2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Sun
Pansuman yok cnm sadece krem suruyoruz dikisler attı mi? Benimkinin bugün altını değiştirirken farkettim yumurtalıkları sisip iniyodu ilk defa gördüm sünnetle ilgisi var mi ki kafama takıldı ya
Var canım sünnetle alakali korkma dün bende bezini degistirirken baktım kabuk soyulmuş korktum resmini çekip whatsapp dan attım kuruyup düşene kadar krem süreceksin yazmış canım sünnet olduğu gün hiç pipisi kalmamıştı sanki üst tarafıda şişti yumurtalarida şimdi iniyor yavaş yavaş oğlumu yikamaya korkuyorum bir hafta oldu banyo yapalı ya

C
Canım benim oğlumda kabiz bugün üçüncü gün 2 gündür agliyarak yapıyor bugunde yapmadi kulak çöpü nu zeytinyağına batırıp masaj yapıyorum çok ağlıyor katı yapıyor Dr normal dedi bende 2 gündür kayısı haşlayıp Blender dan geçirip içine birazda zeytinyağı koyup bir fincan yediriyorum bendemi çok verdim acaba canım ama istiyor maşallah bende bugün ayşe önerin tariflerine başladım sadece onu uygulucam

Anladım cnm , ya ben de öyle birşey kalmamış çocuğun dedim eşime düzelir dedi şimdi toparlamaya başladı yavaştan zor ismis ya iyi olsun kuzularimiz bi an evvel insallah banyo yaptırmadin mi ben de bilmiyorum nasıl yaptircaz

M morica Hayırlı olsun sünnet olmus agrisi sizisi olmadan carcabuk gecer inşallah :)
Bizde konu daha gorusulmedi bile ve hergün hareketleniyor ufaklık bilemiyorum.. Hayırlısı …
Teşekkürler gün geçtikçe zorlaşıyor ben bunu anladım benimkinin ayakları kıpır kıpır sonra canı yanıyo...

Bende iki gündür kayısı veriyorum içinede zeytinyağı koyuyorum çok sevdi sıpam bir fincan yedi maşallah ama işe yaramadı sanırım bugün yapmadı

Bebeği kabız olan arkadaşlar geçmiş olsun diyeyim öncelikle, bebeklerinize armut puresi yedirmenizi tavsiye ederim hergun sabah uykusundan sonra ister çiğ ister 3-4 dakika haşlanmış armut püresi yedirdiginiz gün en az 2 kere tuvaletini yapar hiç bir kabızlık problemi yaşamaz sınız, ilerki dönemlerde kahvaltısını püre sine ekleyerek de yaptirabilirsiniz.Tekrar geçmiş olsun.

Canim
canım bizim dr.koyabilirsin dedi

Canim
Ben suyunu da sıktım verdim bugün sabah da kayısı haşlayıp püre yapip vermiştim yarın sabah armut verim bakim

Ne yedirdiniz merak ettim.
Canım birkaç gün sadece armut elma havucun suyunu sıktım verdim sonrada püre halinde verdim fazla vermek istemiyorum ama ağlıyor muzda vermiştim iki defa çok istahli yiyor maşallah kabiz oldu diye kayısı haşlayıp püre yaptım şu koydum birazda bir kaşık ta zeytinyağı koydum bir fincan yedi bitirdi ağladı istedi ben vermeye korktum su içmek istemiyor

Usp
Yaptırmadım canım korkuyorum bişe olacak diyelim ya elimi deydirmeye korkuyorum nasıl yikayim

Canim

Ben suyunu da sıktım verdim bugün sabah da kayısı haşlayıp püre yapip vermiştim yarın sabah armut verim bakim
Merak etmeyin en az iki defa yapar Allah in izniyle..Ben rendeleyip içine yarım çay bardağı su ekleyip 3-4 dakika haşlayıp veriyordum..Artık elma püresi veriyorum az tuvalet yapsın diye.

Bize doktor muhallebiyle başlattı. Pirinç unu formül mama zeytinyağı v yoğurt. Mide bir alışsın sonra 1 çay kaşığı 2 tatlı kaşığı ile gidin dedi.

Bugün yüzünü ekşite ekşite sesini çıkarmadan yoğurdu yedi. Yoğurdu sütaş babmax ile karıştırdım. Ama sıra pirinç ununa gelince istemediğini mızmızlarak belli etti. Mama yaptım. Emdi yarısına kadar.sonra çıkarttım pirinç ununu verdim gene mızırdadı. Sevmedi pirinç ununu. Aklıma kayısılı pirinç unu yapmak geldi. Bir de öyle deneyeyim ben daha meyvelere başlamadım. Önce sebze vermeyi planlıyorum. Meyveler tatlı olduğu için sebzeleri yedirememe riski var. Meyveleri de önce 1-2 gün buharda haşlayıp sonra çiğine geçmeyi planlıyorum; çünkü sindirim sistemi ve safra kesesi daha yeni yeni çalıştığından meyveler çiğken çok gaz yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…