Bu altı aylık aşıları benim gözümü korkutuyor ya, hep sıkıntı yaşadı bebişler. @bisoru geçmiş olsun canım.
Kızlar iştahsız zayıf v.s bebekler için 0-12 aylık bebeklerin kullandığı bi damla var, multivitamin, içinde çinko falan da var,adı Nutrigen babytamin. İster doktorunuza danışın ister araştırıp kendiniz alın,reçetesiz zaten. Öyle aklıma geldi yazayım dedim.
Merhaba arkadaşlar oğlumun bacağında aşı şişliği var diye yazmıştım saolun cevap yazanlar olmuş bugün kendim hastayımbboğazların faranjit oldu ve öksür7k var gitmisken doktora anlattım durumu orda aşı oldu zaten oğlum için krem yazdı kolonya geçirmez sadece derinliğinden dolayı rahatlatır o kadar dedi kremi bir defa sürdüm şişlik azıcık kaldı sizinle paylaşmak istedim.
Demiyeyim şimdi burdan tanıdık filan vardir aman .:) üçünde de ilçedeler kuş kadar yerler. Nereye gezeceksin. Ancak o akraba gucenmesin bu tanıdik gücenmesin diye aile baskısı ile ziyaretler gidip gelmeler ne olsun pooof içim şişti yazarken bile :)
Çok iyi yapmışsın. Bizim gidemeyişimiz biraz da hayat şartlarından oldu. Üzüldüğüm şey hic zorlamayışı,bu bayram da bir yerlere kaçalım demeyişı. ..
Kuru erik versen. Çekirdeksiz kuru erik al. İyice yıka yalnız. Onlara böcek gelmesin diye gazlıyorlarmış. Onu da aynı kayısı gibi pişir. Erik de güzel yaptırır. Bal kabağı da kaka için iyidir. İstersen karışım yap :)Benim oğlumun bağırsaklari tembellesti sanırım canım kulak çöpü ile yaptırdığım için onuda denedim yine biraz işe yarıyor yine kulak çöpü ama çok zorlanmiyor ilk başta cok katı oluyor afedersin kakası o zaman çok ıkınıyor öyle müdahale ediyorum çatlak olmasın diye..alışacakmı acaba zamanla iple çekiyorum inan 2 aylıktan başladık o zaman sadece anne sütü alıyordu 6 7 gün yapmadığı olurdu normaldi katı değildi şimdi anormal 6.5 aylık oğlum ek gıda olarak fazla bişe vermiyorum
Neden hepsi böyle ya... Hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ama yaşadığımız o kadar ortak şey var ki. İnsanlar neden esnek olamıyor ki... İlla herşey kanun gibi.Benimde esim afyonlu ilçede evleri dediğin gibi gidecek gezecek yer yok bi kaplıca var onuda ben sevmiyorum ama olmazsa olmaz gibi gidiyorduk her yıl. Isyan bayrağını çektim iki yıldır gıtmıyorum önceki yıl bensiz gittiler sonra sen gitmezsen bende gitmem dedi :)
Kızlar dün 6 aylık aşı olduk 6 ay 10 gunluguz oğlum 300 gram vererek 7 kiloya düştü 3 bacaktan 1 de damla verildi 2 aşı yapılan bacağı sabaha kadar çok AĞRIDI hiç hareket ettirmedi halada ettirmiyo ateşi 37 oldu çok değildi ama canı yandigindan çok ağladı ağrı kesici verip zor uyuttum bugün biraz iyi şükür
Yoğurt çorbası yapan varmı nasıl yapiyonuz sabah kaynana denilen ordinaryüs uzman çocuk doktoruna bırakıp markete gittim geldim küçük kaynim dediki annem baklava şurubundan yedirmis oğlana gelde katil olma
haşlanmış pirinç kabız yapar azıcık da nane koyarsan iyi gelir. Su vermeyi ihmal etmeKızalar bebegımız ıshal olmuş galıba cok korkuyorum acık sarı ve Mukuslu sulu
neden olabılır ne yedıreyım toparlasın korkuyorumm((((
Keçi sütünden yoğurt sulu olur. Çok kıvamlı olmasını beklemeSadece keçi sütünden yoğurt yapan var mı? 2 gündür yapıyorum ama sulu kalıyor. İnek sütünden tuturuyorum her zaman bu çok sulu kalıyor. Ne yapmak lazım bir fikri olan var mı?
Kendin için elma sirkesiyle suyu karıştırıp gargara yap faranjite iyi geliyorMerhaba arkadaşlar oğlumun bacağında aşı şişliği var diye yazmıştım saolun cevap yazanlar olmuş bugün kendim hastayımbboğazların faranjit oldu ve öksür7k var gitmisken doktora anlattım durumu orda aşı oldu zaten oğlum için krem yazdı kolonya geçirmez sadece derinliğinden dolayı rahatlatır o kadar dedi kremi bir defa sürdüm şişlik azıcık kaldı sizinle paylaşmak istedim.
Merak etme çok sıkıntı olmuyor ama 1-2 gün mızırdanıyorlar haliyle bıcırıklara mikloplarBu altı aylık aşıları benim gözümü korkutuyor ya, hep sıkıntı yaşadı bebişler. @bisoru geçmiş olsun canım.
Kızlar iştahsız zayıf v.s bebekler için 0-12 aylık bebeklerin kullandığı bi damla var, multivitamin, içinde çinko falan da var,adı Nutrigen babytamin. İster doktorunuza danışın ister araştırıp kendiniz alın,reçetesiz zaten. Öyle aklıma geldi yazayım dedim.
Bir de kendi ailem var.Hic sevmem yaa neyse ki esimin gorustugu genis bi ailesi yok
Benimkiler de beni rahatsiz etmiyor dogal olarak
Özellikle sabah 4 te kaldırma olayına bayıldım.Aaaa... Biz bayramda hiç bir yere gidemeyiz. Her yıl kanun gibi inanın sabah ezanında KAYNANAMlara gidiyoruz. İlla sabahın köründe oraya gidilecek. Bunun için ne kavgalar çıktı. Bir ara tutturdu illa orada kalınacak. Neyse 1 kere kaldık. Sonra zor bela ikna ettim. Bu seferde sabah ezanında gidilecek diye tutturdu. Neymiş namaza babasıyla abisiyle gidecekmiş. Geçen yıl eve geç geldi. Bu seferde ben inadımdan kalktım sabah 4te. Hadi kalk gidiyoruz dedim. Uykum var dedi. Yok olmaz illa gidilecek dedim. Bu seferde ya bu sene bana kalkması zor geldi. Namazı burda kılayım da öyle gidelim dedi. Yok olmaz kalk diye zorla kalkdırdım. Sabah 4te gittik valla. ( bu arada ben defalarca kıl işte Mudanya'da sonra giyinelim gidelim desem de benle habire tartışıyordu.Bu seferde ben onun burnundan getirdim.) Bu arada KAYNANAMla bizim evin arası max. 20 km. Bursa Mudanya işte...Gittiğimizde de birşey olduğu yok. Sabah namaza gidiyorlar. Kahvaltı ediliyor. Sonra beyim gö.... devirip yatıp horul horul uyuyor. Ben asker yıllardır. Ama bu yıl bende gittim yattım. Umrumda değil. ne derlerse desinler valla.
Ama bu sene sıkar biraz. Kız ne zaman kalkar keyfi gelir, o zaman gideriz. YAŞASIN KÖTÜLÜK
Dinsizin hakkından imansız gelir :)Özellikle sabah 4 te kaldırma olayına bayıldım.Ben de adama buna benzer kotülükler yapabilsem kendimi çok iyi hissedeceğim ya
Valla yap için ferahlıyor. O bana yaparken burnumdan getirirken iyi, ben ona yapmayacağım. Hayatımda hiç bu kadar misilleme yapmamıştım. Ama yok insanın kuyruğuna bastıklarında sende hırlamayı becerebileceksin. Yoksa bu gemi öyle kolay yürümüyor.Özellikle sabah 4 te kaldırma olayına bayıldım.Ben de adama buna benzer kotülükler yapabilsem kendimi çok iyi hissedeceğim ya
Yok canım Atakent'deyiz ama sık gideriz Bakırköy'ebakirkoyde misin canim
Kesinlikle misilleme iyidirValla yap için ferahlıyor. O bana yaparken burnumdan getirirken iyi, ben ona yapmayacağım. Hayatımda hiç bu kadar misilleme yapmamıştım. Ama yok insanın kuyruğuna bastıklarında sende hırlamayı becerebileceksin. Yoksa bu gemi öyle kolay yürümüyor.
Aslında hiç kindar değilimdir. Eski çalıştığım yerdeki yöneticim senin kadar kompleksiz, senin kadar kendini aşmış biri daha görmedim demişti ki aramız o kadar da kötüydü. Düşünün artık beni :)
Patates ve muz canım bunlar iyi gelir diye biliyorumTesekkurler canım dün sadece devam sutu ve kasık maması yenı bugun yıne devam sutu hazır kasık maması yedı aksama kıyma patates versem toparlarmı acaba
Canım öğlen sebze püresi aksam fincan yoğurt veriyom iki gündür hiç sebze püresi vermedim onunlami alakali diye bugün bal kabağı verdim öğlen sabahta kayısı püresi verdim kaka yapmadı rahatsızda olmadı önceden beri sorunluydu ek gida olayindan sonra daha kötü oldu ıkınıyor canım agliya agliya çok açılıyor sanki poposu büyük adamlar gibi ıkınıyor zorluyor inş biran önce düzelir 6.5aylik oglum emiyor bu aradaCanım Uç gun normal zeytın yağıyla masaj yap ve karnını masaj yap ızın ver ıkınmayı öğrensın yanı çatlak varsa doktora danış Insallah duzelır yemek olarak ne verıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?