ben de olmadim. lekelenme bile yok. gecen kotrole gittim yumurta hareketliligi bile yok en az 1 ay daha olmazsin dedi. normalmis
iyice unuttum nasil biseydiBende de yumurtlama belirtisi yok. Ama adet olsam ve duzene girse de rahatlasam.
O zaman yalnız değilim. Ümitleniyorum belli bu ay olurum diye. Bu ay bi de ilk defa yumurtlama dönemindeki o sıvıdan geldi.Canim bende olmadim. Ara ara ayda bir veya iki uc gun kahve veya pembe leke oluyor o kadar.
Ben de lekelenme bile yok, arada bir test yapıyorum hatta korka korkaiyice unuttum nasil biseydi
14 ay oldu resmen
Aynen yahu. Sistim artik. Ama iyi yonunden bakarsak bu sene üşümedimiyice unuttum nasil biseydi
14 ay oldu resmen
Bende yok hic o akinti. Ama bi ara devamli koyu sari akinti gelmisti fitil kullandim gecti ama yine basladiO zaman yalnız değilim. Ümitleniyorum belli bu ay olurum diye. Bu ay bi de ilk defa yumurtlama dönemindeki o sıvıdan geldi.
Sevdiyse cok guzel yiyiyorlar ya :) bende sadece tattiriyorum simdilik kafama gore. Ogun olarak baslamayi dusunmuyorum daha.biz de ek gidaya tattirma amacli baslayacagiz. cok heyecanliyim:) bal kabagi ile basliyoruz bakalim tepkisi nasil olacak??
Bi kremle fitil verdi ben fitil yerine ağrı kesici ilaç var ya ca... Onu versem olur mu dedim olur dedi lokal olduğu için aç gelin filan demedi hatta hiçbirşey demedi :)İlaç veya pansuman nasıl cnm? Bide gitmeden önce yapılması ya da yapılmaması gereken bir şeyler var mı?? Biraz fazla sordm cnm ama..
İnşallah canm :)Ne güzel kurtuldunuz hayırlı olsun inşallah canım çabucak düzelir inşallah
Hm ben de giyemiyirm artık düşük bel en çok ona üzülüyorum :) benm de var aynı foniden de ultrasonla bakmasını isteğim diyorumYok canım çok dar giyince oraya gelince hafif aciyo kontrole gitmedim henüz kadın doğum fobim var artik
Aneamm maşallah nasıl da sınırlı bakmışEn guzelini yapmışsın canm allah damatliginida göstermeyi nasib etsin inşallah bizde iki aylikken yaptırdık geçti gitti bile buda sunnet kuranindan
Çok ağladı cnm ya ameliyathane nin dışından duydum çok kötü oldum acidan değil de korkudan ağlamış o kadarNasil canım ogluşun çok ağladı mi
Benim kızım da 2 aydan beri aynı. Sadece uyurken veya yari uyanikken emiyo. Mama hiç almadı almıyor. Sağarak vermek istemedim emmeyi tamamen bırakmasın diye. Bu aralar beyaz gürültüyle emziriyorum. Uyanıkken de beyaz gürültüyle emmeye başladı. Siz de bir deneyin isterseniz. Gerçi benim kızım doğduğundan beri beyaz gürültüyü çok seviyor.Ayni canım keske ilk 3 aydaki emmesi olsa. Gece de artık emmiyor gibi cok ayılmadıysa 1 kez 5 dakika emiyor. Eger tam uyanmışsa gece de almiyor. Kendimi reddedilmiş hissediyorum. Sanki aramızdaki bağ emmeyince azalıyor diye üzülüyorum.
Benim kız da 6,5 aylık oldu. 2 aylıktan beri beyaz gürültüsüz aslaaaa:)Benim kızım da 2 aydan beri aynı. Sadece uyurken veya yari uyanikken emiyo. Mama hiç almadı almıyor. Sağarak vermek istemedim emmeyi tamamen bırakmasın diye. Bu aralar beyaz gürültüyle emziriyorum. Uyanıkken de beyaz gürültüyle emmeye başladı. Siz de bir deneyin isterseniz. Gerçi benim kızım doğduğundan beri beyaz gürültüyü çok seviyor.
Canım benim oğlumda iki gündür kabiz bizde muz vermiştik agliya agliya kaka yapiyor kulak çöpü ile masaj yapıyorum zeytinyağı iciriyorum bise vermeye korkar oldum bir hafta olmuştu ek gıdaya başlayalıslm kızlar birkaç gündür giremiyorum işte çok yogundum yoruldum fırsatım olmadı. adet konusu konuşulmuş benim de birkaç gün leke şeklinde geldi kesildi kendimi balon yutmuş gibi hissediyorum kocaman göbeğim var. ek gıda serüvenimiz devam ediyor kızım çok kötü kabız oldu fitille çok zor yaptı ağlaya ağlaya. çok üzüldüm. birkaç gün üst üste muz vermiş annem ondan oldu heralde. muzu kestik şimdi sadece elma armut veriyoruz. yoğurt yaptım günlük sütten. markette probiyotik maya buldum onunla yaptım yoğurdu maşallah taş gibi oldu. kızım tadını çok sevdi iki gündür yiyorr. sebzelere de biraz ara VERDİM Şİmdilik sadece ben evde olduğum zamanlarda ve gece uyandığında anne sütü, günde bir öğün ben yokken biberon maması, elma armut rendesi ve yoğurt veriyoruz.galiba bi anda çok yüklendim.şimdi iyi çok şükür. kendinize iyi bakın hepinize iyi geceler çok öpüyorum .
Canım bende oğlumun ağlamasını duymuştum içim parçalandı resmen sonra kesildi oğlum çıktığında gayet iyiydi takii kucağıma alana kadar beni görünce kıyameti kopardı çok ağladı yavrum dr.geldi ben hiç aglatmadim dedi resim bile cektirmis Dr gayette güzel poz vermiş sıpam...pansuman yapılmamış dimi canim yapilmadiysa kağıt bardağın üst kısmını kes pipisine koy canım çok faydası var bizimki kabuk bağlamış bugün dr.aradım normal dedi kabuk kuruyana kadar krem ile batikonu sür dedi bide kantron yağı sürüyorum banyo yaptırmaya korkuyorum dr.yaptirabilirsin dediÇok ağladı cnm ya ameliyathane nin dışından duydum çok kötü oldum acidan değil de korkudan ağlamış o kadar
Bende duydum da yapmayacağım. Ekşi yesin :)Ayy bi de bilmeden etmeden yorum yapmazlar mi? Yok karni mi ac, yok uykusu var.. Benimki de kafayi gaza takmis.. Hemen gazi var karni agriyo diye tutturuyo
mukut31 1 yasina kadar seker verilmiyo biliyorum ama annem icine biraz seker at diyo yogurdun tatli olmasi icin bn henuz baslamadim ek gidaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?