2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Teşekkürler umarım başarabilirim.
Bisi değil canım ins yardımcı olabilmisimdir. Biz tam olarak gecmedik yani veriyordum ama sanki emmesi azaldı gibi gelince ara vereyim dedim. Buraya önceden de yazmıştım ben ayşe öner in listesini çok beğendim onu uygulamayı düşünüyorum. Hem her çeşit gıda var hem de emen bebek için hazırlanmış iyi bi fikir oldu bana.

Benim bebisim de gece uykusuna geçtikten sonra yarım saate bir uyandırdı, biz de çözümü eşimle dönüşümlü olarak karanlık odada başında beklemekte bulduk. Artık yanımıza tablet telefon alıp girerdik. Sayfalarca kadınlar kulübünü bitirdim o sayede

Hepimizin yanlışı bence şu bebegimiz ağladığında istediğini yapmadığımız zaman kendimizi kötü anne gibi hissediyoruz. Amaaglamqk

Hepimizin yanlışı bence şu bebegimiz ağladığında istediğini yapmadığımız zaman kendimizi kötü anne gibi hissediyoruz. Amaaglamqk
Ama ağlamak onların dili aglayinca biraz daha sakin durabilsek hem onlar da hem biz daha rahat olcaz, he bunu ben yapabiliyor muyum arada evet ama bazen insana geliyorlar çaresiz hissediyorum. Tabii ki hepimiz bebeklerimizi çok seviyoruz ve burda kimse kimsenin anneligini sorgulama hakkına sahip değil

Cnm biliyorsundur bnm bebişte zor Bi bebis bahsetmiştim saNa bnmki de 23 eylul doğumlu ama bnm kız sanki daha iyi gibi dun disari çıktık kahvaltı yaptık sonra gezdik falan pek sıkıntı çıkarmadı ben tabi şok oldum arabasında durdu ağlamaya başladığında şarkı söyledim sustu falanama ilk kez böyleydi daha once nereye gitsek kucağımızda kac kere koştur koştur eve döndüğümüzü bilirim yanı sunu demek istiyorum belki de Bi Zaman'ı vardır uslanmalari icin Bi de su var etrafı gözlemlemeye başladılar mı daHa az ağlıyorlar mesela araba da giderken pusette oturup dışarıyı izliyordu dun yanımızdan otobüs geçerken kafasini kaldırıp otobüsün yukarısına bakıyor geçince kafasini indiriyor falan ama tüm bunlar Bi 15 gun öncesine kadar yoktu kizim Bi anda değişti yanı umarım seninki de Bi anda değişir ben biraz rahatladım sanki darısı senin basina

Guzel bi dille de soyledim, kizarak da soyledim, sert bi dille de soyledim canim ama sonuc 'annelik kolay degil hemen pes ettin, gezmek istiyosa gezdirceksin, bn bilmem kac ay sabahlara kadar kucagimda gezdirdim' gibi hikayeler oluyo canim

Artık sallamıyor gibi bir durumdayım. Yatagıma ya da beşiğine yatırıp hafif poposuna dokunarak pışpışlayarak ninni söylüyorum. Pek farketmiyor sallanmadan da uyanıyor. Uyanınca pışpışlayınca 10 dakikads uyurdu. Artık o da yok uyanıyor kımıl kımıl oluyor,eller yüzde gözde ovuşturuyor,elleri aćık tutsam kendini uyandırıyor,battaniyeye sarsam çıkartmaya çalışırken uyanıyor. Bilemedim.

Ise başlayınca sanırım benimkide öyle olur. Tabii koca kişisi bunu kabul eder mi bilinmez. Tek başıma yapamam der.

Nasil yaaa, hala gitmemis olmana sasiriyorummm.kanama onemlidir yani.bide nesi kurudu anlamadim,herkesin farkli demek.
Ben 6 gumlukken cildirmistim, keloid tabaka olmustu.dr.uma yazdim gece gece.gececek ben cok guzel diktim dedi
Nitekim ole oldu.
Benhep seni normal yaprinhatirluorum.son anda mi sezaryana dondu?

Yvzbt Y yesil zeytin ben de artik bir sey soylemiyorum kimseye sikayet eder gibi. Cunku annem olacak bunlar diyor, kv ee ugrasacaksiniz tabi diyor canimi sıkıyor. Tabii ki bebek bebekligini yapacak da benimki de gercekten zor bi bebek sag olsun var olsun.. Annem yine yol uontem söylüyor ilk etapta da kv önce bi lafını carpiyor ondan sonra tavsiye kismina geciyor soyle yap diye. Laf carpma kisminda ben de onun agzina carpmak istiyorum ama kv olunca olmaz tabi... cok dertliyim ama buraya yazmaya bile firsat yok.. Uzun konusmak istiyorum ama iste.. Yorumlarinizdan beni mahrum etmeyin. Dun onceki gun kac kere yeltendim kriz anlarimda buraya yazmaya ama yapamadim ya bebegim uyaniyo ya yapilacak bi isim oluyo...

Kv bakarken tum gun tv acik izletmiyordur umarim.
Dun bizde lafi gecti, gozleri icin zararliymis dedim onune yastiklar koyuyorum tvyi gormemesi icin dedim. Mesaj yerine ulasti mi bilmiyorum. Daha once onlarda yemek yerken gözünü dikip bakmasına musaade etmisti, ben de bi sey diyememistim. Off ben eski ben olaydim derdim ama simdi kv kp soz konusu olunca bana bi durma geliyo kaliyorum öyle saf saf...

Allah yardımcın olsun canım..

Kv ler aynı cnm ya. O ne zorluklarla büyüttü falan. Bencil ve kıskançlar

maşallah cnm bnmkinde de gece uykusu iyi arada uyansa da devam ediyo çok şükür. İnşallah o ZAMAN bir an önce gelir de biraz daha rahat ederm

İnşallah bir an önce hepimizinki düzelir de şu millet çenesini kapatır cnm

Bu arada bn tv yi hiç kapatmıyorm bi de onu kapatırsam kafayı yerim herhalde ama oğluma izletmiyorum. Sadece mama hazırlarken uyanık olunca mama sandalyesinde oturtabilmek için çizgi film açıp 10-15 dk karşısına koyuyorm ama mecburum yoksa çok ağlıyo kv yandan koşup geliyo " ayy ne oldu sesini duydum dayanamadım nesi var" diye sanki çocuğa bişey yapmışım gibi. O gelmesin diye izletiyorm. Uyku eğitimini de o burda yokken vermiştim zaten :/

Dün hava çok güzeldi gezdik bizimki çok mutluydu gezmeyi çok seviyor tam evine düştü gezmeye bayılırız..Saat geç olunca yemeği dışarda yiyelim dedik,ben biz yerken bize bakmasın üzülmesin diye ilk defa hero babynin Muzlu yoğurdun dan aldım onada birkaç kaşık yedirdim.. Gelişme eve geldik herkes mışıl mışıl uyudu bizimkinin mesaisi başladı sabaha kadar 4 kere tuvaletini yaptı.. Sonuç uykusuzluktan ölüyorum...

Bende çok beğendim canım ayşe önerin tariflerini bizim dr.10gun meyve suyu sonra sebze çorbası Patates kabak havuç sonraları brokoli pirinç mercimek irmik koy sonraları dedi 6ay dan sonrada yoğurt ver dedi ayşe öner gün gün vermiş bende öyle yapmayı düşünüyorum

Kv bakarken tum gun tv acik izletmiyordur umarim.
Valla tv acıksa Kaşla göz arasında bakıyordur bnm bazen acık oluyor mesela mutfağa gidiyorum Bi iki dk kızın sesi hic çıkmıyor Bi bakiyorum tv ye kitlenmiş resmen yada kucagimdayken Bi bakiyorum tv yi bulmuş izliyor artık açmamaya başladım iyice anlar oldular cunku Bi de büyükler bu tarz seylere pek önem vermiyorlar bizimkiler baktı da noldu gayette akıllı modundalar bnm de seneye kv bakacak onunda sakinacagini pek sanmiyorummaalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…