kizlar bugun hava cok guzeldi ya kendini bizim gibi sokaga atan oldu mu??
Bi baktım benim sevgili kocam dönmeyen cocuğu emekletmeye calisiyo o da garibim ihh ihh diye zorluyo bide cocuğa ya hic oluyo mu oyle ne tembelsin o kol ordan çıkacak iki elinle yapacaksın diyo ciddi ciddi
Randevumuz haftaya canım. Üniversite hastanesine götüreceğiz, o da en erken 1 hafta 10 gün sonraya veriyor randevuyu. Gidip muayene olunca sonucu yazarim insaallah.canim ne yaptin?
Ah canim ben boyle degildim her seyi catir catir konusan biriydim ya, valla esim isin icinde diye bi tirsma geliyo niyeyse. Dedigin gibi emanetlerimize iyi bakmak icin cekinmemek lazim aslinda. Ben basta biraz aykiri davrandim bunlara, hoslanmadilar (hala da bu yuzden beni sevmezler), simdi ondan bi cekinme geldi bebek olunca. Dahasi var, rahatsizlanip hastanede yattigimizda benim 15 yil tip okumus 90 cocuk buyutmus kv, bebege takilmasi gereken tedavi cihazini taktirmadi bana ve ben yine mal gibi sessiz kaldim bi sey diyemedim, sonra o kadar kizdim ki kendime...Canm ben de de başta bi
Tıkanma oluyordu sonra birden bebeğim bana Allahın emaneti onun iyiliği için herşeyi söylemeliyim diyorm ve söylüyorum benm hassas olduğunu görünce onlar da dikkatli oluyo soyle gitsn cnm
Net paketim azaldi :-/Kızlar eskisi gibi muhabbet etmez oldunuz yaaa hayrola bebisler izin vermiyor mu yoksa
Biz de bahçeye indik markete gittik gerçekten çok güzeldi keşke hava hep böyle olsaakizlar bugun hava cok guzeldi ya kendini bizim gibi sokaga atan oldu mu??
Geri emeklemeBenim oğlanı oyun halısına koyup lavaboya gittim döndüğümde halıdan yarım metre uzaktaydınası geldi buraya derken gözlemliyim dedim sıpa yüzüstüyken ayaklarını ittire ittire gitmiş meğer. Ama geri geri
Aynen cnm bn de arada annminkinden bakıyodm da grup kapatılmışBenim face hesabim yok gitmeyin buradan tek sosyallestigim yer burası bura olmasaydı şuan iki taşı birbirine surtup ateş yakmaya çalışıyordum belkide
AzimmBi baktım benim sevgili kocam dönmeyen cocuğu emekletmeye calisiyo o da garibim ihh ihh diye zorluyo bide cocuğa ya hic oluyo mu oyle ne tembelsin o kol ordan çıkacak iki elinle yapacaksın diyo ciddi ciddi
Bişey olmaz herhalde cnm biraz sıvı yaparsın biberon içinKızlar 4 ay sonrası verilen su pirinçli mamalardan aldım gece biberonda vereyim dedim icmedi bugün denedim icmedi muhallebi yaptım bende ondan vercem de ne kadar versem korkuyom bisey olurmu diye
Bu arada biberonu uykuluyken aldığından uyandırmadan karnını doyurmak için bu muhallebi
Normalde tv izleyen bi insan degilim. Ben de kafayi yememek icin açıyorum tvyi sadece haberleri haber programlarini. Yanimda konusan bi ses olsun diye. Yalnizlik hissini dağıtmak için. Disardan hali sahada mac yapan adamların sesi geliyo onlara bile ozeniyorum ya, o kadar sıkıldım... Bebegimi cok seviyorum ama yalnızlığı hic sevmiyorum.Bu arada bn tv yi hiç kapatmıyorm bi de onu kapatırsam kafayı yerim herhalde ama oğluma izletmiyorum. Sadece mama hazırlarken uyanık olunca mama sandalyesinde oturtabilmek için çizgi film açıp 10-15 dk karşısına koyuyorm ama mecburum yoksa çok ağlıyo kv yandan koşup geliyo " ayy ne oldu sesini duydum dayanamadım nesi var" diye sanki çocuğa bişey yapmışım gibi. O gelmesin diye izletiyorm. Uyku eğitimini de o burda yokken vermiştim zaten :/
Bi baktım benim sevgili kocam dönmeyen cocuğu emekletmeye calisiyo o da garibim ihh ihh diye zorluyo bide cocuğa ya hic oluyo mu oyle ne tembelsin o kol ordan çıkacak iki elinle yapacaksın diyo ciddi ciddi
Aynen an geliyor ben haksiz goruluyorum. Es meselesini acsam bi türlü acmasam bi türlü. Anlatsam çözümü yok, anlatmasam icim sogumuyor. Sevdigim adam bu degildi ya cok sogudum ben ondan.Haklısın söylenecek cok sey var ama hepsine sıra gelmiyor. Yeri geliyor anneme eşime kızıyorum. Her defasında da hep haksız konumuna düşürülüyorum. Artık birşey demiyorum. Buraya girip sizlerle dertleşip rahatlamaya çalışıyorum. Elbet bir düzen gelecek inşallah. Sağlık olsun.
Aynen ya ben de öyleyim.Benim face hesabim yok gitmeyin buradan tek sosyallestigim yer burası bura olmasaydı şuan iki taşı birbirine surtup ateş yakmaya çalışıyordum belkide
Ah canim ben boyle degildim her seyi catir catir konusan biriydim ya, valla esim isin icinde diye bi tirsma geliyo niyeyse. Dedigin gibi emanetlerimize iyi bakmak icin cekinmemek lazim aslinda. Ben basta biraz aykiri davrandim bunlara, hoslanmadilar (hala da bu yuzden beni sevmezler), simdi ondan bi cekinme geldi bebek olunca. Dahasi var, rahatsizlanip hastanede yattigimizda benim 15 yil tip okumus 90 cocuk buyutmus kv, bebege takilmasi gereken tedavi cihazini taktirmadi bana ve ben yine mal gibi sessiz kaldim bi sey diyemedim, sonra o kadar kizdim ki kendime...
Hahaha bana da diyo sen hiç ilgilenmiyosun yoksa coktan emeklerdi bu cocuk :)Bi an ben yaziyorum sandim.ayni seyleri yasiyoruz.oturmus kendine gelmesini bekliyor.ben de o zorlanma seslerini duyunca kosup hoop alip kucagina veriyorum, geldim babaciim diye :)) senin yuzunden tembel oldu diyor sonra
O yazini bulup okuyayim teşekkür ederim. Ay bunlara göre biz esimle cok kuralci kalacağız, bizim ev kurallarımiz olacak, cocuga cizecegimiz sinirlar olacak, esimle konusurduk biz evde uygulayalim anneler babalar da dikkat etsin, uygulasin diye. Bakalim yapabilecek miyiz. Insaallah oturtabiliriz istedigimiz gibi.Bence benim koyduğum yazıyı okuyun. Super bir yazı. "Gelecekte embesil bir torun istemiyorsanız, rica ederim seyrettirmeyin" gibi birşey demeyi deneyin
Eslerin kararlilikla agiz birligi etmesi sart.O yazini bulup okuyayim teşekkür ederim. Ay bunlara göre biz esimle cok kuralci kalacağız, bizim ev kurallarımiz olacak, cocuga cizecegimiz sinirlar olacak, esimle konusurduk biz evde uygulayalim anneler babalar da dikkat etsin, uygulasin diye. Bakalim yapabilecek miyiz. Insaallah oturtabiliriz istedigimiz gibi.
Canım aynen ben de oyleydim bida eskisi gibi olamam diyordum. Ama sonra bebegimi düşündüm. Onun yAnında bile tartışır olmuştuk çünkü. Böyle olmak beni daha çok yipratiyodu ve eşim de inada bindirip tersine yapıyordu herşeyi. Ben bırakınca o da bıraktı. Tabii her zamanki gibi fedakarlık bize düştü. Ama pişman değilim ins da olmam çünkü öyle yaşamak daha yıpratıcı tabii her evlilik farklı. Eşler sorunlar ama bizim gibi sürekli bi inat ve tartışma durumunuz varsa naçizane tavsiyem biraz görmezden gelmen çünkü bunu adamlar yapmıyor ve böyle bozuk olmak niyeyse onlara koymuyor olan bize oluyorAynen an geliyor ben haksiz goruluyorum. Es meselesini acsam bi türlü acmasam bi türlü. Anlatsam çözümü yok, anlatmasam icim sogumuyor. Sevdigim adam bu degildi ya cok sogudum ben ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?