2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Biz bi sikinti yasamadik canim, korkma. Asinin yeri kizarmisti o da gecti 2 gune

Hangi krem canim paylasir misin?

Hic sevmem yaa neyse ki esimin gorustugu genis bi ailesi yok
Benimkiler de beni rahatsiz etmiyor dogal olarak

Çok iyi yapmışsın. Bizim gidemeyişimiz biraz da hayat şartlarından oldu. Üzüldüğüm şey hic zorlamayışı,bu bayram da bir yerlere kaçalım demeyişı. ..

Aaaa... Biz bayramda hiç bir yere gidemeyiz. Her yıl kanun gibi inanın sabah ezanında KAYNANAMlara gidiyoruz. İlla sabahın köründe oraya gidilecek. Bunun için ne kavgalar çıktı. Bir ara tutturdu illa orada kalınacak. Neyse 1 kere kaldık. Sonra zor bela ikna ettim. Bu seferde sabah ezanında gidilecek diye tutturdu. Neymiş namaza babasıyla abisiyle gidecekmiş. Geçen yıl eve geç geldi. Bu seferde ben inadımdan kalktım sabah 4te. Hadi kalk gidiyoruz dedim. Uykum var dedi. Yok olmaz illa gidilecek dedim. Bu seferde ya bu sene bana kalkması zor geldi. Namazı burda kılayım da öyle gidelim dedi. Yok olmaz kalk diye zorla kalkdırdım. Sabah 4te gittik valla. ( bu arada ben defalarca kıl işte Mudanya'da sonra giyinelim gidelim desem de benle habire tartışıyordu.Bu seferde ben onun burnundan getirdim.) Bu arada KAYNANAMla bizim evin arası max. 20 km. Bursa Mudanya işte...Gittiğimizde de birşey olduğu yok. Sabah namaza gidiyorlar. Kahvaltı ediliyor. Sonra beyim gö.... devirip yatıp horul horul uyuyor. Ben asker yıllardır. Ama bu yıl bende gittim yattım. Umrumda değil. ne derlerse desinler valla.

Ama bu sene sıkar biraz. Kız ne zaman kalkar keyfi gelir, o zaman gideriz. YAŞASIN KÖTÜLÜK

Kuru erik versen. Çekirdeksiz kuru erik al. İyice yıka yalnız. Onlara böcek gelmesin diye gazlıyorlarmış. Onu da aynı kayısı gibi pişir. Erik de güzel yaptırır. Bal kabağı da kaka için iyidir. İstersen karışım yap :)

Neden hepsi böyle ya... Hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ama yaşadığımız o kadar ortak şey var ki. İnsanlar neden esnek olamıyor ki... İlla herşey kanun gibi.

Yok ben paket gibi yanımda taşıyorum.Kanguruya asıp boynuma pazara markete bile gidiyorum valla. Çok birşey alamıyorum ağırlıktan ama olsun gene az da olsa hacetimi görüyorum. Cumartesi sınavlarda görevliyim. Dedim ki eşime çocuğu hiçbir yere götürmek yok (KAYNANAM) Giderseniz de asla çocuğu orada bırakmayacaksın. Çok hırpalıyorlar ya. Zaten zavallımın tüm yedikleri ağzında. İstemiyorum kardeşim öyle sevmelerini. Ama ben anlıyorum. Severlerken gözlerimin içine bakıyorlar. Sanki bana inat öyle seviyorlarmış gibi geliyor. Öyle sevmelerini istemediğimi biliyorlar. Ben görümcemin oğlunu 2 yada 3 kez aldım kucağıma. Ona hiç öyle yapmıyorlar. Benimki iki aylıktı sıkıştırıp duruyorlardı.

Kızalar bebegımız ıshal olmuş galıba cok korkuyorum acık sarı ve Mukuslu sulu
neden olabılır ne yedıreyım toparlasın korkuyorumm((((
haşlanmış pirinç kabız yapar azıcık da nane koyarsan iyi gelir. Su vermeyi ihmal etme

Sadece keçi sütünden yoğurt yapan var mı? 2 gündür yapıyorum ama sulu kalıyor. İnek sütünden tuturuyorum her zaman bu çok sulu kalıyor. Ne yapmak lazım bir fikri olan var mı?
Keçi sütünden yoğurt sulu olur. Çok kıvamlı olmasını bekleme

Kendin için elma sirkesiyle suyu karıştırıp gargara yap faranjite iyi geliyor

Merak etme çok sıkıntı olmuyor ama 1-2 gün mızırdanıyorlar haliyle bıcırıklara mikloplar saldırıyor. Ateş hafif yükseldi bizde hemen calpol verdim. Düşürdüm. Senin de çar çabuk geçecek inşallah.

Özellikle sabah 4 te kaldırma olayına bayıldım. Ben de adama buna benzer kotülükler yapabilsem kendimi çok iyi hissedeceğim ya

Özellikle sabah 4 te kaldırma olayına bayıldım. Ben de adama buna benzer kotülükler yapabilsem kendimi çok iyi hissedeceğim ya
Valla yap için ferahlıyor. O bana yaparken burnumdan getirirken iyi, ben ona yapmayacağım. Hayatımda hiç bu kadar misilleme yapmamıştım. Ama yok insanın kuyruğuna bastıklarında sende hırlamayı becerebileceksin. Yoksa bu gemi öyle kolay yürümüyor.

Aslında hiç kindar değilimdir. Eski çalıştığım yerdeki yöneticim senin kadar kompleksiz, senin kadar kendini aşmış biri daha görmedim demişti ki aramız o kadar da kötüydü. Düşünün artık beni :)

Kesinlikle misilleme iyidir alttan aldıkca altta kalıyosun yoksa

Canım Uç gun normal zeytın yağıyla masaj yap ve karnını masaj yap ızın ver ıkınmayı öğrensın yanı çatlak varsa doktora danış Insallah duzelır yemek olarak ne verıyosun
Canım öğlen sebze püresi aksam fincan yoğurt veriyom iki gündür hiç sebze püresi vermedim onunlami alakali diye bugün bal kabağı verdim öğlen sabahta kayısı püresi verdim kaka yapmadı rahatsızda olmadı önceden beri sorunluydu ek gida olayindan sonra daha kötü oldu ıkınıyor canım agliya agliya çok açılıyor sanki poposu büyük adamlar gibi ıkınıyor zorluyor inş biran önce düzelir 6.5aylik oglum emiyor bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…