2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Can'ım yorumunu okudum eşime dedim destegıne ihtiyacım var diye başka ne yazmışlar diyor benimki yemedi
Yemiyor valla, sabahtan öğleye bakıyorum neyine yetmiyor diyor. O da 8:30-12:40 arası. Zannetmeyin atla deve. O da açıkçası bakıcıya vermeye para yok. Annem hasta, KAYNANAMI öğrendiniz zaten. (büyük harfle yazınca hışmımı alıyorum üstünüze alınmayın)
Alışveriş bende yemek,temizlik,çamaşır,faturalar,aklınıza ne gelirse... Artık saldım engine...Nereye kadar giderse...Yalnız ben üstelemedikçe hiç umrumda olmuyor. Dün gece tutturmuş sen yarın tatilsin sen yat diye. Bir tepem attı gece gece. Sen nankörsün valla dedim. Üstün başın temiz,hergün önüne 2-3 çeşit yemek konuyor,ne alışveriş ne başka birşey umrunda değil, bir de böyle diyorsun. Zaten bütün hafta gece 1:30 a kadar bekleyip kıza mam veriyorum. Bütün gce tetikte uyuyor, bir de sabah 7 de kalkıp okula gidip milletin çocuklarıyla uğraşıyorum. senyatacaksın ben bu gece uyuyacağım yoksa hastalanacağım dedim valla. Ses etmeden gitti yattı. Şaşırdım nasıl cevap vermedi. Çünkü söylediğim herşeye bir cevabı bir misillemesi bulunur da arkadaşın. Sonra bana sevgi göstermiyorsun, değer vermiyorsun diyor. Kardeşim sevgi de saygı da değer de kişi kendi kazanır. Kimse kimseye bonus bunlardan vermiyor valla...

İlahi mukut :)) uyku Kalitesi düşüktür ama agresif olur
Hemde nasıl, Birlikte yatarken ilk zamanlar uyanıyordum. Ama sonra tekme tekniğini geliştirdim. Uyku arasında biraz horultu duyayım, ben uyurken tekmeyle susturuyorudm. Sonra benim de uykum açılmadan devam ediyordum. Şİmdi farklı odalarda yattığımız için, mecbur odalar arası dürtmeye gidiyorum.

Babamda çok horlardı. 5 metrelik koridordan duyulurdu. Kalkar dürterdim. Bu horultu bende çocukluğumdan tik kaldı. Anneme nasıl uyuyorsun. Horlamıyor resmen anırıyor derdi annem :)

Gözün aydın :) İlk gören bebeğe diş hediyesi alır unutmaaa :)

Can'ım geçen günde ben tam oturdum rahat ettim dedim eşimdeydi Bebek tutta ben gideyim sigara içeyim dedi Nasıl sinirlendim iki dk bile rahat edicek olsak baltalamaya çalışıyorlar halbuki bişey yaptıkları yok

ayhkdry canım bal kabagini nasıl yapiyordun buharda hasliyordun sonra suzgecten geçirip kendi sutundenmi koyuyordun bide ilk defa verecem oğluma kaç kaşık verim
Kaynar su ekliyorum çok açmıyorum ama Can'ım iki üç kaşık yeter ilk sefer için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…