2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Cnm bn de bıraktm sallamayı şükür ama odadan çıkamıyorm zaten yatağa koyar koyar mızıldanıyo emziği atıyo hemen. Bn denyatağın kenarına vurrak pişpiş diyorm öyle sakinleşip uyuyo. Ama bnm orda olmam da dikkatini çekiyo sanki uykusunu açıyrm gibi geliyo nasıl çıkarım dışarı bilemedim. Emziği atıp geri istemese iyi ama onu alışkanlık haline getirdi.

Ne yazık ki yavaş yavaş bz de o hale geliyoruz yaa. Gece yapıyor daha çok. Ben yatirinca hemen yatağın dibine o görmeyecek şekilde saklaniyorum o zaman umudu kesip sızıyor. Sallarken başında beklerdim iyice dalinca emzigi ben cekiverirdim. Şimdi bunu denicem bakalım. Bide ben gündüzleri hala hafifçe kucagimda salliyorum yoksa hiç uyumuyor

Cnm bnmki karşısında görecek beni gözümün içine bakıyo ama ben hiç bakmıyorm phenyl söylemişti göz teması yok diye bakarsam deli gibi ağlıyo uyumamak için.
Kucakta sallaman kötü olmuş cnm ya akıl vermek gibi olmasın sen bu konuda daha bilgilisin bn netten okudum sadece bi de phenyl çok destek oldu bu konuda bana ama ya müzik aç gündüz ya da pışpışla yatağını bn ikisini de yapıyorm öyle uyuyo sallamayı tamamen bıraktım çok ağırlaşıyo zaten bütün gün kucakta bari uyuturlen indireyim dedim sen de bi dene istersen

Denemez miyim ama yok gündüz uyumuyor öyle bide karanlık olmasını istiyor e gündüz bu mümkün değil zaten çok sallamiyorum sakinlesince bırakıyorum bide gündüz yatağında uyumuyor aydınlık diye pusetini ortuyorum öyle uyuyor. Uyuyana kadar kucakta sakinlestirip yatiriyorum sabah uykusunu alamazsa zaten öğleden sonra hemen sızıyor. Bide geceleri düzene girince gündüz için aynı çabayı gostermedim yaa. Baktım uyumicak ve çok ağlıyor birakiverdim. Yanlış yaptım belki ama dayanamadım daha fazla. Bide geceleri duzelince gündüz de düzelir elbet dedim. Ins düzelir.

İnşllh düzelir cnm. Bnm gibi yapınca da uykusu çok da düzenli olmuyo yani :) canı ne kadar isterse o kadar uyuyo

kizlar bizimde disimiz patladi:)
mutluluktan prk bir duygulandim:)
5 ay 8 gunluguz
Gözünüz aydın cnm hayırlı olsn inşllh biz de görelim :)

Yvzbt . Sagol canim, evet cok uzun benim maalesef ozel sektor. Yarin oburgun evdeyim bebisimle cok mutluyum ama bir yandan da is yapmam lazim.

sade kahve haklisin bence, daha cok dusunuyorsundur bos olunca

dirim tebrik ederim disinizi:) ucretsiz izin alirsan simdi bitiminden sonra o saydigin haklari kullanabilecek misin? Memur musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…