Anne sütü alırken 6 gun yapmadığı ni bilirim ek gıdaya başladıktan sonra üçüncü günün sonunda kıyamet kopuyor huzursuzlugundan belli oluyor ıkınıyor ilk başta parça parça çok katı yapıyor sonra normale biniyorCanım bugüne kadar maksımum kaç gun yapmadı
Canım benim oglum da nerdeyse iki günde bir ishal oluyo ama bizimki disten sadece anne sutu aliyo bişeyde vermiyorumKızalar bebegımız ıshal olmuş galıba cok korkuyorum acık sarı ve Mukuslu sulu
neden olabılır ne yedıreyım toparlasın korkuyorumm((((
geçmiş olsun.bende ordan ama süper bölümünden.2004 mezunuyum.ismin elif dilek mi.öyleyse tanıdık gelmedi.Oğlumu yatırıyordum canımBugün pek iyi değilim. İstifra ve regli beraber. Yalova lisesi mezunuyum. Kuvvetle muhtemel sen de.
Yedirdigin birsey yapmis olabilir farkli birsey vermis miydin? Gecmis olsun...Kızalar bebegımız ıshal olmuş galıba cok korkuyorum acık sarı ve Mukuslu sulu
Canım dışı çıktımı benımkının daha hıcbı dışı çıkmadı alt damağı kalınlasdı nasıl Cıkıyo dış bılmıyorumkı pekı ıshalken günde kaç defa Yapıyo canımCanım benim oglum da nerdeyse iki günde bir ishal oluyo ama bizimki disten sadece anne sutu aliyo bişeyde vermiyorum
Kış armudu var verebilirsin. Yazın olan armut başka.Ben armut sezonu olmadığı ıcın veremiyorum korkumdan armut .
Canım Uç gun normal zeytın yağıyla masaj yap ve karnını masaj yap ızın ver ıkınmayı öğrensın yanı çatlak varsa doktora danış Insallah duzelır yemek olarak ne verıyosunAnne sütü alırken 6 gun yapmadığı ni bilirim ek gıdaya başladıktan sonra üçüncü günün sonunda kıyamet kopuyor huzursuzlugundan belli oluyor ıkınıyor ilk başta parça parça çok katı yapıyor sonra normale biniyor
Tesekkurler canım dün sadece devam sutu ve kasık maması yenı bugun yıne devam sutu hazır kasık maması yedı aksama kıyma patates versem toparlarmı acabaYedirdigin birsey yapmis olabilir farkli birsey vermis miydin? Gecmis olsun...
Pekde farkli birsey vermemissin ki :-/ patates iyi gelir sanirim ama kiyma nasil etki eder bilmiyorum ama sıkıntı yaomaz sanirim dene iatersen. Oglumun kakasi genelde oyle bizim ama gunde iki kere yapiyor mutlaka en az. Korkma yani annesi gecer :)Tesekkurler canım dün sadece devam sutu ve kasık maması yenı bugun yıne devam sutu hazır kasık maması yedı aksama kıyma patates versem toparlarmı acaba
Canım bizim de cikmadi 2.5 aydır kasiniyo huysuzluk yapıyo en fazla 5 kez yaptı bugunde öğleye kadar 3 kez yaptı Dr a sordum 6-7 kez yapabilirmişCanım dışı çıktımı benımkının daha hıcbı dışı çıkmadı alt damağı kalınlasdı nasıl Cıkıyo dış bılmıyorumkı pekı ıshalken günde kaç defa Yapıyo canım
bakirkoyde misin canimAa Biliyorum canım Bakırköy de de var Tuğba kuruyemis :) tesekkur ederim
Ben 2000 mezunuyum ismim sadece dilek :)geçmiş olsun.bende ordan ama süper bölümünden.2004 mezunuyum.ismin elif dilek mi.öyleyse tanıdık gelmedi.
Bebek ekmeği Eti cicibebe aldım Can'ım. Peyniri 1 litre sütü kaynatıyorum, kaynayınca içine 250 gr yoğurt ilave ediyorum. Hiç karıştırmıyorum, zaten hemen süt kesiliyor, topaklanmaya başlıyor. Sarı suyu çıkıyor. Sarı su çıkınca 15-20 sn sonra kapatıyorum ve tülbente döküp süzüyorum, bebeğimin lor peyniri hazır :)Hatu canım )peynırı nasıl yapıyosun bende kendım yapmak ıstıyorum Bıde bebek ekmege hangı marka kullanıyorsun canım
Maaşallah Can'ım, doğum kilosu kaçtı?Merhaba anneler
Ben cok giremiyorum
Malum iki cocuk olunca zor oluyor ama takip etmeye calisiyorum yinede
Dun bebegimin 6.ay asisi vardi
Anne sutu ve ek gidayi 1 aydan beri aliyoruz
8600 kg ve 68 cm boy olctu saglik ocagi
Iyi guzel dedi
Sizceee??
Teşekkür ederim.mesajlarını ne zaman okusam aklıma 3,5 yıl öncesi geliyor. ilk cocuğumu emzirmeyi beceremedim bi türlü
tutmuyordu cocuk doktoru emmeyen cocuk yoktur emziremeyen anne vardır dedi. herkes beni suçluyordu.
çok aglatıp tutturabiliyordum arada ama üzülüyordum bebeğime ve aç uyumasın diye dayıyordum biberonu. sonra pes ettim ve bir yıl sağıp verdim. hastane tipi makine kiraladım. herkes sütün zamanla kesilir makineyle dedi ama inanmaıdm buna ve 1 yıl boyunca 3 saatte bir sağarak çoğununun boşa gittiği sütler sağdım.
daha da sağmaya devam ederdim ama oğlum geç oturdu emeklemiyordu başladı millet senin süt beklemiş süt fayda etmiyor mama ver sen buna demeye. bir hafta içinde kesildi sütüm. yani süt olayı gerçekten psikolojik.
şimdi geçmişe dönsem aç bırakırdım bebeğimi. ağlamalarına başkalarının laflarına kulak tıkardım atardım biberonu. hiçbir canlı açlığa dayanamaz. mutlaka emerdi beni. lütfen pes etme. sütün kesilmediği sürece hala emzirme şansın var. ikinciye ne biberon ne emzik verdim. bunda da 4. ay itibariyle emme isteksizliği başladı. aç yattı hiç umursamadım. sakin kaldım ve mecburen emdi. hala ara ara çeviriyor kafayı sıpa. hiiiç umursamıyorum kendin kaybedersin oğlum diyorum:) biberonu eve bile sokmuyorum.
Geçmiş olsun. Bol su ver. Atesi olursa veya çok sıvı kaybedecek kadar cok yaparsa dr.a git. Kaka tahlili yaptır.Kızalar bebegımız ıshal olmuş galıba cok korkuyorum acık sarı ve Mukuslu sulu
Can'ım ben yaptım, evet inek sütüne göre daha sulu oluyordu,ama keçi sütünden yapılan yoğurt zaten biraz cıvık olurmuş.Sadece keçi sütünden yoğurt yapan var mı? 2 gündür yapıyorum ama sulu kalıyor. İnek sütünden tuturuyorum her zaman bu çok sulu kalıyor. Ne yapmak lazım bir fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?