2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

haklısın canim bizde ne kizim ne ben hsxir değiliz.ben anne sütü alsin istiyorum biraz daha o ne istiyor bilmiyorum.iki gundur ayakta sallanmak istemiyor.yataginda salliyorum yatio.diyorum ki kendi kedine sallansa keşke park yataklar tusu olsa.birde ins ikinciye kuvak mucak yok koyvam kaldirmiycam ins ins ins agzimiz yandi
@yumi yumi kim durur senin onunde hah a

Can'ım yorumunu okudum eşime dedim destegıne ihtiyacım var diye başka ne yazmışlar diyor benimki yemedi

Can'ım hic yüzüstü yatırmayı denedin mi benim kızım da sırtüstü yatınca hemen uyaniyor yüzüstü yatınca baya Bi uyuyor gündüz degil gündüz az uyuyor ama geceleri yüzüstü iyi uyuyor ama tabi yuzustunun sakıncası var mı bilemem yanlış yönlendirmek istemem bnm kızım kafasini cok rahat çevirdiği icin sorun yasamıyoruz yüzüstü yatırırsan sürekli kontrol et ama

Bebege kim bakiyor canim? Yemek yapma her gun, devamli temizlik yapma birak daginik kalsin.arada kadin tut.

Bizde de is dagilimi boyle yani hersey bana dagilmis durumda ama esim bebege bakar ben is yaparken.ben de hic kasmam temiz degilse degil,yemek yoksa hazir yeriz. Kv ya da annem geldiginde yaparlar sagolsunlar.

Benim avantajim titiz olmamam herseyi yapmaya calismamam.
Bu duzen cok sacma evet cunku ikimiz de calisiyoruz

5.ay kontrolümüz vardi bugün. Boy 65 de kiloyu bilemedim. Citcitli ve bezle kilo 7300 cikti ama bacaklari indirmedi bi.Hemsire gitti bacaklari indirttim tarttim 7500ü gecti. Simdi bu cocuk kac kilo :-/

Ne bicim hemsire niye duzgun tartmaz ki, biz bi ay bu ani bekliyoruz.

7400 diyelim en iyisi

Amcan gibi birisiye ben evlensem o da degisirdi canim, bizde sorun var ben anladim

Ayy çok sevindim canım maşallah aminnn inşallah :)

Aynı benim eşim de öyleydi. Dediğin gibi insan verimli de uyyamıyor o duymayacak diye. Ben çözümü beraber uyuyup kızın sesini duyunca kalk şuna bak demekte buldum
Ya bizdeki sıkıntı şu, evim çatı dubleksi, fakat allah nasil bilirse öyle yapsın o mütahiti çatı katı ısınmıyor. Totomuz da rüzgar esiyor resmen.Bizim yatak odası da üst katta, mutfak alt katta olunca yukarısı da ısınmayıncaaaa, neyse uzatmayalım, biz bu sene 2 ayrı çekyatta yatmaya başladık. Birini kızın odasına koyduk, diğeri de oturma odasında. Odalar arası gene 3 mt falan var. Böyle olunca okula giderken ben oturma odasında o kızın yanında yatıyor. (öğlene kadar eşim bakıyor) Bu sefer benim kulak 3 mt öteyi duyacağım diye, huzursuz yatıyorum. Kalk bak demem için kalkıp kızın odasına gitmem lazım. O zamanda zaten kalkmış oluoyrum... Bir de horultuya kalkıyorum. Düşün gecenin bir kötü horultuya uyan, kalk git dürt geri gel yat. Gidip gelirken yoruluyorum valla, geçtim uykusuzluğu.
Neyse dün gece dedim allaha emanet, ölü gibi uyumuşum. Bu sabah iyi uyandım. Çok uykusuzluk bende ciddi sinir yapıyor, bir de adet sendromları. Valla gözüm dönüyor, bazen birilerini camı açmadan aşağıya atasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…