2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

b

bend cok baktım tariflere ama yapamam gibi geldi keci sutunu nohutla mayalayim alerji varsa diye hos var mi yok mu hala anlayamadik

Bence alerji yok gibi sizde. Cok bilimsel oldu bu di mi :)

Canim gece uykusu cok uzun zaten, o yuzden uyumuyor olabilir mi? Eskiden 2ser saat uyuyor demissin ama artik buyudugu icin de olabilir azalmasi.o kdr uyuyup napsin ki bebis.
Ben 10 saatlik gece uykusu hic bilmedigimden vana cok geldi :)

Aynen sen sebzeden devam et sonra yemiyolar

Ben de baslamadim canim ek gidaya 5 ay 8 gunlukuz. Herkes basladi diye kendini mecbur hissetme bosver zaten zorlu surec, ben de isteksizim yani

Bu arada kilo aldin diyenlere uyuz oldum.sanki keyfinden aldin.zaten bunu soyleyen insan kiskancligindan soyler, vakti zamaninda catlamislar demek ki.bu da seni gaza getirsin eski haline don bence :)

Biz de iki gündür yürüyüşe çıkıyoruz. Kızım uyuyup kalıyor ama bana iyi geliyor öyle boş boş yürümek. Tabi tam uyuyacağı saatte eve dönüyoruz uyanıyor eve girince gürültü kesiliyor tabi ona sinir oluyorum işte

Aynen 6aylık oldu huyu değişti bunu da ben değil eşim fark etti sözde tüm gün beraber olan benim. Gece uykusu uzun ama 3ten 4ten sonra uyanıyor sürekli emzik için falan. Aslında ayına göre çok değil . Doğduğundan beri erken yatırdım hep ve ne kadar ağlarsa ağlasın odadan çıkarmadım ayakta sallamak hariç her türlü uyutma yöntemiyle tabi. Öyle öyle alıştı erken yatmaya

Ben 6 ay düzelir İnşallah diyordum. Çok umitlenmeyey o zaman. Sizin ek gıdayi yemesi nasıl. İştahlı mi. Ek gıdaya başladıktan sonra sütünüz azaldı mi.
Çok sordum ama kusura bakmayın
Bence beyaz gürültü onu rahatlatıyor ve rahat uyumasını sağlıyor o yüzden ben de kapatmıyorum Can'ım. Ek gıdaya 1 Aydır devam ediyoruz şimdilik güzel gidiyor Can'ım. Süt azaldı gib geliyor ama çorba vermediğim Zaman sütüm gayrette yetti gibi. Psikolojik mi bilemedim yani ben. :) siz başladınız mı ek gıdaya? Sizin bebiş ne kadarlık?

Burda da hava iki gündür çok güzeldi eşim kızım ben parka yürüyüşe çıktık acayip Mutlu oldum eskiden olsa eşim parka gidelim dese burun kıvırırdım yine mi parka gideceğiz diye şimdi büyük lüks bnm için park

Benim bebeğim tam 5 aylık oldu dün. Daha baslamadim ek gıdaya. Sütüm yetiyor şimdilik. Zaten çok zor emiyor birde ek gıdaya baslarsam bırakacak diye baslamadim. Ara ara bazı şeyler tattiriyorum o kadar. Beyaz gürültüyü emzirirken ve bazen uyuturken kullanıyorum. Siz sadece uyuturken mi kullaniyorsunuz.

Cnm kaç gün oldu sizin kaç günde kabuk bağladı bize batikon vermedi pazar banyo yaptırabilir siniz dedi, gelmiş geçmiş olsun hepimize
gecen hafta Cuma günü yaptırdık dün kabuk bağlamış hemen resmini dr.attım normal dedi sosis gibi sisecek dedi kuruyana kadar süreceksin dedi banyo yaptirabilirsin dedi ama ben korkuyorum canım ya pansuman yapmadı dimi canim

Kızlar bnm bebiş biberon almiyor hiç su vermek istiyorum yavaş yavaş ama kaşıkla da çok zor oluyor üstüne döküp ıslatıyor ne yapsam Nasıl versem suyu alıştırma bardağı Nasıl bişey işe yarar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…