yok canım temas etmiyor üstünede kapak kapatıyorum temas etmiyorsa pişiyorsa öylede olurayhkdry canim buharda haslarken sebze suyla temas ediyor mu?benim duduklunun suzgeci var icine koyunca suyla temas ediyor suzgecin anlami olmuyor sanki.bende suzgeci ters cevirdim.dogrudu ne bilmiyorum.
Canım bizim diş ağrısını tek hafifleten şey pırasa kesinlikle deneAyy bu erkekler ne değişik şeyler buluyorlar ya
tamam canım yarın alıyım bız pırasa hiç yemıyoruz evde yokCanım bizim diş ağrısını tek hafifleten şey pırasa kesinlikle dene
Güzel olmuş cnm çabuk iyileşmiş beze bardak koydunuz mu bizimki beze değdiği an bağırıyor ondan koyduk bugun kakasi her yerini batırmış sünnet yerini de baya bağırdı temizlerkenfCanm ben 5.5 aylikken gectm oda kilo alimi yok diye herkezin bebisi aynı buyuklukte degil senin için erken bence iki hafta daha bekle anne sütü ver sadece mamada verme sütün yetiyorsa anne sütünden faydali mamada besinde yok bir ogunde olsa mahrum etme anme sütünden canm
Ilk gun verdm canm agri kesiciyi birde ikinci gün öğlene kadar 4-5 günde tamamen iyilesti canim Mevlüt gibi ayni canm kuran tavuk pilav :)))
Canm biz birbck haftadir veriyoruz ama yeni yeni alısiyor dün 40 cc sebze yedi en cok oda birbck haftadir yani alisicak öyle böyle snra sebzeyi hiç yemiyor bebisler
Fon makinesi süpürge makinesi filan canm
Ayy kiyamam kuzum yaaGüzel olmuş cnm çabuk iyileşmiş beze bardak koydunuz mu bizimki beze değdiği an bağırıyor ondan koyduk bugun kakasi her yerini batırmış sünnet yerini de baya bağırdı temizlerkenf
Yok çok sağlıklı besleniyor herhalde ondan dedim. Oradakiler de herseyin en doğalını yapıyor ya
Aynen 6aylık oldu huyu değişti bunu da ben değil eşim fark etti sözde tüm gün beraber olan benim.Gece uykusu uzun ama 3ten 4ten sonra uyanıyor sürekli emzik için falan. Aslında ayına göre çok değil . Doğduğundan beri erken yatırdım hep ve ne kadar ağlarsa ağlasın odadan çıkarmadım ayakta sallamak hariç her türlü uyutma yöntemiyle tabi. Öyle öyle alıştı erken yatmaya
Çok mu ağrılı oldu? Ya ne bileyim bazen sebepsiz asabiyet oluyor ve gereksiz bi göbekten kurtulma ümidi benimki
Bizde kahvaltiya gttik arabayla son gezimiz oglan uyuyor simdi bende takiliyorum arabayi satmaya gtti eşim ilk arabamizdi hüzünluyum biraz
Amin canım sizede inş.
Bizimde ilk arabamızdı. Bir sürü anı var..
Eşyalarla duygusal bağ kuruyorum garip bir şekilde :)
@ayhnkdry canim bizi doktor o nedenle erken baslatmisti ek gidaya.aylarca perhiz yaptim gitmeyen salya edk gidayla duzeldi.dedim ki heralde ben paranoyaklik yaptim bebekte birsey yok deyip dana kiyma tukettim derken salya yeniden geldi.bu sefer kanla birlikte.daha yogurt,sut dokunuyor mu bilmiyorum.korkumdan deneyebilecegimi de sanmiyorum:)bana ders oldu.keciyede bulasmam.canim keci sutu sen ariyordun sanirim.alerji formunda baltali mi baltaci mi diye marka var.ondan aliyorlar.birde deneyeceksen once kendin dene.sonraysnagina sur bebegin sonra dene.kakada salya olsa anlarsin.bezi yapistir.daha dogrusu kakalari birbirine yapistir.sunmuyorsa yok demek.zaten anlamadiysan ya yoktur ya da cok azdir
Saol canımDaha iyisini alirsiniz ins canim
ay canim hic gulecek halim yokty sag ol.Canim sen fahri dr oldun artik. Kargoyla bez yollarmisiz sana
Pansuman yok cnm sadece krem suruyoruz dikisler attı mi? Benimkinin bugün altını değiştirirken farkettim yumurtalıkları sisip iniyodu ilk defa gördüm sünnetle ilgisi var mi ki kafama takıldı yagecen hafta Cuma günü yaptırdık dün kabuk bağlamış hemen resmini dr.attım normal dedi sosis gibi sisecek dedi kuruyana kadar süreceksin dedi banyo yaptirabilirsin dedi ama ben korkuyorum canım ya pansuman yapmadı dimi canim
canim hepsi yorgunluktan dinlen emiyorz birde kendimize vakit ayiramiyoriz.senin iki cocuk var üstüne. kucakta tasi indir bindir ev isi ee normal duzelir ins.ay canim hic gulecek halim yokty sag ol.
kizlar iyice curudum.kilo neysede saclar dokuluyor zaten sizde oldugu gibi de disler agrimaya basladi.gozlerde bozuk.o da agriyor bir haftadir.berl sirt agrilari mevcut.adam dipcik gibi masallah.bir ona bakiyorum bir kendime.bide ne zaman hamile kalsam,dogursam inadina gibi kilo veriyor.iyice zayifladi.bu kuz benim iligimi somurdu valla
Elbette denenecek. :) teşekkür ederimBenim kızım da 2 aydan beri aynı. Sadece uyurken veya yari uyanikken emiyo. Mama hiç almadı almıyor. Sağarak vermek istemedim emmeyi tamamen bırakmasın diye. Bu aralar beyaz gürültüyle emziriyorum. Uyanıkken de beyaz gürültüyle emmeye başladı. Siz de bir deneyin isterseniz. Gerçi benim kızım doğduğundan beri beyaz gürültüyü çok seviyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?