Bizde kahvaltiya gttik arabayla son gezimiz oglan uyuyor simdi bende takiliyorum arabayi satmaya gtti eşim ilk arabamizdi hüzünluyum biraz
Allah daha iyisini almayi nasib etsin canm almak guzelde satmak zormuş :)Bizimde eşim yarın satacakplakasınıda ben seçmiştim
Arkadaslar kızım dış çıkarıyor. Hic doğru düzgün emmiyor.Geceleri uyurken emerdi şimdi birini bile bitiremiyor. Süt azalacak diye korkuyorum. Sağsam mi. Ne zaman emecegi belli olmadigindan sağmak ta istemiyorum. Napim sizce birkaç günde süt azalır mi.
Allah daha iyisini almayi nasib etsin canm almak guzelde satmak zormuş :)
:)) amin canm inşallah bende öyleyim arabanin önüne oglanin ismini yazdirmistik aklim onda :))Amin canım sizede inş.
Bizimde ilk arabamızdı. Bir sürü anı var..
Eşyalarla duygusal bağ kuruyorum garip bir şekilde :)
Daha iyisini alırsınız inşallah canim bizde 5 ay oluyor satali şu Doğu görevi belli olsun yenisini alacağız babam alalım diyor da biraz daha borcu bitsin babam galerici sağolsun iyi oluyor o yönden:) geçen arkadaşların Şahin arabasını ödünç aldık bir yere gidince babama mesaj attım galerici kızı ol da Şahin ile rezil ol diye :)Allah daha iyisini almayi nasib etsin canm almak guzelde satmak zormuş :)
inşallah canım bızde doguya gıdıyoruz dıye sattık ordan yenısını alıcaz inşallah şahinde iyiymiş valla güldürdün beni canım :))Daha iyisini alırsınız inşallah canim bizde 5 ay oluyor satali şu Doğu görevi belli olsun yenisini alacağız babam alalım diyor da biraz daha borcu bitsin babam galerici sağolsun iyi oluyor o yönden:) geçen arkadaşların Şahin arabasını ödünç aldık bir yere gidince babama mesaj attım galerici kızı ol da Şahin ile rezil ol diye :)
Arabayı zar zor çalıştırdık arkadaşlara giderken eve dönüşte bir baktık araba park ettiğimiz gibi durmuyor geriye yürümüş :) tam komedi idi alışık değilim ki eski Arabayi binmeye :) benim ki attan inip esege binmek :)inşallah canım bızde doguya gıdıyoruz dıye sattık ordan yenısını alıcaz inşallah şahinde iyiymiş valla güldürdün beni canım :))
Kızlar ayşe öner in ek gıdaya geçişini uygulucam yer elması ve havuç hasliyorum şuan bir hafta böyle yapacam gün gün yazıyor dusunmucem bugün ne yapsam ne versem diye strese girdim ya
Bende onu uygulayacağım canim emzirmek zahmetsiz ne güzeldi yaaKızlar ayşe öner in ek gıdaya geçişini uygulucam yer elması ve havuç hasliyorum şuan bir hafta böyle yapacam gün gün yazıyor dusunmucem bugün ne yapsam ne versem diye strese girdim ya
Evet Can'ım ben uyurken kullanıyorum. Şöyle Aslında uykusu geldiğinde hep açıyorum, gece de uyurken yanında açık duruyor Can'ım.Benim bebeğim tam 5 aylık oldu dün. Daha baslamadim ek gıdaya. Sütüm yetiyor şimdilik. Zaten çok zor emiyor birde ek gıdaya baslarsam bırakacak diye baslamadim. Ara ara bazı şeyler tattiriyorum o kadar. Beyaz gürültüyü emzirirken ve bazen uyuturken kullanıyorum. Siz sadece uyuturken mi kullaniyorsunuz.
Can'ım alıştırma bardağı alabilirsin benim kız da biberon almıyor, 3 haftadır alıştırma bardağıyla su veriyorum, yeni yeni alıştı gibi şükür.Kızlar bnm bebiş biberon almiyor hiç su vermek istiyorum yavaş yavaş ama kaşıkla da çok zor oluyor üstüne döküp ıslatıyor ne yapsam Nasıl versem suyu alıştırma bardağı Nasıl bişey işe yarar mı
ay bende van a gıttım ılk defa iş için bır taksı döndurduk dayımla şahin ama okadar fenaydıkı neyse bınelım dedık içi full benzın kokuyor neyse dayım dedıkı araba çok kokuyor adam demesınmı sorma abı sabah başıma ne geldı bi alev patladı bujıden benzın alev aldı yüzüme geldi zor söndurdum daha lohusayım 1 gunlugune gıttım akşam dönucem bende dedım aha yandık patlamasak barı dayımda dedı nıye kullanıyorsun yA patlarsa dedı yok abı patlamaz halleettım ben ınene kadar ayetel kursı okudum vallaArabayı zar zor çalıştırdık arkadaşlara giderken eve dönüşte bir baktık araba park ettiğimiz gibi durmuyor geriye yürümüş :) tam komedi idi alışık değilim ki eski Arabayi binmeye :) benim ki attan inip esege binmek :)
bnde havuc ve yer elması verıcem buharda haşladım şimdi afıyet olsun kuzuyaKızlar ayşe öner in ek gıdaya geçişini uygulucam yer elması ve havuç hasliyorum şuan bir hafta böyle yapacam gün gün yazıyor dusunmucem bugün ne yapsam ne versem diye strese girdim ya
canm bnde dıyetımı bugun bozdum ınsallah çok etkılemez oglumu ya kahvaltıya gıttık dayanamadım ama bızımkınde hiç kan olmadı ınsallah olmaz@ayhnkdry canim bizi doktor o nedenle erken baslatmisti ek gidaya.aylarca perhiz yaptim gitmeyen salya edk gidayla duzeldi.dedim ki heralde ben paranoyaklik yaptim bebekte birsey yok deyip dana kiyma tukettim derken salya yeniden geldi.bu sefer kanla birlikte.daha yogurt,sut dokunuyor mu bilmiyorum.korkumdan deneyebilecegimi de sanmiyorum:)bana ders oldu.keciyede bulasmam.canim keci sutu sen ariyordun sanirim.alerji formunda baltali mi baltaci mi diye marka var.ondan aliyorlar.birde deneyeceksen once kendin dene.sonraysnagina sur bebegin sonra dene.kakada salya olsa anlarsin.bezi yapistir.daha dogrusu kakalari birbirine yapistir.sunmuyorsa yok demek.zaten anlamadiysan ya yoktur ya da cok azdir
Teşekkür ederim...Azalmaz endise etme
Ben devamlım ama daha almadım. İşe yarar gibi görünüyor. Görüntü biberon gibi ama biberon gibi tek delik yok küçük küçük sıra sıra delikleri varKızlar bnm bebiş biberon almiyor hiç su vermek istiyorum yavaş yavaş ama kaşıkla da çok zor oluyor üstüne döküp ıslatıyor ne yapsam Nasıl versem suyu alıştırma bardağı Nasıl bişey işe yarar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?