@tatlilavinya canım kaç santim olcemedim ama kesi yerim mor hala senin beyaza dondumu
canim ne guzel oda var musait.gunde kac saat calisiyorsun?
ikinci cocukta da soylemek geriyor beni.surekli muhalif gibiyim.
Ne yazık ki yavaş yavaş bz de o hale geliyoruz yaa. Gece yapıyor daha çok. Ben yatirinca hemen yatağın dibine o görmeyecek şekilde saklaniyorumCnm bn de bıraktm sallamayı şükür ama odadan çıkamıyorm zaten yatağa koyar koyar mızıldanıyo emziği atıyo hemen. Bn denyatağın kenarına vurrak pişpiş diyorm öyle sakinleşip uyuyo. Ama bnm orda olmam da dikkatini çekiyo sanki uykusunu açıyrm gibi geliyo nasıl çıkarım dışarı bilemedim. Emziği atıp geri istemese iyi ama onu alışkanlık haline getirdi.
kararsizim.6 aylik yapicam.ucretsiz alsam zaten yarim gun calisicam 2 ay kadar.yarim gunden sonrada 3 saat ixnim var.ya bunlar bittikten sonra alirim ya da direk alirim bilemedim ne yapsam.dirim sen de baslicak misin canim?
Cnm bnmki karşısında görecek beni gözümün içine bakıyo ama ben hiç bakmıyormNe yazık ki yavaş yavaş bz de o hale geliyoruz yaa. Gece yapıyor daha çok. Ben yatirinca hemen yatağın dibine o görmeyecek şekilde saklaniyorumo zaman umudu kesip sızıyor. Sallarken başında beklerdim iyice dalinca emzigi ben cekiverirdim. Şimdi bunu denicem bakalım. Bide ben gündüzleri hala hafifçe kucagimda salliyorum yoksa hiç uyumuyor
Denemez miyim ama yok gündüz uyumuyor öyle bide karanlık olmasını istiyor e gündüz bu mümkün değil zaten çok sallamiyorum sakinlesince bırakıyorum bide gündüz yatağında uyumuyor aydınlık diye pusetini ortuyorum öyle uyuyor. Uyuyana kadar kucakta sakinlestirip yatiriyorum sabah uykusunu alamazsa zaten öğleden sonra hemen sızıyor. Bide geceleri düzene girince gündüz için aynı çabayı gostermedim yaa. Baktım uyumicak ve çok ağlıyor birakiverdim. Yanlış yaptım belki ama dayanamadım daha fazla. Bide geceleri duzelince gündüz de düzelir elbet dedim. Ins düzelir.Cnm bnmki karşısında görecek beni gözümün içine bakıyo ama ben hiç bakmıyormphenyl söylemişti göz teması yok diye bakarsam deli gibi ağlıyo uyumamak için.
Kucakta sallaman kötü olmuş cnm ya akıl vermek gibi olmasın sen bu konuda daha bilgilisin bn netten okudum sadece bi dephenyl çok destek oldu bu konuda bana ama ya müzik aç gündüz ya da pışpışla yatağını bn ikisini de yapıyorm öyle uyuyo sallamayı tamamen bıraktım çok ağırlaşıyo zaten bütün gün kucakta bari uyuturlen indireyim dedim sen de bi dene istersen
kizlar bizimde disimiz patladi:)
mutluluktan prk bir duygulandim:)
5 ay 8 gunluguz
Ohh masallah canım darısı bizim basımıza :)kizlar bizimde disimiz patladi:)
5 ay 8 gunluguz
İnşllh düzelir cnm. Bnm gibi yapınca da uykusu çok da düzenli olmuyo yani :) canı ne kadar isterse o kadar uyuyoDenemez miyim ama yok gündüz uyumuyor öyle bide karanlık olmasını istiyor e gündüz bu mümkün değil zaten çok sallamiyorum sakinlesince bırakıyorum bide gündüz yatağında uyumuyor aydınlık diye pusetini ortuyorum öyle uyuyor. Uyuyana kadar kucakta sakinlestirip yatiriyorum sabah uykusunu alamazsa zaten öğleden sonra hemen sızıyor. Bide geceleri düzene girince gündüz için aynı çabayı gostermedim yaa. Baktım uyumicak ve çok ağlıyor birakiverdim. Yanlış yaptım belki ama dayanamadım daha fazla. Bide geceleri duzelince gündüz de düzelir elbet dedim. Ins düzelir.
Gözünüz aydın cnm hayırlı olsn inşllh biz de görelim :)kizlar bizimde disimiz patladi:)
5 ay 8 gunluguz
Gözünüz aydın canım. İns acısız ağrısız gecer.kizlar bizimde disimiz patladi:)
5 ay 8 gunluguz
Maşallah canım gözünüz aydın insan nasıl mutlu olup duygulaniyor demi :) bizim dişler iyice belli gülerken çok tatlı duruyor :)kizlar bizimde disimiz patladi:)
5 ay 8 gunluguz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?