Son Can'ım iyiyim şükür, kızım 6,5 aylık oldu. Meyve püresi, yoğurt, sebze çorbası, muhallebi veriyorum Can'ım. Sen?0hatu0 napiyosun canım nasıl gidiyor bebisin nasıl?neler veriyorsun bebise?
yulaf unuyla yapıyorum ya canım tutuyorayhkdry canim anne sutuyle muhallebi yapinca tok tutuyo mu?
Bende aynı şekilde veriyorum canım bugün tarhana çorbası yapıp vericem bakalim inşallah sever.sebze corbasuna neler koyuyosun?Son Can'ım iyiyim şükür, kızım 6,5 aylık oldu. Meyve püresi, yoğurt, sebze çorbası, muhallebi veriyorum Can'ım. Sen?
canim simdi baktim da oyle bir bilgi bulamadim internette. vermeyinin aksine heryerde verin diyor:) merak ettim ben deloveatsecondsight cnm bu rada ne zamana kadar yasak diye sormadım hiçbirini şuan için konuştuk onu daha sonra sorucam
Waww ne kadar farklı fikir varmış iyi ki araştırmamızın inşallah doğru birşey yapmisizdir...Insallah canım. Kimisi 6 aydan sonra genel anesteziyle olmalı diyo kimi 3 ay, bazıları 2-4 yas sakıncalı diyo bazıları 3-7 yas, bi Prof lokal de acımaz diye bisey yok muhakkak canı yanar diyobi Dr da 1 yasa kadar kilo alımı ve yaglanma cok olacağı icin pipi yapısıbilir sünnet tekrarlanır o yüzden yürümeye başladıktan sonra yapılmalı diyo aaa biri de 6-15 ay arası olmalı diyo. Anlayacağın fikir birliği yok canım kafam cok karıştı ama Dr umuza güvenmekten baska care yok
Onların eksi kokuları bile mis gibiSagol canım pzt ye kaldık yani kokucaz eksi eksi :)
Ohh masallah kuzuya ne guzel kurtulmuşsunuz canım hemşire doğumda olmadıysa simdi gerek yok bekleyin anlamında dedi ama ben kimseyi dinlemicem galiba bir an once olsun istiyorumHem neden doğumda yaptirmadiniz hemde yaşına kadar bekleyin mi dedi.
45 günlüktu benim oğlum sunnetinde smart clap yaptırdık biz. doktorda 1 ayindan önce çok küçük olur dedi buyumesinide beklemeyelim dedi biz yaptırdık canım 25 inde 5 aylık oluyor cirkinim ☺
Inşallah canım icini ferah tut zaten benim bu araştırmalarım yüzünden basıma bi is gelecekte ne zaman bakalımWaww n
Waww ne kadar farklı fikir varmış iyi ki araştırmamızın inşallah doğru birşey yapmisizdir...
Hadi hayırlısı canım valla benim hic ek gıdaya gecesim yok :) bugun tarttık saglık ocağında iki haftada 350 gr almış. Bir ay daha boyle gider insallahMerhaba herkese
Yarın 5. Ay kontrolümüz var ve rotanın 2. Dozu olacak
Ek gıda veren anneler arasına bende katılıcam:) bakalım biz ne maceralar yaşayacağız:)
Çorba olmasın kafan canım bende böyle düşünürken sünnet oldu bir hafta oldu geçti gitti anlayacanSelam kızlar 20gün sonra nihayet 4.ay aşımızı olduk.Hemşireye sormayı unuttum kaç gün sonra banyo yaptırdınız siz? Sünnet için de aşı yapan hemşire neden doğumda yaptırmadınız bence yaşına kadar bekleyin dedi iyiye çorba oldu kafam
Hadi hayırlısı canım valla benim hic ek gıdaya gecesim yok :) bugun tarttık saglık ocağında iki haftada 350 gr almış. Bir ay daha boyle gider insallah
Rendeleyip içine yarım çay bardağı su ekleyip 3-4 dakika haşlıyorum.Armudu nasıl haşlıyorsun?
Bende daha fazla düşünmeden olsun bitsin diyorum pazar gunu eşimi alıp Dr a götürcem onu da ikna ettik mi tmm dir :)Çorba olmasın kafan canım bende böyle düşünürken sünnet oldu bir hafta oldu geçti gitti anlayacan
Usp
Yaptırmadım canım korkuyorum bişe olacak diyelim ya elimi deydirmeye korkuyorum nasıl yikayim
Kvler buranın bi köyünden ev aldilar bikac ay önce akşam eşim dediki ablası ve küçük kız kardeşi gelcekmis kvler çocukları ... Sizde önceden gidin mangal yapcaz orda dedi. Bende ben asla gelmem sen git asla sana bozulmam dedim. İstemiyorum KV ve küçük kaynimla aynı ortamda olmayı şimdi gitsem et yedircek pilav yedircek iyice bi silkeleyip kusturcak küçük kayın(8yasinda) çocuğu minciklicak dudağını opcek yanqklarini sikcak ufff sınır kupuyum
Selam kızlar 20gün sonra nihayet 4.ay aşımızı olduk.Hemşireye sormayı unuttum kaç gün sonra banyo yaptırdınız siz? Sünnet için de aşı yapan hemşire neden doğumda yaptırmadınız bence yaşına kadar bekleyin dedi iyiye çorba oldu kafam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?