2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Herkesin bi Şahin macerası var desene :)

Kızlar ayşe öner in ek gıdaya geçişini uygulucam yer elması ve havuç hasliyorum şuan bir hafta böyle yapacam gün gün yazıyor dusunmucem bugün ne yapsam ne versem diye strese girdim ya
Aynen ben o listeyi çok beğendim hem gayet sağlıklı geldi bana. Başlamadık ama başlayınca onu kullansam ben de

bayan34 canim benimkide biberon almiyor ama su koyunca aliyor.ben bibeeon ya da kasikla vweiyorum.6 ay gibide alistirma bardaklari var

N
Nasil buharda hasladin canım ben bir çay bardağı suda haşladım baktım tam yumusamamis biraz daha su koydum sonra suzgecten geçirdim çok sevmedi sıpam

ayhkdry canim dokunmuyorsa mahrum etmekte kotu.bir bebek icinde yogurt cok onemli.ben iki ay boyunca cok uzuldum ag%ladim.o yuzden cesaret edemiyotum.ya eskiye donersem diye.sen madem bozdun diyeti dene bakalim

N

Nasil buharda hasladin canım ben bir çay bardağı suda haşladım baktım tam yumusamamis biraz daha su koydum sonra suzgecten geçirdim çok sevmedi sıpam
tencereye su koyuyorum canım ustunede süzgeç tencereler ıcın olanındn deliklerının oldugu yerlere koyuyorum havucu yer elmasını bırbuçuk haftadr tattırıyordum bugün 90 cc yedi maşşallah sıpacım inşallah böyle gıder 6. ayı pazartesi doluyor
ayhkdry canim dokunmuyorsa mahrum etmekte kotu.bir bebek icinde yogurt cok onemli.ben iki ay boyunca cok uzuldum ag%ladim.o yuzden cesaret edemiyotum.ya eskiye donersem diye.sen madem bozdun diyeti dene bakalim
denıyım canım bugun yedım bakalım mukuslu olucakmı kakası

kızlar oğlumun çok diş agrısı var doğal yöntem bilen varmı dişliği dolapta sogutup verdim damagının ucunda küçük bır baloncuk var ucuda beyaz diş heralde

kızlar oğlumun çok diş agrısı var doğal yöntem bilen varmı dişliği dolapta sogutup verdim damagının ucunda küçük bır baloncuk var ucuda beyaz diş heralde
Canimm papatyayı kaynatip suyuna kucuk bi mendili batirip soğutuyorum dolapta sonra onu disliyo :) bide pirasa verdim hic umutlu değildim ama yuzunu burustura burustura sürdü damağına ama ben tuttum elimle 2-3 saat rahatlatti uyudu sonra

@sevdamevsimi canım sünnetiniz hayırlı olsun bizde 27 Şubat'a randevu aldık ama bi cok Dr un sünnete ilgili görüşünü okudum hepsi farklı seyler soyluyo kafam karıştı :/ insallah bi sıkıntı yasamayız bizde

tamam canım bende yapayım hemen

inşallah ya gögsümü ısırıp duruyor

bu arada kızlar bızım oglanı koyuyorum koydugum yerden gerı gitmiş oluyor ne zamana emeklemeye başlarlar acabaki?
Benimki daha dönmuyo bile babası zorla emekletiyo o da ite kaka gidiyo kuzum :) bu sabah da baktım takla attiriyo deli adam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…