2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kv.m iyidir.arada muhalefetlik yapar, kendi bildigi dogrulardan sasmaz ama hakkini yemiyim simdi. Cocuk mevzusu zaten cakistigimiz noktalar.

Hadi yaa.zaten son donem cocuklari gec konusuyor.ondan mi acaba
Bugun de annem bakti, hayatta acmaz tv ama dedem gelmis ogleden sonra.tabii o acmis.geldigimde acikti.nolcak bilmiyorum.sanirim bozcam tv.yi.zaten ben hic seyretmiyorum dogru duzgun takip ettigim bisi yok.en guzeli esimle anlasip bozmak aklim kaliyor.neyse ki 4 gun benle ve hayatta izletmem yeter mi bilmiyorum

Aaaa kızlar kal gelmiş size normalde bu saatlerde bebişler uyur siz de bol bol yazardınız bn de ya okurdm ya da saat 2-3 ten sonra sayfalarca okurdm :)) bnmki düzensiz uyudu kalkar şimdi sizinkiler de inşllh güzel güzelll uyuyolardır :)

kızlar maşşallah oglum bugun 100 cc muhallebıden 80 cc sını içti içim rahatladı ögrenıyor sıpacım bugün balkabagının ıkıncı günüydü yarında verıcem alerjık göstermedı snra yıne havuc patates yada havuç yer elması dönüşümlü verıcem bırde keçi sütü buldummu tamamdır

ay çok şükür bugun 9 da uyudu 9,5da uyandı emdı geri uyudu bende takılıyorum ek gıda araştırması yapıyorum

Canim fb gelsene

Maasallah canim azmettin ve basardin keci sutu marketlerde var, gecen carrefourda gordum hatta

ay çok şükür bugun 9 da uyudu 9,5da uyandı emdı geri uyudu bende takılıyorum ek gıda araştırması yapıyorum

Benimki de uyumustu ama uyandi yine aglayarak, sakinlestirdim emziriyorum.emzirmek derken emzik niyetine yani.bisi oldu bebisime yaa.biraksam yine uyanacak.

Maasallah canim azmettin ve basardin keci sutu marketlerde var, gecen carrefourda gordum hatta
sagol canım ben bulamadım ya olmazsa yarın bakayım carefourada

Benimki de uyumustu ama uyandi yine aglayarak, sakinlestirdim emziriyorum.emzirmek derken emzik niyetine yani.bisi oldu bebisime yaa.biraksam yine uyanacak.
oku canım bızımkıde aglıyor ben emzırıyorum gerı uyuyor

Tşkler Can'ım. Muhallebisi hazır olanlardan kullanıyorum Can'ım, hipp ya da hero baby. Sebze çorbasını da 2-2,5 su bardağı suyun içine sebzeleri küp doğrayıp atıyorum, yumuşayınca tel süzgeçten geçiriyorum. 2 günlük yapıyorum hep çorbayı. Et suyu biraz erken Can'ım. 8. Ayda diye biliyorum ben ama.

Gunduz bu kadar emmiyorlar ki nerden cikti anlamadim
Aslinda daha yeni yeni geliyorlar kendilerine etrafa bakmak keşfetmek :) geçen gün oglum kucağımdayken döndü yüzüme bakti uzun uzun oyy yerim onu bende şaşırdım noldu aşkım dedim güldü yattı omzuma sonra yine yüzüme bakti yine yatti omzuna ne Tatlıydi ya eşek sipasi :)

Evet evet o hareket bizde de var, sanki utanmis gibi gomuluyor bir de tatlisssiimm, sesini ozledim valla. Uyandirsam mii saka yaptim saka hissedip fln uyanmasin aman

Evet evet o hareket bizde de var, sanki utanmis gibi gomuluyor bir de tatlisssiimm, sesini ozledim valla. Uyandirsam mii saka yaptim saka hissedip fln uyanmasin aman
Ay dimi insanin bir an mincirasi geliyor sonra hemen geçiyor hahaha bnmde şöyle bi opesim geldide aman dedim nemelazim uyanır filan :))

Bence benim koyduğum yazıyı okuyun. Super bir yazı. "Gelecekte embesil bir torun istemiyorsanız, rica ederim seyrettirmeyin" gibi birşey demeyi deneyin

Yapma canım ya... Benim koyduğum yazıyı okuyabildin mi TV ile ilgili...?

Saclarini begendi demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…