2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Teşekkürler c nm ben aklım karışmasın diye çok araştırmadim açıkçası çevrede yaptıran herkes tavsiye etti, ne gibi yorumları var cnm doktorların inşallah kolay geçer sizin de

Canım benim oğlumda iki gündür kabiz bizde muz vermiştik agliya agliya kaka yapiyor kulak çöpü ile masaj yapıyorum zeytinyağı iciriyorum bise vermeye korkar oldum bir hafta olmuştu ek gıdaya başlayalı
aynen canım biz de bi hafta oldu. ben de sebze veremiyorum korkumdan mama da yaparmış gerçi. zeytinyağı içirdim ben de iki çay kaşığı, kuru kayısı haşlayıp yedirdim bi işe yaramadı. fitil verince ağlaya ağlaya yaptı top gibi yaptı yavrum çok üzüldüm.

3 yemek kaşığı mıı
Bizimkine 1 çay kaşığı basladım. Artirarak kać günde 3-4 tatlı kaşığına çıktım.

3 yemek kaşığı mıı
Bizimkine 1 çay kaşığı basladım. Artirarak kać günde 3-4 tatlı kaşığına çıktım.
işte gaza geldim gülüyor du agzini açıyordu benimki istahsiz normalde bende aaa yiyo bak ne guzel diye diye (
M morica hayırlı olsun cnm kisa surede iyileşir ins
minik uyudu galiba yatakta sesi cikmaz oldu 70 cc süt var dolapta tum gun icmedi gece ister. allah bol sut versin hepimize bebeklerimize saglik ve iştah ve uyku ve huzr
bende az yatim iyi akşamlar gece görüşürz

Gece uykusuz anneler kulübüne beklerim

ranapinar cim bende yogutbaşladım ya agzini aciyor tadi madi hic umursamadan lop lop goturuyor ne guzel hic yemek secmiiycek diyorum yazdigin iyi oldu sebzeyi falanda böyle ayitrt etmeden yerse dayardim vallahi kaseyi tumden :)

Kızlar ayşe öner in ek gıdaya geçişini uygulucam yer elması ve havuç hasliyorum şuan bir hafta böyle yapacam gün gün yazıyor dusunmucem bugün ne yapsam ne versem diye strese girdim ya

Ben de onu uygulamayı düşünüyorum. Yeni heyecanlar başlıyor. Ek gıda maceramız nasıl olcak bakalım.

M morica Hayırlı olsun sünnet olmus agrisi sizisi olmadan carcabuk gecer inşallah :)
Bizde konu daha gorusulmedi bile ve hergün hareketleniyor ufaklık bilemiyorum.. Hayırlısı …

Ayse oner kim beslenme uzmani mi yada pedagog ?! Blogumu var merak ettim.Ben bizim dr un izinden gidiyorum şimdilik ama bi bakabilirim.

İyi akşamlar kızlar

Kızım akşamüstüne doğru çok huzurlaştı. Bi türlü uyumadı sonra ıkındığını fark ettim daha sonrada ağlamaya başladı Kakasını yapamadı. Annem minicik bir sabun parçasını zeytinyağına bulayıp poposuna koydu 10 dk geçmeden yaptı ve hemen sonra kucağımda uyuyakaldı yavrum

ranapinar cim bende yogutbaşladım ya agzini aciyor tadi madi hic umursamadan lop lop goturuyor ne guzel hic yemek secmiiycek diyorum yazdigin iyi oldu sebzeyi falanda böyle ayitrt etmeden yerse dayardim vallahi kaseyi tumden :)
sakın canımbiz o hatayı yaptık verdik istedi verdik yedi diye diye bi kaseyi yedirmiş bi gün annem işte böyle kabız oldu.

ayşe önerin sitesine baktım kızlar sanki biraz hızlı mı gidiyor ne. bulgurlar buğdaylar havada uçuşuyor. ek gıdaya başlıyor 3. haftada veriyor bulguru buğdayı. ben patatesi havuçla karıştırdım da kabız oldu o zaman nolur bilemiyorum.

En iyisi ailesi olmayan birini almakmis.
Herkesin durusu farkli , samimiyet isteyenleri anlamiyorum.
Klasik gelin istiyorlar kv ile her gezmeye oturmaya gideyim gosterisli giyineyim havali olayım, kv'yi sık sık esim olmadan da ziyaret edeyim, misafirine yardim edeyim vb. Bense esime evlenmeden söyledim öyle bi gelin olmayacagimi. Şimdi kabullenmek istemiyorlar. Esim de gönüllerini yap diyo ara sira git. Zorla yapamam. Icimden gelmiyor. Bıktım hepsinden ya.

Ayni ben de öyleyim. Ama benim normal halim bu, hassas ince, cok ilgi bekleyen. Dogumla lohusalikla ilgili degil. Adam bunu biliyor ama nafile. Ben cok sogudum ondan dirim ya, bazen gözüm görmek istemiyor, iyi ki yok diyorum. Daha ne kadarlik evliyim ama su hissettiklerime bak. Dogumda ölmeyi cok istedim biliyo musun, doktor bi seyleri yanlis yapsin da öleyim, bensiz kalsın, kıymetimi anlasin, aglasin pisman olsun, ailesinr karsi cikip beni savunabilsin......

Oyle canim, sonra kadinlar erken cokuyor demiyor, neden acaba

Valla pastörize günlük sütten yoğurt tutmadı. Normal sütü 10 dk kaynattım. Yoğurt yaptım activia ile. Daha önce kadın doğumcum 9-10 dk kaynat hazır süt içme demişti. Normal sütten yapacağım valla. Köyden geliyor süt ve 1 parmak da kaymak bağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…