kizlar bizimde disimiz patladi:)
mutluluktan prk bir duygulandim:)
5 ay 8 gunluguz
kizlar bugun hava cok guzeldi ya kendini bizim gibi sokaga atan oldu mu??
Biiiiiizkizlar bugun hava cok guzeldi ya kendini bizim gibi sokaga atan oldu mu??
Kızlar eskisi gibi muhabbet etmez oldunuz yaaa hayrola bebisler izin vermiyor mu yoksa
Kızlar eskisi gibi muhabbet etmez oldunuz yaaa hayrola bebisler izin vermiyor mu yoksa
aynen biz:)) aaaa ne kadar parlaaaaaak der gibi bakti sonra kisti gozleri:)) 1saat gezdik cok iyi geldi:)BiiiiiizÇok güzeldi hatta kabanla terledim. Benim kız güneşten gözünü acamadi sonra sızdı kaldı
Biz de diş yok çıkacak gibi de durmuyor ama benim kız bildiğin disliyor sonra yüzüme bakıp gülüyor ben tepki versem devam etcek de hiç bisi olmamış gibi bakıyorum yüzüneDisi cikan anneler bebekler emerken napiyor? Disliyor mu?
Zor vala allah kolaylık versin insan bi nefes almak istiyor hiç bebeğini düşünmeden dimi. Ben uyuduğu zaman bazen öyle uzaniyorum hiçbir şey düşünmeden boş boş yatmak bile ozlenir olduBenim kızın gündüz uykusu baya azaldı 15-20 dk da uyanıyor. 15 dk falan kendi kendine oyalanıyor o arada iş yemek yapıyorum. Sonra kendisiyle ilgilenmemi istiyor:))
Can'ım ben hipp ve hero baby veriyorum.canim siz hangilerini kullaniyorsun?
doktor bizede verebilirsin dedi.
Maaşallah kuzucuğa:)kizlar bizimde disimiz patladi:)
mutluluktan prk bir duygulandim:)
5 ay 8 gunluguz
Ondan çok bana iyi geldi:aynen biz:)) aaaa ne kadar parlaaaaaak der gibi bakti sonra kisti gozleri:)) 1saat gezdik cok iyi geldi:)
Himm belki de. Bende fb olmayınca ordan habersizimFb dan olabilir bilemiyorum ki bi sessizlik var
Zor vala allah kolaylık versin insan bi nefes almak istiyor hiç bebeğini düşünmeden dimi. Ben uyuduğu zaman bazen öyle uzaniyorum hiçbir şey düşünmeden boş boş yatmak bile ozlenir oldu
Ohoo nerde kesintisiz uyku. Gündüz biraz oturup bi brak çay icebilsem ayaklarımı uzatıp ölüyorum mutluluktanSaol canım. Yatmak kesintisiz uyumak şimdilik hayal
Tıkanma oluyordu sonra birden bebeğim bana Allahın emaneti onun iyiliği için herşeyi söylemeliyim diyorm ve söylüyorum benm hassas olduğunu görünce onlar da dikkatli oluyo soyle gitsn cnmDun bizde lafi gecti, gozleri icin zararliymis dedim onune yastiklar koyuyorum tvyi gormemesi icin dedim. Mesaj yerine ulasti mi bilmiyorum. Daha once onlarda yemek yerken gözünü dikip bakmasına musaade etmisti, ben de bi sey diyememistim. Off ben eski ben olaydim derdim ama simdi kv kp soz konusu olunca bana bi durma geliyo kaliyorum öyle saf saf...
Benim oğlanı oyun halısına koyup lavaboya gittim döndüğümde halıdan yarım metre uzaktaydınası geldi buraya derken gözlemliyim dedim sıpa yüzüstüyken ayaklarını ittire ittire gitmiş meğer. Ama geri geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?