Canım ben kitapla uykuyu düzeltmeye çalıştım onceligim geceydi tabi ve dediğinin aynısını yaptım cidden işe yaradi ama gündüz aynı özeni gostermedim ve daha bozuldu. Gostermedim çünkü bi yere gitsem dediği gibi yapamicaktim o yüzden. Ama bizde de emzik derdi var iki gecedir düşünce ağlar olldu. Kitapta da eğer böyle olursa emzigi biraktirin diyor ama gene aglatcam vala gücüm yok. Yazar hep ebeveynleri eleştiriyor bu sebepten kendi rahatiniz için bebeklerinizi ihmal ediyosunuz diye öyle değil derdim abartıyor falan ama şu anki halim aynen de dediği gibi
Mrb kızlar millet ayağında sallanmayı bıraktırmaya çalışır ben alıştırmaya calisiyorum cunku bnm kız sadece emerken uyuyor evde neyse de Bi misafirliğe gittiğimizde baska odaya gec yarım saat emzirirken uyutmaya çalış sonra kucağından indirince aglasın hic olmazsa ayakta sallarsam insanların yanında otururum hem muhabbetimi eder hem de uyuturum uyandikcada sallarım biraz uykuya devam eder diye düşündüm kotu mu yapıyorum acaba
Tracy hogg bebek bakımına mucizevi çözümler. Ağlayacak şimdiden soyliim benim kız kucak delisi olmamasına gece uykuları az biraz düzenli olmasına hatta gündüz de bi yere gitmezsek öyleydi. İki gün ağladı.Hangi kitapmis bu pofuduk? Ben de okuyayim bari.yapisik ikiz olduk cunku biz:)
Ama aglatmak da istemiyorum.o aglamalari psikolojimi bozuyor cok uzuluyorum
Bende çok sinir oluyorum.kızım 2800 doğdu. KV kilosuna takmıştı bi ara artık sinirlendim sağlıklı olsun da kilo önemli değil obez mi olsun dedim
Benden 2 ay sonra eşimin kuzeni doğum yaptı bebek 4 kg ya yakın doğmuş kızımı onunla karşılatırıyordu.
Tracy hogg bebek bakımına mucizevi çözümler. Ağlayacak şimdiden soyliim benim kız kucak delisi olmamasına gece uykuları az biraz düzenli olmasına hatta gündüz de bi yere gitmezsek öyleydi. İki gün ağladı.Tam pes etcekken kitapta yazar 2.gün pes etceksen 2gün boşuna aglatmis olursun demiş. Yok dedim aynen devam ve geceleri düzeldi biraz ama dediğim gibi bire bir aynisini yapmadım yapsam daha güzel olurdu eminim. Gündüz de sallamayi bıraktım o yüzden uzun uyumalarina veda ettik sallarsam gece de isticek ama
Ayni canım keske ilk 3 aydaki emmesi olsa. Gece de artık emmiyor gibi cok ayılmadıysa 1 kez 5 dakika emiyor. Eger tam uyanmışsa gece de almiyor. Kendimi reddedilmiş hissediyorum. Sanki aramızdaki bağ emmeyince azalıyor diye üzülüyorum.Canim uykusunda emmeyi birakti mi? Geve en azindan uykuda emiyordur.cok guclu bi makina yoksa sut azaliyor maalesef, ben de bundan sikayetciyim.ek besine baslamadim daha ben de ama onu yer gibime gelior gecen kirmizi biber yalattim cok hosuna gitti.havuc vermistim dis kasisin diye ona kustu gerci ama sevdigi bisi bulcam elbet.
O ilk zamanlar cok iyiydi oglum.ilk ay 1800 gr almisti o ne emme askiydi yaa ahh ahh o zamanlar da ben aci cekiyordum iste.agliyordum ve diordum ki icimden 6 ay olsun birakcam.pismanim keske demeseydim
Benimki de gündüz güzel uyuyor. Gece nöbetteyiz:)Canım ben kitapla uykuyu düzeltmeye çalıştım onceligim geceydi tabi ve dediğinin aynısını yaptım cidden işe yaradi ama gündüz aynı özeni gostermedim ve daha bozuldu. Gostermedim çünkü bi yere gitsem dediği gibi yapamicaktim o yüzden. Ama bizde de emzik derdi var iki gecedir düşünce ağlar olldu. Kitapta da eğer böyle olursa emzigi biraktirin diyor ama gene aglatcam vala gücüm yok. Yazar hep ebeveynleri eleştiriyor bu sebepten kendi rahatiniz için bebeklerinizi ihmal ediyosunuz diye öyle değil derdim abartıyor falan ama şu anki halim aynen de dediği gibi
Hayırli olsun canımBiz sünnet olduuuk
Hayırlı olsun ve de geçmiş olsun. Çabucak iyileşir inşallah.Biz sünnet olduuuk
Ama işte bu seferde emerek uyuyor bazen sırf uyumak için 1.5 saat emdiği oluyor ya valla bilmiyorum ayakta sallamayı bıraktırmak çok mu zor olur kibayan34 . Bence kotu yapiyorsun canim, misafirlige gidince uyutmak zor oluyor diye ayakta sallamaya alistirmak bana bic mantikli gelmedi acikcasi.uyku saati disinda oturur muhabbet edersin.
5 aydir sallamamissin hic baslama derim.
Bir seye alistiracaksan en azindan uyku egitimiyle kendi kendine uyutmaya alistir (aglatmak da istemiyorsun sanirim, onu ben de o yuzden yapamiyorum)
Bu arada biz bi ara salliyorduk gaz yuzunden cok aglarken, hamak alip sallariz diye dusunduk ama alismadi hic sallanmaya sadece gazini cikardi.seninki de sevmeyebilir.
Ayni canım keske ilk 3 aydaki emmesi olsa. Gece de artık emmiyor gibi cok ayılmadıysa 1 kez 5 dakika emiyor. Eger tam uyanmışsa gece de almiyor. Kendimi reddedilmiş hissediyorum. Sanki aramızdaki bağ emmeyince azalıyor diye üzülüyorum.
Hayirli olsunBiz sünnet olduuuk
Cnm ağlıyodu her mama bitince. Bn dr biraz daha fazla yaptım bi sonrakinde yediği kadarını yiyodu doyunca biberonla oynuyodu. Ama bnmki emmiyo emdiği kadar ya da sağdığın kadar emsin zaten ağlamıyosa doyuyodur cnmYvzbt . Canim maasallah ogluna nasil 210 cc iciyor aylardir sastim valla. Biz hala bir ogun 130 veriyoruz illa doymazsa ve cok belli ederse bi 60lik daha.kv fazla vermiyor kilo almasin cok diye. acaba az mi veriyoruz ki.
Acligini pek belli etmez ac kalip kalmadini anlamak zor
Bn de sallamayı buraktırdım ona ağlatmak demeyelim bnce ilk 2 gün çok zordu kendi kafasını sallıyodu ama o 2 günde ne zaman uykusunun tam geldiğini bilmediğin için ve kendini strese soktuğun için zor oluyo. 3. Gün azıcık ağlıyo. Bnm oğlum zaten sallarken de ağlıyodu uykuya geçerken. Eğitim verip de odadan çıkıp saatlerce ağlamasını beklemeye gerek yok ben şimdi yanında oturuyorm ilerde birgün de çıkmaya alıştırcm ama en azından sallamıyorm bu çok iyi çünkü daha düzenli uyuyo kendi de uykusunu alınca mutlu kalkıyo bi de sallanmadığı için beyni yerinde duruyo :))Hangi kitapmis bu pofuduk? Ben de okuyayim bari.yapisik ikiz olduk cunku biz:)
Ama aglatmak da istemiyorum.o aglamalari psikolojimi bozuyor cok uzuluyorum
Biz sünnet olduuuk
Kolay oldu mu cnm?? Bnm oğlan çok hareketli diye genel anestezi demelerinden korkuyormBiz sünnet olduuuk
Ama işte bu seferde emerek uyuyor bazen sırf uyumak için 1.5 saat emdiği oluyor ya valla bilmiyorum ayakta sallamayı bıraktırmak çok mu zor olur ki
Cnm ağlıyodu her mama bitince. Bn dr biraz daha fazla yaptım bi sonrakinde yediği kadarını yiyodu doyunca biberonla oynuyodu. Ama bnmki emmiyo emdiği kadar ya da sağdığın kadar emsin zaten ağlamıyosa doyuyodur cnm
Bn de sallamayı buraktırdım ona ağlatmak demeyelim bnce ilk 2 gün çok zordu kendi kafasını sallıyodu ama o 2 günde ne zaman uykusunun tam geldiğini bilmediğin için ve kendini strese soktuğun için zor oluyo. 3. Gün azıcık ağlıyo. Bnm oğlum zaten sallarken de ağlıyodu uykuya geçerken. Eğitim verip de odadan çıkıp saatlerce ağlamasını beklemeye gerek yok ben şimdi yanında oturuyorm ilerde birgün de çıkmaya alıştırcm ama en azından sallamıyorm bu çok iyi çünkü daha düzenli uyuyo kendi de uykusunu alınca mutlu kalkıyo bi de sallanmadığı için beyni yerinde duruyo :))
hayırlı olsun cnm geçmiş olsn darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?