Kizlar dun gece bebis elimi kemirirken disi ciktini farlettim)
On alttan pirtlamis, boyle seffaf gibi tirtikli gibi.. Allaaam cok tatliiii
Hic de belli etmedi, 5 gundur bi durup dururken dudak buzup aglamasi vardi o kadar.
Darisi basiniza. Ozellikle @Carmen_el
Sorma dondurmasi dusmus cocuk gibi kaldim bi hevesim kacti :-/ zaten bazi seyleri ben anlatiyorum bak bu bundan şu şundan diye.Ne bicim hemsire niye duzgun tartmaz ki, biz bi ay bu ani bekliyoruz.
7400 diyelim en iyisi
Sorma dondurmasi dusmus cocuk gibi kaldim bi hevesim kacti :-/ zaten bazi seyleri ben anlatiyorum bak bu bundan şu şundan diye.
Yemiyor valla, sabahtan öğleye bakıyorum neyine yetmiyor diyor. O da 8:30-12:40 arası. Zannetmeyin atla deve. O da açıkçası bakıcıya vermeye para yok. Annem hasta, KAYNANAMI öğrendiniz zaten. (büyük harfle yazınca hışmımı alıyorum üstünüze alınmayın)Can'ım yorumunu okudum eşime dedim destegıne ihtiyacım var diye başka ne yazmışlar diyorbenimki yemedi
Offff cnm kısır çektiKisir+cay bile yaptim , heyecan dorukta
Hemde nasıl, Birlikte yatarken ilk zamanlar uyanıyordum. Ama sonra tekme tekniğini geliştirdim. Uyku arasında biraz horultu duyayım, ben uyurken tekmeyle susturuyorudm. Sonra benim de uykum açılmadan devam ediyordum. Şİmdi farklı odalarda yattığımız için, mecbur odalar arası dürtmeye gidiyorum.İlahi mukut :)) uyku Kalitesi düşüktür ama agresif olur
Offff cnm kısır çekti
Gözün aydın :) İlk gören bebeğe diş hediyesi alır unutmaaa :)Kizlar dun gece bebis elimi kemirirken disi ciktini farlettim)
On alttan pirtlamis, boyle seffaf gibi tirtikli gibi.. Allaaam cok tatliiii
Hic de belli etmedi, 5 gundur bi durup dururken dudak buzup aglamasi vardi o kadar.
Darisi basiniza. Ozellikle @Carmen_el
Gözün aydın :) İlk gören bebeğe diş hediyesi alır unutmaaa :)
Saglik ocagi ya el mahkum :-/ disiniz hayirli olsun bu arada :) bizimki memm memm agliyor bu ara disten mi anlamadim bi.Neresi orasi yaws gitme bi daha
Can'ım geçen günde ben tam oturdum rahat ettim dedim eşimdeydi Bebek tutta ben gideyim sigara içeyim dedi Nasıl sinirlendim iki dk bile rahat edicek olsak baltalamaya çalışıyorlar halbuki bişey yaptıkları yokYemiyor valla, sabahtan öğleye bakıyorum neyine yetmiyor diyor. O da 8:30-12:40 arası. Zannetmeyin atla deve. O da açıkçası bakıcıya vermeye para yok. Annem hasta, KAYNANAMI öğrendiniz zaten. (büyük harfle yazınca hışmımı alıyorum üstünüze alınmayın)
Alışveriş bende yemek,temizlik,çamaşır,faturalar,aklınıza ne gelirse... Artık saldım engine...Nereye kadar giderse...Yalnız ben üstelemedikçe hiç umrumda olmuyor. Dün gece tutturmuş sen yarın tatilsin sen yat diye. Bir tepem attı gece gece. Sen nankörsün valla dedim. Üstün başın temiz,hergün önüne 2-3 çeşit yemek konuyor,ne alışveriş ne başka birşey umrunda değil, bir de böyle diyorsun. Zaten bütün hafta gece 1:30 a kadar bekleyip kıza mam veriyorum. Bütün gce tetikte uyuyor, bir de sabah 7 de kalkıp okula gidip milletin çocuklarıyla uğraşıyorum. senyatacaksın ben bu gece uyuyacağım yoksa hastalanacağım dedim valla. Ses etmeden gitti yattı. Şaşırdım nasıl cevap vermedi. Çünkü söylediğim herşeye bir cevabı bir misillemesi bulunur da arkadaşın. Sonra bana sevgi göstermiyorsun, değer vermiyorsun diyor. Kardeşim sevgi de saygı da değer de kişi kendi kazanır. Kimse kimseye bonus bunlardan vermiyor valla...
Kaynar su ekliyorum çok açmıyorum ama Can'ım iki üç kaşık yeter ilk sefer içinayhkdry canım bal kabagini nasıl yapiyordun buharda hasliyordun sonra suzgecten geçirip kendi sutundenmi koyuyordun bide ilk defa verecem oğluma kaç kaşık verim
Safa yat :) gitsin o zaman ama hemen gitmeniz lazım :) Ay bu çok ağlıyor, acaba diş bu kadar yapar mı? falan filan :)Ben gordum ama simdi birine goturup onlarin gormesini saglayip aldirsak mi diyoruz
Bizde altin aliniyor da
Kendi sütünden koymuyorsun yaniKaynar su ekliyorum çok açmıyorum ama Can'ım iki üç kaşık yeter ilk sefer için
Hayır Can'ım sütümü muhallebi için kullanıyorumKendi sütünden koymuyorsun yani
Saglik ocagi ya el mahkum :-/ disiniz hayirli olsun bu arada :) bizimki memm memm agliyor bu ara disten mi anlamadim bi.
Safa yat :) gitsin o zaman ama hemen gitmeniz lazım :) Ay bu çok ağlıyor, acaba diş bu kadar yapar mı? falan filan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?