2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

slm kızlar birkaç gündür giremiyorum işte çok yogundum yoruldum fırsatım olmadı. adet konusu konuşulmuş benim de birkaç gün leke şeklinde geldi kesildi kendimi balon yutmuş gibi hissediyorum kocaman göbeğim var. ek gıda serüvenimiz devam ediyor kızım çok kötü kabız oldu fitille çok zor yaptı ağlaya ağlaya. çok üzüldüm. birkaç gün üst üste muz vermiş annem ondan oldu heralde. muzu kestik şimdi sadece elma armut veriyoruz. yoğurt yaptım günlük sütten. markette probiyotik maya buldum onunla yaptım yoğurdu maşallah taş gibi oldu. kızım tadını çok sevdi iki gündür yiyorr. sebzelere de biraz ara VERDİM Şİmdilik sadece ben evde olduğum zamanlarda ve gece uyandığında anne sütü, günde bir öğün ben yokken biberon maması, elma armut rendesi ve yoğurt veriyoruz.galiba bi anda çok yüklendim.şimdi iyi çok şükür. kendinize iyi bakın hepinize iyi geceler çok öpüyorum .

İlaç veya pansuman nasıl cnm? Bide gitmeden önce yapılması ya da yapılmaması gereken bir şeyler var mı?? Biraz fazla sordm cnm ama..
Bi kremle fitil verdi ben fitil yerine ağrı kesici ilaç var ya ca... Onu versem olur mu dedim olur dedi lokal olduğu için aç gelin filan demedi hatta hiçbirşey demedi :)

En guzelini yapmışsın canm allah damatliginida göstermeyi nasib etsin inşallah bizde iki aylikken yaptırdık geçti gitti bile buda sunnet kuranindan
Aneamm maşallah nasıl da sınırlı bakmış iki ayken daha iyi olmuştur benimki sürekli bacakları oynatmak istiyor sonra canı aciyor agliyo keşke iki ay önce yaptirsatmisiz dedm siz ne kadar surede iyilestiniz cnm ağrı kesiciyi kaç gün verdin bi de sünnet kuranı nasıl oluyor mevlit gibi mi nasıl yaptınız ne çok soru sordum

Yazıma yorum yapan arkadaşlar yorumunuzu buraya kopyalamiyorum sizin gibi. İlk defa verdiğim için beğenmesini bekledim sanırım. Birde tamamen geçmediğim için tadımlık yaptım ve yedirdigim bir çay kaşığı ancadir oda yarı oyun yarı zoraki gibi oldu tamamen geçince ne yapicaz bakalim meyve püresi yapmadım daha tatlı alışır sebzeyi yemez diye.

Benim kızım da 2 aydan beri aynı. Sadece uyurken veya yari uyanikken emiyo. Mama hiç almadı almıyor. Sağarak vermek istemedim emmeyi tamamen bırakmasın diye. Bu aralar beyaz gürültüyle emziriyorum. Uyanıkken de beyaz gürültüyle emmeye başladı. Siz de bir deneyin isterseniz. Gerçi benim kızım doğduğundan beri beyaz gürültüyü çok seviyor.

Benim kız da 6,5 aylık oldu. 2 aylıktan beri beyaz gürültüsüz aslaaaa:)

Canım benim oğlumda iki gündür kabiz bizde muz vermiştik agliya agliya kaka yapiyor kulak çöpü ile masaj yapıyorum zeytinyağı iciriyorum bise vermeye korkar oldum bir hafta olmuştu ek gıdaya başlayalı

Canim
Çok ağladı cnm ya ameliyathane nin dışından duydum çok kötü oldum acidan değil de korkudan ağlamış o kadar
Canım bende oğlumun ağlamasını duymuştum içim parçalandı resmen sonra kesildi oğlum çıktığında gayet iyiydi takii kucağıma alana kadar beni görünce kıyameti kopardı çok ağladı yavrum dr.geldi ben hiç aglatmadim dedi resim bile cektirmis Dr gayette güzel poz vermiş sıpam...pansuman yapılmamış dimi canim yapilmadiysa kağıt bardağın üst kısmını kes pipisine koy canım çok faydası var bizimki kabuk bağlamış bugün dr.aradım normal dedi kabuk kuruyana kadar krem ile batikonu sür dedi bide kantron yağı sürüyorum banyo yaptırmaya korkuyorum dr.yaptirabilirsin dedi

Bende duydum da yapmayacağım. Ekşi yesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…