Şimdi bekliyorum kız büyüsün gidip ona prenses yatakları var ya süslü püslü cibinlikli falan onlardan alacağım.Bakalım ne yapacaklar. Şimdiden süsleyip püsleyip götürüyorum özellikle. Geçen bize geldiler. Bebek arabası -ben evde odalar arası kullanıyorum şimdilik-başka odadaydı. Gittim özellikle onların olduğu yere getirip verin oturtalım dedim. (bende çok fenayımYazık işte düşüncesizlik..
Kızın büyüyüp etek elbise giydiğinde ne yapacaklar bakalım
Kusura bakma ama yuh dicem ne şekeri yazık bebeğin midesineşükür ki benim eşimde annesine kızar
Kızımın kafasında konak oldu kV yoğurt sürerdik biz dedi sürülür mü bilmiyorum ama banyosundan önce zeytinyağı sürüm geçti.
KP zaten uzaktan bile sevmesi daha küçük çocuk sevmezmiş çünkü. ElTim söyledi
KV de allahtan hırplamaz. Küçücük bebekleri niye öyle severler hiç anlamam sevmelwrinde istemem..
Bebeğine güzel örgüler örülünce belli kıskanmışkomşun bence hep kızların giyebileceği türden örsün:))
Şimdi bekliyorum kız büyüsün gidip ona prenses yatakları var ya süslü püslü cibinlikli falan onlardan alacağım.Bakalım ne yapacaklar. Şimdiden süsleyip püsleyip götürüyorum özellikle. Geçen bize geldiler. Bebek arabası -ben evde odalar arası kullanıyorum şimdilik-başka odadaydı. Gittim özellikle onların olduğu yere getirip verin oturtalım dedim. (bende çok fenayım) Hemen araba süzüldü. Kızın suratına bakılarak, kızımın arabası da pek güzelmiş dedi. Bakalım onu da alacaklar mı? Bir de kırmızı mı olacak?
2 gün önce sevgililer gününde eşime senden hiçbirşey istemiyorum. Beni mutlu etmek istiyorsan bu işi onların yüzüne vurursun dedi. O da kızıyor. KIZILAY mı dağıtıyor diye.
ruya mi görüyor acaba ?Kızlar oğlum son günlerde istisnasız her gece uykusunda ağlıyor bağıra bağıra. Ama uyanık değil ve uyanmıyor. Nedendir ??
Şimdi bekliyorum kız büyüsün gidip ona prenses yatakları var ya süslü püslü cibinlikli falan onlardan alacağım.Bakalım ne yapacaklar. Şimdiden süsleyip püsleyip götürüyorum özellikle. Geçen bize geldiler. Bebek arabası -ben evde odalar arası kullanıyorum şimdilik-başka odadaydı. Gittim özellikle onların olduğu yere getirip verin oturtalım dedim. (bende çok fenayım) Hemen araba süzüldü. Kızın suratına bakılarak, kızımın arabası da pek güzelmiş dedi. Bakalım onu da alacaklar mı? Bir de kırmızı mı olacak?
2 gün önce sevgililer gününde eşime senden hiçbirşey istemiyorum. Beni mutlu etmek istiyorsan bu işi onların yüzüne vurursun dedi. O da kızıyor. KIZILAY mı dağıtıyor diye.
Kızlar oğlum son günlerde istisnasız her gece uykusunda ağlıyor bağıra bağıra. Ama uyanık değil ve uyanmıyor. Nedendir ??
Bak görürsün yataktan alırlar
Benim kV de eltimin çocuklarının bezine kadar almış bize 1 2 kıyafet battaniye falan o kadar. Almasın zaten yoksa şunu aldım bunu aldım der
Olabilir. TV de bebek psikiyatristi çıkmıştı. Bebekler anne karnında bile rüyagörüyormuş. Ölçmüşler ki şimdi artık dış dünya teması daha fazla.ruya mi görüyor acaba ?
son günlerde ve her gün.. Öyle mıy mıy ağlama değil bağıra bağıra. Ağrı sızı olsa uyanır..ruya mi görüyor acaba ?
Bu ay kontrole çağırmadı bizimki, 6. Ayda gelin dedi. Yapabileceğimiz bişey var mıdır acabaBirkaç kere benim kızımda da oldu çok ağladı nette araştırdım gece terörü diye bişey okudum Dr sorucam
dogrudur.bizmkine oldu bugun birden korktu neye nasıl anlamadım bir metre otemde bakicisindaydi salliyordu ayaginda nasıl aglamak boncuk boncuk sakinleşti ama sürdü biraz .Olabilir. TV de bebek psikiyatristi çıkmıştı. Bebekler anne karnında bile rüyagörüyormuş. Ölçmüşler ki şimdi artık dış dünya teması daha fazla.
Bizde de uyanıkken aniden birşey olunca irkiliyor, ve bağıra bağıra ağlamaya başlıyor.
son günlerde ve her gün.. Öyle mıy mıy ağlama değil bağıra bağıra. Ağrı sızı olsa uyanır..
Bu ay kontrole çağırmadı bizimki, 6. Ayda gelin dedi. Yapabileceğimiz bişey var mıdır acaba[/QUOTE
Bizde İYE var. Yarın idrar götüreceğim. Sonra da sonucu göstermeye gidince sorabilirsem sorayım bakalım.
Yalnız cuma günü gittiğimiz doktor uyku oturdu dedim emin olmayın. 5. aydan sonra herşey değişebiliyor dedi. Yani değişim gibi birşey de olabilir.
Ne kadar ugrassalar boşerkek kkıyafetleri kizlarinki gibiddeğil mağazalarda hala gözüm kız elbiselerinde. Canım onların yanına hep süslü elbiselerle çıkar bide yanlarında çok çabuk nazar degiyo prensesime de[/QUO
Evet haklısın. Annem KAYNANANIN gözleri fel fecir okuyor. Nazarı değiyor. Resmen aranıyor diyordu. Aman anne sana öyle geliyor diyordum. Annem HAKLIYMIŞ....
Ya inanın şaka gibi A101 de wc içine atmaya bionet diye wc temizleyici var. Bende kaldıktan sonra gidilip hemen ondan alınmış. Deseki bende yapayım, edeyim, oğlana öreyim güzelmiş örneği falan dese valla gene sesim çıkmayacak. Tamam yaparım deyip da oğlana yapması- arkadaşlar hırkanın kenarlarında oya vardı- onlar bile birebir aynı yapıldı- bir görseniz, şaka gibi... Bir de hırka kocaman oğlan nerdeyse anasınıfına falan giderken giyer zayıf olursa. Düşünsenize, yakası oyalı hırkayla okula gidiyor. Pembe süeter giyiyor ki o da büyük....
Ben sormustum tesekkur ederim. Sase olan daha mantikli sanirim ondan almali.Arkadaşlar,
Kim sordu hatırlamıyorum ama bugün doktora vegaferonu, parabeni ve diş boyamasını sordum. Yarım ağız birşeyler söyledi. Ferro sanolu önerdi. Bu etkisini 3 ayda gösterir, vegaferon ve ferrum hausmann 5-6 ayda etki eder dedi. Bende eczacıya sordum. Ferro sanolun şurubu var damlası yok dedi. Tadı acıymış. ??? Ayrıca burda bir arkadaş nutrigen ferro.... marka demir ilacından bahsetmişti. Saşe olandan. Onun içinde paraben yok bugün eczacı arkadaşla baktık. Yalnız 6. aydan sonra veriliyor. içinde 30 adet var. günde 1 kez veriliyor ve fiyatı 29,5 tl.
Ben diğer doktora da vegaferonu sordum. Tam kesin konuşmuyorlar ya. Sanki hepsi ağız birliği etmiş gibi. O da ek gıdalar biraz otursun. mide alışsın vegaferonu 2 damla gün aşırı 1 hafta sonra 2 damla hergün, sonra 4 damla gün aşırı sonra 4 damla hergün şeklinde dedi.
Ama ben şu yukarıda nutrigen marka demir ilacından almayı düşünüyorum. Eczacı da ben bu markanın diğer ürünlerinden de çok memnunum dedi. Balık yağları, vitaminleri falan da varmış.
Dediğim gibi idrar tahlili için doktoru yakalamam gerek. Aklımda inşallah soracağım.mukut31 Çok sevinirim, cuma günü de yakana yapışırım demedi deme uykuda sıkıntı yok sorun uyurken (gece uykusuna geçtikten yaklaşık yarım saat sonra) bağırarak ağlaması ama uyanmıyor. Daha önceleri yok
tu son günlerdeyse hhep var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?