b
bend cok baktım tariflere ama yapamam gibi geldi keci sutunu nohutla mayalayim alerji varsa diye hos var mi yok mu hala anlayamadik
Canim gece uykusu cok uzun zaten, o yuzden uyumuyor olabilir mi? Eskiden 2ser saat uyuyor demissin ama artik buyudugu icin de olabilir azalmasi.o kdr uyuyup napsin ki bebis.Aslında tM
Aslında tam tersi kadının yöntemi aglatmamaya dayanıyor. Ağladığı da biz bu işi böyle yapmiyoduk anne bana napiyosun ağlaması diyor. Gerçekten de öyle. Çünkü uyku saati bitince hemen kucağıma alirdim gulerdi falan. Dediğim gibi uyku saatleri bozuldu ama gece uykuları düzeldi. En geç 8buçukta yatar 6buçukta kalkar. Gündüzleri sorma ama 40dk uyu uyan şeklinde
Aynen sen sebzeden devam et sonra yemiyolarYazıma yorum yapan arkadaşlar yorumunuzu buraya kopyalamiyorum sizin gibi. İlk defa verdiğim için beğenmesini bekledim sanırım. Birde tamamen geçmediğim için tadımlık yaptım ve yedirdigim bir çay kaşığı ancadir oda yarı oyun yarı zoraki gibi oldu tamamen geçince ne yapicaz bakalim meyve püresi yapmadım daha tatlı alışır sebzeyi yemez diye.
Ay bizimki de tam tersi açıktan yapın diyor diğerleri nasıl üretiliyor belli değil diye aman hepsi farklıDoktorun verdiği yazıda açık süt kullanmayın. En az 20 dk kaynaması gerekli, o da tüm mineralleri öldürür yazıyordu. O yüzden günlük sütten tutturmaya çaışıyorum
Benim kullandığım berko firmasının acd3 damlası, multitabs da kullanılabilir.
Kızlar benim bebiş 22 sinde 5 aylık olucak, ben daha ek gıdaya başlamadım. Hatta bu zamana kadar doğru dürüst mama bile vermedim, hep anne sütü aldı. Hepiniz ek gıdaya başladınız diye ben de günde 2 kez 50 cc mama vermeye başladım, bazı günler günde iki çay kaşığı ev yoğurdu veriyorum, bi keresinde de bi dilim elmayı rendeleyip pişirdim azıcık suyla,çok sevdi
Bu şekilde gideriz galiba,azıcık tattıra tattıra 6 aya kadar. Aslında ne yalan söyleyeyim hiç ek gıdaya falan geçesim yok.
O zaman yalnız değilim. Ümitleniyorum belli bu ay olurum diye. Bu ay bi de ilk defa yumurtlama dönemindeki o sıvıdan geldi.
Canım hiç sıkma direk soyle banada biri dünyaları yemis gibi duruyon dedi bende senden arta kalanlardanbu kadar oldu dedim ohh rahat
Biz de iki gündür yürüyüşe çıkıyoruz. Kızım uyuyup kalıyor ama bana iyi geliyor öyle boş boş yürümek. Tabi tam uyuyacağı saatte eve dönüyoruz uyanıyor eve girince gürültü kesiliyor tabi ona sinir oluyorum işteKızlar Günaydın yazamadım bir kaç gündür bu bebisler büyüdükçe daha yorucu oluyorlar iki gündür hava güzeldi dışarı çıkarıyorum araba durunca ağlıyor disten dolayi zaten pek mizmiz bu arada emerken ısırıyor mu diye soranlar olmuş benim kızım dilinin üstünden emdiği için alt dişler çıkınca ısırma olmuyor da damaginin arasında çekip sünduruyor :) bu arada ben adet oldum hatta bitti bile göbek de duruyor beklediğim kadar çok olmadım hatta az oldum çok olanlar göbeği eriyenler herhalde :)
Yok çok sağlıklı besleniyor herhalde ondan dedim. Oradakiler de herseyin en doğalını yapıyor yaCanim gorsen ole demezsin
Bu aksam gelecek, ogleden bi sagliksiz besleneyim de canim cekmesin sonra
Aynen 6aylık oldu huyu değişti bunu da ben değil eşim fark etti sözde tüm gün beraber olan benim.Bence alerji yok gibi sizde. Cok bilimsel oldu bu di mi :)
Canim gece uykusu cok uzun zaten, o yuzden uyumuyor olabilir mi? Eskiden 2ser saat uyuyor demissin ama artik buyudugu icin de olabilir azalmasi.o kdr uyuyup napsin ki bebis.
Ben 10 saatlik gece uykusu hic bilmedigimden vana cok geldi :)
saç kurutma makinesi elekrtik supurgesi sesi gibi seslerBeyaz gürültü ne ki
Çok mu ağrılı oldu? Ya ne bileyim bazen sebepsiz asabiyet oluyor ve gereksiz bi göbekten kurtulma ümidi benimkiKeske ben de olmasaydim.hic olma daha iyi buyuk rahatlikti
Bende de yumurtlama belirtisi yok. Ama adet olsam ve duzene girse de rahatlasam.
Bence beyaz gürültü onu rahatlatıyor ve rahat uyumasını sağlıyor o yüzden ben de kapatmıyorum Can'ım. Ek gıdaya 1 Aydır devam ediyoruz şimdilik güzel gidiyor Can'ım. Süt azaldı gib geliyor ama çorba vermediğim Zaman sütüm gayrette yetti gibi. Psikolojik mi bilemedim yani ben. :) siz başladınız mı ek gıdaya? Sizin bebiş ne kadarlık?Ben 6 ay düzelir İnşallah diyordum. Çok umitlenmeyey o zaman. Sizin ek gıdayi yemesi nasıl. İştahlı mi. Ek gıdaya başladıktan sonra sütünüz azaldı mi.
Çok sordum ama kusura bakmayın
Burda da hava iki gündür çok güzeldi eşim kızım ben parka yürüyüşe çıktık acayip Mutlu oldum eskiden olsa eşim parka gidelim dese burun kıvırırdım yine mi parka gideceğiz diye şimdi büyük lüks bnm için parkBiz de iki gündür yürüyüşe çıkıyoruz. Kızım uyuyup kalıyor ama bana iyi geliyor öyle boş boş yürümek. Tabi tam uyuyacağı saatte eve dönüyoruz uyanıyor eve girince gürültü kesiliyor tabi ona sinir oluyorum işte
Hala bi heves bekliyorum ben :-/Ben Kasım ayında olmaya başladım. Buraya da yazmıştım ilk ay hem çok oldu uzun sürdü (10 gün) Hem de göbeğim şişkinliklerim gitti
Benim bebeğim tam 5 aylık oldu dün. Daha baslamadim ek gıdaya. Sütüm yetiyor şimdilik. Zaten çok zor emiyor birde ek gıdaya baslarsam bırakacak diye baslamadim. Ara ara bazı şeyler tattiriyorum o kadar. Beyaz gürültüyü emzirirken ve bazen uyuturken kullanıyorum. Siz sadece uyuturken mi kullaniyorsunuz.Bence beyaz gürültü onu rahatlatıyor ve rahat uyumasını sağlıyor o yüzden ben de kapatmıyorum Can'ım. Ek gıdaya 1 Aydır devam ediyoruz şimdilik güzel gidiyor Can'ım. Süt azaldı gib geliyor ama çorba vermediğim Zaman sütüm gayrette yetti gibi. Psikolojik mi bilemedim yani ben. :) siz başladınız mı ek gıdaya? Sizin bebiş ne kadarlık?
gecen hafta Cuma günü yaptırdık dün kabuk bağlamış hemen resmini dr.attım normal dedi sosis gibi sisecek dedi kuruyana kadar süreceksin dedi banyo yaptirabilirsin dedi ama ben korkuyorum canım ya pansuman yapmadı dimi canimCnm kaç gün oldu sizin kaç günde kabuk bağladı bize batikon vermedi pazar banyo yaptırabilir siniz dedi, gelmiş geçmiş olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?