Doktorun verdiği yazıda açık süt kullanmayın. En az 20 dk kaynaması gerekli, o da tüm mineralleri öldürür yazıyordu. O yüzden günlük sütten tutturmaya çaışıyorumtel.den yazdigim icin alintilayamadim.heekese tesekkurler.@tatlilavinya canim memurum.bu izinleri baska zaman kullanamiyorum ne yazik ki.gunde 4 saat calisicam baslarsam.@bisoru sen mi sormustun acaba ben emerken anlamadim.ama yaklasik 1 haftadir asiri huysuzdu.dislerini yokladim oyle anladim.emerken disleme yok bizde.
mukut31 xanum biz acik sut aliyoruz.disarda cok durursada eksi oluyor.3-4 saat.. yetiyor disarda durmasina.aktive felan kullanma bence hazir sonucta.bebemixte oyle.
ben yogurdu acikk sutten yapiyorum.sut olarak icmek icinde AOC aliyoruZ.biri keci sutu ariyordu.aoc nin keci sutude var ama ankara disindaki illerde bulmak buyuk sikinti.dondurmalarida guzel bu arada.tek surup icermeyen dondurma diyebilirim.sutasta guzel ams hazir
En guzelini yapmışsın canm allah damatliginida göstermeyi nasib etsin inşallah bizde iki aylikken yaptırdık geçti gitti bile buda sunnet kuranindan
Amaç lohusa srndromundan çıktıysan eğer tekrar girmen cnm. Bana da " yüzün zayıflamış" diyolar. O ne yaa yüz zayıflamaz çöker. Uykusuzluk ve yorgunluk var haliyle gözaltlarım bile morardı. Bunu anlatmays çalışıyolar sanki aynaya bakmıyorm. Bn de 65 flndım 70-72 aradı oynuyorm bu aralar. Veririz inşllh dert etme :)Kızlar bi de şimdi ben işe başladım ya, her allahın günü aynı muhabbet, bebişten önce 64-65 kiloydum, şimdi 72-73 kiloyum. Her gün mutlaka ay çok değişmişsiniz, ay kilo almışsınız, bekarken ne kadar fittiniz de bilmem ne. İstisnasız her gün aynı muhabbet. Hep bu yorumları yapanlar da kadınlar, çoluklu çocuklu,balık etli. Hadi ben yeni doğum yaptım senin bu kiloları napıcaz diye patlıycam bigün birine, hayır bi de eşimin yanında söylüyorlar ya, anlamadım ben amaç nedir.
Teşekkür ederm cnm tez zamnanda iyileşir inşllh :)Bi kremle fitil verdi ben fitil yerine ağrı kesici ilaç var ya ca... Onu versem olur mu dedim olur dedi lokal olduğu için aç gelin filan demedi hatta hiçbirşey demedi :)
Keske oğlum da emse de emerek uyusa
Kızlar bi de şimdi ben işe başladım ya, her allahın günü aynı muhabbet, bebişten önce 64-65 kiloydum, şimdi 72-73 kiloyum. Her gün mutlaka ay çok değişmişsiniz, ay kilo almışsınız, bekarken ne kadar fittiniz de bilmem ne. İstisnasız her gün aynı muhabbet. Hep bu yorumları yapanlar da kadınlar, çoluklu çocuklu,balık etli. Hadi ben yeni doğum yaptım senin bu kiloları napıcaz diye patlıycam bigün birine, hayır bi de eşimin yanında söylüyorlar ya, anlamadım ben amaç nedir.
Ben 6 ay düzelir İnşallah diyordum. Çok umitlenmeyey o zaman. Sizin ek gıdayi yemesi nasıl. İştahlı mi. Ek gıdaya başladıktan sonra sütünüz azaldı mi.Benim kız da 6,5 aylık oldu. 2 aylıktan beri beyaz gürültüsüz aslaaaa:)
Cnm kaç gün oldu sizin kaç günde kabuk bağladı bize batikon vermedi pazar banyo yaptırabilir siniz dedi, gelmiş geçmiş olsun hepimizeCanim
Canım bende oğlumun ağlamasını duymuştum içim parçalandı resmen sonra kesildi oğlum çıktığında gayet iyiydi takii kucağıma alana kadar beni görünce kıyameti kopardı çok ağladı yavrum dr.geldi ben hiç aglatmadim dedi resim bile cektirmis Dr gayette güzel poz vermiş sıpam...pansuman yapılmamış dimi canim yapilmadiysa kağıt bardağın üst kısmını kes pipisine koy canım çok faydası var bizimki kabuk bağlamış bugün dr.aradım normal dedi kabuk kuruyana kadar krem ile batikonu sür dedi bide kantron yağı sürüyorum banyo yaptırmaya korkuyorum dr.yaptirabilirsin dedi
Beyaz gürültü ne kiBenim kızım da 2 aydan beri aynı. Sadece uyurken veya yari uyanikken emiyo. Mama hiç almadı almıyor. Sağarak vermek istemedim emmeyi tamamen bırakmasın diye. Bu aralar beyaz gürültüyle emziriyorum. Uyanıkken de beyaz gürültüyle emmeye başladı. Siz de bir deneyin isterseniz. Gerçi benim kızım doğduğundan beri beyaz gürültüyü çok seviyor.
Canm ben 5.5 aylikken gectm oda kilo alimi yok diye herkezin bebisi aynı buyuklukte degil senin için erken bence iki hafta daha bekle anne sütü ver sadece mamada verme sütün yetiyorsa anne sütünden faydali mamada besinde yok bir ogunde olsa mahrum etme anme sütünden canmBenim kullandığım berko firmasının acd3 damlası, multitabs da kullanılabilir.
Kızlar benim bebiş 22 sinde 5 aylık olucak, ben daha ek gıdaya başlamadım. Hatta bu zamana kadar doğru dürüst mama bile vermedim, hep anne sütü aldı. Hepiniz ek gıdaya başladınız diye ben de günde 2 kez 50 cc mama vermeye başladım, bazı günler günde iki çay kaşığı ev yoğurdu veriyorum, bi keresinde de bi dilim elmayı rendeleyip pişirdim azıcık suyla,çok sevdi
Bu şekilde gideriz galiba,azıcık tattıra tattıra 6 aya kadar. Aslında ne yalan söyleyeyim hiç ek gıdaya falan geçesim yok.
Ilk gun verdm canm agri kesiciyi birde ikinci gün öğlene kadar 4-5 günde tamamen iyilesti canim Mevlüt gibi ayni canm kuran tavuk pilav :)))Aneamm maşallah nasıl da sınırlı bakmışiki ayken daha iyi olmuştur benimki sürekli bacakları oynatmak istiyor sonra canı aciyor agliyo keşke iki ay önce yaptirsatmisiz dedm siz ne kadar surede iyilestiniz cnm ağrı kesiciyi kaç gün verdin bi de sünnet kuranı nasıl oluyor mevlit gibi mi nasıl yaptınız ne çok soru sordum
Canm biz birbck haftadir veriyoruz ama yeni yeni alısiyor dün 40 cc sebze yedi en cok oda birbck haftadir yani alisicak öyle böyle snra sebzeyi hiç yemiyor bebislerYazıma yorum yapan arkadaşlar yorumunuzu buraya kopyalamiyorum sizin gibi. İlk defa verdiğim için beğenmesini bekledim sanırım. Birde tamamen geçmediğim için tadımlık yaptım ve yedirdigim bir çay kaşığı ancadir oda yarı oyun yarı zoraki gibi oldu tamamen geçince ne yapicaz bakalim meyve püresi yapmadım daha tatlı alışır sebzeyi yemez diye.
Fon makinesi süpürge makinesi filan canmBeyaz gürültü ne ki
Canm yogurt veriyormusun bebise peki ben kakasi mukuslu diye inek sütünden yapmiyorum keçi sutude bulamadik hala ek gidaya gecince kakasi katilasti smdide mukus varmi yokmu anlamiyorum
Sezeryan konusu geçmiş kimlerin olduğunu hatırlamıyorum ama sezeryan olan hanımlar ameliyat yeriniz acıyo mu hala ?benm çamaşır lastiği filan degse yeniden kesiliyo gibi aciyo, kontrole gittiniz mi içerisi kendine gelmiş mi diye ben gitmeyi dusunuyorm
Kızlar Günaydın yazamadım bir kaç gündür bu bebisler büyüdükçe daha yorucu oluyorlar iki gündür hava güzeldi dışarı çıkarıyorum araba durunca ağlıyor disten dolayi zaten pek mizmiz bu arada emerken ısırıyor mu diye soranlar olmuş benim kızım dilinin üstünden emdiği için alt dişler çıkınca ısırma olmuyor da damaginin arasında çekip sünduruyor :) bu arada ben adet oldum hatta bitti bile göbek de duruyor beklediğim kadar çok olmadım hatta az oldum çok olanlar göbeği eriyenler herhalde :)
Emzik emmedi maalesef çok denedim evde her çeşit emzik mevcut ama almadı bundan sonrada alacağını sanmam artıkcanim emzik vermeyi denedin mi
Senin kv de hani şu sabah programlarindaki seyirci teyzeler
Al benden de o kadar hem çok ugrasicaz hazırla bilmem ne bide yemezse e yemedi hiç mi yemicek diye kafa yorcaz bebekteki etkileri de cabasiBenim kullandığım berko firmasının acd3 damlası, multitabs da kullanılabilir.
Kızlar benim bebiş 22 sinde 5 aylık olucak, ben daha ek gıdaya başlamadım. Hatta bu zamana kadar doğru dürüst mama bile vermedim, hep anne sütü aldı. Hepiniz ek gıdaya başladınız diye ben de günde 2 kez 50 cc mama vermeye başladım, bazı günler günde iki çay kaşığı ev yoğurdu veriyorum, bi keresinde de bi dilim elmayı rendeleyip pişirdim azıcık suyla,çok sevdi
Bu şekilde gideriz galiba,azıcık tattıra tattıra 6 aya kadar. Aslında ne yalan söyleyeyim hiç ek gıdaya falan geçesim yok.
Öyle şeyler söyleyerek kendi durumlarını örtbas edip içlerini rahatlatiyolar benceKızlar bi de şimdi ben işe başladım ya, her allahın günü aynı muhabbet, bebişten önce 64-65 kiloydum, şimdi 72-73 kiloyum. Her gün mutlaka ay çok değişmişsiniz, ay kilo almışsınız, bekarken ne kadar fittiniz de bilmem ne. İstisnasız her gün aynı muhabbet. Hep bu yorumları yapanlar da kadınlar, çoluklu çocuklu,balık etli. Hadi ben yeni doğum yaptım senin bu kiloları napıcaz diye patlıycam bigün birine, hayır bi de eşimin yanında söylüyorlar ya, anlamadım ben amaç nedir.
Ben bebeğim 3.ayından beri oluyorum maşallah diyeyim çok da düzenli geliyor. Emziriyorum daBende de yumurtlama belirtisi yok. Ama adet olsam ve duzene girse de rahatlasam.
Aynen ben de ogune gecmedim çok zor geliyor yaaaSevdiyse cok guzel yiyiyorlar ya :) bende sadece tattiriyorum simdilik kafama gore. Ogun olarak baslamayi dusunmuyorum daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?