- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Hayırdıŕ ! Ne oldu?Bende sinir harbi yaşamaktayım
Ortalamasını al. 7400 kabul et :)5.ay kontrolümüz vardi bugün. Boy 65 de kiloyu bilemedim. Citcitli ve bezle kilo 7300 cikti ama bacaklari indirmedi bi.Hemsire gitti bacaklari indirttim tarttim 7500ü gecti. Simdi bu cocuk kac kilo :-/
Osunu busunu düştüm 7200 yaptim :) 700 almis oluyo iyi yeter bana. 1 ay sonra basla ek gidaya dedi. Acelem yok zaten :) simdilik tattiriyorum sadece.Ortalamasını al. 7400 kabul et :)
komşuuu, bende arıyorum keçi sütü, nereden alacaksın, yakınsa özelden yazar mısın?keçi sütü bulamadım canm biyerde varmış 3 hafta snra gelicek dedikeçi sütünden yapıcam ama inat ettim bulucam o keçiyi bulamazsam bi keçi alıp sagmayı düşünüyorum artık
maşşallah canım bizimde pazartesi aşımız
Bıktım gerçekten bıktım...
Her gece en az 3 kere uyanan ben her seferinde en az bir saat emziren ben bebek uyur uyumaz çamaşır yıkayan çamaşır katlayan çamaşır asan yemek yapan mutfağı toplayan ben... geceleri kalkıp evi havalandıran ben...her fırsatta evi süpüren silen ben her fırsatta tuvalet banyo temizleyen ben bi de sürekli misafir geliyor geceleri 2 ye 3 e kadar ikram hazırlayan ben
bi de üstüne artık çalışma hayatına döndüm zaten işte geberiyorum yorgunluktan bi de üstüne ev işi
bir de hiç kucaktan inmeyen yatmayan oturmama izin vermeyen bir bebek...
ama sorsanız kocam en yorgun...
Bugün işten geldi yemeği yedi bir teşekkür bile etmedi. Sofrayı öylece ortada bırakıp koltuga uzandı g.tünü döndü horul horul uyuyor.
Ben bu düzeni anlamadım ...
Gercekten anlamıyorum...
Evlendim diye hizmetći mi oldum ben
yani etrafimdaki tüm kadınlar böyle bir de evlen evlen diye baskı yapıyorlar.
Bu nasıl bir iş çözemedim...
Yatıyorm cnm artk :))) bol uykulu güzel geceler hepimizee...Sesi cikmiyor benim gozler gidiyor. Hadi iyi geceler...Yvzbt kuzum uyu sende :)
İlahi Münir ne yaptınBen Müge biriyle hırlaştım da ondan feyk yedim . Pasif ettiler :) Benden kaçamazsınız
Genel Can'ım oğlan inat etti 11 de uyudu neyseki yeni uyandı şaşırdım valla normalde dokuzda uyuyor dörtte filan kalkıyordu ay düşününce normal gibi geldi şuandaHayırdıŕ ! Ne oldu?
Tamam Can'ım Ada'mın keçileri doğum yapmış taifelerde biryer var üç hafta sonra demişti bulamazsam üç hafta sonra ordan alıcam başka bulursam yazarım yinekomşuuu, bende arıyorum keçi sütü, nereden alacaksın, yakınsa özelden yazar mısın?
Insallah uyuyabilmissindir. Zor uyudum onda da sikintili uyudum cok iyandim. Simdi de oglum uyandi. Gozlerim yaniyor ya.Yatıyorm cnm artk :))) bol uykulu güzel geceler hepimizee...
Ay ben de hesap pasif diye görünce niye ki diye merak ederdim böyle kavga edince mi yapıyorlarBen Müge biriyle hırlaştım da ondan feyk yedim . Pasif ettiler :) Benden kaçamazsınız
Kıl kurdunu bilmem ama gece terörü çocuk ayaklarında oluyor ve gece terörü sadece ağlamak değil uyurgezer gibi kalkıp dolaşıyor falan. Önceden de yazdım bence sizin bebeğiniz uykuya geçişi yapamıyor ondan uyanıyorGece gece kil kurdu gece teroru gibi seyler konusuyoruz esimle bizim ufaklık zor uyudu 21 30 da biz salondayken bi ciglik emzigi dusmus taktik salladik uyumaya devam etti bi yarim saat once bagirarak uyandi susmadi emzirdim biberonla süt verdim en sinunda salona goturduk tekrar esneyene kadar oyun oynadik şimdi nerdeyse yarim saattir salliyoruz uyusun diye ne oldu ki durup durrurken..Allah Allah.. İnternette gece nedensiz aglama deyincede kil kurdu , gece teroru diye biseyler cikiyor..
Aynı benim eşim de öyleydi. Dediğin gibi insan verimli de uyyamıyor o duymayacak diye. Ben çözümü beraber uyuyup kızın sesini duyunca kalk şuna bak demekte buldumKaygısız yatamıyorum ki dibinde bile duymuyor. Aslında boşuna yatıyor orda. Ben bu sefer daha huzursuz oluyorum öteki odadan duyacağım diye. Tilki bayıltması uyuyordum, şimdi tazı gibi kulaklar 2 oda otede... Daha zor oluyor
Can'ım benim eşim de aynen öyleydi. Hiç yardım etmez yardımı bırak çocukla da ilgilenmezdi. O öyle yaptıkça ben daha çok hırlaşırdım o da aynı şekilde karşılık verirdi tabi. Bide ben onun memleketindeyim benden kimse yok. Ada'mın canı sıkılıyor kavga ediyoruz mesela çıkıp gidiyor kafa dağıtıyor. Ben kavga tetiğimle evde tek başıma kalırdım. Baktım bu böyle olmicak bigün karşıma alıp kavga etmeden benim senin desteğine ihtiyacım var dedim. Sanırım oda bunu duymak istiyormuş. Bilmiyorum benim böyle demem onu Mutlu mu etti yola geldim diye mi düşündü. Ama sonuçta gayet düzeldik ve şimdi ev işi çocuk ya da ne olursa olsun çok rahat söylüyorum şunu yap diye. Hem evde kavga azaldı hem ben kendime ve evime vakit ayırabiliyorum. Konuşmamak ona muhtaç değiliz demek gurur değil bence sadece kendimizi yıpratıyoruz. Eşim anlamaz deme bence tabi huyunu bilemem ama o anlayana kadar sen söyleBıktım gerçekten bıktım...
Her gece en az 3 kere uyanan ben her seferinde en az bir saat emziren ben bebek uyur uyumaz çamaşır yıkayan çamaşır katlayan çamaşır asan yemek yapan mutfağı toplayan ben... geceleri kalkıp evi havalandıran ben...her fırsatta evi süpüren silen ben her fırsatta tuvalet banyo temizleyen ben bi de sürekli misafir geliyor geceleri 2 ye 3 e kadar ikram hazırlayan ben
bi de üstüne artık çalışma hayatına döndüm zaten işte geberiyorum yorgunluktan bi de üstüne ev işi
bir de hiç kucaktan inmeyen yatmayan oturmama izin vermeyen bir bebek...
ama sorsanız kocam en yorgun...
Bugün işten geldi yemeği yedi bir teşekkür bile etmedi. Sofrayı öylece ortada bırakıp koltuga uzandı g.tünü döndü horul horul uyuyor.
Ben bu düzeni anlamadım ...
Gercekten anlamıyorum...
Evlendim diye hizmetći mi oldum ben
yani etrafimdaki tüm kadınlar böyle bir de evlen evlen diye baskı yapıyorlar.
Bu nasıl bir iş çözemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?