Yok kuzum tutuup tutuo çekiyor zaten dün boyattim öncesinde yapıyordu sipa onu :) cok fena saç çekiyor kizlar ya acayip canm aciyor birde kolumuzu sıkıyor birseye yapistimi bırakmıyor zor ayiriyoruz sımsıkı tutuyor yüzümüzü yoluyor ayy tam cenevar bu çocuklar yaSaclarini begendi demek
Zaten bütün problem orda. Kv ile aynı yerde oturuyoruz. Daha lohusa iken faydasını göremedm bir sürü laf söz... 3 kere farklı günlerde "anne günde 1-2 saat gelip baksan ya da salladan ben de işimi yaparm" dedim cvp şu: " aaa sen söyle ben gelir bakarım tabi GECELERİ" aklı fikri gece bizde. Annem haftasonu gelirse 1 gece kalıyo yakın oturmuyoruz pek annemi kıskanıyo kalıyo diye... Hatta şöyle söyliyim oğlum çok gazlıydı geceleri krize girerdi bn de ağlardım uzun süre böyle geçti. Annem o zaman izinliyken falan hep ağlarken pışpışlayıp susturmaya çalışıyodu ben sıkılmayaym diye. Kv şöyle dedi: annen ne kadar dayanıklı. Bnm hiç içim götürmüyo çok üzülüyorm.... Sanki annem üzülmüyo o da bn üzülmeyeym diye dirayetli duruyo. Amaaaan işte böyle bi kv. Daha neler var da... Görümce yok. Oyun ablası fikri de çok güzel bnm için ama şuan için imkan yok pek hem bulma konusunda hem de kv yanda olunca biraz sıkıntılı. Keşke mümkün olsaa
Bzm de bu düzelmiş hali önceden hele hiç kalkamıyodm yanından sallamayı bıraktığım an kıyamet kopuyodu. Şimdi sallamayı bıraktım da en azından uyurken bulaşk, mama fln haxırlayabiliyorm. İnsan şükretmeli bence. Bn de şükrediyorm en azından sağlıklı diye binlerce şükür
Cnm ben de deniyorm bu aralar daha çok yerde yuvarlanıyoruz oyuncaklar şarkı söylemeler falan 10 dk kucaktan inse kardır bnm için şuan
18 eylül doğumlu cnm perşmbe 5. ay dolacak
Bnm de kendi çenemden başım ağrıyo:)
Erken yatıyomuş seninki yine maşallah ama o saatte yatınca kaçta kalkıyo sabah??
İnşllh uzuuuun uzuuun uyur cnm bebiş
Bu arada kızlar yanlış anlaşılmasın oğlumu çooook seviyorm zaten sevilmese nasıl bakılır ki. İyi ki var. Yavrum ne yapsın ya yapısı öyle ya da bizler yüzünden huy ediniyo. Dediğim gibi sağlıklı herşeyden önce binlerce kez şükürler olsun ama insan yorgun olunca sinirler çabuk yıpranıyo. Yine de oğluma söylenmiyorm da kendime söyleniyorm bol bol.ama gerçekten zor bi bebek ve çevremdeki insanlara bunu anlatmak istemiyorm şikayet eder gibi. Hoş 2-3 saat geçirdikten sonra anlıyolar da sonra herkes kaçıyo. Aç galiba ya da aaa ne istiyoki diyolar gezmrk istiyo diyorm oturmayı sevmiyo, Çok ağır diyolar toplasan 1 saat taşımıyolar :) bn kucağa alıştırmadım hep emzirdim yatırdım yani illaki kucağımda sevdim tabiki de öyle bütün gün kucağımda odaları falan dolaşmadık ama gelen giden sağolsun...aynı zmnlarda çocuk büyütenlerden başka kim anlayabilirki beni?? Kusura bakmayın lütfen sadece hepinizin samimi olduğunuzu düşünerek bu kadar detaylı paylaşımlarda bulunuyorm. Desteğiniz için hepinize çok çok teşekkr ederm kızlar. Sizlere de bebişlerinize de güzelll, uzuuun, dinlenmeli uykular olsun...
Canım ya doktor kaşık mamalarını önermedi içindeki tahıllardan dolayı dedi.Kavanoza olur dedi. Ben yalnız sadece Hipp sordum.Tşkler Can'ım. Muhallebisi hazır olanlardan kullanıyorum Can'ım, hipp ya da hero baby. Sebze çorbasını da 2-2,5 su bardağı suyun içine sebzeleri küp doğrayıp atıyorum, yumuşayınca tel süzgeçten geçiriyorum. 2 günlük yapıyorum hep çorbayı. Et suyu biraz erken Can'ım. 8. Ayda diye biliyorum ben ama.
Ayy cimcikler gibi de yapiyo muYok kuzum tutuup tutuo çekiyor zaten dün boyattim öncesinde yapıyordu sipa onu :) cok fena saç çekiyor kizlar ya acayip canm aciyor birde kolumuzu sıkıyor birseye yapistimi bırakmıyor zor ayiriyoruz sımsıkı tutuyor yüzümüzü yoluyor ayy tam cenevar bu çocuklar ya
balkabağıni nasıl yapıyorsun canım haşlayıp sütünden mi koyuyorsunkızlar maşşallah oglum bugun 100 cc muhallebıden 80 cc sını içtiiçim rahatladı ögrenıyor sıpacım bugün balkabagının ıkıncı günüydü yarında verıcem alerjık göstermedı snra yıne havuc patates yada havuç yer elması dönüşümlü verıcem bırde keçi sütü buldummu tamamdır
Cnm kapattm fb hesabımı bi süreCanim fb gelsene
Okudm cnm ilk uyandığında ağlamıyosa yatağına oyuncak asıyorm o arada hazırlıyorm meyve püresini ağlayınca tv karşısına mecburiyetten normalde ztn izletmiyorm. Hatta gelenler oğlum ağlayıp gezmek isteyince bak ne varmış tv de deyip izletiyolar sinir oluyorm söyleniyorum artk. Bn bütün gün evde ne kadar yoruluyorm taşımaktan vs ama şöyle tv katşısına koyayım da otursun bn de dinleneyim demiyorm yani. Gelenlere de izletmiyorm diye söylüyorm devamlı. Sadece ağladığında zaten tv ilk 5 dk falan anca oyalıyo sonra yine ağlıyoYapma canım ya... Benim koyduğum yazıyı okuyabildin mi TV ile ilgili...?
Cok cimcikliyor ya sanki hirsini çıkartıyor sacimida tepki vermezsem iki eliyle bir sagdan bir soldan yapisip çekiyor zor biraktiriyorum parmaklarını açamıyoruz okadar sıkıyor böyle elini uzatiyor sevecek gibi yaklasinca yapisiyor saclarimaAyy cimcikler gibi de yapiyo muiki uc kere ciglik atacak hale geldim nasil yandi canim sac cekince tepki vermemeye calisiyorum ki oyun sanmasin. Zorla topluyorum hooop cekiyor bozuyor.
Yok canm kivami orta koyuluga gelene kadar kaynar su ekliyorum yarim cay bardağı kadar yada daha az tel süzgeçten geçiriyorum birde Buharda pisiriyorum canmB
balkabağıni nasıl yapıyorsun canım haşlayıp sütünden mi koyuyorsun
Bizim tv acik kalsa varsa bzmki hayatta oyun oynamaz akşam haber izleyelim bari dedik oda sekiz olmuş saat haber kalmamis bakiyor tvye kapattim hemen oyunda oynamıyor tvye bakicam diye hele reklam olsun cagiriyorum hic tepki vermiyor bnde kapatıyorumCnm kapattm fb hesabımı bi süre
Okudm cnm ilk uyandığında ağlamıyosa yatağına oyuncak asıyorm o arada hazırlıyorm meyve püresini ağlayınca tv karşısına mecburiyetten normalde ztn izletmiyorm. Hatta gelenler oğlum ağlayıp gezmek isteyince bak ne varmış tv de deyip izletiyolar sinir oluyorm söyleniyorum artk. Bn bütün gün evde ne kadar yoruluyorm taşımaktan vs ama şöyle tv katşısına koyayım da otursun bn de dinleneyim demiyorm yani. Gelenlere de izletmiyorm diye söylüyorm devamlı. Sadece ağladığında zaten tv ilk 5 dk falan anca oyalıyo sonra yine ağlıyo
canim.nasil biraktinn sallamaya gece aglayinca pispisladin mi sadece kac gunde alisti gunduzde mi sallamiyorsun yatagina koyunca yatio muCanım bebeğini sallıyor musun benim kız da öyleydi sürekli kipirdanir mirildanir gibi yapardı tüm gece tabii insanın kulağı hep onlarda verimli şekilde uyuyamiyosun. Sallamayi bıraktım daha uzun ve derin uyumaya başladı. Bi dene bence evet birkaç gün zorlar seni ağlar çok sallanmak ister ama sonra iyi ki yapmışım dersin. Yani ben de öyle oldu en azından
evet canm bende 10 cm aciklik oldu 10 saate yakin sanci cektim sipa dogum kanalina inmedi inatciNasil yaaa, hala gitmemis olmana sasiriyorummm.kanama onemlidir yani.bide nesi kurudu anlamadim,herkesin farkli demek.
Ben 6 gumlukken cildirmistim, keloid tabaka olmustu.dr.uma yazdim gece gece.gececek ben cok guzel diktim dedi
Nitekim ole oldu.
Benhep seni normal yaprinhatirluorum.son anda mi sezaryana dondu?
Bi de cit diye kopuyo sac sanki az dokuluyormus gibiCok cimcikliyor ya sanki hirsini çıkartıyor sacimida tepki vermezsem iki eliyle bir sagdan bir soldan yapisip çekiyor zor biraktiriyorum parmaklarını açamıyoruz okadar sıkıyor böyle elini uzatiyor sevecek gibi yaklasinca yapisiyor saclarima
Yok canm kivami orta koyuluga gelene kadar kaynar su ekliyorum yarim cay bardağı kadar yada daha az tel süzgeçten geçiriyorum birde Buharda pisiriyorum canm
Tracy hogg yöntemi.canim.nasil biraktinn sallamaya gece aglayinca pispisladin mi sadece kac gunde alisti gunduzde mi sallamiyorsun yatagina koyunca yatio mu
Doktordan doktora değişiyor işte Can'ım. Her doktor farklı söylüyor.Canım ya doktor kaşık mamalarını önermedi içindeki tahıllardan dolayı dedi.Kavanoza olur dedi. Ben yalnız sadece Hipp sordum.
canim ne guzel oda var musait.gunde kac saat calisiyorsun?Is yerinde sagmaca.pompayla yasanan sut dolu dakikalar
canim siz hangilerini kullaniyorsun?Doktordan doktora değişiyor işte Can'ım. Her doktor farklı söylüyor.
canim ne yaptin?Kakayla ilgili nette arastirma yaparken uzman tv'de bir doktor videosu vardi o söyledi, ben de zaten supheleniyordum. Doktora randevu aldim bakalim ne cikacak. Bebegim ben cok peynir yedigim zaman 4 saat araliksiz haykirircasina yirtinarak, az yedigim zaman 1 saat agliyor. Bu peynir olayi öyle dikkatimi cekti. Simdi yine yememeye basladim. Cok az yogurt yiyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?