2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım bugüne kadar maksımum kaç gun yapmadı
Anne sütü alırken 6 gun yapmadığı ni bilirim ek gıdaya başladıktan sonra üçüncü günün sonunda kıyamet kopuyor huzursuzlugundan belli oluyor ıkınıyor ilk başta parça parça çok katı yapıyor sonra normale biniyor

Canım benim oglum da nerdeyse iki günde bir ishal oluyo ama bizimki disten sadece anne sutu aliyo bişeyde vermiyorum
Canım dışı çıktımı benımkının daha hıcbı dışı çıkmadı alt damağı kalınlasdı nasıl Cıkıyo dış bılmıyorumkı pekı ıshalken günde kaç defa Yapıyo canım

Canım Uç gun normal zeytın yağıyla masaj yap ve karnını masaj yap ızın ver ıkınmayı öğrensın yanı çatlak varsa doktora danış Insallah duzelır yemek olarak ne verıyosun

Yedirdigin birsey yapmis olabilir farkli birsey vermis miydin? Gecmis olsun...
Tesekkurler canım dün sadece devam sutu ve kasık maması yenı bugun yıne devam sutu hazır kasık maması yedı aksama kıyma patates versem toparlarmı acaba

Tesekkurler canım dün sadece devam sutu ve kasık maması yenı bugun yıne devam sutu hazır kasık maması yedı aksama kıyma patates versem toparlarmı acaba
Pekde farkli birsey vermemissin ki :-/ patates iyi gelir sanirim ama kiyma nasil etki eder bilmiyorum ama sıkıntı yaomaz sanirim dene iatersen. Oglumun kakasi genelde oyle bizim ama gunde iki kere yapiyor mutlaka en az. Korkma yani annesi gecer :)

Canım bizim de cikmadi 2.5 aydır kasiniyo huysuzluk yapıyo en fazla 5 kez yaptı bugunde öğleye kadar 3 kez yaptı Dr a sordum 6-7 kez yapabilirmiş

Hatu canım )peynırı nasıl yapıyosun bende kendım yapmak ıstıyorum Bıde bebek ekmege hangı marka kullanıyorsun canım
Bebek ekmeği Eti cicibebe aldım Can'ım. Peyniri 1 litre sütü kaynatıyorum, kaynayınca içine 250 gr yoğurt ilave ediyorum. Hiç karıştırmıyorum, zaten hemen süt kesiliyor, topaklanmaya başlıyor. Sarı suyu çıkıyor. Sarı su çıkınca 15-20 sn sonra kapatıyorum ve tülbente döküp süzüyorum, bebeğimin lor peyniri hazır :)

Merhaba anneler
Ben cok giremiyorum
Malum iki cocuk olunca zor oluyor ama takip etmeye calisiyorum yinede
Dun bebegimin 6.ay asisi vardi
Anne sutu ve ek gidayi 1 aydan beri aliyoruz
8600 kg ve 68 cm boy olctu saglik ocagi
Iyi guzel dedi
Sizceee??
Maaşallah Can'ım, doğum kilosu kaçtı?

Teşekkür ederim.

Sadece keçi sütünden yoğurt yapan var mı? 2 gündür yapıyorum ama sulu kalıyor. İnek sütünden tuturuyorum her zaman bu çok sulu kalıyor. Ne yapmak lazım bir fikri olan var mı?

Sadece keçi sütünden yoğurt yapan var mı? 2 gündür yapıyorum ama sulu kalıyor. İnek sütünden tuturuyorum her zaman bu çok sulu kalıyor. Ne yapmak lazım bir fikri olan var mı?
Can'ım ben yaptım, evet inek sütüne göre daha sulu oluyordu,ama keçi sütünden yapılan yoğurt zaten biraz cıvık olurmuş.

Merhaba arkadaşlar oğlumun bacağında aşı şişliği var diye yazmıştım saolun cevap yazanlar olmuş bugün kendim hastayımbboğazların faranjit oldu ve öksür7k var gitmisken doktora anlattım durumu orda aşı oldu zaten oğlum için krem yazdı kolonya geçirmez sadece derinliğinden dolayı rahatlatır o kadar dedi kremi bir defa sürdüm şişlik azıcık kaldı sizinle paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…