2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Doktorun verdiği yazıda açık süt kullanmayın. En az 20 dk kaynaması gerekli, o da tüm mineralleri öldürür yazıyordu. O yüzden günlük sütten tutturmaya çaışıyorum

En guzelini yapmışsın canm allah damatliginida göstermeyi nasib etsin inşallah bizde iki aylikken yaptırdık geçti gitti bile buda sunnet kuranindan
maşallah kuzuyaa :)

Amaç lohusa srndromundan çıktıysan eğer tekrar girmen cnm. Bana da " yüzün zayıflamış" diyolar. O ne yaa yüz zayıflamaz çöker. Uykusuzluk ve yorgunluk var haliyle gözaltlarım bile morardı. Bunu anlatmays çalışıyolar sanki aynaya bakmıyorm. Bn de 65 flndım 70-72 aradı oynuyorm bu aralar. Veririz inşllh dert etme :)

Bi kremle fitil verdi ben fitil yerine ağrı kesici ilaç var ya ca... Onu versem olur mu dedim olur dedi lokal olduğu için aç gelin filan demedi hatta hiçbirşey demedi :)
Teşekkür ederm cnm tez zamnanda iyileşir inşllh :)

Canım hiç sıkma direk soyle banada biri dünyaları yemis gibi duruyon dedi bende senden arta kalanlardanbu kadar oldu dedim ohh rahat

Benim kız da 6,5 aylık oldu. 2 aylıktan beri beyaz gürültüsüz aslaaaa:)
Ben 6 ay düzelir İnşallah diyordum. Çok umitlenmeyey o zaman. Sizin ek gıdayi yemesi nasıl. İştahlı mi. Ek gıdaya başladıktan sonra sütünüz azaldı mi.
Çok sordum ama kusura bakmayın

Arkadaslar kızım dış çıkarıyor. Hic doğru düzgün emmiyor.Geceleri uyurken emerdi şimdi birini bile bitiremiyor. Süt azalacak diye korkuyorum. Sağsam mi. Ne zaman emecegi belli olmadigindan sağmak ta istemiyorum. Napim sizce birkaç günde süt azalır mi.

Cnm kaç gün oldu sizin kaç günde kabuk bağladı bize batikon vermedi pazar banyo yaptırabilir siniz dedi, gelmiş geçmiş olsun hepimize

Beyaz gürültü ne ki

Canm ben 5.5 aylikken gectm oda kilo alimi yok diye herkezin bebisi aynı buyuklukte degil senin için erken bence iki hafta daha bekle anne sütü ver sadece mamada verme sütün yetiyorsa anne sütünden faydali mamada besinde yok bir ogunde olsa mahrum etme anme sütünden canm

Ilk gun verdm canm agri kesiciyi birde ikinci gün öğlene kadar 4-5 günde tamamen iyilesti canim Mevlüt gibi ayni canm kuran tavuk pilav :)))

Canm biz birbck haftadir veriyoruz ama yeni yeni alısiyor dün 40 cc sebze yedi en cok oda birbck haftadir yani alisicak öyle böyle snra sebzeyi hiç yemiyor bebisler
Beyaz gürültü ne ki
Fon makinesi süpürge makinesi filan canm

Kızlar Günaydın yazamadım bir kaç gündür bu bebisler büyüdükçe daha yorucu oluyorlar iki gündür hava güzeldi dışarı çıkarıyorum araba durunca ağlıyor disten dolayi zaten pek mizmiz bu arada emerken ısırıyor mu diye soranlar olmuş benim kızım dilinin üstünden emdiği için alt dişler çıkınca ısırma olmuyor da damaginin arasında çekip sünduruyor :) bu arada ben adet oldum hatta bitti bile göbek de duruyor beklediğim kadar çok olmadım hatta az oldum çok olanlar göbeği eriyenler herhalde :)

Canm yogurt veriyormusun bebise peki ben kakasi mukuslu diye inek sütünden yapmiyorum keçi sutude bulamadik hala ek gidaya gecince kakasi katilasti smdide mukus varmi yokmu anlamiyorum

40 gunlukken gitmistim ben ic dikisleri fln kontrol etti bi sorun yoktu. Bu arada benim acimiyor ve acimasi geceli cok oldu.ama dokununca cok hissiz ve insanin dokunasi gelmiyor sanki artik orasi benim vucudumun bi parcasi degil.ilk zamanlar da yuksek bel camasir giyerdim cunku lastik degdiginde aciyordu. Bence kontrole bir an once gitmelisin

Ben sormustum isiriyor mu diye dogru alttan cikanlar etkilemez bunu dusunememisim:)
Ben ikinci adetimi oldum dun ve dun cok geldi.birinci oldugumda gobegim gitmemisti.bakalim simdi nolcak.tabi cok fazla diil ama bi siskinlik var, eski hali gibi degil.artik 9 ayda bozulan 9 ayda duzelir diye kendimi motive ediyorum.spor da yapmayinca zor

Al benden de o kadar hem çok ugrasicaz hazırla bilmem ne bide yemezse e yemedi hiç mi yemicek diye kafa yorcaz bebekteki etkileri de cabasi

Öyle şeyler söyleyerek kendi durumlarını örtbas edip içlerini rahatlatiyolar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…