bizimki
rota adidindan sonra birakti ikinci aydan sonra ogun gezmeye de gitmistik abartmiyorum bir saate yakin emdi kadin aa hala emiyor mu o dedi cocuk ya nazardan ya da asindan burakti seytan gormus gibi agliyor deniyorum ama almiyor minnak.uykusunu actigimla kalıyorum zaten cok uyaniyor biberonu veriyoruz uykudayken alıyor.
biz yikama isini iyice saldik 4 gun oldu hava soguk diye birde yorgunlktan geçen 7 gun olmuştu yarin aksam yikaycaz iki gunde bir yikayacaz artik yine böyle olmuyor
surviwor var esim açmış ama sevmedim bubsene
@fulya01 buldun mu canm cok az kisi 30 oldu mu bilmiyorum kizlar face de gelsenize arada iyi oluyor
Doğum yapinca ostrojen azalirmis. Sezaryen olsun normal olsun herkese yaziyormus benim doktor.
Bende bulamadım.Kizlar kapak resim olarak bu var ve 29 uye :)Eki Görüntüle 1772796 Eki Görüntüle 1772796
Kizlar kapak resim olarak bu var ve 29 uye :)Eki Görüntüle 1772796 Eki Görüntüle 1772796
ayy bazen banada oluyor yaaNasilsiniz kizlar ne yapıyorsunuz benimki yine az yedi nuhallebi bende israr etmedim
Iste bunu yazali beş alti saat oluyor heralde ama göndermek simdiye kısmet oldu
Vajinal kuruluk cok fazlaydi, ikisi icin de iyi olur dedi. Iliskide kuruluktan dolayi agri olurmus netekim oldu da :)Alala azalsin canim nolcak bi zarari mi var ki..disardan hormon yuklemek mantikli gelmedi ama dr daha iyi bilir tabi
canim facebook ta 2015 Eylul anneleri var birazcikimiz uye herkese acik grup onu diyoruzAy kizlar konu ney ben kaçırdım niye ariyorsunuz uyeyi resmi filan
Himm anladim canm tamam benim sosyal medya hesabım yok oyuzden üye olmamistimcanim facebook ta 2015 Eylul anneleri var birazcikimiz uye herkese acik grup onu diyoruz
kizlar buldunuz mu grubu ??
benimki ne 90 cc icirdim zorla keske bir seferde 130 150 icse de 4 5 saat yatsa :)
Buldum istek gönderdim :)Kizlar kapak resim olarak bu var ve 29 uye :)Eki Görüntüle 1772796 Eki Görüntüle 1772796
Ay o sorun var bende ondan olamiyo iliski doktor yazmadi da bise bize.Vajinal kuruluk cok fazlaydi, ikisi icin de iyi olur dedi. Iliskide kuruluktan dolayi agri olurmus netekim oldu da :)
Hafi kolay gelsin o zaman :) vegaferon verecek misin simdi?
Hayır henüz değil. Mide yiyeceklere alışsın düzene otursun ondan sonra verebilirsin dedi dokturumuz :)
Izleriniz nasil?bisoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?