Vala benimki aynı babanne bu kadar benzeyemezcanim cok hossun.dogurdum ayni hala diyorlar.layik goremediler bir turlu bana benzetmeye ki ayni benim bebekligim.kaldi ki daha ne istiyorlar bana benzedi de:)
Kısır döngü dimi hiç değişmiyor. Aslında hepsi düzenleri olmadığı için yeme uyku saatli olsa hem işimiz kolaylaşacak hem onların huysuzluklari geçecekGaz elbette var. Beslenirken arada çıkarttiriyorum. Beslenme sonrası bir daha çıkarttıriyorum. Biogaia hala kullanıyorum elimdeki şişe bitince bırakacaģım. Sabsimplex de arada veriyorum. Alttan üstten cıkarıyor. Ne olacak bilmiyorum. Normal sutü mamayı zor alıyor arada nasıl ek besin alacak. Ek besini slmaya sira gelene kadar uykusu geliyor huysuzlanıyor.
Senin kv de hani şu sabah programlarindaki seyirci teyzelerBen de kv dedikodusu yapayim biraz :)
Geldiginde diken ustundeyiz.asla kola icemeyiz, hazir yogurda laf eder, soya sosuna karisir, ekmek yedirmez.o sagliksiz bu sagliksiz.keske zamaninda biri bana da soyleseydi yemeseydim der.benim de inadina canim ceker.
Ama kendi yediginde ben 40 yilda bir yiyorum der :)
canim benim bakiciyla konusuyorduk muzu bebeklere ayni saatte vermek gerekiyor demişti kabiz olmuyormuslar birde az verirsenz kabiz oluyo dedi tecrübeli kac cocuk bakmis bende ii madem öyle yapariz dedim bilmiyorum ne kadar bilimsel :))Kızlar muz yediren varmi eşim muz almis anne sütü katip yedirsem nasıl olur?
bend cok baktım tariflere ama yapamam gibi geldi keci sutunu nohutla mayalayim alerji varsa diye hos var mi yok mu hala anlayamadikBenim okuduğum yazıda ilk yaptığından vermicekmissin zaten 3.. ya da 4.de bebeğe vercekmissin. En doğal bu şekilde oluyor demişler. Dediğim gibi ben denemedim ama ilginç geldi nohuttan maya
Canım ben yedirdim kabiz oldu...armut elma havuç da vermiştim dr.muz yapmıştır dedi şimdide bişe yedirmeye korkar oldum
Benim Dr sadece tatsin çok yemesin dedi oki kere verdim
yaptımda yemedi kızlar ya öyle duruyor muhallebi yapsaymışım daha iyiymişcanim benim bakiciyla konusuyorduk muzu bebeklere ayni saatte vermek gerekiyor demişti kabiz olmuyormuslar birde az verirsenz kabiz oluyo dedi tecrübeli kac cocuk bakmis bende ii madem öyle yapariz dedim bilmiyorum ne kadar bilimsel :))
Zaten ilk başlarken iki kaşıkla başlayıp zamanla artırıyoruz hiç yemediği birşeyi yerken bu şekilde tepki vermesi normal zamanla alışıcak sebzeye devam. Milupa mamayı yedırdıkten sonra gazını iyice çıkardgına emin misin belki ondan kusmuştur.Arkadaşlar bebegim 5 aylık arada emzigine yoğurt faln s7rerdim ama pek beğenmedi geçen gün havuç püresi denedim merak ettim yiyecek mi diye doktor kilosu iyi 6 ayda başla dedi çünkü pek sevmedi hani biz limon yiyince bi sallaniriz ya yüzümüz değişir aynen öyle yaptı. Beğenmedi heralde dedim dün balkabağı püresi yaptım ondada aynı yoğurt denedim aynı hatta çay kaşığı ucuyla muz denedim onu bile sevmedi. Acaba ek gıdalarda hepsi mi böyle yoksa oğlum hazır değil mi hatta gecende rahatsızdır biraz milupa mama yaptım biberonla zar zor icirdim ve hepsini kustu. Deneyim ve yorumlarınızı bekliyorum neyi yanlış yapiyorum
Biz sünnet olduuuk
Canim bende olmadim. Ara ara ayda bir veya iki uc gun kahve veya pembe leke oluyor o kadar.Merhaba kızlar ben daha çok okuyan bir eylül annesiyim. Bebeğim 5,5 aylık hala regli olmadım. Birkaç gündür çok az kan geliyor. Aynı durumu yaşayan oldu mu? Bu normal midir?
Aslında tam tersi kadının yöntemi aglatmamaya dayanıyor. Ağladığı da biz bu işi böyle yapmiyoduk anne bana napiyosun ağlaması diyor. Gerçekten de öyle. Çünkü uyku saati bitince hemen kucağıma alirdim gulerdi falan. Dediğim gibi uyku saatleri bozuldu ama gece uykuları düzeldi. En geç 8buçukta yatar 6buçukta kalkar. Gündüzleri sorma ama 40dk uyu uyan şeklindeHmm o yontemi biliorum ama sanirim aglatamicamonun yerine benim anam aglar artik :)
Aglamasiz yontem yok mu yaa...
Uyku saatleriniz nasil?
canim emzik vermeyi denedin miAma işte bu seferde emerek uyuyor bazen sırf uyumak için 1.5 saat emdiği oluyor ya valla bilmiyorum ayakta sallamayı bıraktırmak çok mu zor olur ki
ben de olmadim. lekelenme bile yok. gecen kotrole gittim yumurta hareketliligi bile yok en az 1 ay daha olmazsin dedi. normalmisCanim bende olmadim. Ara ara ayda bir veya iki uc gun kahve veya pembe leke oluyor o kadar.
Keske oğlum da emse de emerek uyusaAynı ben şuan misafirlikteyim emziriyom uyusun diyeher gun sallamaya calisiyom olmuyo totos yerde durmayacak
Ben de oyleydim. Olk yarim saat uyanmazdi oara neyapsamyapardim şimdi ama gündüzleri umursamiyorum uyumadiysa uğraşmıyorum nasıl olsa gecetelafi etcek@bayan34 cnm ben 4,5 ay salladım ilk 3 ay tamam dedim gaz sancıları için falan ama sonrası eziyet. Sallamaya alışınca bırakınca hemen uyanıyo şuanda uyuyo oğlum bn öteki odada 2 lokma yemek yiyebiliyorm öteki türlü başında sallarken kalkıp mutfağa wc ye gidemiyodum. Uyanıkken zaten hep kucakta şimdi uyurken en azından odada parmak ucunda yürümüyorm çnkü öteki odada uyuyo :) önceden salonda yaşıyoduk bütün gün
Ben arada veriyorum bi iki lokma çok değil kabiz eder deniyor aksine bizimkinde etmiyor ama çok komik muz aynı sekilde çıkıyorKızlar muz yediren varmi eşim muz almis anne sütü katip yedirsem nasıl olur?
Benim kullandığım berko firmasının acd3 damlası, multitabs da kullanılabilir.gri86 acd multitabs mi kullaniyorsunuz d vitamini.
bende demiri ferromixin alicam daha baslamadik.
birde decatabs duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?