Heheyy biz çocukla anca memlekete gideriz. Tatil ne ola ki bizim neyimize
Adana ankara afyon biraz karışık oldu. :)Memleket neresi?
Adana ankara
Demiyeyim şimdi burdan tanıdık filan vardir aman .:) üçünde de ilçedeler kuş kadar yerler. Nereye gezeceksin. Ancak o akraba gucenmesin bu tanıdik gücenmesin diye aile baskısı ile ziyaretler gidip gelmeler ne olsun pooof içim şişti yazarken bile :)Ikisi de yazin pek guzel olur,sicak, kurak ve susuz :)
Hic yoktan iyidir canim gezersiniz
Herhalde senın bebısın ağzında azmış mesela benımkınde hem yanaklar hem dıl hemde üst damaktaydı dört defa mıkostatın 1mlkullan dedı günde ole kurtulduk daha önce günde bır defa dedıyın gıbı kullanmısdım kutulamamısdıkBen demedim Can'ım dr dedi ayını filanda söyledim
Benimde esim afyonlu ilçede evleri dediğin gibi gidecek gezecek yer yok bi kaplıca var onuda ben sevmiyorum ama olmazsa olmaz gibi gidiyorduk her yıl. Isyan bayrağını çektim iki yıldır gıtmıyorum önceki yıl bensiz gittiler sonra sen gitmezsen bende gitmem dedi :)Demiyeyim şimdi burdan tanıdık filan vardir aman .:) üçünde de ilçedeler kuş kadar yerler. Nereye gezeceksin. Ancak o akraba gucenmesin bu tanıdik gücenmesin diye aile baskısı ile ziyaretler gidip gelmeler ne olsun pooof içim şişti yazarken bile :)
annem bakıyor.Kim bakiyor canim?
Geçmiş olsun canım, iyi ateşi çıkmamış şans lisınız bizimki sabaha kadar yanmıştı, yoğurt çorbasını ben şöyle yapıyorum,yarım çay bardağı pirinci az suyla haşlıyorum pişince biraz daha su ekleyip içine 1-1,5 yemek kaşığı yoğurt ekleyip karıştıra karıştıra 3-4 dakika pisiriyorum,altını kapatıyorum hafif soğuyunca zeytinyağı ekliyorum Minnacık nane serpiştiriyorum..Ben bir fiske tuzda ekliyorum.Kızlar dün 6 aylık aşı olduk 6 ay 10 gunluguz oğlum 300 gram vererek 7 kiloya düştü 3 bacaktan 1 de damla verildi 2 aşı yapılan bacağı sabaha kadar çok AĞRIDI hiç hareket ettirmedi halada ettirmiyo ateşi 37 oldu çok değildi ama canı yandigindan çok ağladı ağrı kesici verip zor uyuttum bugün biraz iyi şükür
Yoğurt çorbası yapan varmı nasıl yapiyonuz sabah kaynana denilen ordinaryüs uzman çocuk doktoruna bırakıp markete gittim geldim küçük kaynim dediki annem baklava şurubundan yedirmis oğlana gelde katil olma
Dr muz hastaneden ayrılmış çok üzüldümtekrar Dr araştırmasına gireceğim. Keşke diyorum numarasını zamanında alsaydım şimdi hangi hastanede olduğunu öğrenir oraya giderdim peki ankarada ki anneler siz hadi hastane ve Dr a gidiyorsunuz bana acil yazar mısınız? Bu hafta 6 aylık kontrol ve aşımız var
Benimkindeki pamukcuk da tam anlamıyla geçmedi gitti. Bizim bebekler bu yüzden emmeyi bırakmış olmasın. Dr.a sordum az emdiği zamanda sadece dildeki bu kadar etkilemez damak ve yanakta varsa o e emmeyi azaltır dedi. Ams benim aklımda hep soru işareti kaldı. Ben de ne yaptıysam geçiremedim.
Canim haklisin aslinda bunu yapabilirdim ama ben calisiyorum.3 gun boyunca biberon aliyor.o gunlerin aksami ve gecesi emziriyorum.diger gunler de uyutup emziriyorum.bazen uyanikken de emiyor.ama o zaman az emiyor sanki.zaten biri varsa yakinda hayatta emmiyor ya da ses duyunca birakiyor.bi de uyutunca agzini acip araniyor.alisti heralde.bi ara cok kastim cok uzuldum artik rahatim napim
Bu altı aylık aşıları benim gözümü korkutuyor ya, hep sıkıntı yaşadı bebişler.bisoru geçmiş olsun canım.
Kızlar iştahsız zayıf v.s bebekler için 0-12 aylık bebeklerin kullandığı bi damla var, multivitamin, içinde çinko falan da var,adı Nutrigen babytamin. İster doktorunuza danışın ister araştırıp kendiniz alın,reçetesiz zaten. Öyle aklıma geldi yazayım dedim.
Ne yaptıysam tam geçmedi. Belki olayı başlatan bu oldu. Sonra da bebek emmedikçe ac kaldı diye biberonla verdik zamanla biberona alıştı. Artik emmiyor. Olan oldu.Benimkininde dilinde vardı 1 aylikti emmeyi biraktiydi pamukçuk acitiyor onları emerken diliyle damagini sıkıştırıyor nasıl canı yanmasin sınır oluyom böyle doktorlara
Bnde yok Can'ım arkda var bizde aft var ama emiyor çok şükürHerhalde senın bebısın ağzında azmış mesela benımkınde hem yanaklar hem dıl hemde üst damaktaydı dört defa mıkostatın 1mlkullan dedı günde ole kurtulduk daha önce günde bır defa dedıyın gıbı kullanmısdım kutulamamısdık
Insallah geçer canım benımkınde baya baya cokdu pamukcuk günde dört defa kullanmakla GecdıBnde yok Can'ım arkda var bizde aft var ama emiyor çok şükür
Artık umudum kalmadı. Gözyaşlaŕım sel oldu ama ne gelir elden. Emmiyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?