popusunun icine demi deliginin onune mu yoksa olmazsabizde yapcaz
Canım ben ek gıdaya en kolay sindirilen şey diye muhallebiyle başladım 4ayindan itibaren her akşam 30cc falan yedirdim. Olay yedirilen şey değil verilme şekli bence, akışkan olan hiç birşey kabiz yapmaz ilaç lar haric.Salep kıvamında olan bir şeyi mide katı dışkı ya çeviremez,muz mesela kabız yapar ama yoğurt, anne sütü, yada mamayla akışkan hale getirilip verilirse kabız yapmaz. Ben 1 yaşına kadar herşeyi akışkan olarak verme taraftariyim.İlerde pilav yada makarna bile yedirsem yoğurt yada domatez puresiyle cıvıklastiracagim.ek gidaya yeni baslayan arkadaslar,bizimde ilk 3 hafta top top yapti.sabah armut puresi ve su kivami yumusatiyor..simdi alisti.ayni seyleri vermeme ragmen.birde sunu farkettim ogluma hic muhallebi vermedim ondan dolayida ek gidaya gecerken hic kabizlik yasamadik.daha hic kabiz oldugunu bilmem.malesef muhallebi kabuz cok yapiyir.bir arkadas demis bende once armut veriyirdum simdi az yapsin diye elma veriyorum.balkabagida yumusatiyor.
Çok sağol Can'ım ama nerdeee bizimki dokuzda yatıyor sekizde kalkıyor bugün 7.30 kalktı gerçimasallah oğlusuna nazar degmesin daim olsundarisi bizim minnosa ins bizimki bir kakasini yapsında bende baslayayim ben havuc elma puresi sonra balkabagi havuc haslama yaptm bunlari yiyince abarttim galiba ins rahatlasın da minnos
canm kabiz olmasin diye bir seybyapio musun su iciyor mu seninki benimki cok ax icio direnio cadi
keçiler biraz gec kalmışlar doguma .saka maka bulmanıza sevindim ben normal inek sutunu unuttum eksittim keci nolur acaba
hayırlısı. yatim ben de 1.5 saatim kaldi kalkicam geneiyi sabahlar canm benim ins en az 9.a kadr uyur sunuz bizde 8.30
Can'ım ben muhallebi ile başladım hiç kabız yapmadı anne sütünden ve yulaf unundan yapıyorumek gidaya yeni baslayan arkadaslar,bizimde ilk 3 hafta top top yapti.sabah armut puresi ve su kivami yumusatiyor..simdi alisti.ayni seyleri vermeme ragmen.birde sunu farkettim ogluma hic muhallebi vermedim ondan dolayida ek gidaya gecerken hic kabizlik yasamadik.daha hic kabiz oldugunu bilmem.malesef muhallebi kabuz cok yapiyir.bir arkadas demis bende once armut veriyirdum simdi az yapsin diye elma veriyorum.balkabagida yumusatiyor.
Can'ım değişiyor uyku saatleri sürekli ya bizimkinde dokuzda yatıp sekizde kalmaya başladı ne güzel 10 a kadar uyuyordu@a-nur erkekler zaten daha mezarlıktan cikmadan bayanlara bakar derler :) dirim hakli.
filiz_ank bekleyeyim bugunde aksama kadr yapmazsa duruma gore deniyim
yaa kizlar benim bebegim bir haftadir sabah 4-5 ya 6 gibi kalkiyor birbucuk saat gülüyo oynuyor uyumuyor sonra yayiyor öyle sıkıntılı degil. gervi kabiz ama degilkende kalkmaya başlamıştı .neden acaba ??? gunduz toplam 3 saat uyuyor ustune ustluk.bugunde 5.55 de kalkti 7.30 da uyudu .8.00 de uyandi sonra .
Bizim dr.ve sunnet eden dr.doğduğunda neden yaptırmadiniz dedi o zaman hiç anlamiyormusInsallah canım. Kimisi 6 aydan sonra genel anesteziyle olmalı diyo kimi 3 ay, bazıları 2-4 yas sakıncalı diyo bazıları 3-7 yas, bi Prof lokal de acımaz diye bisey yok muhakkak canı yanar diyobi Dr da 1 yasa kadar kilo alımı ve yaglanma cok olacağı icin pipi yapısıbilir sünnet tekrarlanır o yüzden yürümeye başladıktan sonra yapılmalı diyo aaa biri de 6-15 ay arası olmalı diyo. Anlayacağın fikir birliği yok canım kafam cok karıştı ama Dr umuza güvenmekten baska care yok
Bizde üroloji profuna gittik 10ay 10 kilodan önce yapmam dedi bizde 10 aylık 10 kilo olmasını bekliyoruz.Doktor çok haraketli bir çocuk olursa genel, sakin olursa lokal yapılır ikisindede sıkıntı yok dedi eşim lokalde iğne vurulurken acıyor diyor.Doktorun tavsiyesine gore karar vericez lokalmi,genelmi korkuyorum bende kıyamiyorum..Insallah canım. Kimisi 6 aydan sonra genel anesteziyle olmalı diyo kimi 3 ay, bazıları 2-4 yas sakıncalı diyo bazıları 3-7 yas, bi Prof lokal de acımaz diye bisey yok muhakkak canı yanar diyobi Dr da 1 yasa kadar kilo alımı ve yaglanma cok olacağı icin pipi yapısıbilir sünnet tekrarlanır o yüzden yürümeye başladıktan sonra yapılmalı diyo aaa biri de 6-15 ay arası olmalı diyo. Anlayacağın fikir birliği yok canım kafam cok karıştı ama Dr umuza güvenmekten baska care yok
Canım bende ilk muhallebiyle başladım hiç kabız olmadı ama ben koyu yapmıyorum bayağı akışkan şekilde yapıyorum.himm ben ilk defa pirinc unu verdigim icin ona baglamistim kabizligi.sonra pirinc unu versemde kabiz olmuyor acaba ek gidaya geciste mi oldu diye dusundum.vunku hic abartisiz ogluma hergun muz yedirirdim baska meyve kabul etmemisti.bazen gunde iki tane yerdi.ama yogurt ve sebzeyle dengelendigini dusunuyordum.
ben koyu yapiyorum.buda paronayaklik.2 ay boyunca ishal kaka yapiyordu.Canım bende ilk muhallebiyle başladım hiç kabız olmadı ama ben koyu yapmıyorum bayağı akışkan şekilde yapıyorum.
Biz dün 6 aylik asimizi olduk iki tanesi tek bacaktan bir tanesi diğer bacaktan bide ağzına damla çok şükür ates olmadı kilosuda 7.800 gram geldi boyuda 69 cm geldi.bidahaki asida 9 aylikkenmis.kan damlası vermiyordum normalde hemşire mutlaka ver dedi.Bugun verdim ama çok kararsızım.minnosum usutmus bugün burnu akıyor.yan dişleri kabarmış benim bildiğim on dişler çıkar önce herşeyi ters bizim minnosun
Sağol canim.seninkide toparlar insallah annesi.sabah ilk defa kan damlasi verdim az öncede kaka yaptı kırmızı kırmızıyı bende korktum sizler kullaniyomusunuz böyle bise başınıza geldimi?Geçmiş olsun canım maşallah kilosuna darisi bize inşallah benimki gün geçtikçe zayıflıyor gibi
Maşallah iki tane muz ne güzel kabız olmamış. Yoğurt sayesinde bence, armut ve yoğurt veremiyorum ben en az 3 kere tuvaletini yapıyor yoğurt 2-3 kere Denedim iki balkasigini geçmemiştir gecemi burnumdan getirdi sabaha kadar inledi tuvaletini yaptı. Yoğurt yemesi lazım 6.ayı doluncz nasıl yedircem i bulamadım bende.himm ben ilk defa pirinc unu verdigim icin ona baglamistim kabizligi.sonra pirinc unu versemde kabiz olmuyor acaba ek gidaya geciste mi oldu diye dusundum.vunku hic abartisiz ogluma hergun muz yedirirdim baska meyve kabul etmemisti.bazen gunde iki tane yerdi.ama yogurt ve sebzeyle dengelendigini dusunuyordum.
Ben kullanmiyorum ama verirken ebe söylemişti dışkı sının rengi değişebilir, kabız olabilir diye korkmaniza gerek yok.Sağol canim.seninkide toparlar insallah annesi.sabah ilk defa kan damlasi verdim az öncede kaka yaptı kırmızı kırmızıyı bende korktum sizler kullaniyomusunuz böyle bise başınıza geldimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?