2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

brn etttim siz etmeyin

Smart clap nedir?

Bıktım gerçekten bıktım...

Her gece en az 3 kere uyanan ben her seferinde en az bir saat emziren ben bebek uyur uyumaz çamaşır yıkayan çamaşır katlayan çamaşır asan yemek yapan mutfağı toplayan ben... geceleri kalkıp evi havalandıran ben...her fırsatta evi süpüren silen ben her fırsatta tuvalet banyo temizleyen ben bi de sürekli misafir geliyor geceleri 2 ye 3 e kadar ikram hazırlayan ben

bi de üstüne artık çalışma hayatına döndüm zaten işte geberiyorum yorgunluktan bi de üstüne ev işi

bir de hiç kucaktan inmeyen yatmayan oturmama izin vermeyen bir bebek...

ama sorsanız kocam en yorgun...

Bugün işten geldi yemeği yedi bir teşekkür bile etmedi. Sofrayı öylece ortada bırakıp koltuga uzandı g.tünü döndü horul horul uyuyor.

Ben bu düzeni anlamadım ...

Gercekten anlamıyorum...

Evlendim diye hizmetći mi oldum ben

yani etrafimdaki tüm kadınlar böyle bir de evlen evlen diye baskı yapıyorlar.

Bu nasıl bir iş çözemedim...

BLw Türkiye tamam not aliyorum bir bakayım

Öyle deme en azından gece bebeğin yaninda yatıyormuş. 2-3 saat bile olsa kaygısız uyusan iyidir.

Öyle deme en azından gece bebeğin yaninda yatıyormuş. 2-3 saat bile olsa kaygısız uyusan iyidir.
Kaygısız yatamıyorum ki dibinde bile duymuyor. Aslında boşuna yatıyor orda. Ben bu sefer daha huzursuz oluyorum öteki odadan duyacağım diye. Tilki bayıltması uyuyordum, şimdi tazı gibi kulaklar 2 oda otede... Daha zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…