Herkesin bi Şahin macerası var desene :)ay bende van a gıttım ılk defa iş için bır taksı döndurduk dayımla şahin ama okadar fenaydıkı neyse bınelım dedık içi full benzın kokuyor neyse dayım dedıkı araba çok kokuyor adam demesınmı sorma abı sabah başıma ne geldı bi alev patladı bujıden benzın alev aldı yüzüme geldi zor söndurdum daha lohusayım 1 gunlugune gıttım akşam dönucem bende dedım aha yandık patlamasak barı dayımda dedı nıye kullanıyorsun yA patlarsa dedı yok abı patlamaz halleettım ben ınene kadar ayetel kursı okudum valla
bnde havuc ve yer elması verıcem buharda haşladım şimdi afıyet olsun kuzuya
canm bnde dıyetımı bugun bozdum ınsallah çok etkılemez oglumu ya kahvaltıya gıttık dayanamadım ama bızımkınde hiç kan olmadı ınsallah olmaz
Benim kız onunla da içemiyor ya bardakla içecek ya kaşıkla her şekilde ıslaniyor :)Ben devamlım ama daha almadım. İşe yarar gibi görünüyor. Görüntü biberon gibi ama biberon gibi tek delik yok küçük küçük sıra sıra delikleri var
Aynen ben o listeyi çok beğendim hem gayet sağlıklı geldi bana. Başlamadık ama başlayınca onu kullansam ben deKızlar ayşe öner in ek gıdaya geçişini uygulucam yer elması ve havuç hasliyorum şuan bir hafta böyle yapacam gün gün yazıyor dusunmucem bugün ne yapsam ne versem diye strese girdim ya
Hic sorma canım yaBende onu uygulayacağım canim emzirmek zahmetsiz ne güzeldi yaa
Nasil buharda hasladin canım ben bir çay bardağı suda haşladım baktım tam yumusamamis biraz daha su koydum sonra suzgecten geçirdim çok sevmedi sıpamay bende van a gıttım ılk defa iş için bır taksı döndurduk dayımla şahin ama okadar fenaydıkı neyse bınelım dedık içi full benzın kokuyor neyse dayım dedıkı araba çok kokuyor adam demesınmı sorma abı sabah başıma ne geldı bi alev patladı bujıden benzın alev aldı yüzüme geldi zor söndurdum daha lohusayım 1 gunlugune gıttım akşam dönucem bende dedım aha yandık patlamasak barı dayımda dedı nıye kullanıyorsun yA patlarsa dedı yok abı patlamaz halleettım ben ınene kadar ayetel kursı okudum valla
bnde havuc ve yer elması verıcem buharda haşladım şimdi afıyet olsun kuzuya
canm bnde dıyetımı bugun bozdum ınsallah çok etkılemez oglumu ya kahvaltıya gıttık dayanamadım ama bızımkınde hiç kan olmadı ınsallah olmaz
Normaldede zor haslaniyor buharda nasıl olacak bilmiyorumKızlar buharda haslamayi nasıl yapıyorsunuz
Canım tlf giriyorum o yüzden bilmiyorum nasıl yapılacağını ayşe öner ek gıdaya geçiş yaz çıkarCanım ben bulamadım gün gün yazan yeri link gönderebilir misin?
http://www.ayseoner.com.tr/beslenme/6-8-ay-yemek/adim-adim-ek-gidaya-gecis/Canım ben bulamadım gün gün yazan yeri link gönderebilir misin?
tencereye su koyuyorum canım ustunede süzgeç tencereler ıcın olanındn deliklerının oldugu yerlere koyuyorum havucu yer elmasını bırbuçuk haftadr tattırıyordum bugün 90 cc yedi maşşallahN
Nasil buharda hasladin canım ben bir çay bardağı suda haşladım baktım tam yumusamamis biraz daha su koydum sonra suzgecten geçirdim çok sevmedi sıpam
denıyım canım bugun yedım bakalım mukuslu olucakmı kakasıayhkdry canim dokunmuyorsa mahrum etmekte kotu.bir bebek icinde yogurt cok onemli.ben iki ay boyunca cok uzuldum ag%ladim.o yuzden cesaret edemiyotum.ya eskiye donersem diye.sen madem bozdun diyeti dene bakalim
Canimm papatyayı kaynatip suyuna kucuk bi mendili batirip soğutuyorum dolapta sonra onu disliyo :) bide pirasa verdim hic umutlu değildim ama yuzunu burustura burustura sürdü damağına ama ben tuttum elimle 2-3 saat rahatlatti uyudu sonrakızlar oğlumun çok diş agrısı var doğal yöntem bilen varmı dişliği dolapta sogutup verdim damagının ucunda küçük bır baloncuk var ucuda beyaz diş heralde
tamam canım bende yapayım hemenCanimm papatyayı kaynatip suyuna kucuk bi mendili batirip soğutuyorum dolapta sonra onu disliyo :) bide pirasa verdim hic umutlu değildim ama yuzunu burustura burustura sürdü damağına ama ben tuttum elimle 2-3 saat rahatlatti uyudu sonra
Inşallah rahatlatır kuzuyu canımtamam canım bende yapayım hemen
inşallah ya gögsümü ısırıp duruyorInşallah rahatlatır kuzuyu canım
Benimki daha dönmuyo bile babası zorla emekletiyo o da ite kaka gidiyo kuzum :) bu sabah da baktım takla attiriyo deli adam :)inşallah ya gögsümü ısırıp duruyor
bu arada kızlar bızım oglanı koyuyorum koydugum yerden gerı gitmiş oluyor ne zamana emeklemeye başlarlar acabaki?
Ayy bu erkekler ne değişik şeyler buluyorlar yaBenimki daha dönmuyo bile babası zorla emekletiyo o da ite kaka gidiyo kuzum :) bu sabah da baktım takla attiriyo deli adam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?