2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Valla üşenmemiş eklemişsin tebrik ederim ve de teşekkür

Aynı cnm aynı yoruyo çok valla. Hatta kv bile aynı bnmki de bn yatak yüzü görmedim 6 ay vs diyo 5 dk gelince seviyo oğlan gülüyo falan sonra hemen sıkılıyo ayağa kalkıp gezecek. Kv de hemen aç mı uykusu mu var sıkıntısı mı var diyo. Aylardır öğrenemedi. Bn de şikayet etmiş olmak istemiyorm millete karşı sadece buraya yazabiliyorm. Çünkü bi kere ben de çok huysuz zorlanıyorm vs dedim. Kv arkamdan g.tüne zor geldi çocuk bakmak falan diye de laf etmiş elime geçse parçalıcm zaten kadını. Allah yardımcımız olsun

@37januse37 vardı o naptiki acaba
Evet cnm bn de merak ettm

Hic sorma canım benim kv bu neki diyor eşimden için 2yaşına kadar uyumadım hiç durmazdı diyo yine bu akıllı diyor sinir oluyorum biraz kucağına alıyorlar bizimkide tabi miymizlaniyor onlarında kolu ağrıyor tabi bahane hazır bu çocuk seni istiyor senin kokuna alışmış diyor eşimin cocugu kucağına almasını bile istemiyor yorulmasin diye tabi oda tutmasını beceremiyor bende geçen söylendim sen çocuğunu kucağına almasını bile istemiyorsun yorulmasin diye dedim yok kızım kendi çocuğu diyor sanki ben zihniyetini bilmiyorum

Canım maşallah açığı kapatmissiniz çok güzel almış, bizimde ilk 4 ay iyiydi kilo alımı sonradan bir iştahsızlık emmek istememe başladı çok yordu beni çok sukur 2 haftadır uyanıkken de emmeye basladi, inşallah ek gidayla toparlariz gerçi doktorlara gore doğum kilosuna gore kilo alımı iyi aMa aynı aydakilere gore oldukça dusuguz olsun genede sağlıklı olsun yeterki

Ayni benimki.. Neymis efendim esim cok yardim ediyomus bana da herkes etmezmis de odasini ayirirmis da.. Bi kendileri bakmis zor cocuga bizimki simariklik zaten..

phenyl cnm peki oğlunla nasıl gün geçiriyosun?? Bnmki hep kucakta azcık oyun halısı azcık mama sandalyesinde çene çalıyorm o kadar. Wc ye zor gidiyorm o uyurken bulaşıklarını yıkayıp öteki mamasını zor hazırlıyorm başka da hiçbişey. Bu da beni çok yoruyo sıkıyo çok bunaldım kendimi iyi hissetmiyorm hiç hep umutsuz vaka gibi. Psikoloğa da gitmeyi düşündüm çok ama oğlum böyle olduğu sürece bana hiçbir şey çözüm değil onu anladım.

Kızlar dün ilk defa kızımla AVM ye çıktık eşim giderken çok heves etme bu çocuk durmayacak ama maşallah kızım nasıl mutlu oldu etrafı seyretti çok güzeldi uyku arkadaşı aldım kızıma şu yastık gibi olan masallı ninnili kuzuyu aldım banyo oyuncağı olarak geçen basınca oten oyuncak tan aldım çok sevdi kızıma alışveriş yapmak nasıl mutlu etti anlatamam :) biz kadinlar nasıl da ufak şeylerden mutlu olabiliyoruz :) bugün akşam da misafirlige gideceğiz biraz kendime geleyim haftaya kayınvalidem ve gorumcem geliyor nasıl olsa bolca sıkılacagim

İyi yapmışsınız cnm güle güle kullanın :) yine bir kv vakası desene

Canım affına sığınarak soruyorum Evinin işini falan nasıl yapiyosun benim kızım o kadar zor olmamasına rağmen ben bile yapamıyorum ama bu benden kaynaklanıyor bebekten sonra biraz umursuz oldum

Canım affına sığınarak soruyorum Evinin işini falan nasıl yapiyosun benim kızım o kadar zor olmamasına rağmen ben bile yapamıyorum ama bu benden kaynaklanıyor bebekten sonra biraz umursuz oldum
Annem çalışıyo. gelirse cts günü bi süpürge bi toz o kadar cnm. Zaten evin işinden ben de geçtim yemek yapamıyorm çamaşır bulaşık banyo vs işler geceye kalıyo zaten saat 12 den sonra onları hallediyorm bn yatana 3 oluyo saat gece zaten uyanıyo bu aralar 2-3 kere Allahtan hemen uyuyo yine. Sabah 6-8 arası uyanıyo bi ara mama veriyorm 1 saat sonra yatıyo 30-45 dk sonra yine kalkıyo ve bitmemiş olan gün tekrardan başlıyo hergün böyle. Gündüz uykusu düzene girmişti 1 saat uyuyodu 3 kere falan ama o da belli olmuyo artık.. Şuanda uyuyo. Yatmıştı 20 dk uyudu kalktı 1 saat oyalandı sonra yine yattı yarım saat olacak. Bölük bölük anlayacağın.Oyuncaklarıyla ben oynuyorm devamlı zaten yeterki yattığı yerde dursun biraz kucaktan insin diye geçen hafta 8400 gr dı. Uzun süre taşıyınca ne kol kalıyo ne bel ne sırt ne boyun. Mızmızlığından da baş ağrısı :/

Bence kucuk degil dr ne dedi? Bizimki 6.ayda baslayalim dedi.aramizda bi gun var.ben cok istekli degilim aslinda yemez diye korkuyorum
Cnm.dr bisiy demedi kilosuna ama nm bebegim.ilk aylar cok kilo aldi son iji aydir az aldi ,ondan gozume am geliyor :)bnm kiz daha istekli degil ,ek gidaya ,ben s as ece tadina baksin birde sofraya masaya oturunca yemek yenildigini anlasin diye az az diline suruyrum yedigimi seylerden ,1 cay kasigi 2 cay kasigi ,bu zamana kadar tattirdi h im seylerden sadece elmali kurabiyeyei sevdi ,ilik ihlamurla seyreltip verdim elmalarini falan hupletti ,yogurt kefir muhallebi sevmiyor :)birde bizim oyle mutat bir dr yok ,ilcedeyim ben ondan sadece saglik ocagi tartiyor olcuyor b o yunu emiyormu diye soruyor bu yani ,ama baslamak lazim.ucundan abartmadan cunku sonra reddedebilir hatta az puturlu sebzeyle esela balkabagi ,bslamak lazim

İyi yapmışsınız cnm güle güle kullanın :) yine bir kv vakası desene
Sağol canim gorumce ile kayinpeder 4 5 gün kalır gider de kayinvalide 3 hafta bir ay kalır bende bol bol size yazarım artık :) aslında kötü değiliz kötü birsey de geçmedi aramızda ama ne bileyim çok samimi olmak istemeleri geri çekiyor beni

Problem yoksa faydası olur cnm en azından sınırını koyarsın sen de inşallah yani :)

nasılsınız kızlar saçımı boyattım bugun ay havam yerıne geldi şaka tabi ama eşim çok begendi bende mutlu oldum ama oglum açıkıcak diye içim içimi yedı sütümü sagmadım emzırıp çıktım boyada baya uzun sürdü sarı balyaj attırdım bakalım oglum begenıcekmi

Sıhhatler olsun cnm beğenir oğluşun da :)

Sezaryan izi canım seviniyodum cçatlak yok diye şimdi ekvador çizgim var ve kutuplardan basık ekvatordan siskince bi yapim

:))))
Iz nasilcanim? Kac cm. Benimduz ince cizgi beyz ama kenarlar hala kirmizi. 14 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…