Canım listeyi paylaşır misin bizimle
Evet geliyor liste. 2 doktorun verdiğini ayrı ayrı paylaşacağım. Bu ilk liste
Ya iki tane demir ilacı var ikisinin de içinde paraben var. Ben eczacıyla da konuştum. Başka demir preparatı yok dedi. Doktor en azından diğerleri gibi 10-11 damla ile başlatmadı bu bir. Bir de sadece 4 damlaya çıkacağız. O da 2 ile başlayıp 20-25 gün sonra 4 damla olacak. Normalde bu ilaç kilo/damla oluyor. Yani 5 kg ise 5 damla.mukut31 ama paraben meselesi ne olacak? :-/
Canım mevsimi değil kabağın niye onu tercih ediyorsun? Biz tam olarak geçmedik ama ben havuçla yer Elmas'ını veriyorum evet çok severek yemiyor ama en azından farklı ve mevsiminde diyorum. Bir de geçen bebe bisküvisini denedim evde nette bi sürü tarif var tabii tatlı olmuyor market işi gibi ama kendim yapınca biraz daha rahat veriyorum. Zaman alıyor bazen insan üşeniyor falan ama değer bence. Hem bi yıl ben bakmam diye ücretsiz izne ayrıldım. Hakkı'nı vereyim bari.
Parabensiz demir damlası Türkiye'de yok maalesef. Yurt dışında satılan floradix isimli damla en doğalı eğer yurt dışından getirtme imkanı varsa alınabilir, eğer yoksa da Türkiye'de de satışı olan nutrigen ferromixin isimli toz şase en güvenilir olanı demir ilacı konusunda. Damla şeklinde değil toz halinde ve yemeklerine, çorbalarına katılabilir. Demir meselesini baya araştırmıştım burada görünce yazayım dedim.Ya iki tane demir ilacı var ikisinin de içinde paraben var. Ben eczacıyla da konuştum. Başka demir preparatı yok dedi. Doktor en azından diğerleri gibi 10-11 damla ile başlatmadı bu bir. Bir de sadece 4 damlaya çıkacağız. O da 2 ile başlayıp 20-25 gün sonra 4 damla olacak. Normalde bu ilaç kilo/damla oluyor. Yani 5 kg ise 5 damla.
Salı diğer doktora gideceğim. Unutmazsam sorayım o paraben meselesini
Bizde 30 Eylül canım :)Biz 28 eylül doğumluyuz siz?
Sezaryan izi canım seviniyodum cçatlak yok diye şimdi ekvador çizgim var ve kutuplardan basık ekvatordan siskince bi yapim
Bi sor bakalim. Son gittigim doktor parabensiz olanindan yazariz dedi ama ne verecekti bilmiyorum sornayi unuttum bende.Ya iki tane demir ilacı var ikisinin de içinde paraben var. Ben eczacıyla da konuştum. Başka demir preparatı yok dedi. Doktor en azından diğerleri gibi 10-11 damla ile başlatmadı bu bir. Bir de sadece 4 damlaya çıkacağız. O da 2 ile başlayıp 20-25 gün sonra 4 damla olacak. Normalde bu ilaç kilo/damla oluyor. Yani 5 kg ise 5 damla.
Salı diğer doktora gideceğim. Unutmazsam sorayım o paraben meselesini
Bi blogdan almıştım kaydetmem ki tarifleri o an kullanıp geçiyorum.Bisküvi tarifini nereden aldın? Bende bir sürü gördüm. Seninki nasıl
Siz döndünüz mu hiç biz daha donmedikBizde 30 Eylül canım :)
Dün gelen bebekli arkadaşımı kıskandım bn de resmen. Emdi yattı koltuğa. Eli kolu bile yavaş yavaş kıpırdıyo. Bnmki tepiniyo psikolojim bozuldu yine. Google da anneler ne zaman rahatlar diye arama yaptım düşününbana da böylesi nasipmiş diyorm da ayy bunaldm ya evden çıkmasan bi dert çıksan ayrı dert. Ev gezmesi asla mümkün değil zaten. Dışarda da hep kucağa gelmek istiyo. Bırakıp da bi yere zaten gidemiyorm yine orman oldum ne zamana kadar böyle bilemedim. Dün yazamadm gece okuyabildim sadece. Emeklese de yürüse de bu kadar hareketli, meraklı, heyecanlı,telaşlı çocuk yerinde durmaz. Bütün bebekler böyle demeyin hepsi böyle değil. Gelip bana abarttığımı söyleyen 2-3 saat sonra bana sabır diliyo öyle gidiyo düşünün yaniii. İnşllh dediğinz gibi biz de bigün rahat ederz ama o gün gelecek mi?? bu bbeklik hallerinin tadını çıkaramadığım ve bunaldığım için kendimden nefret ediyormm ama çaresizim
Başka bi grup daha vardı sanki epey kalabalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?