yapinca ostrojen azalirmis. Sezaryen olsun normal olsun herkese yaziyormus benim doktor.

Alala azalsin canim nolcak bi zarari mi var ki..disardan hormon yuklemek mantikli gelmedi ama dr daha iyi bilir tabi

Nasilsiniz kizlar ne yapıyorsunuz benimki yine az yedi nuhallebi bende israr etmedim
Iste bunu yazali beş alti saat oluyor heralde ama göndermek simdiye kısmet oldu
ayy bazen banada oluyor yaa
allah allah nedenn çıkmıyor acabaa biz ekleyebiksek keske arkads olmayinca eklenmiyor galiba

Alala azalsin canim nolcak bi zarari mi var ki..disardan hormon yuklemek mantikli gelmedi ama dr daha iyi bilir tabi
Vajinal kuruluk cok fazlaydi, ikisi icin de iyi olur dedi. Iliskide kuruluktan dolayi agri olurmus netekim oldu da :)

Ay kizlar konu ney ben kaçırdım niye ariyorsunuz uyeyi resmi filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…