Annem çalışıyo. gelirse cts günü bi süpürge bi toz o kadar cnm. Zaten evin işinden ben de geçtim yemek yapamıyorm çamaşır bulaşık banyo vs işler geceye kalıyo zaten saat 12 den sonra onları hallediyorm bn yatana 3 oluyo saat gece zaten uyanıyo bu aralar 2-3 kere Allahtan hemen uyuyo yine. Sabah 6-8 arası uyanıyo bi ara mama veriyorm 1 saat sonra yatıyo 30-45 dk sonra yine kalkıyo ve bitmemiş olan gün tekrardan başlıyo hergün böyle. Gündüz uykusu düzene girmişti 1 saat uyuyodu 3 kere falan ama o da belli olmuyo artık.. Şuanda uyuyo. Yatmıştı 20 dk uyudu kalktı 1 saat oyalandı sonra yine yattı yarım saat olacak. Bölük bölük anlayacağın.Oyuncaklarıyla ben oynuyorm devamlı zaten yeterki yattığı yerde dursun biraz kucaktan insin diye geçen hafta 8400 gr dı. Uzun süre taşıyınca ne kol kalıyo ne bel ne sırt ne boyun. Mızmızlığından da baş ağrısı :/
'Allah kolaylık versin canım vala çok zor. Benim kız da ilk aylarda öyleydi bu hep böyle mi olcak diye delirirdim bundan sonra ev işi yapamicam uyuyamicam yemek yiyemicem diye. Çok şükür büyüdükçe düzene giriyor gibi. En azından yemek yapabiliyorum. Hep diyorum bebekle ev işi çok zor diye. Eşim de bizim bebek de ne var deyip arkadaslarinkini anlatıyor. Harbiden ya diyorum bizimki melekmis.Annem çalışıyo. gelirse cts günü bi süpürge bi toz o kadar cnm. Zaten evin işinden ben de geçtim yemek yapamıyorm çamaşır bulaşık banyo vs işler geceye kalıyo zaten saat 12 den sonra onları hallediyorm bn yatana 3 oluyo saat gece zaten uyanıyo bu aralar 2-3 kere Allahtan hemen uyuyo yine. Sabah 6-8 arası uyanıyo bi ara mama veriyorm 1 saat sonra yatıyo 30-45 dk sonra yine kalkıyo ve bitmemiş olan gün tekrardan başlıyo hergün böyle. Gündüz uykusu düzene girmişti 1 saat uyuyodu 3 kere falan ama o da belli olmuyo artık.. Şuanda uyuyo. Yatmıştı 20 dk uyudu kalktı 1 saat oyalandı sonra yine yattı yarım saat olacak. Bölük bölük anlayacağın.Oyuncaklarıyla ben oynuyorm devamlı zaten yeterki yattığı yerde dursun biraz kucaktan insin diye geçen hafta 8400 gr dı. Uzun süre taşıyınca ne kol kalıyo ne bel ne sırt ne boyun. Mızmızlığından da baş ağrısı :/
2ser tatlı kaşığı artırarak gidebilirsinMerhaba anneler. Ek gıdaya gecışte ikinci gündeyiz. Dun elma püresi tattırdım. Sevmedi sanki biraz keskin geldi. Ben de muz püresi verdim onu sevdi bir dilim.
Bugün muz püresini biraz daha artırıp veriyorum bir kez verdim bugün. Simdi uyuyor uyanınca 1-2 dilim daha vereceğim inşallah. Miktar olarak her gün ne kadar artırmalıyim ? 3 gün sonra yoğurt eklemeyi planlıyorum . Emmemeye devam. Mama ve anne sütünü de 4-4.5 saatte bir veriyorum. 130 cc.yi zorla yarım saatte veriyorum. Son 1 ayda iyice iştahsız oldu. Artık gece saatte bir uyanmasını falan da umursamıyorum yeter ki beslensin ,yeter ki sağlıklı büyüsün kuzum.
Vala ben de yalnız sayılırım. Babannemiz var da çok gelmez bize. Kucucukken daha benim kız da kucak ister dururdu. Bazen oyunla bazen mizildarken bırakarak alistirdim. Tabii her çocuk farklı farkındayım bazisina ne yapsan olmaz. Yoksa baktım başa cikamicam ben ne ara yasicam ya dedimAnnem çalışıyo. gelirse cts günü bi süpürge bi toz o kadar cnm. Zaten evin işinden ben de geçtim yemek yapamıyorm çamaşır bulaşık banyo vs işler geceye kalıyo zaten saat 12 den sonra onları hallediyorm bn yatana 3 oluyo saat gece zaten uyanıyo bu aralar 2-3 kere Allahtan hemen uyuyo yine. Sabah 6-8 arası uyanıyo bi ara mama veriyorm 1 saat sonra yatıyo 30-45 dk sonra yine kalkıyo ve bitmemiş olan gün tekrardan başlıyo hergün böyle. Gündüz uykusu düzene girmişti 1 saat uyuyodu 3 kere falan ama o da belli olmuyo artık.. Şuanda uyuyo. Yatmıştı 20 dk uyudu kalktı 1 saat oyalandı sonra yine yattı yarım saat olacak. Bölük bölük anlayacağın.Oyuncaklarıyla ben oynuyorm devamlı zaten yeterki yattığı yerde dursun biraz kucaktan insin diye geçen hafta 8400 gr dı. Uzun süre taşıyınca ne kol kalıyo ne bel ne sırt ne boyun. Mızmızlığından da baş ağrısı :/
cnm senin bebiş şu an tam kaç ay kaç günlük?Aynı cnm aynı yoruyo çok valla. Hatta kv bile aynı bnmki de bn yatak yüzü görmedim 6 ay vs diyo 5 dk gelince seviyo oğlan gülüyo falan sonra hemen sıkılıyo ayağa kalkıp gezecek. Kv de hemen aç mı uykusu mu var sıkıntısı mı var diyo. Aylardır öğrenemedi. Bn de şikayet etmiş olmak istemiyorm millete karşı sadece buraya yazabiliyorm. Çünkü bi kere ben de çok huysuz zorlanıyorm vs dedim. Kv arkamdan g.tüne zor geldi çocuk bakmak falan diye de laf etmiş elime geçse parçalıcm zaten kadını. Allah yardımcımız olsun
Evet cnm bn de merak ettm
phenyl cnm peki oğlunla nasıl gün geçiriyosun?? Bnmki hep kucakta azcık oyun halısı azcık mama sandalyesinde çene çalıyorm o kadar. Wc ye zor gidiyorm o uyurken bulaşıklarını yıkayıp öteki mamasını zor hazırlıyorm başka da hiçbişey. Bu da beni çok yoruyo sıkıyo çok bunaldım kendimi iyi hissetmiyorm hiç hep umutsuz vaka gibi. Psikoloğa da gitmeyi düşündüm çok ama oğlum böyle olduğu sürece bana hiçbir şey çözüm değil onu anladım.
Bide çocuğu kucağınıza alistirmışsınız diyorya cildiriyorum bizim hiç yildizimiz barismiyor hiçbir dediğini yapmıyorum gerçi ona kalsa 3aylikken yurutece koyduracaktiAyni benimki.. Neymis efendim esim cok yardim ediyomus bana da herkes etmezmis de odasini ayirirmis da.. Bi kendileri bakmis zor cocuga bizimki simariklik zaten..
Bide çocuğu kucağınıza alistirmışsınız diyorya cildiriyorum bizim hiç yildizimiz barismiyor hiçbir dediğini yapmıyorum gerçi ona kalsa 3aylikken yurutece koyduracakti
Ayy benimki de tam tersi butun gun kucaginda gezdiriyo bi de gezmek istiyo nolcak gezdir diyoaynen bana da her dedigi batiyo, her yaptigina sinirlerim hopluyo.. Esim sn takinti yaptin diyo ama bn engel olamiyorum kendime
:))))
Iz nasilcanim? Kac cm. Benimduz ince cizgi beyz ama kenarlar hala kirmizi. 14 cm
Teşekkürler umarım başarabilirim.2s
2ser tatlı kaşığı artırarak gidebilirsin
Sana da iyi geceler.İyi geceler bebişlerebol uykular olsun
Sana da iyi geceler.
Bebişi uyuttum bakalım 21.30 da. Gece başladı. Dün gece 00.30.dan 08.30 a kadar 5 kez uyanmıştı.Bakalım bu gece vardiyasında kaç kez kalkacak. Sabahlar olmasın.
TuhBi blogdan almıştım kaydetmem ki tarifleri o an kullanıp geçiyorum.
10 eylül bizde de yok. Biz yuvarlarsak sesi çıkmıyor da kendinde bir çaba yok yahuSiz döndünüz mu hiç biz daha donmedik
Bu düzeninize sahip olmak için neler vermezdimBenimki de uyuyor demin ıyanır gibi oldu emzirdimuyudu ama 23.30 gibi uyanır mamasını içer 4 e kadar uyur. Sonrasında da emer uyur düzenimiz böyle.
İnş senin bebiş bu gece Üzmez seni..
Dün gece mamasını içmeyi reddettiği için doğal olarak aç olduğu için de uykusuz bir fgece geçirmiştik
Bu düzeninize sahip olmak için neler vermezdimen fazla uyuduğu 2.5 saat oldu. Onda da arada kaç kez uyandı. Uyurken beşiğinde bırakıp da bir yere gidemiyorum. Misal bak şimdi 30 dakika sonra uyandı. Tekrar uyuttum. Başında beklemezsem uyanınca cok ağlayıp iyice ayılıyor. Tekrar uyutmak daha uzun sürüyor. Allahım sağlık versin de uyumazsa uyumasın. Şikayet etmek değil amacım,durumumu belirtmek. Çok şükür bugünüme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?