2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Saclarini begendi demek
Yok kuzum tutuup tutuo çekiyor zaten dün boyattim öncesinde yapıyordu sipa onu :) cok fena saç çekiyor kizlar ya acayip canm aciyor birde kolumuzu sıkıyor birseye yapistimi bırakmıyor zor ayiriyoruz sımsıkı tutuyor yüzümüzü yoluyor ayy tam cenevar bu çocuklar ya

Hiç üzülme.İnsan biraz içini dökünce rahatlıyor. Annem bende tam 9 ay yatağa girememiş. Bende çok fenaymışım. Sabaha kadar kusmandan banyo dolardı. Bez yıkanacak, üst baş yıkanacak. Eskiden makinede yok. Babam da çok gırtlağına düşkünmüş. Bir de yemek...Keşke yapabilecek birşeyimiz olsa. Ağlayan bebek çok zor.
Bugün doğduğu günden beri elektrikli süpürgeyi duyan benimki, elektrikli süpürgeyi açtığımda ki aynı süpürge bir ağladı bir ağladı zannedersiniz ki çocuğu öldürüyorum. Kapattım hemen gittim yanına susturdum. Sonra kanguruya koydum birlikte ev süpürdük. Ortalık topaldık. Bir de dışarı çıktık. Allah o kanguruyu bulandan razı olsun. Ben onunla markete bile gidiyorum. Bana da iyi ağırlık antremanı oluyor :) Boynumda kız iki elimde torbalar. Gören "Allah kolaylık versin" deyip acıyarak bakıp geçiyor. Bende de bana yardımcı olabilecek ne anne ne de Kv var. Ben kız eşim bir de Allah... ama çok şükür sağlığımız yerinde. Ben kızı doğduğundan beri yanımda taşıyorum. Levent Kırca'nın tiplemesi Cevat Kelle gibiyim.

Canım ya doktor kaşık mamalarını önermedi içindeki tahıllardan dolayı dedi.Kavanoza olur dedi. Ben yalnız sadece Hipp sordum.

Ayy cimcikler gibi de yapiyo mu iki uc kere ciglik atacak hale geldim nasil yandi canim sac cekince tepki vermemeye calisiyorum ki oyun sanmasin. Zorla topluyorum hooop cekiyor bozuyor.

B
balkabağıni nasıl yapıyorsun canım haşlayıp sütünden mi koyuyorsun

Canim fb gelsene
Cnm kapattm fb hesabımı bi süre

Yapma canım ya... Benim koyduğum yazıyı okuyabildin mi TV ile ilgili...?
Okudm cnm ilk uyandığında ağlamıyosa yatağına oyuncak asıyorm o arada hazırlıyorm meyve püresini ağlayınca tv karşısına mecburiyetten normalde ztn izletmiyorm. Hatta gelenler oğlum ağlayıp gezmek isteyince bak ne varmış tv de deyip izletiyolar sinir oluyorm söyleniyorum artk. Bn bütün gün evde ne kadar yoruluyorm taşımaktan vs ama şöyle tv katşısına koyayım da otursun bn de dinleneyim demiyorm yani. Gelenlere de izletmiyorm diye söylüyorm devamlı. Sadece ağladığında zaten tv ilk 5 dk falan anca oyalıyo sonra yine ağlıyo

Ayy cimcikler gibi de yapiyo mu iki uc kere ciglik atacak hale geldim nasil yandi canim sac cekince tepki vermemeye calisiyorum ki oyun sanmasin. Zorla topluyorum hooop cekiyor bozuyor.
Cok cimcikliyor ya sanki hirsini çıkartıyor sacimida tepki vermezsem iki eliyle bir sagdan bir soldan yapisip çekiyor zor biraktiriyorum parmaklarını açamıyoruz okadar sıkıyor böyle elini uzatiyor sevecek gibi yaklasinca yapisiyor saclarima
B
balkabağıni nasıl yapıyorsun canım haşlayıp sütünden mi koyuyorsun
Yok canm kivami orta koyuluga gelene kadar kaynar su ekliyorum yarim cay bardağı kadar yada daha az tel süzgeçten geçiriyorum birde Buharda pisiriyorum canm

Bizim tv acik kalsa varsa bzmki hayatta oyun oynamaz akşam haber izleyelim bari dedik oda sekiz olmuş saat haber kalmamis bakiyor tvye kapattim hemen oyunda oynamıyor tvye bakicam diye hele reklam olsun cagiriyorum hic tepki vermiyor bnde kapatıyorum

canim.nasil biraktinn sallamaya gece aglayinca pispisladin mi sadece kac gunde alisti gunduzde mi sallamiyorsun yatagina koyunca yatio mu

evet canm bende 10 cm aciklik oldu 10 saate yakin sanci cektim sipa dogum kanalina inmedi inatci halda inat

Bi de cit diye kopuyo sac sanki az dokuluyormus gibi bizimki banna tutunmaya calisirken cimcikliyo Allah tan sadece.

canim.nasil biraktinn sallamaya gece aglayinca pispisladin mi sadece kac gunde alisti gunduzde mi sallamiyorsun yatagina koyunca yatio mu
Tracy hogg yöntemi. Kitabını aldım önce bi haftada hatmettim bildiğin ders çalıştım yni notlar falan çıkardım. Canım ben gündüz uykusunda başladım ilk gün 40dk ağladı sonra sızdı kaldı ama çok uyumadi. Ağlıyor mexbur çünkü bilmediği bisi yapıyorsun. Yani aman aglamasin diye dusunuyosan hiç başlama kadın da zaten öyle demiş iki gün sonra birakacaksan boşuna bebeğini aglatmis olursun diye. Gece de yatirdim yatağına pis pis yaptım emzikle uyur hep. Tabi bi süre sonra ağladı kendi çocuğunu tanirsin yani ağlama derecesine gore kucagima alıp sakinlestirip bida yatirdim. İlk gün 40dk sonra 30 sonra 20derken şimdi yatırıp emzigi verip çıkıyorum? Gece de uyanınca veriyorum emzigi alıp dalar bazen de ağlar hemen kucağıma alıp susunca yatiriyorum hemen. Gece uyanmalari da azaldi. Bde biz odasini ayirdik çocuk bizden rahatsız oluyormuş heralde. Biraz uzun oldu ama sormak istedigin bisi olursa yazisriz yine. Tüm arkadaşlara diyorum tabii bi anneye bile yardımcı olabilsem yeterbiraz uzun oldu ama

kizlar tv den bahsetmissiniz.kv de ilk cocukta ne zaman tv acsa anne tv zararli diyordum.her seferinde haa oyle mi derdi.sanki ilk kez duymus gibi.bende halla halla duymadi mi acaba derdim.simdi ikincide de tv yi acip kizim baktigindan degil ya daha secemez birsey olmaZ.Diyor.
anladigim ki hic fikrin degistirememisim.onun dogrusu tovbe degismeZ.hii ben seyrettiriyormuyum tabiki hayir.ama bazi seyleri ikinci cocukta da soyleme

canim ne yaptin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…