2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Selam kızlar 20gün sonra nihayet 4.ay aşımızı olduk.Hemşireye sormayı unuttum kaç gün sonra banyo yaptırdınız siz? Sünnet için de aşı yapan hemşire neden doğumda yaptırmadınız bence yaşına kadar bekleyin dedi iyiye çorba oldu kafam

Can'ım zaten alıştırma bardağı o eczanede gördüğün gibi canım

hadi gözün aydin :) 3 gün banyo yaptirilmiyor canım.

ayhkdry masallah
bende pirinci azaltip yulafi arttirdim.bende yogurt yiyemedigi icin yulafin icine alerji mamasi katiyorum.kalsiyum eksik olmasin.
sen denedin mi yogurdu canim?
keçi sütü bulamadım canm biyerde varmış 3 hafta snra gelicek dedi keçi sütünden yapıcam ama inat ettim bulucam o keçiyi bulamazsam bi keçi alıp sagmayı düşünüyorum artık
maşşallah canım bizimde pazartesi aşımız

Hem neden doğumda yaptirmadiniz hemde yaşına kadar bekleyin mi dedi.
45 günlüktu benim oğlum sunnetinde smart clap yaptırdık biz. doktorda 1 ayindan önce çok küçük olur dedi buyumesinide beklemeyelim dedi biz yaptırdık canım 25 inde 5 aylık oluyor cirkinim ☺

Kızlar dünden beri bakamadım. Kaç gündür oğlan geceleri 3-4 defa kalkıyodu 2 gecedir 45 dk-1 saatte bir uyanıyo başım çatlıyo ayy sabah da düzeni değişti falan. Dün 5.ay kontrolümüz vardı. Dr alt ön kesicilerin çukurları oluşmuş diş gelecek sıkıntısı ondan dedi. Daha da uyanabilir dedi. Uykuya zor geçiyo. Ne bulsa dişini kaşımaya çalışıyo. Ama bn çok yoruldm ya. Uykusuzluk ve devamlı uyanma çok yoruyo. Koca da sağolsun alıştı çocuğun sesine gece duymuyo bile...
Diş için pırasa ve taze soğan demişsiniz siz mi kaşıyosunuz?? Bide yeşil yeri mi beyaz yeri mi iyi geliyo kızlar.. Açıkçası duymamıştım ondan soruyorm biraz cahilce bi soru oldu
Bu arada yazdıklarınızı okudum da yazamadm şimdi
@a-nur bırak cnm ya ne takıyon kafaya biraz rahata bağla. Kimse senden ve bebeğinden kıymetli değill
loveatsecondsight sanırım sen brokoli demiştin. Dün dr dediki çorbaya farklı sebzeler ekle yavaş yavaş dedi ama karnıbahar(hiç kalorisi olmadığı için), bakla(favizm olabileceği için), patlıcan(nikotinden dolayı), brokoli(bir tek bunun nedenini unuttum ) yasak dedi istersen bi araştır cnm

Geçmiş bitmiş cnm maşallah :) smart clap ne oluyo?? Biz dün 5 aylık oldk oğlum çok hareketli korkuyorm yaptırmaya ama yaptırmamız gerekiyo bitişiklik var

Geçmiş bitmiş cnm maşallah :) smart clap ne oluyo?? Biz dün 5 aylık oldk oğlum çok hareketli korkuyorm yaptırmaya ama yaptırmamız gerekiyo bitişiklik var
Sağol canım. Dikissiz sünnet internetten bi arastir istersen canım kardesimide oyle yaptirdik ama bizim damara denk geldi kanamisti. Simdi iyi ama.pipisine küçük boru gibi bişey takıyorlar fazla olan deriyi sıkıştırıyorlar 5 gün içinde kendiliğinden göbek gibi düşüyor bunu yapmadan önce uyusturuyorlar zaten.

Armudu nasıl haşlıyorsun?

canim bizimkindede darlik vardi.sunnetten once hic durmazdi.surekli kucakta gezerdi.yatirirdim 5 dk sonra aglardi.megersi sikintisi varmis.seninkinin durmama nedenide bu olabilir.bizde cocuk doktoru anlamadi.cisini normal yapardi.sunnetini yapan cerrah soyledi simdiye kadar nasil durdu diye:)
loveatsecondsight cnm bu rada ne zamana kadar yasak diye sormadım hiçbirini şuan için konuştuk onu daha sonra sorucam

Sağol cnm bi araştırayım ben müsait olunca :)

Oooo ne yap et sakın gitme

Olabilir cnm bir an önce yaptırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…