2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kizlarr 4. Ay aşıları ishal yapar mi?? Oglum 4 kez sulu yaptı aşıdan sonra 5. Olursa götüreyim mi Dr a

Bn de baktım cnm aynen :) belki gazla ilgilidir belki de bize özeldir :))

Bebeğinizin ilk gıdalarından biri olarak brokoliyi seçmemelisiniz. Çünkü brokoli sindirim sırasında gaz yapabilir. Bu da hem bebeğinize hem de size zor zamanlar yaşatabilir. Küçük gurmeniz ile brokoliyi en erken 8 aylıkken tanıştırmalısınız. Eğer bebeğinizin sindirim sorunu varsa biraz daha büyümesini bekleyin. Bu konuda doktorunuzun fikrini sorun.

Bende aynı şekilde veriyorum canım bugün tarhana çorbası yapıp vericem bakalim inşallah sever.sebze corbasuna neler koyuyosun?
Patates, havuç, pirinç- havuç,bal kabağı, patates, pirinç- Tatlıpatates, havuç, irmik gibi kombinasyonlar yapıyorum canım

kizlaaar ilk tadimi yaptik bugun. balkabagiyla. agzinda dondurdu durdu kuzucugum. cok tatliydi yaa. arkasindan emzirdim. 3 gun kabaga devam sonra brokoli tadicaz

Bizde ilk tadımı patates ve havuçla yaptık bugün. İlk kaşıkta öğürdü. Öğüreyim mi yutayım mı karar veremedi. Bir çay kaşığı kadar yarı mızmızlanarak yarı güle ne olduğunu anlamadan yuttu. Ben biraz koyu yaptım. Benim ki pütürlü muhallebi kıvamı desek yeridir. Buharda haşladım. Buhar suyundan 2 tahta kaşığı içine ekledim. 1 tatlı kaşığı kadar da z.yağı koydum. Bakalım yarın biraz daha sulu yapacağım. Önce 2 sebzeyle başladık. Sonra 2 li versiyonları değiştireceğim listedeki. Sonra 3 deneyeceğim. Ama üçten yukarı çıkmam diye düşünüyorum. Sonra hiçbirşey yemiyorlar. Canım bu arada brokoli çok gaz yapar. Sonuçta karnıbaharın kardeşi :) Bence brokoliyi listenin sonlarına kaydır. Hele ki emiyorsa bebiş en sona at. Sonra zahmet çekersiniz gazdan

Öyle düşünme.... BLW türkiyeye bak. Biz bebek beslemiyoruz sadece tattırıyoruz. Denemeye devam et. Bugün bizim havuç patates macerasını bir görseydin- ki bugün ilkti.- bir daha bu çocuk ağzına sürmez derdin. Merak etme... 1 çay kaşığı dedi doktor-1 tatlı-1 yemek kaşığı diye gidersen daha iyi olur diye düşünüyorum.

Yeşil Soğanın beyaz bütün, pırasanın beyaz yerini dilim. Jel sürme işe yaramıyor, hemde kimyasal....

amann gaz olmasin:) biz de baska sebze deneriz, teşekkürler :)

Uyku yok. Gece 1-1,30 a kadar bekliyorum mama vermek için, sabah işe gidiyorum. 7 de kalkıyorum. Eşim çocuğun yanında yatıyor, ben bakarım diye ama bütün gece horluyor, çocuğu duymuyor. Sabah gene mamaya ben kalktım. Adam çocuğun dibinde duymuyor, ben öteki odadan duyuyorum. Geçen akşam horlamasına uyandım, sus çocuk uyanacak diye. Bu ne gürültü kardeşim. Resmen çevre kirliliği. Dökecem çamaşır suyunu tertemiz olCAK

Yeşil Soğanın beyaz bütün, pırasanın beyaz yerini dilim. Jel sürme işe yaramıyor, hemde kimyasal....
o jellerin kalpte ritm bozukluğu yaptigini bir eczacidan duymustum. ne kadar dogru bilemiyorum. hic arastirmadim ama bence de kimyasallari mumkun oldugunca uzak tutmakta fayda var.

Sadece horlama mi canım ? Nefes durmaları da oluyo mu ? Uyku apnesi ciddi bi hastalık aslında ileride bir cok hastalığın alt yapısını oluşturabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…