2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

ayhkdry canim buharda haslarken sebze suyla temas ediyor mu?benim duduklunun suzgeci var icine koyunca suyla temas ediyor suzgecin anlami olmuyor sanki.bende suzgeci ters cevirdim.dogrudu ne bilmiyorum.

ayhkdry canim buharda haslarken sebze suyla temas ediyor mu?benim duduklunun suzgeci var icine koyunca suyla temas ediyor suzgecin anlami olmuyor sanki.bende suzgeci ters cevirdim.dogrudu ne bilmiyorum.
yok canım temas etmiyor üstünede kapak kapatıyorum temas etmiyorsa pişiyorsa öylede olur

Alıyormuş bardağı ile ilgili soruma cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim sanirim Bi tane alıp deneyeceğim inş onunla içer kaşıkla ne kadar su içirtilebilir ki zaten

Güzel olmuş cnm çabuk iyileşmiş beze bardak koydunuz mu bizimki beze değdiği an bağırıyor ondan koyduk bugun kakasi her yerini batırmış sünnet yerini de baya bağırdı temizlerkenf

Güzel olmuş cnm çabuk iyileşmiş beze bardak koydunuz mu bizimki beze değdiği an bağırıyor ondan koyduk bugun kakasi her yerini batırmış sünnet yerini de baya bağırdı temizlerkenf
Ayy kiyamam kuzum yaa bizde bunları yasıycaz muhtemelen :/ bardağı nasıl koydunuz canım beze

Maasallah cok iyi yaa
Ne guzel sana zaman kaliyor

Canim sen fahri dr oldun artik. Kargoyla bez yollarmisiz sana

Canim sen fahri dr oldun artik. Kargoyla bez yollarmisiz sana
ay canim hic gulecek halim yokty sag ol.
kizlar iyice curudum.kilo neysede saclar dokuluyor zaten sizde oldugu gibi de disler agrimaya basladi.gozlerde bozuk.o da agriyor bir haftadir.berl sirt agrilari mevcut.adam dipcik gibi masallah.bir ona bakiyorum bir kendime.bide ne zaman hamile kalsam,dogursam inadina gibi kilo veriyor.iyice zayifladi.bu kuz benim iligimi somurdu valla

Pansuman yok cnm sadece krem suruyoruz dikisler attı mi? Benimkinin bugün altını değiştirirken farkettim yumurtalıkları sisip iniyodu ilk defa gördüm sünnetle ilgisi var mi ki kafama takıldı ya

canim hepsi yorgunluktan dinlen emiyorz birde kendimize vakit ayiramiyoriz.senin iki cocuk var üstüne. kucakta tasi indir bindir ev isi ee normal duzelir ins.
ayhkdry filiz_ank daha güzellerini alirsiniz insallah kizlar
bu arada esekkligime doymayayim guya ek gidaya basliyom cahillik ya resmen cocuga bqlkabagi havuç suda hasladm yumusayinca pure yaptim insan bir kasik verir de mi 3 yemek kasigi yedirdim baktim tatli tatli yiyor ;( cocuk kabiz oldu galiba dun ogleden beri yapmadi aksamdan berida aglio zeytin yagiyla masaj yaptm z.yagi icirdim badem yagi azcik.yok anca gaz cikio yavrumdan popusuna zeytin yagi sürdüm azcik masaj yaptm kulak copunu degdirdm sokmadm yapamadim :/ ayy cok kızıyorum kendime yaaa esek ben ayse oneri takip edicem haftaya kadin ne guzel anlatmis. Sutum de azaldi stresten iki kere mama yese kabiz oluyor su da icmio buyuse minnoslar yaa artikk dertlerini anlatsa

Elbette denenecek. :) teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…