2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Emin ol gitmemiştir mesajÇünkü açık açık söylemeyince anlamıyorlar hatta tartışman falan gerek yanı bizim düzen öyle en azından ama tv izlememesini istediğini söyleyebilirsin hem göze zararını da geçtim direk beyni uyuşturuyor otizm riskini arttırıyor beyinde yanlış bağlantılar kurulmasına yol açıyormuş sen diyemiyorsan eşin desin anne çok zararlı tv izletmek yok desin bunda kızacakları bişey yok ki

canim ya ne guzel alistirmissin masallah benim bi kapriz bi kapriz bi gorsen allahimmmm agzina kasik biberon sokamiyorum cok zor bi bebek canim muhallebiyle sebze corbasini nasil yapiyosun,canim etsuyu fln yedire bilirmiyiz acaba bi tanidik veriyomus artik kafam karisti iyice bizimki daha 6 kasik zar zor yiyo ay YA RABBIM OLE BI ISTAH VERKI MAMALARI ELIMDEN KAPSIN. OKADAR ISTAHSIZKIII

Guzel bi dille de soyledim, kizarak da soyledim, sert bi dille de soyledim canim ama sonuc 'annelik kolay degil hemen pes ettin, gezmek istiyosa gezdirceksin, bn bilmem kac ay sabahlara kadar kucagimda gezdirdim' gibi hikayeler oluyo canim
Ya evet bazı insanlar anlamamak için zorlar kendini, benim kp de her sofraya oturduğumuzda kızım uzanıyor tabii herşeye hemen bu çocuk açderray ben de sinir oluyorum tabii hani sen doyuramiyosun demeye getiriyor ya da ben öyle anlıyorum bilmiyorum. Bu dönemde herşeye uzanıp ağızlarına alıyorlar oyuncak falan açlıkla ne alakasi var dimi ama anlamayinca bisi yapamıyorum Tabii he deyip gulumsuyorum cici gelinim ya

Gündüz uykuları da çok etkiliyor ben bazen öğleden sonra yatirmiyorumm ya da uyanınca uğraşmıyorum uyutmak için hem erkenden sızıyor hem daha derin uyuyo azcik işkence oluyor ama napiim ikimiz için de en iyisi bu oluyor bazen

Aynen ben de diyemiyorum bisi ama hep aynı şeyler olursa genelde bu yemek konusunda oluyor eşime diyorum. Geçen sofrada kucağına alan bisi yedirdi artık tesadüf mü bilmem kızım o aralar emmedi. Hemen eşime söyledim üstüne geldi ii oldu. Yakında emmeyi bırakırsa görürsün de dedim korkuttum azıcık. Şimdi hemen söyler vermeyin emmiyor diye. Allahtan kv iyidir sağolsun o da destek olur da kurtaririz.

Ay onu bizimkiler de yapar. Bazen çocuk uykusunda ağlar çığlık atar. Benden önce odaya girip alırlar kucaklarina nesi var ağladı bağıra bağıra konusurlar. Çocuğum da uyumak istiyor tabii saf saf bakar. Hemen alırım uykusunda yapar öyle derim yatiririm. Sonra laf belli hep uyuyor ay gel de bana sor hep uyuyor mu onlara göre hiçbir zaman uykusu yok ama ben hep uyutmaya çalışıyorum

Haklısın söylenecek cok sey var ama hepsine sıra gelmiyor. Yeri geliyor anneme eşime kızıyorum. Her defasında da hep haksız konumuna düşürülüyorum. Artık birşey demiyorum. Buraya girip sizlerle dertleşip rahatlamaya çalışıyorum. Elbet bir düzen gelecek inşallah. Sağlık olsun.

Ben hiç tv açmıyorum. Bakıcı başladı alıstırma için,onunla da peşin peşin konuştum tv açılmayacak diye. Annem geldiği zamanlarda da anneme hiç açtırmıyorum.

Benimki gündüz uyutmayînca da çok huysuzlanıyor. Nasıl yapsam ki. Zaten uyutmazsam beslenmiyor. Uykuya geçerken mama süt kabul ediyor. Bi caresini bulacağım inşallah.

Mecbur yapacaklar vala biz insan değil miyiz anneysek taştan mıyız yani benimki de yapamiyom ya sen yap derdi bigun yemeksiz temiz camasirsiz kalınca haaaa oldu
Bnmki hep yemeksiz ama sanırım para harcamaya razı hergün dışardan yemek söylüyo. Akşam zaten geç geliyo da anca mama falan hazırlarken bakıyo biraz da oynaşıyolar o kadar. Hani ben bakayım edeym ya da yedireyim sen yemek koy yarına da demiyo

On bckta uyuduk smdi uyandk nasil mutluyum
Maşallah cnm aman uyusun bnmki 1de uyudu şimdi kalkar :/

Ayy bi de çocuk uyurken başına gidip seviyolar uyanıkken gelip kimse yaralı parmağa işemez. Uyuyan çocuk haliyle uyanıyo. Bi de bana da diyolar ben hep uyusun istiyomuşum o bebekmiş. Büyük insanmıymış ki öyle uyusun. Kafayı yemişler bebeğin günde ne kadar uyuması gerektiğinden, uyurken büyüme hormonu salgılandığından haberleri yok. 1000 kere de anlattım yani

Benimki gündüz uyutmayînca da çok huysuzlanıyor. Nasıl yapsam ki. Zaten uyutmazsam beslenmiyor. Uykuya geçerken mama süt kabul ediyor. Bi caresini bulacağım inşallah.
Cnm kaç saatte besleniyo bebiş. Geçenlerde bizimki de yemiyodu iştahınazaldı 4 saatte besliyorum yemeyince 1 saat sonra tekrar veriyodum böyle böyle sıklaştırdım. Sonra dr la konuştuk. O da öyle yapma dedi. Yemiyorsa ısrarla bi dahaki öğüne kadar verme dedi düzeni kaçar sonra dedi. İllaki düzelecek dedi. Bi kere yaptım yemeyince 8 saat falan yemedi öyle aç aç ağlamadı da ama sonra hemen her mama saatinde yemeye başladı. Gerçi sen emziriyosun sana göre değil bu anlattığım ama 4 saatten önce verme bnce

Kızlar misafir geliyo borekle pasta yaptım evi süpürüp topladım @tatlilavinya daha bakamadim oglan kucagimda uyuyo şuan ranapinar seninmiydi ameliyat yeri kanayan canım doktora git en üstü yapıştırma oluyo banyodan sonra 4 ay hep saçkkurutma makinesiyle kurutmustum

On bckta uyuduk smdi uyandk nasil mutluyum
Maşallah canım, bir günleri bir günlerine uysa uykusuzluk diye birşey kalmaz..5 buçuk aylık olduk , hergun farklı bir macera yaşıyoruz.. Bugün yarımşar saat uyuma, uyanıkken ağlama,kucakta dolaşma modundayiz..Bu evde birtek benim modum sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…