Uykular haram oldu bu süt sıtması mastit mi neyse artuk gece 3 te emzirdim ardundan pompa yaptim bir turlu bosaltamadim ugrasa ugrasa saati 5.5 yaptim oglani uyandirdim resmen ses yaparak o emdi yibe ponpa yaptim ustune soguk kompres anca hala hafif sizliyor uyumak istiyorum artik yaaaa ööhhhüüü
Yarin antibiyotik alicam eczaneden basliycam daha onceki 15 gunde gecti yine aynu meme ayni seyi yasayamam bu sefer ilac alicam bunun ilacini bilen yazabilirmu hangi antibiyotigi alayim?!! Bi de antibiyotik alirken emzirebilir miyim ki ?!!
ahh hep bildigim yerler. ama maalesef ankaradayiz artik. istanbulu oyle özlüyorum ki.. ask yuzunden tasindim. aska lafim yok da istanbulda ask olaydi iyiydi beh!!!Yok canım Atakent'deyiz ama sık gideriz Bakırköy'e
doktora gitmeden alcagin herhangi bir ilaci bos yere kullanma ihtimalin yuksek canim cok gecmis olsun. bence bir an once git doktora ki hemen iyilesesin.Uykular haram oldu bu süt sıtması mastit mi neyse artuk gece 3 te emzirdim ardundan pompa yaptim bir turlu bosaltamadim ugrasa ugrasa saati 5.5 yaptim oglani uyandirdim resmen ses yaparak o emdi yibe ponpa yaptim ustune soguk kompres anca hala hafif sizliyor uyumak istiyorum artik yaaaa ööhhhüüü
Yarin antibiyotik alicam eczaneden basliycam daha onceki 15 gunde gecti yine aynu meme ayni seyi yasayamam bu sefer ilac alicam bunun ilacini bilen yazabilirmu hangi antibiyotigi alayim?!! Bi de antibiyotik alirken emzirebilir miyim ki ?!!
En iyisini yapıtınccanımbbugün ne yediyse kustu yavrum dusun CIS bile yapacak bisey girmedi bağırsaklara bu gece iyice beslemem lazım yazık içiddışına çıktı
Aynı fikirdeyim. Kendi bildiğince ilaç alma. Doktorlar onun için vücüttan çabuk çıkabilen antibiyotikler verebiliyor.doktora gitmeden alcagin herhangi bir ilaci bos yere kullanma ihtimalin yuksek canim cok gecmis olsun. bence bir an once git doktora ki hemen iyilesesin.
Keşke... Üstlerine binip tepinesim geliyor. Bakalım yaptıklarını onlara 5 dk yapalım 6. dk tamam yeter derler. Empati lazımmmm empatiiii :)Onları dabi sıkıştıran olsa ne yaparlar
Zemzemle bismillahirrahmanirrahim... Allahım şafi adınla senden şifa istiyorum deyip sil bakalım. Ben eşimin gözünde arpacık çıkınca öyle yaptım geçti...Kızlar iyi geceler benim telefon bozuldu pc dende üşendim yazmaya maşallah okuyamadim 20 sayfa var okunacak benim kızın ateşi 4 günde ancak düştü idrar yolu enfeksiyonu imiş 39.5 ateşle acil gittik iğne vurdular o gece düştü şükür antibiyotik kullanıyoruz bugün 5. Gündü şükür daha iyi yavrum poposunda kanlı sivilce gibi çıkmıştı bir haftadır doktor kilodan dedi bugün bi aile dostuna gitmiştik yaşlı birinin tecrubesinden faydalanayim dedim gösterdim göz çıbanı nazar degmis dedi ek gıda yemiyor öğün olarak daha baslayamadik pure yemeyince havucu haşlayıp eline verdim bi güzel yedi inşallah bir haftaya öğün olarak başlamayı düşünüyorum 9000 gr 70 cm olmusuz ne çok yazmışım :)
Benim bir kere greyfurttan şişmişti. Derler ya oğlana ver sonra pipisi şişer diye. Kadınlarda da meme işermiş . Aş ermek diyorlar bizim burda. Yedim geçti.Çok geçmiş olsun canım eskiler ya çok sey biliyor yada hiç bir sey benim de yine sag gogsumde kizariklik basladi iltihaplaniyor sizlama basladi bosaltip duruyorum memeyi
Annemin ark.bişey cekmis canin alamamissin ondan gogsun de sızı var dediydi simdi gecen gun eşim bi yemek adi soyledi o icimde yer ettiydi olsada yesem gibi gogsum sizlamaya ondan sonra basladi hakli mi ne?!!
Bugun de annem ayni yemegi soyledi yapiyim da gelin yiyin diye :) vallahi hazine bulsam bu kadar sevinmezdim :)
Bu konuda biraz sabırlı olacaksın. Hemen olmuyor. O yaptığını zaman içinde aklında tutup, zamanı geldiğinde aynısını önüne koyabilmek önemli.Aklima gelmez benim. Ne yapacağımı bilemem biraz saf mıyım ne
Muz alerji yapabilir. Patates ve pirinç şimdi için daha uygun.Patates ve muz canım bunlar iyi gelir diye biliyorum
Ole yapıyorum zaten canım hep hemen prınclı patates puresı yapıyorumMuz alerji yapabilir. Patates ve pirinç şimdi için daha uygun.
Tüh ya... Geçmiş olsun tatlım. Ne kadar taş kafalar valla anlatamam. Geçenlerde konuşuyorlardı aralarında. Yoğurt yapmak için 1 saat kaynatıyorlarmış. KP diyorki 1 kg sütten 750 gr kalıncaya kadar kaynat. Dedim ki bu kadar kaynatırsanız içinde birşey kalmaz ki ölür hepsi. Yoğurdun da bir anlamı kalmaz. En fazla 10 bilemedin 15 dk dan sonra içinde ne varsa ölüp gidiyor sütün deyince ama o zaman yoğurt sulu oluyor. Yoğurt gibi olmuyor ki dediler. Allahım ya... Adamlar sadece görüntüye bakıyorlar.
KV de aldığı bütün limonları sıkıp şişeye dolduruyor. C vitaminsiz limon görüntülü ekşi su içiyorsunuz dedim. Zor geliyor sıkması sonra dedi.. Ohooo daha neler.
Baklava yapıyor. Şerbet döküyor. Sonra da baklavadan sızan şerbetle başka tatlı pişiriyor. Ondan sonra da yaptığı hiç birşey bir b... benzemiyor. Söyleyince de bilmiş gelin oluyorsun. Kendi evlerinde ağza sürülmeyecek şeyleri benim evde götürüyorlar. Geçen geldiklerinde( kaynanam ve 2 görümcem) portakallı kereviz vardı. Dedim ki siz yemezsiniz, tencerenin yarısına indiler.
Kızlar ben nedense alıntı yapamiyorum telden gidiyorum ondan mıdır nedir bilemedim. Kremin adı hirudoid forte jel
canim bizimki de bir ara 6 7 kere yapiyordu ama o zaman sadece anne sutu aliyordu simdi ek gida ve demir surubu olunca iki uc gunde bir yapıyor.oncesinde dr normal demisti bizimki az az da yapmiyordu ama seninki daha onceden bu kadar sık kaka yapmiyormus belki üsütmustür.ayaklarini sicak tut dr bize ishal olduğunda maflor vermisti sütüne yerisini koyuyordk .senin dr normal demis o yüzden bir kaç gun daha bekle istersen dogal yollarla ne yapılr onu bilmiyorum .belki mukut31 bilirSelam herkese.ishal mi olduk bilmiyorum.pazartesi 3 kere
, sali 4 kere, bugun simdiye kadar 6 defa kaka yapti.ama cok cok degil.az hepsi ve yesil sari arasi.normalde koyu sari kivamli olur.dr.a sordum dun 7 8 kereye kdr normal dedi.bugun bezleri de gonderdim 14 15 kereye kdr normal dedi.az oldugundan mi acaba? Napsam ki? Acaba usuttu mu? Hsonu cok gezdirdik sahillerde fln bir de hava soguktu.ondan mi acaba
canim bizimki de bir ara 6 7 kere yapiyordu ama o zaman sadece anne sutu aliyordu simdi ek gida ve demir surubu olunca iki uc gunde bir yapıyor.oncesinde dr normal demisti bizimki az az da yapmiyordu ama seninki daha onceden bu kadar sık kaka yapmiyormus belki üsütmustür.ayaklarini sicak tut dr bize ishal olduğunda maflor vermisti sütüne yerisini koyuyordk .senin dr normal demis o yüzden bir kaç gun daha bekle istersen dogal yollarla ne yapılr onu bilmiyorum .belki mukut31 bilir
Canım pırınc patates puresı toparlayıcı özellıyı var bunu hepımız Bılıyoruz zaten sende bılıyosundur,pure yap yedırmeyecalıs çalış boll emzır,benımkıde aynı durumda pırınc patatesten başka yedırebılecegımız bısey varsa yazsın lütfen kızlar çünkü 3kasık zor yıyo Benım kuzum ıkı gündür ek Gıdada yemıyoIki gundur demir ilacini da veriyorum ferromixin sase. Ama etki etmedi demek kianne sutu aliyor. Korkudan bisi de veremiyorum.1 cay kasigi sebze puresi vermistim ve soguktu. O bu kdr uzun surer mi etkisi acaba
mukut31
Tatlım tam olarak ne oldu. Kaka mı yapamıyor? Demir preparatları genelde büyük insanları bile kabız yapıyor. Biz mama içiyoruz nerdeyse doğduğundan beri genelde 3 gün yapamıyordu. Doktor 5-6 güne kadar normal demişti o zamanlar. Normalde anne sütü alan bebeklerin genelde her bezi kakalı olur. Bu da onun doğru şekilde beslendiğini gösterir. Ama formül mamalar genelde kabız yapar. Bu yüzden de ben hep mamaların içine 1 çay kaşığı soğuk sıkım zeytinyağı koyuyordum günde 1 kere. O işe yarıyordu. Şimdi de her pürenin içine 1 çay kaşığı z. yağı koymaya devam ediyorum. Bir de yoğurtları prebiyotik mayalıyorum. O da bağırsakları hareketlendirir. Normalde kuru erik, kuru kayısı, balkabağı brokoli dışkıyı yumuşatır. Patates, pirinç ve havuç kabız yapar.Iki gundur demir ilacini da veriyorum ferromixin sase. Ama etki etmedi demek kianne sutu aliyor. Korkudan bisi de veremiyorum.1 cay kasigi sebze puresi vermistim ve soguktu. O bu kdr uzun surer mi etkisi acaba
mukut31
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?