2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canim annen calisiyormus ama kv yok mu? Gorumce fln?
Isin cok zormus senin, uzuldum arkadasim arada birkac saatligine oyun ablasi alsan kimse yoksa?

Merhaba anneler. Ek gıdaya gecışte ikinci gündeyiz. Dun elma püresi tattırdım. Sevmedi sanki biraz keskin geldi. Ben de muz püresi verdim onu sevdi bir dilim.
Bugün muz püresini biraz daha artırıp veriyorum bir kez verdim bugün. Simdi uyuyor uyanınca 1-2 dilim daha vereceğim inşallah. Miktar olarak her gün ne kadar artırmalıyim ? 3 gün sonra yoğurt eklemeyi planlıyorum . Emmemeye devam. Mama ve anne sütünü de 4-4.5 saatte bir veriyorum. 130 cc.yi zorla yarım saatte veriyorum. Son 1 ayda iyice iştahsız oldu. Artık gece saatte bir uyanmasını falan da umursamıyorum yeter ki beslensin ,yeter ki sağlıklı büyüsün kuzum.

Allah kolayli
'Allah kolaylık versin canım vala çok zor. Benim kız da ilk aylarda öyleydi bu hep böyle mi olcak diye delirirdim bundan sonra ev işi yapamicam uyuyamicam yemek yiyemicem diye. Çok şükür büyüdükçe düzene giriyor gibi. En azından yemek yapabiliyorum. Hep diyorum bebekle ev işi çok zor diye. Eşim de bizim bebek de ne var deyip arkadaslarinkini anlatıyor. Harbiden ya diyorum bizimki melekmis.bazen çocuğuma haksızlık ediyorum gibi hissediyorum.

2s
2ser tatlı kaşığı artırarak gidebilirsin

Vala ben de yalnız sayılırım. Babannemiz var da çok gelmez bize. Kucucukken daha benim kız da kucak ister dururdu. Bazen oyunla bazen mizildarken bırakarak alistirdim. Tabii her çocuk farklı farkındayım bazisina ne yapsan olmaz. Yoksa baktım başa cikamicam ben ne ara yasicam ya dedim ay şimdi düşünüyorum da bebegime Çok mu yuklenmisim ne

Cnm se
cnm senin bebiş şu an tam kaç ay kaç günlük?

Canim bizim salonda mamaroo mutfakta puset duruyo.. Sabah saatlerinde daha cok oyalaniyo mamarooda falan.. Yani cok dediysem 20-25 dk.. Onune oyuncak veriyorum 5 dk da bi degistiryorum oyuncagi cunku ondan da sikiliyo bi de benimki emdigi icin memede 10-15 dk oyalaniyo -.5-2 saatte bi..

keyfi yerindeyse mutfakta pusette o otururken yemek yapiyorum bi taraftan ona sarki-turku soylerken bn konusmayi kesince aglamaya basliyo.. Sonra babasi geliyo zaten hemen onun kucagina tutusturuyorum.. 8.30-9 gibi gece uykusuna yatiyo zaten..

Ayni benimki.. Neymis efendim esim cok yardim ediyomus bana da herkes etmezmis de odasini ayirirmis da.. Bi kendileri bakmis zor cocuga bizimki simariklik zaten..
Bide çocuğu kucağınıza alistirmışsınız diyorya cildiriyorum bizim hiç yildizimiz barismiyor hiçbir dediğini yapmıyorum gerçi ona kalsa 3aylikken yurutece koyduracakti

Bide çocuğu kucağınıza alistirmışsınız diyorya cildiriyorum bizim hiç yildizimiz barismiyor hiçbir dediğini yapmıyorum gerçi ona kalsa 3aylikken yurutece koyduracakti

Ayy benimki de tam tersi butun gun kucaginda gezdiriyo bi de gezmek istiyo nolcak gezdir diyo aynen bana da her dedigi batiyo, her yaptigina sinirlerim hopluyo.. Esim sn takinti yaptin diyo ama bn engel olamiyorum kendime

Ayy benimki de tam tersi butun gun kucaginda gezdiriyo bi de gezmek istiyo nolcak gezdir diyo aynen bana da her dedigi batiyo, her yaptigina sinirlerim hopluyo.. Esim sn takinti yaptin diyo ama bn engel olamiyorum kendime

Benimki de ayda 1 ya da 2 kez görüyor. Her gördüğünde kucağa alışmış der. Ki benim kızım son 1.5 2 aydır yatağına koyduğum kendi oynuyor. Çok nadir kucak istiyor artık. Ben yatırıyorum geldi mi kendisi indirmez kucağına

Zittıma hareket eder iyiki çok gelmiyor yoksa çok atışırdım ben onunla

@tatlilavinya cm inenkadar incelemişsin benimkinin kenarlari kurudu iyice ama ortada bir yer var acik gibi bebegi sallarken vuruyor arada kanıyor geri kuruyor anlamadım devam ederse dr gidicem haftaya
kendime sevgililer gunu hediyesi aldm odama melekli cicek birde narli çiçekli vazo markofoniden esime aldirmadim hediye dogum guneme 6s aldircam yıldönümünde de çiçekle idare ettm biriktriyorm

Sana da iyi geceler.
Bebişi uyuttum bakalım 21.30 da. Gece başladı. Dün gece 00.30.dan 08.30 a kadar 5 kez uyanmıştı. Bakalım bu gece vardiyasında kaç kez kalkacak. Sabahlar olmasın.

Benimki de uyuyor demin ıyanır gibi oldu emzirdimuyudu ama 23.30 gibi uyanır mamasını içer 4 e kadar uyur. Sonrasında da emer uyur düzenimiz böyle.

İnş senin bebiş bu gece Üzmez seni..

Dün gece mamasını içmeyi reddettiği için doğal olarak aç olduğu için de uykusuz bir fgece geçirmiştik

Bu düzeninize sahip olmak için neler vermezdim en fazla uyuduğu 2.5 saat oldu. Onda da arada kaç kez uyandı. Uyurken beşiğinde bırakıp da bir yere gidemiyorum. Misal bak şimdi 30 dakika sonra uyandı. Tekrar uyuttum. Başında beklemezsem uyanınca cok ağlayıp iyice ayılıyor. Tekrar uyutmak daha uzun sürüyor. Allahım sağlık versin de uyumazsa uyumasın. Şikayet etmek değil amacım,durumumu belirtmek. Çok şükür bugünüme.

İnş canım en kısa zamanda deliksiz uyuyacağı geceler de gelir bebişinin..

Çok şükür halimize Allah bugünleri aratmasın.. Sağlıklı olsunlar da 10 kere de kalkmaya razıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…