Valla tv acıksa Kaşla göz arasında bakıyordur bnm bazen acık oluyor mesela mutfağa gidiyorum Bi iki dk kızın sesi hic çıkmıyor Bi bakiyorum tv ye kitlenmiş resmen yada kucagimdayken Bi bakiyorum tv yi bulmuş izliyor artık açmamaya başladım iyice anlar oldular cunku Bi de büyükler bu tarz seylere pek önem vermiyorlar bizimkiler baktı da noldu gayette akıllı modundalar bnm de seneye kv bakacak onunda sakinacagini pek sanmiyorummaalesef
Dun bizde lafi gecti, gozleri icin zararliymis dedim onune yastiklar koyuyorum tvyi gormemesi icin dedim. Mesaj yerine ulasti mi bilmiyorum. Daha once onlarda yemek yerken gözünü dikip bakmasına musaade etmisti, ben de bi sey diyememistim. Off ben eski ben olaydim derdim ama simdi kv kp soz konusu olunca bana bi durma geliyo kaliyorum öyle saf saf...
Ilk gece o kadar kacmadim adamdan benYa doktoruna ya bi eczaciya sor bir seyler kullan bence. Birkac kullanimdan sonra hemen fark ediyor eski nemi geliyor ins. Öteki türlü nasil aciyordu öyle, ilk geceki kadar vardi acisi agrisi..
Canm bzmkide oyle gece iyide gündüz koyduğum gibi kalkiyorMaşallah canım, bir günleri bir günlerine uysa uykusuzluk diye birşey kalmaz..5 buçuk aylık olduk , hergun farklı bir macera yaşıyoruz.. Bugün yarımşar saat uyuma, uyanıkken ağlama,kucakta dolaşma modundayiz..Bu evde birtek benim modum sabit
Maşallah canim biz de 9 da uyuduk 11 30 da kalktik 12 30 da 1 saatligine geri uyudu şimdi de uyuttum bakalım şükür geceleri tekrar biraz uzun uyumaya başladı geri dış çıkarınca rahatladı yavrumBnde şaşırdım valla canm dun gece artk sinirlerim cok yıpranmısti uyumuyor diye bugün de maşallah baya uyudu gündüz erken kalkti ondandir belkide
Ah ah ne güzel benim bir elim bile yok ne çok isterdim oysa kiAy kizlar okadar mutluyumki eltim hamileymis benm oglum ilk torun eşimin Birtane abisi var sadece eltiminde ilk bebegi olucak inşallah kv ile kusuz zaten eltimin hamile olmasina cok sevindim smdi o kv benlede küs oldugu icin hep onunla ilgilenicek hamielligiydi dogumuydu bebek küçüktü derken bende nefes alicam oh beeeee bu durumda eltim sinir krizlerine girmez inşallah cok seviyorum eltimi
Ah ah ne güzel benim bir elim bile yok ne çok isterdim oysa ki4 gorumcem var eşim tek hayırlı olsun canim
Ne güzel ya maşallah bzmkide cikarsa iyi olucak nasıl kemiriyor disligini aciyorum oğlumun disligine vallaMaşallah canim biz de 9 da uyuduk 11 30 da kalktik 12 30 da 1 saatligine geri uyudu şimdi de uyuttum bakalım şükür geceleri tekrar biraz uzun uyumaya başladı geri dış çıkarınca rahatladı yavrum
Sagol canm ay yok ben eşime dedim annenden birtane daha çekemezdim valla iyikide kiz kardeşin yok diye nasil gülüyor :))Ah ah ne güzel benim bir elim bile yok ne çok isterdim oysa ki4 gorumcem var eşim tek hayırlı olsun canim
Kv iyiyse iyi canm ama kotuyse hiç iyi degil tek çocukNe elti ne gorumce:)
Aynen benimki de çok huysuzlaniyor da uyanınca uğraşmıyorum uyutmak için hem a uyuyunca sersemliyor akşama sızıp kalıyorBenimki gündüz uyutmayînca da çok huysuzlanıyor. Nasıl yapsam ki. Zaten uyutmazsam beslenmiyor. Uykuya geçerken mama süt kabul ediyor. Bi caresini bulacağım inşallah.
Sen deyince de mi yapmaz ben güzel bu kavga edwrim işlem tamamBnmki hep yemeksiz ama sanırım para harcamaya razıhergün dışardan yemek söylüyo. Akşam zaten geç geliyo da anca mama falan hazırlarken bakıyo biraz da oynaşıyolar o kadar. Hani ben bakayım edeym ya da yedireyim sen yemek koy yarına da demiyo
Yok benim normal oldu noldu kiKızlar sanırım hepinizin doğumu sezaryen :/
En önemlisi konuşma güçlüğü dikkat eksikliği yapıyor. Kuzenimin çocuğu da bakıcı elinde daha bizimkiler kadarken tv önünde vakit geçirmiş şimdi 4yaşında yeni yeni konuşuyor o da terapiyle. Ben de açıyorum tv ama önüne bırakıp gitmiyorum ya da goremicek şekilde yerlestiriyorum. Yoksa dediğiniz gibi yalnız insan patlıyorOff esime 6 aylikken reklam esliginde yedirirlermis.tamam zekasi gayet iyi ama kilo aliyor belki de ondananlamaz mi canim yaa, muzik aciyorumdirek kafa tvye donuyor saniyor ki tv actim
Emzirme hikaye oldu. Artık gündüz hiç emmiyor. Gece de iyice uyanmazsa emiyor,uyanırsa gece de emmiyor. Sağıp veriyorum. Haliyle süt de azaldı. Sağdığım süte ilave mama veriyorum. Bu ay kilo alımı da olmadı gibi birsey. 4 saatte besliyorum ama iştahsız 4 saatte almıyor çoğu zaman sütü mamayı içir derken 4 saatin üstüne 45-50 dakika geçiyor. Ne zaman isterse alsın dedim gündüz 6 saati gectıgi oldu. Kilo alımi da az olunca ne zaman acıkırsa alsın diyemiyorum. 130-140 cc yi zorla içiyor. Ek gıdaya başladık bu hafta sonu. 4-4.5 saatlik öğüñ aralarında ek besin başladık.Dün bugün tadımlık seviyesinde 2 çay kaşığı meyve püressi veriyorum 2-3 öğün. Miktarını artiracağim yavaş yavaş. Yoğurt eklenecek yarın bakalım. Hem iştahsız hem uykusuz benimkinin modeliCnm kaç saatte besleniyo bebiş. Geçenlerde bizimki de yemiyodu iştahınazaldı 4 saatte besliyorum yemeyince 1 saat sonra tekrar veriyodum böyle böyle sıklaştırdım. Sonra dr la konuştuk. O da öyle yapma dedi. Yemiyorsa ısrarla bi dahaki öğüne kadar verme dedi düzeni kaçar sonra dedi. İllaki düzelecek dedi. Bi kere yaptım yemeyince 8 saat falan yemedi öyle aç aç ağlamadı da ama sonra hemen her mama saatinde yemeye başladı. Gerçi sen emziriyosun sana göre değil bu anlattığım ama 4 saatten önce verme bnce
Hayırlı olsn cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllh. Sen de rahatlarsın biraz :)Ay kizlar okadar mutluyumki eltim hamileymis benm oglum ilk torun eşimin Birtane abisi var sadece eltiminde ilk bebegi olucak inşallah kv ile kusuz zaten eltimin hamile olmasina cok sevindim smdi o kv benlede küs oldugu icin hep onunla ilgilenicek hamielligiydi dogumuydu bebek küçüktü derken bende nefes alicam oh beeeee bu durumda eltim sinir krizlerine girmez inşallah cok seviyorum eltimi
yok cnm bn bi kaç kez söyledm bugün yorgunum galan demeye başladı. Yoruluyo zaten geç geliyo diye bn de artk demiyorum. Azcık oynasın, muhallebi yaparkn falan baksın yeter. Önceden sallarken o da uyutuyodu iyi oluyodu en azından bulaşıkları falan daha erken topluyodm da sallamayı bırakınca eğitimi bozmaktan korkuyo. O yüzden pek yanaşmıyo uyutmaya bileSen deyince de mi yapmaz ben güzel bu kavga edwrim işlem tamam
Hep sezaryennduydum da bnm de normal hem mrk ettm hem de şu kuruluk olayından hariç bn de stres oluyo dikişim var diye çok tedirgin oluyorm dikiş illaki geçmiştir ama eskisi gibi rahat değilim. Hatta spiral taktırcm ama korkudan gitmiyormYok benim normal oldu noldu ki
Allah yardmcın olsun cnm ikisi birden daha da zor inşllh güzel güzel yer de uyur rahat rahatEmzirme hikaye oldu. Artık gündüz hiç emmiyor. Gece de iyice uyanmazsa emiyor,uyanırsa gece de emmiyor. Sağıp veriyorum. Haliyle süt de azaldı. Sağdığım süte ilave mama veriyorum. Bu ay kilo alımı da olmadı gibi birsey. 4 saatte besliyorum ama iştahsız 4 saatte almıyor çoğu zaman sütü mamayı içir derken 4 saatin üstüne 45-50 dakika geçiyor. Ne zaman isterse alsın dedim gündüz 6 saati gectıgi oldu. Kilo alımi da az olunca ne zaman acıkırsa alsın diyemiyorum. 130-140 cc yi zorla içiyor. Ek gıdaya başladık bu hafta sonu. 4-4.5 saatlik öğüñ aralarında ek besin başladık.Dün bugün tadımlık seviyesinde 2 çay kaşığı meyve püressi veriyorum 2-3 öğün. Miktarını artiracağim yavaş yavaş. Yoğurt eklenecek yarın bakalım. Hem iştahsız hem uykusuz benimkinin modeli
Ben de taktircam ins da bi gidemedim. Benimki dikise alışkın pansumanimi falan yapardı sağolsunHayırlı olsn cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllh. Sen de rahatlarsın biraz :)
yok cnm bn bi kaç kez söyledm bugün yorgunum galan demeye başladı. Yoruluyo zaten geç geliyo diye bn de artk demiyorum. Azcık oynasın, muhallebi yaparkn falan baksın yeter. Önceden sallarken o da uyutuyodu iyi oluyodu en azından bulaşıkları falan daha erken topluyodm da sallamayı bırakınca eğitimi bozmaktan korkuyo. O yüzden pek yanaşmıyo uyutmaya bile
Hep sezaryennduydum da bnm de normal hem mrk ettm hem de şu kuruluk olayından hariç bn de stres oluyo dikişim var diye çok tedirgin oluyorm dikiş illaki geçmiştir ama eskisi gibi rahat değilim. Hatta spiral taktırcm ama korkudan gitmiyorm
Amin sağolasın.Allah yardmcın olsun cnm ikisi birden daha da zor inşllh güzel güzel yer de uyur rahat rahat
O da güzelBen de taktircam ins da bi gidemedim. Benimki dikise alışkın pansumanimi falan yapardı sağolsun
Sana da iyi geceler.
Bebişi uyuttum bakalım 21.30 da. Gece başladı. Dün gece 00.30.dan 08.30 a kadar 5 kez uyanmıştı.Bakalım bu gece vardiyasında kaç kez kalkacak. Sabahlar olmasın.
21.30da uyuttum 30 dakika sonra uyandı. Tekrar uyut uyan v.s derken 22.30 da mutfağa gidip geldigimde tamamen uyanmış bağırıyordu. Sakinleşmeyince mutfakta yemek yerken yanımıza koyduk. Tekrar uyut besle derken saat 01.00 da uyudu. 1.5 saat sonra uyandı. Du bakalım 03.00 da uyudu. Sonra neler olacak ?
03.00 da uyudu ve 03.35 uyandı. Ne ya
ptıysam dalamadı tekrar. Kalktık gezdik olmadı ışığı açtık yine gezdik olmadı. Gaz çıkarırken kustu. Üstünü değiştir,sakinlestir derken saat 05.00 oldu. Yeni uyudu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?