Tesekkur ederiz insallahHayırlı olsun ve de geçmiş olsun. Çabucak iyileşir inşallah.
Afiyetle emsin inşllh :)Acken de aglamiyor canim, coookk uzun ac kaldigi oldu emmemek icin, sagip verince saldiriyordu resmen.neyse yetsin ona bu kadar yoksa siskocuk olur.
Beyni yerinde dursun da amansersemlediginden uyuyorlar gibime geliyor sallaninca kafa bi milyon
Tesekkurler:)Hayirli olsunve gecmis olsun :)
Normal galiba bizde 5 aylığız bnde olmadım regl henüz emzirirken olmayabiliyormuşMerhaba kızlar ben daha çok okuyan bir eylül annesiyim. Bebeğim 5,5 aylık hala regli olmadım. Birkaç gündür çok az kan geliyor. Aynı durumu yaşayan oldu mu? Bu normal midir?
Teşekkürler cnm çok çabuk yapıyorlar :)Cnm ağlıyodu her mama bitince. Bn dr biraz daha fazla yaptım bi sonrakinde yediği kadarını yiyodu doyunca biberonla oynuyodu. Ama bnmki emmiyo emdiği kadar ya da sağdığın kadar emsin zaten ağlamıyosa doyuyodur cnm
Bn de sallamayı buraktırdım ona ağlatmak demeyelim bnce ilk 2 gün çok zordu kendi kafasını sallıyodu ama o 2 günde ne zaman uykusunun tam geldiğini bilmediğin için ve kendini strese soktuğun için zor oluyo. 3. Gün azıcık ağlıyo. Bnm oğlum zaten sallarken de ağlıyodu uykuya geçerken. Eğitim verip de odadan çıkıp saatlerce ağlamasını beklemeye gerek yok ben şimdi yanında oturuyorm ilerde birgün de çıkmaya alıştırcm ama en azından sallamıyorm bu çok iyi çünkü daha düzenli uyuyo kendi de uykusunu alınca mutlu kalkıyo bi de sallanmadığı için beyni yerinde duruyo :))
hayırlı olsun cnm geçmiş olsn darısı başımıza
Benimki durmamış cnm çok ağlamış hatta ben de duydum sesini emzik almadığı için çıngıraklı filan susturmuslar 6 aya kadar lokal diye biliyorum cnm lokal olması en güzeli benimkinin de bacaklar durmuyo geldiğimizde beri tabi değince de basiyo bagrigi keşke iki ay önce yaptirsaymisiz dedim yanı gittikçe zorlasiyoKolay oldu mu cnm?? Bnm oğlan çok hareketli diye genel anestezi demelerinden korkuyorm
Bn de diyorm yaptıralm bir an önce koca kıyamıyo :) bn de kıyamıyorm ama büyüdükçe daha zor sanırımBenimki durmamış cnm çok ağlamış hatta ben de duydum sesini emzik almadığı için çıngıraklı filan susturmuslar 6 aya kadar lokal diye biliyorum cnm lokal olması en güzeli benimkinin de bacaklar durmuyo geldiğimizde beri tabi değince de basiyo bagrigi keşke iki ay önce yaptirsaymisiz dedim yanı gittikçe zorlasiyo
İnsallah cnm bu gece bi gecse hayirlisiyla gitgide acisi azalir sanirim bize de nasıl kiydiniz küçücük daha diyen çok oldu ama şimdi doktorlar erken dönemi tavsiye ediyor büyüdüğünde daha zor olacak, o zaman da kiyacaksin bi şekilde geçen 15 günlük vardı dedi hemşire oyleyken 2 günde iyilesiyomus, daha büyük çocuklar baygın çıktı mesela ben onlara daha çok üzüldüm kucucukten yediler narkozuBn de diyorm yaptıralm bir an önce koca kıyamıyo :) bn de kıyamıyorm ama büyüdükçe daha zor sanırıminşallah hemencik iyileşir kuzun :)
İlaç veya pansuman nasıl cnm? Bide gitmeden önce yapılması ya da yapılmaması gereken bir şeyler var mı?? Biraz fazla sordm cnm ama..İnsallah cnm bu gece bi gecse hayirlisiyla gitgide acisi azalir sanirim bize de nasıl kiydiniz küçücük daha diyen çok oldu ama şimdi doktorlar erken dönemi tavsiye ediyor büyüdüğünde daha zor olacak, o zaman da kiyacaksin bi şekilde geçen 15 günlük vardı dedi hemşire oyleyken 2 günde iyilesiyomus, daha büyük çocuklar baygın çıktı mesela ben onlara daha çok üzüldüm kucucukten yediler narkozu
Biz sünnet olduuuk
Sezeryan konusu geçmiş kimlerin olduğunu hatırlamıyorum ama sezeryan olan hanımlar ameliyat yeriniz acıyo mu hala ?benm çamaşır lastiği filan degse yeniden kesiliyo gibi aciyo, kontrole gittiniz mi içerisi kendine gelmiş mi diye ben gitmeyi dusunuyorm
En guzelini yapmışsın canm allah damatliginida göstermeyi nasib etsin inşallah bizde iki aylikken yaptırdık geçti gitti bile buda sunnet kuranindanİnsallah cnm bu gece bi gecse hayirlisiyla gitgide acisi azalir sanirim bize de nasıl kiydiniz küçücük daha diyen çok oldu ama şimdi doktorlar erken dönemi tavsiye ediyor büyüdüğünde daha zor olacak, o zaman da kiyacaksin bi şekilde geçen 15 günlük vardı dedi hemşire oyleyken 2 günde iyilesiyomus, daha büyük çocuklar baygın çıktı mesela ben onlara daha çok üzüldüm kucucukten yediler narkozu
Nasil canım ogluşun çok ağladı miBiz sünnet olduuuk
Canım ben yedirdim kabiz oldu...armut elma havuç da vermiştim dr.muz yapmıştır dedi şimdide bişe yedirmeye korkar oldumKızlar muz yediren varmi eşim muz almis anne sütü katip yedirsem nasıl olur?
Benim okuduğum yazıda ilk yaptığından vermicekmissin zaten 3.. ya da 4.de bebeğe vercekmissin. En doğal bu şekilde oluyor demişler. Dediğim gibi ben denemedim ama ilginç geldi nohuttan mayaher zaman tatlı yapsan da olm
canm probiyotik olmuyormus nohutla yogurt cok faydali degik diyirkardi fb blw grubunda
Benim Dr sadece tatsin çok yemesin dedi oki kere verdimKızlar muz yediren varmi eşim muz almis anne sütü katip yedirsem nasıl olur?
Sezeryan konusu geçmiş kimlerin olduğunu hatırlamıyorum ama sezeryan olan hanımlar ameliyat yeriniz acıyo mu hala ?benm çamaşır lastiği filan degse yeniden kesiliyo gibi aciyo, kontrole gittiniz mi içerisi kendine gelmiş mi diye ben gitmeyi dusunuyorm
Vala sözde ben eğitim verdim de ben heder oldum arada. Sinirler laçka arayana ağlıyorum bu çocuk çok ağladı hem de uyumadi diye. Bi yandan diyorum daha mı kötü olduk şimdi. Eskiden sabah öğleden sonra 2ser saat uyurdu ama ben başında beklerdim hareket ettikçe sallardim. Sallamaktan kurtulmak istedim aslında ama bu sefer de gündüz hiç uyumaz oldu. Ama dediğim gibi ben tam olarak yazilani yapamadım. Aynısını yapsam kesin etkisi olurdu çünkü yarım yamalak bile işe yaradıcanm sese alisiksa mantikli uykukari gelince ayakta sallanirken bayiliyorlar hemen gece de yataginda sallar pispislarsan dalıyor bizimki ama en iyisi kendi kendine yatmasi ben kitab siparis verdim babasi gerek yok zaten uykusu olunca yatuo agkayacak duracak yazik dio ama buyuyecekler sonucta o zamanda mi sallayacaz :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?