Ne güzel ya maşallah bzmkide cikarsa iyi olucak nasıl kemiriyor disligini aciyorum oğlumun disligine valla
Sagol canm ay yok ben eşime dedim annenden birtane daha çekemezdim valla iyikide kiz kardeşin yok diye nasil gülüyor :))
Kv iyiyse iyi canm ama kotuyse hiç iyi degil tek çocuk
Hadi yaa.zaten son donem cocuklari gec konusuyor.ondan mi acabaEn önemlisi konuşma güçlüğü dikkat eksikliği yapıyor. Kuzenimin çocuğu da bakıcı elinde daha bizimkiler kadarken tv önünde vakit geçirmiş şimdi 4yaşında yeni yeni konuşuyor o da terapiyle. Ben de açıyorum tv ama önüne bırakıp gitmiyorum ya da goremicek şekilde yerlestiriyorum. Yoksa dediğiniz gibi yalnız insan patlıyor
ay çok şükür bugun 9 da uyudu 9,5da uyandı emdı geri uyudu bende takılıyorum ek gıda araştırması yapıyorumAaaa kızlar kal gelmiş sizenormalde bu saatlerde bebişler uyur siz de bol bol yazardınız bn de ya okurdm ya da saat 2-3 ten sonra sayfalarca okurdm :)) bnmki düzensiz uyudu kalkar şimdi sizinkiler de inşllh güzel güzelll uyuyolardır :)
Aaaa kızlar kal gelmiş sizenormalde bu saatlerde bebişler uyur siz de bol bol yazardınız bn de ya okurdm ya da saat 2-3 ten sonra sayfalarca okurdm :)) bnmki düzensiz uyudu kalkar şimdi sizinkiler de inşllh güzel güzelll uyuyolardır :)
kızlar maşşallah oglum bugun 100 cc muhallebıden 80 cc sını içtiiçim rahatladı ögrenıyor sıpacım bugün balkabagının ıkıncı günüydü yarında verıcem alerjık göstermedı snra yıne havuc patates yada havuç yer elması dönüşümlü verıcem bırde keçi sütü buldummu tamamdır
Fb grup adi neydi canim?Canim fb gelsene
ay çok şükür bugun 9 da uyudu 9,5da uyandı emdı geri uyudu bende takılıyorum ek gıda araştırması yapıyorum
Fb grup adi neydi canim?
sagol canım ben bulamadım ya olmazsa yarın bakayım carefouradaMaasallah canim azmettin ve basardinkeci sutu marketlerde var, gecen carrefourda gordum hatta
oku canım bızımkıde aglıyor ben emzırıyorum gerı uyuyorBenimki de uyumustu ama uyandi yine aglayarak, sakinlestirdim emziriyorum.emzirmek derken emzik niyetine yani.bisi oldu bebisime yaa.biraksam yine uyanacak.
sagol canım ben bulamadım ya olmazsa yarın bakayım carefourada
oku canım bızımkıde aglıyor ben emzırıyorum gerı uyuyor
Tşkler Can'ım. Muhallebisi hazır olanlardan kullanıyorum Can'ım, hipp ya da hero baby. Sebze çorbasını da 2-2,5 su bardağı suyun içine sebzeleri küp doğrayıp atıyorum, yumuşayınca tel süzgeçten geçiriyorum. 2 günlük yapıyorum hep çorbayı. Et suyu biraz erken Can'ım. 8. Ayda diye biliyorum ben ama.canim ya ne guzel alistirmissin masallah benim bi kapriz bi kapriz bi gorsen allahimmmm agzina kasik biberon sokamiyorum cok zor bi bebek canim muhallebiyle sebze corbasini nasil yapiyosun,canim etsuyu fln yedire bilirmiyiz acaba bi tanidik veriyomus artik kafam karisti iyice bizimki daha 6 kasik zar zor yiyo ay YA RABBIM OLE BI ISTAH VERKI MAMALARI ELIMDEN KAPSIN. OKADAR ISTAHSIZKIII
Aslinda daha yeni yeni geliyorlar kendilerine etrafa bakmak keşfetmek :) geçen gün oglum kucağımdayken döndü yüzüme bakti uzun uzun oyy yerim onu bende şaşırdım noldu aşkım dedim güldü yattı omzuma sonra yine yüzüme bakti yine yatti omzuna ne Tatlıydi ya eşek sipasi :)Gunduz bu kadar emmiyorlar ki nerden cikti anlamadim
Aslinda daha yeni yeni geliyorlar kendilerine etrafa bakmak keşfetmek :) geçen gün oglum kucağımdayken döndü yüzüme bakti uzun uzun oyy yerim onu bende şaşırdım noldu aşkım dedim güldü yattı omzuma sonra yine yüzüme bakti yine yatti omzuna ne Tatlıydi ya eşek sipasi :)
Ay dimi insanin bir an mincirasi geliyor sonra hemen geçiyor hahahaEvet evet o hareket bizde de var, sanki utanmis gibi gomuluyor bir de tatlisssiimm, sesini ozledim valla. Uyandirsam miisaka yaptim saka hissedip fln uyanmasin aman
Bence benim koyduğum yazıyı okuyun. Super bir yazı. "Gelecekte embesil bir torun istemiyorsanız, rica ederim seyrettirmeyin" gibi birşey demeyi deneyinDun bizde lafi gecti, gozleri icin zararliymis dedim onune yastiklar koyuyorum tvyi gormemesi icin dedim. Mesaj yerine ulasti mi bilmiyorum. Daha once onlarda yemek yerken gözünü dikip bakmasına musaade etmisti, ben de bi sey diyememistim. Off ben eski ben olaydim derdim ama simdi kv kp soz konusu olunca bana bi durma geliyo kaliyorum öyle saf saf...
Yapma canım ya... Benim koyduğum yazıyı okuyabildin mi TV ile ilgili...?Kv ler aynı cnm ya. O ne zorluklarla büyüttü falan. Bencil ve kıskançlar
maşallah cnm bnmkinde de gece uykusu iyi arada uyansa da devam ediyo çok şükür. İnşallah o ZAMAN bir an önce gelir de biraz daha rahat ederm
İnşallah bir an önce hepimizinki düzelir de şu millet çenesini kapatır cnm
Bu arada bn tv yi hiç kapatmıyorm bi de onu kapatırsam kafayı yerim herhalde ama oğluma izletmiyorum. Sadece mama hazırlarken uyanık olunca mama sandalyesinde oturtabilmek için çizgi film açıp 10-15 dk karşısına koyuyorm ama mecburum yoksa çok ağlıyo kv yandan koşup geliyo " ayy ne oldu sesini duydum dayanamadım nesi var" diye sanki çocuğa bişey yapmışım gibi. O gelmesin diye izletiyorm. Uyku eğitimini de o burda yokken vermiştim zaten :/
Saclarini begendi demekAslinda daha yeni yeni geliyorlar kendilerine etrafa bakmak keşfetmek :) geçen gün oglum kucağımdayken döndü yüzüme bakti uzun uzun oyy yerim onu bende şaşırdım noldu aşkım dedim güldü yattı omzuma sonra yine yüzüme bakti yine yatti omzuna ne Tatlıydi ya eşek sipasi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?