Var canım sünnetle alakali korkma dün bende bezini degistirirken baktım kabuk soyulmuş korktum resmini çekip whatsapp dan attım kuruyup düşene kadar krem süreceksin yazmış canım sünnet olduğu gün hiç pipisi kalmamıştı sanki üst tarafıda şişti yumurtalarida şimdi iniyor yavaş yavaş oğlumu yikamaya korkuyorum bir hafta oldu banyo yapalı yaPansuman yok cnm sadece krem suruyoruz dikisler attı mi? Benimkinin bugün altını değiştirirken farkettim yumurtalıkları sisip iniyodu ilk defa gördüm sünnetle ilgisi var mi ki kafama takıldı ya
Benim ilk arabam beyaz bir Fiat Unoydu. Arabam fred çakmaktaşın arabası gibiydi ama seviyordum kızım diye :) Satılırken bende bir tuhaf oldum.Amin canım sizede inş.
Bizimde ilk arabamızdı. Bir sürü anı var..
Eşyalarla duygusal bağ kuruyorum garip bir şekilde :)
Sagol canm Yok almadılar zaten zor steril ediyorlarmış herkesi alsak olur mu dedilerhayırlı olsun canım. yanına seni almadılar mı sen mi istemedin. belki o zaman korkmazdı.
Canım benim oğlumda kabiz bugün üçüncü gün 2 gündür agliyarak yapıyor bugunde yapmadi kulak çöpü nu zeytinyağına batırıp masaj yapıyorum çok ağlıyor katı yapıyor Dr normal dedi bende 2 gündür kayısı haşlayıp Blender dan geçirip içine birazda zeytinyağı koyup bir fincan yediriyorum bendemi çok verdim acaba canım ama istiyor maşallah bende bugün ayşe önerin tariflerine başladım sadece onu uygulucamcanim hepsi yorgunluktan dinlen emiyorz birde kendimize vakit ayiramiyoriz.senin iki cocuk var üstüne. kucakta tasi indir bindir ev isi ee normal duzelir ins.
@ayhkdry @filiz_ank daha güzellerini alirsiniz insallah kizlar
bu arada esekkligime doymayayim guya ek gidaya basliyom cahillik ya resmen cocuga bqlkabagi havuç suda hasladm yumusayinca pure yaptim insan bir kasik verir de mi 3 yemek kasigi yedirdim baktim tatli tatli yiyor ;( cocuk kabiz oldu galiba dun ogleden beri yapmadi aksamdan berida aglio zeytin yagiyla masaj yaptm z.yagi icirdim badem yagi azcik.yok anca gaz cikio yavrumdan popusuna zeytin yagi sürdüm azcik masaj yaptm kulak copunu degdirdm sokmadm yapamadim :/ ayy cok kızıyorum kendime yaaa esek benayse oneri takip edicem haftaya kadin ne guzel anlatmis. Sutum de azaldi stresten iki kere mama yese kabiz oluyor su da icmio buyuse minnoslar yaa artikk dertlerini anlatsa
Bizide almadılar canimSagol canm Yok almadılar zaten zor steril ediyorlarmış herkesi alsak olur mu dediler
Anladım cnm , ya ben de öyle birşey kalmamış çocuğun dedim eşime düzelir dedi şimdi toparlamaya başladı yavaştan zor ismis ya iyi olsun kuzularimiz bi an evvel insallah banyo yaptırmadin mi ben de bilmiyorum nasıl yaptircazSun
Var canım sünnetle alakali korkma dün bende bezini degistirirken baktım kabuk soyulmuş korktum resmini çekip whatsapp dan attım kuruyup düşene kadar krem süreceksin yazmış canım sünnet olduğu gün hiç pipisi kalmamıştı sanki üst tarafıda şişti yumurtalarida şimdi iniyor yavaş yavaş oğlumu yikamaya korkuyorum bir hafta oldu banyo yapalı ya
Hangi marka alıştırma bardağı alıyorsunuz yada aldınız?Ben devamlım ama daha almadım. İşe yarar gibi görünüyor. Görüntü biberon gibi ama biberon gibi tek delik yok küçük küçük sıra sıra delikleri var
Bende iki gündür kayısı veriyorum içinede zeytinyağı koyuyorum çok sevdi sıpam bir fincan yedi maşallah ama işe yaramadı sanırım bugün yapmadıaynen canım biz de bi hafta oldu. ben de sebze veremiyorum korkumdan mama da yaparmış gerçi. zeytinyağı içirdim ben de iki çay kaşığı, kuru kayısı haşlayıp yedirdim bi işe yaramadı. fitil verince ağlaya ağlaya yaptı top gibi yaptı yavrum çok üzüldüm.
Pırasa ve taze soğan :) en iyisi...kızlar oğlumun çok diş agrısı var doğal yöntem bilen varmı dişliği dolapta sogutup verdim damagının ucunda küçük bır baloncuk var ucuda beyaz diş heralde
bizim oglanda mi o yüzden kabiz oldu acaba istiyor ama canım ağlıyorsakın canımbiz o hatayı yaptık verdik istedi verdik yedi diye diye bi kaseyi yedirmiş bi gün annem işte böyle kabız oldu.
Bu ay ben birilerin :) kemiklerini sıyırmadan geldi çok şükür. Bu ay çok sinir yaptı. Az kaldı birilerini camdan atacaktım :)Yok hic agri olmadi da, ped derdi, sinir hali fln :)
canım bizim dr.koyabilirsin dediayşe önerin sitesine baktım kızlar sanki biraz hızlı mı gidiyor ne. bulgurlar buğdaylar havada uçuşuyor. ek gıdaya başlıyor 3. haftada veriyor bulguru buğdayı. ben patatesi havuçla karıştırdım da kabız oldu o zaman nolur bilemiyorum.
Ca
bizim oglanda mi o yüzden kabiz oldu acaba istiyor ama canım ağlıyor
Ben suyunu da sıktım verdim bugün sabah da kayısı haşlayıp püre yapip vermiştim yarın sabah armut verim bakimBebeği kabız olan arkadaşlar geçmiş olsun diyeyim öncelikle, bebeklerinize armut puresi yedirmenizi tavsiye ederim hergun sabah uykusundan sonra ister çiğ ister 3-4 dakika haşlanmış armut püresi yedirdiginiz gün en az 2 kere tuvaletini yapar hiç bir kabızlık problemi yaşamaz sınız, ilerki dönemlerde kahvaltısını püre sine ekleyerek de yaptirabilirsiniz.Tekrar geçmiş olsun.
Canım birkaç gün sadece armut elma havucun suyunu sıktım verdim sonrada püre halinde verdim fazla vermek istemiyorum ama ağlıyor muzda vermiştim iki defa çok istahli yiyor maşallah kabiz oldu diye kayısı haşlayıp püre yaptım şu koydum birazda bir kaşık ta zeytinyağı koydum bir fincan yedi bitirdi ağladı istedi ben vermeye korktum su içmek istemiyorNe yedirdiniz merak ettim.
Yaptırmadım canım korkuyorum bişe olacak diyelim ya elimi deydirmeye korkuyorum nasıl yikayimAnladım cnm , ya ben de öyle birşey kalmamış çocuğun dedim eşime düzelir dedi şimdi toparlamaya başladı yavaştan zor ismis ya iyi olsun kuzularimiz bi an evvel insallah banyo yaptırmadin mi ben de bilmiyorum nasıl yaptircaz
Merak etmeyin en az iki defa yapar Allah in izniyle..Ben rendeleyip içine yarım çay bardağı su ekleyip 3-4 dakika haşlayıp veriyordum..Artık elma püresi veriyorum az tuvalet yapsın diye.Canim
Ben suyunu da sıktım verdim bugün sabah da kayısı haşlayıp püre yapip vermiştim yarın sabah armut verim bakim
Bize doktor muhallebiyle başlattı. Pirinç unu formül mama zeytinyağı v yoğurt. Mide bir alışsın sonra 1 çay kaşığı 2 tatlı kaşığı ile gidin dedi.Canım birkaç gün sadece armut elma havucun suyunu sıktım verdim sonrada püre halinde verdim fazla vermek istemiyorum ama ağlıyor muzda vermiştim iki defa çok istahli yiyor maşallah kabiz oldu diye kayısı haşlayıp püre yaptım şu koydum birazda bir kaşık ta zeytinyağı koydum bir fincan yedi bitirdi ağladı istedi ben vermeye korktum su içmek istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?