Bir hafta oldu bugün canım yikadik oğlumu sonunda
Kv 8 yasinda cocugu mu var? Yas kac?
49 yasında kendisi düğündensonra birden dizleri aağrımaya başladı tahmin edersinki çeşitli hastalıklarda beraberinde tanı koyanda kendisi.[/QUOTE
Senin dugununden sonra mi?
Daha sonra hem senin için hemde çocuk için zor olur zaten hadi bakalım darısı başınıza olsun ins ☺Ohh masallah kuzuya ne guzel kurtulmuşsunuz canım hemşire doğumda olmadıysa simdi gerek yok bekleyin anlamında dedi ama ben kimseyi dinlemicem galiba bir an once olsun istiyorum
Çok rahatladi canımRahatlamistir yavrucak, sihhatler olsun
brn etttim siz etmeyinBebeğinizin ilk gıdalarından biri olarak brokoliyi seçmemelisiniz. Çünkü brokoli sindirim sırasında gaz yapabilir. Bu da hem bebeğinize hem de size zor zamanlar yaşatabilir. Küçük gurmeniz ile brokoliyi en erken 8 aylıkken tanıştırmalısınız. Eğer bebeğinizin sindirim sorunu varsa biraz daha büyümesini bekleyin. Bu konuda doktorunuzun fikrini sorun.
Smart clap nedir?Hem neden doğumda yaptirmadiniz hemde yaşına kadar bekleyin mi dedi.
45 günlüktu benim oğlum sunnetinde smart clap yaptırdık biz. doktorda 1 ayindan önce çok küçük olur dedi buyumesinide beklemeyelim dedi biz yaptırdık canım 25 inde 5 aylık oluyor cirkinim ☺
3 37januse37 vardı o naptiki acaba
Evet.Uyku apnesi yok. Yaşlandıkça küçük dili sarkmaya başladı herhalde :)Sadece horlama mi canım ? Nefes durmaları da oluyo mu ? Uyku apnesi ciddi bi hastalık aslında ileride bir cok hastalığın alt yapısını oluşturabiliyor.
Ben deeeuyumak istiyoruuuuummmm
Neden pasif oldun canımValla aynısı bende var. Merak etme... Kulağımdan soluyorum. Güya gece bakacak, o horul horul uyuyor, ben öteki odadan duyup mama veren ben
Ben Müge biriyle hırlaştım da ondan feyk yedim . Pasif ettiler :) Benden kaçamazsınızNede
Neden pasif oldun canım
Hayırdır? Dök içini rahatla :) Valla ben herkese anlatarak kafamı rahatlatıyorum. Bu arada ben mukut31 tabiri caiz ise MügeBende sinir harbi yaşamaktayım
BLw Türkiye tamam not aliyorum bir bakayımÖyle düşünme.... BLW türkiyeye bak. Biz bebek beslemiyoruz sadece tattırıyoruz. Denemeye devam et. Bugün bizim havuç patates macerasını bir görseydin- ki bugün ilkti.- bir daha bu çocuk ağzına sürmez derdin. Merak etme... 1 çay kaşığı dedi doktor-1 tatlı-1 yemek kaşığı diye gidersen daha iyi olur diye düşünüyorum.
Öyle deme en azından gece bebeğin yaninda yatıyormuş. 2-3 saat bile olsa kaygısız uyusan iyidir.Uyku yok. Gece 1-1,30 a kadar bekliyorum mama vermek için, sabah işe gidiyorum. 7 de kalkıyorum. Eşim çocuğun yanında yatıyor, ben bakarım diye ama bütün gece horluyor, çocuğu duymuyor. Sabah gene mamaya ben kalktım. Adam çocuğun dibinde duymuyor, ben öteki odadan duyuyorum. Geçen akşam horlamasına uyandım, sus çocuk uyanacak diye. Bu ne gürültü kardeşim. Resmen çevre kirliliği. Dökecem çamaşır suyunu tertemiz olCAK
Kaygısız yatamıyorum ki dibinde bile duymuyor. Aslında boşuna yatıyor orda. Ben bu sefer daha huzursuz oluyorum öteki odadan duyacağım diye. Tilki bayıltması uyuyordum, şimdi tazı gibi kulaklar 2 oda otede... Daha zor oluyorÖyle deme en azından gece bebeğin yaninda yatıyormuş. 2-3 saat bile olsa kaygısız uyusan iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?