Yok canımAkıtma var mı yada sızdırma
Can'ım zaten alıştırma bardağı o eczanede gördüğün gibi canımDaha almadım ben. Ebebek ve pamidordan baktım o kadar. Ama bardaklar çok küçük geldi bide cam ellerinden kayıp düşebilir. Bir de eczanede iki tarafından saplı olanı gördüm biberon gibi ama ağzı farklı onlar daha iyi olur herhalde
hadi gözün aydin :) 3 gün banyo yaptirilmiyor canım.Selam kızlar 20gün sonra nihayet 4.ay aşımızı olduk.Hemşireye sormayı unuttum kaç gün sonra banyo yaptırdınız siz? Sünnet için de aşı yapan hemşire neden doğumda yaptırmadınız bence yaşına kadar bekleyin dedi iyiye çorba oldu kafam
keçi sütü bulamadım canm biyerde varmış 3 hafta snra gelicek dediayhkdry masallah
bende pirinci azaltip yulafi arttirdim.bende yogurt yiyemedigi icin yulafin icine alerji mamasi katiyorum.kalsiyum eksik olmasin.
sen denedin mi yogurdu canim?
maşşallah canım bizimde pazartesi aşımızBiz dün 6 aylik asimizi olduk iki tanesi tek bacaktan bir tanesi diğer bacaktan bide ağzına damla çok şükür ates olmadı kilosuda 7.800 gram geldi boyuda 69 cm geldi.bidahaki asida 9 aylikkenmis.kan damlası vermiyordum normalde hemşire mutlaka ver dedi.Bugun verdim ama çok kararsızım.minnosum usutmus bugün burnu akıyor.yan dişleri kabarmış benim bildiğim on dişler çıkar önce herşeyi ters bizim minnosun
Hem neden doğumda yaptirmadiniz hemde yaşına kadar bekleyin mi dedi.Selam kızlar 20gün sonra nihayet 4.ay aşımızı olduk.Hemşireye sormayı unuttum kaç gün sonra banyo yaptırdınız siz? Sünnet için de aşı yapan hemşire neden doğumda yaptırmadınız bence yaşına kadar bekleyin dedi iyiye çorba oldu kafam
Geçmiş bitmiş cnm maşallahHem neden doğumda yaptirmadiniz hemde yaşına kadar bekleyin mi dedi.
45 günlüktu benim oğlum sunnetinde smart clap yaptırdık biz. doktorda 1 ayindan önce çok küçük olur dedi buyumesinide beklemeyelim dedi biz yaptırdık canım 25 inde 5 aylık oluyor cirkinim ☺
Sağol canım. Dikissiz sünnet internetten bi arastir istersen canım kardesimide oyle yaptirdik ama bizim damara denk geldi kanamisti. Simdi iyi ama.pipisine küçük boru gibi bişey takıyorlar fazla olan deriyi sıkıştırıyorlar 5 gün içinde kendiliğinden göbek gibi düşüyor bunu yapmadan önce uyusturuyorlar zaten.Geçmiş bitmiş cnm maşallah:) smart clap ne oluyo?? Biz dün 5 aylık oldk oğlum çok hareketli korkuyorm yaptırmaya ama yaptırmamız gerekiyo bitişiklik var
Gece uykusuz anneler kulübüne beklerim
Armudu nasıl haşlıyorsun?Bebeği kabız olan arkadaşlar geçmiş olsun diyeyim öncelikle, bebeklerinize armut puresi yedirmenizi tavsiye ederim hergun sabah uykusundan sonra ister çiğ ister 3-4 dakika haşlanmış armut püresi yedirdiginiz gün en az 2 kere tuvaletini yapar hiç bir kabızlık problemi yaşamaz sınız, ilerki dönemlerde kahvaltısını püre sine ekleyerek de yaptirabilirsiniz.Tekrar geçmiş olsun.
loveatsecondsight cnm bu rada ne zamana kadar yasak diye sormadım hiçbirini şuan için konuştuk onu daha sonra sorucam
Sağol cnm bi araştırayım ben müsait olunca :)Sağol canım. Dikissiz sünnet internetten bi arastir istersen canım kardesimide oyle yaptirdik ama bizim damara denk geldi kanamisti. Simdi iyi ama.pipisine küçük boru gibi bişey takıyorlar fazla olan deriyi sıkıştırıyorlar 5 gün içinde kendiliğinden göbek gibi düşüyor bunu yapmadan önce uyusturuyorlar zaten.
Oooo ne yap et sakın gitmeKvler buranın bi köyünden ev aldilar bikac ay önce akşam eşim dediki ablası ve küçük kız kardeşi gelcekmis kvler çocukları ... Sizde önceden gidin mangal yapcaz orda dedi. Bende ben asla gelmem sen git asla sana bozulmam dedim. İstemiyorum KV ve küçük kaynimla aynı ortamda olmayı şimdi gitsem et yedircek pilav yedircek iyice bi silkeleyip kusturcak küçük kayın(8yasinda) çocuğu minciklicak dudağını opcek yanqklarini sikcak ufff sınır kupuyum
Olabilir cnm bir an önce yaptırmak lazımcanim bizimkindede darlik vardi.sunnetten once hic durmazdi.surekli kucakta gezerdi.yatirirdim 5 dk sonra aglardi.megersi sikintisi varmis.seninkinin durmama nedenide bu olabilir.bizde cocuk doktoru anlamadi.cisini normal yapardi.sunnetini yapan cerrah soyledi simdiye kadar nasil durdu diye:)
Keçi gibi inatçısın azmine hayranım :)keçi sütü bulamadım canm biyerde varmış 3 hafta snra gelicek dedikeçi sütünden yapıcam ama inat ettim bulucam o keçiyi bulamazsam bi keçi alıp sagmayı düşünüyorum artık
maşşallah canım bizimde pazartesi aşımız
Sağol Can'ım valla çocuk bile yeter artık dicek diye korkuyorum :))Keçi gibi inatçısın azmine hayranım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?