2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Hangi kitapmis bu pofuduk? Ben de okuyayim bari.yapisik ikiz olduk cunku biz:)
Ama aglatmak da istemiyorum.o aglamalari psikolojimi bozuyor cok uzuluyorum

Aynı ben şuan misafirlikteyim emziriyom uyusun diye her gun sallamaya calisiyom olmuyo totos yerde durmayacak

bayan34 . Bence kotu yapiyorsun canim, misafirlige gidince uyutmak zor oluyor diye ayakta sallamaya alistirmak bana bic mantikli gelmedi acikcasi.uyku saati disinda oturur muhabbet edersin.
5 aydir sallamamissin hic baslama derim.
Bir seye alistiracaksan en azindan uyku egitimiyle kendi kendine uyutmaya alistir (aglatmak da istemiyorsun sanirim, onu ben de o yuzden yapamiyorum)

Bu arada biz bi ara salliyorduk gaz yuzunden cok aglarken, hamak alip sallariz diye dusunduk ama alismadi hic sallanmaya sadece gazini cikardi.seninki de sevmeyebilir.

Tracy hogg bebek bakımına mucizevi çözümler. Ağlayacak şimdiden soyliim benim kız kucak delisi olmamasına gece uykuları az biraz düzenli olmasına hatta gündüz de bi yere gitmezsek öyleydi. İki gün ağladı. Tam pes etcekken kitapta yazar 2.gün pes etceksen 2gün boşuna aglatmis olursun demiş. Yok dedim aynen devam ve geceleri düzeldi biraz ama dediğim gibi bire bir aynisini yapmadım yapsam daha güzel olurdu eminim. Gündüz de sallamayi bıraktım o yüzden uzun uyumalarina veda ettik sallarsam gece de isticek ama

Simdi aklima geldi.hamileyken bebek az kilo aliyor diye esim beni duba yapmisti.kv de sen de az kilo aldin bebek de az almasi normal demisti ve ben aslinda 20 kg aldim.ama pek gostermiyordum.ay bi de o gunler vardi

Hmm o yontemi biliorum ama sanirim aglatamicam onun yerine benim anam aglar artik :)
Aglamasiz yontem yok mu yaa...
Uyku saatleriniz nasil?

Ayni canım keske ilk 3 aydaki emmesi olsa. Gece de artık emmiyor gibi cok ayılmadıysa 1 kez 5 dakika emiyor. Eger tam uyanmışsa gece de almiyor. Kendimi reddedilmiş hissediyorum. Sanki aramızdaki bağ emmeyince azalıyor diye üzülüyorum.

Benimki de gündüz güzel uyuyor. Gece nöbetteyiz:)

Ama işte bu seferde emerek uyuyor bazen sırf uyumak için 1.5 saat emdiği oluyor ya valla bilmiyorum ayakta sallamayı bıraktırmak çok mu zor olur ki

Merhaba kızlar ben daha çok okuyan bir eylül annesiyim. Bebeğim 5,5 aylık hala regli olmadım. Birkaç gündür çok az kan geliyor. Aynı durumu yaşayan oldu mu? Bu normal midir?

Valla ben de ole dusunuyorum ama azalmaz heralde canim, sonucta anneleriyiz.emziremeyen bir suru kadin var.bosver dusunup moral bozmayalim.benimki su aralar emiyor 4 5 saatte bir,aman bozulmasin.ama uyuyakaliyor memede.ittire ittire verioruz sutumuzu iste daha napalim

Cnm ağlıyodu her mama bitince. Bn dr biraz daha fazla yaptım bi sonrakinde yediği kadarını yiyodu doyunca biberonla oynuyodu. Ama bnmki emmiyo emdiği kadar ya da sağdığın kadar emsin zaten ağlamıyosa doyuyodur cnm

Bn de sallamayı buraktırdım ona ağlatmak demeyelim bnce ilk 2 gün çok zordu kendi kafasını sallıyodu ama o 2 günde ne zaman uykusunun tam geldiğini bilmediğin için ve kendini strese soktuğun için zor oluyo. 3. Gün azıcık ağlıyo. Bnm oğlum zaten sallarken de ağlıyodu uykuya geçerken. Eğitim verip de odadan çıkıp saatlerce ağlamasını beklemeye gerek yok ben şimdi yanında oturuyorm ilerde birgün de çıkmaya alıştırcm ama en azından sallamıyorm bu çok iyi çünkü daha düzenli uyuyo kendi de uykusunu alınca mutlu kalkıyo bi de sallanmadığı için beyni yerinde duruyo :))

Biz sünnet olduuuk
hayırlı olsun cnm geçmiş olsn darısı başımıza

Ama işte bu seferde emerek uyuyor bazen sırf uyumak için 1.5 saat emdiği oluyor ya valla bilmiyorum ayakta sallamayı bıraktırmak çok mu zor olur ki

Zor diyorlar canim. 1,5 saat uzunmus ama. Besik ya da. Hamakta sallananlar uzuun sure birakamiyor biliyorsun cingene salincagi kuruyorlar da ayakta buyuyunce sallayamazsin. Bilemedim ki
1,5 saat ayaginda sallasan insanin bacagi yorulur yaa. En azindan memen yorulmuyor :) ikisinde de yerinden kalkamicaksin ole dusun. Sana yarari olmicak

Acken de aglamiyor canim, coookk uzun ac kaldigi oldu emmemek icin, sagip verince saldiriyordu resmen.neyse yetsin ona bu kadar yoksa siskocuk olur.

Beyni yerinde dursun da aman sersemlediginden uyuyorlar gibime geliyor sallaninca kafa bi milyon

bayan34 cnm ben 4,5 ay salladım ilk 3 ay tamam dedim gaz sancıları için falan ama sonrası eziyet. Sallamaya alışınca bırakınca hemen uyanıyo şuanda uyuyo oğlum bn öteki odada 2 lokma yemek yiyebiliyorm öteki türlü başında sallarken kalkıp mutfağa wc ye gidemiyodum. Uyanıkken zaten hep kucakta şimdi uyurken en azından odada parmak ucunda yürümüyorm çnkü öteki odada uyuyo :) önceden salonda yaşıyoduk bütün gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…