2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar 4 ay sonrası verilen su pirinçli mamalardan aldım gece biberonda vereyim dedim icmedi bugün denedim icmedi muhallebi yaptım bende ondan vercem de ne kadar versem korkuyom bisey olurmu diye
Bu arada biberonu uykuluyken aldığından uyandırmadan karnını doyurmak için bu muhallebi

canim ne yaptin?
Randevumuz haftaya canım. Üniversite hastanesine götüreceğiz, o da en erken 1 hafta 10 gün sonraya veriyor randevuyu. Gidip muayene olunca sonucu yazarim insaallah.

Ah canim ben boyle degildim her seyi catir catir konusan biriydim ya, valla esim isin icinde diye bi tirsma geliyo niyeyse. Dedigin gibi emanetlerimize iyi bakmak icin cekinmemek lazim aslinda. Ben basta biraz aykiri davrandim bunlara, hoslanmadilar (hala da bu yuzden beni sevmezler), simdi ondan bi cekinme geldi bebek olunca. Dahasi var, rahatsizlanip hastanede yattigimizda benim 15 yil tip okumus 90 cocuk buyutmus kv, bebege takilmasi gereken tedavi cihazini taktirmadi bana ve ben yine mal gibi sessiz kaldim bi sey diyemedim, sonra o kadar kizdim ki kendime...

kizlar bugun hava cok guzeldi ya kendini bizim gibi sokaga atan oldu mu??
Biz de bahçeye indik markete gittik gerçekten çok güzeldi keşke hava hep böyle olsaa

Geri emekleme buna da şükür

Benim face hesabim yok gitmeyin buradan tek sosyallestigim yer burası bura olmasaydı şuan iki taşı birbirine surtup ateş yakmaya çalışıyordum belkide
Aynen cnm bn de arada annminkinden bakıyodm da grup kapatılmış

Bi baktım benim sevgili kocam dönmeyen cocuğu emekletmeye calisiyo o da garibim ihh ihh diye zorluyo bide cocuğa ya hic oluyo mu oyle ne tembelsin o kol ordan çıkacak iki elinle yapacaksın diyo ciddi ciddi
Azimm
Bişey olmaz herhalde cnm biraz sıvı yaparsın biberon için

Benimki bugun ana kucagindan asagi indi mutfaga gittim bi geldim meyve suzgecini dusurmus kolunun uzerine inmis ben gelene kadar atti totoyu da asagi ödüm koptu bu arada bebeisler geri geri emeklermis cogunlukla basta benimki de iiih ih diye diye gidiyo

Normalde tv izleyen bi insan degilim. Ben de kafayi yememek icin açıyorum tvyi sadece haberleri haber programlarini. Yanimda konusan bi ses olsun diye. Yalnizlik hissini dağıtmak için. Disardan hali sahada mac yapan adamların sesi geliyo onlara bile ozeniyorum ya, o kadar sıkıldım... Bebegimi cok seviyorum ama yalnızlığı hic sevmiyorum.

Bi baktım benim sevgili kocam dönmeyen cocuğu emekletmeye calisiyo o da garibim ihh ihh diye zorluyo bide cocuğa ya hic oluyo mu oyle ne tembelsin o kol ordan çıkacak iki elinle yapacaksın diyo ciddi ciddi

Bi an ben yaziyorum sandim.ayni seyleri yasiyoruz.oturmus kendine gelmesini bekliyor.ben de o zorlanma seslerini duyunca kosup hoop alip kucagina veriyorum, geldim babaciim diye :)) senin yuzunden tembel oldu diyor sonra

Aynen an geliyor ben haksiz goruluyorum. Es meselesini acsam bi türlü acmasam bi türlü. Anlatsam çözümü yok, anlatmasam icim sogumuyor. Sevdigim adam bu degildi ya cok sogudum ben ondan.

Abartmissin canim tv hadi neyse diyelim de, bos anina gelmistir.bana da bazen mal geliyor, o anlarda buyuk hatalar yapiliyor biliyorum. Neyse kotu sonuc olmamis allahtan

Bi an ben yaziyorum sandim.ayni seyleri yasiyoruz.oturmus kendine gelmesini bekliyor.ben de o zorlanma seslerini duyunca kosup hoop alip kucagina veriyorum, geldim babaciim diye :)) senin yuzunden tembel oldu diyor sonra
Hahaha bana da diyo sen hiç ilgilenmiyosun yoksa coktan emeklerdi bu cocuk :)

Bence benim koyduğum yazıyı okuyun. Super bir yazı. "Gelecekte embesil bir torun istemiyorsanız, rica ederim seyrettirmeyin" gibi birşey demeyi deneyin
O yazini bulup okuyayim teşekkür ederim. Ay bunlara göre biz esimle cok kuralci kalacağız, bizim ev kurallarımiz olacak, cocuga cizecegimiz sinirlar olacak, esimle konusurduk biz evde uygulayalim anneler babalar da dikkat etsin, uygulasin diye. Bakalim yapabilecek miyiz. Insaallah oturtabiliriz istedigimiz gibi.

Eslerin kararlilikla agiz birligi etmesi sart.

Aynen an geliyor ben haksiz goruluyorum. Es meselesini acsam bi türlü acmasam bi türlü. Anlatsam çözümü yok, anlatmasam icim sogumuyor. Sevdigim adam bu degildi ya cok sogudum ben ondan.
Canım aynen ben de oyleydim bida eskisi gibi olamam diyordum. Ama sonra bebegimi düşündüm. Onun yAnında bile tartışır olmuştuk çünkü. Böyle olmak beni daha çok yipratiyodu ve eşim de inada bindirip tersine yapıyordu herşeyi. Ben bırakınca o da bıraktı. Tabii her zamanki gibi fedakarlık bize düştü. Ama pişman değilim ins da olmam çünkü öyle yaşamak daha yıpratıcı tabii her evlilik farklı. Eşler sorunlar ama bizim gibi sürekli bi inat ve tartışma durumunuz varsa naçizane tavsiyem biraz görmezden gelmen çünkü bunu adamlar yapmıyor ve böyle bozuk olmak niyeyse onlara koymuyor olan bize oluyor

Bebişlerinizi uyutmak için hangi beyaz gürültüleri kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…