2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ben altı aya kadar demir vermeyi düşünmüyorum, acd3 damla veriyorum şimdilik sadece. Ben de eczacıyım, altı aydan sonra nutrigen ferromixin saşeyi başlıycam, bahsettiğiniz ürün. Yiyeceklerin tadını etkilemiyor, damlalar hoşuma gitmiyor benim, onu ben bile içemem ki çocuk nasıl içsin.

bayan34 canim benim oglanda seninki gibiydi.ayni seyleri yasadim.ne zaman ise basladim oyle memesiz uyudu.kv'm once omzunda uyutmaya basladi.sonrada ystaga yatirip pispislayarak.ama evde olfugum surece hep memede uyudu.

Ayy bi de bilmeden etmeden yorum yapmazlar mi? Yok karni mi ac, yok uykusu var.. Benimki de kafayi gaza takmis.. Hemen gazi var karni agriyo diye tutturuyo

mukut31 1 yasina kadar seker verilmiyo biliyorum ama annem icine biraz seker at diyo yogurdun tatli olmasi icin bn henuz baslamadim ek gidaya

Ya as
Ya aslında uyku eğitimini düşündüm ama ben sonu rahat olacak olsa bile aglatamayacagima karar verdim doğduğundan beri her ağladığında hatta ağlamasına gerek kalmadan her mizmizladiginda kucağıma aldım hem de zaten eninde sonunda bitecek uyku sıkıntısı ben çekerim diye düşündüm ayağa alıştırmamışmış olmamın sebebi zor olması degil de her ayağa aldığımda agliyor olmasıydı ama su aralar ayakta ağlamıyor bikaç gündür uyuyor bu şekilde ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum da devam edeceğim galiba

bayan34 canim benim oglanda seninki gibiydi.ayni seyleri yasadim.ne zaman ise basladim oyle memesiz uyudu.kv'm once omzunda uyutmaya basladi.sonrada ystaga yatirip pispislayarak.ama evde olfugum surece hep memede uyudu.
Peki sen neden istemiyorsun ayakta sallamayı kötü tarafı nedir ki

Peki sen neden istemiyorsun ayakta sallamayı kötü tarafı nedir ki

Canim bn de ayakta sallayarak uyutuyodum.. Ona alisinca da ayagimi cektigim an uyaniyodu, butun gun ayakta salliyodum gece uykusuna gecirmek icin iki saat ayagimda duruyodu, yatagina aliyoduk hemen uyaniyodu.. Tabii bu senin bebegine bagli daldiktan sonra kolay uyanmiyosa olabilir ama ayakta sallama isinin ayari kaciyo

Dök içini tabi, yaz uzun uzun. Ben rahat yazamıyorum bile, sanki buraya yazdıklarımı görüp okuyacaklarmış gibi hissediyorum niyeyse (bi ara görümceme bu siteden gebelik takibi yaptığımı söylemiştim-ağzımdan kaçırdım- aklında kaldı mı bilmiyorum).
Ben de baştan beri mesafe koydum da laf oldu, soğuk duruyormuşuz da bıdı bıdı... Görümcem bana bi mesafe koyarmış da gelmezmiş de gitmezmiş de görürmüşüm... Bu dediklerini ben ona zaten yapıyorum, tehdit ettiği şeye bak. Bebeğimin halası diye biraz zorluyorum kendimi, yoksa eşimin kardeşi olması umrumda değil, gördüğüm yerde dövesim geliyor. Eşim onunla konusunca benden soğuyor, gecen pazar konuştu hala bi soğukluk var o günden beri bana karşı. Hay senin erkekliğine...

Depresyona bile giremiyorum. Şöyle doya doya ağlamak istiyorum, bebek izin vermiyor, o uyanıkken zaten ağlayamam, birkaç kere gördü o da etkileniyor.
hangi ildesin canım eger ısanbuldaysan hava cok guzel geçir üstüne bırseyler beegıde gıydır cık bır ıkı sokak bile yurusen açılırsın

En iyisi ailesi olmayan birini almakmis.
Herkesin durusu farkli , samimiyet isteyenleri anlamiyorum.

clara canim aslinda bir cogumuzda var.ozellikle dogumdan sonra oluyor.esler tarafindan anlasilamiyoruz.bebek,ev isi bunaliyoruz.sahsen ben cok hassaslastim.daha cok dusunulmek istiyorum.bazen hersey fazlasiylabatiyor.kavga cikarasim geliyor durduk yere.bazende normal zamanda verecegim tepkiden daha fazlasini veriyorum.bebekler buyudukce duzelir umarim.
bayan34 canim suanda benimki memede uyumak istiyor abide oyleydi.abi daha kotuydu.memeden cekunce uyanirdi.saatleecfe memede durmak isterdi.ama 7-8 ay gibi duzeldi.emsirip yatiriyorumdum hic sikinti olmadi.digwr turlu sallama isini birakmak zor olur.birde buyuyup agirlasiyorlar.kendi kendine uyumalariji alistirmak daha zor olur

Ay cnm sorma bizde De 1 haftadır gece 2-3 kere uyanıyodu. Bu gece 2:30 3:30 4:30 5:30 da ağlayarak uyandı su emzik verdim 10 dk içinde uyudu sonra 6:30 da uyandı mama yaptm artk. Uyku bölünmesinden başım çatlıyo :/

cnm bn devsallayarak uyutuyodm önca az az sonra kesmiyodu hızlı hızlı bile. Bi de burakınca uyanıyodu şimdi bırakınca en azından deliksiz uyuyo genelde 45 dk sonra dalabilirse devam ediyo dalamazsa pişpişliyorm. Bnce kendine kötülük yaparsın çünkü gezme olayı hergün olmaz ama evde hergün salla dur :/ tabiki bnm fikrm

Bizmde en başta gaz gaz diyip duruyodu bn artk gazı yok rahat çıkarıyo deyip durdum artk onu ezberledi. Halbuki arada gaz sıkıntısı oluyo :)

En iyisi ailesi olmayan birini almakmis.
Herkesin durusu farkli , samimiyet isteyenleri anlamiyorum.
Aynı fikirdeym geçen gün bi arkadaşa yurttan biriyle evlenmek lazımmış dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…