cok mutsuzum yaa allahim ülkenin civisi cikti iyice mv dokunulmazlıklarinderhal kaldirilmali Ankaranın göbeğinde bomba defalarca nasil patlar guvenlik zafiyeti falan yok polis ne yapsin.o .... c.... arabalarinda terorist tasir bomba tasir silah muhimmat taşır emniyet teskilati ne yapsin allah topunun belasini versin yaralilra sifa ölenlere rahmet ailelere sabir diliyorum.
ayricca kizimda sinir ediyor 4.5 aydr sut sagiyorim allahim bari biberonla ic mubarek yok surekli uyuklarken valla biktim yaa illallaahh ettim kafayi siyircam bazen bas bas bagirasim geliyor kizima zikiimin kökünü ic diyesim gelio yaa bwnim niye normal bi bebegim yok(( cok sukur saglikli binlerce şükür ama yıprandım yaa aylardir uyurken besle gunduz icmedigini gece ver gece 6 defa kalk 2 sinde süt sag gunde 3 saat sut sagiyorum sadece.icse icom yanmayacak 70 80 icersede.;( onceden emiyordu ne guzel anne gibi hissediyordum gozlerime bakiyordu minik minik gidiklar gibi gögüslerimden sutun akisini hissediyordum soluklaniyordu gene istiyordu ;(( simdi ne kasikla yiyor agzini kitlio ne blw yapio Allah sabir versin bana
gerçi bu listeye göre erken başladığımız başka şeyler de var.brokoli kereviz bi çok arkadaş veriyo yanlış hatırlamıyosam.
cnm Allah kolaylık versin.öyle böyle ite kaka buyuyckler.herkesinbbaşka derdi var bnde az yedrmeye ugrasym .gece vermk istemym ama olmuyo.az önce verdim mecbur 180 cc verdim hala aranıyor.kafayı yicem artık.1 saatte cebellisiyoz su verip yatrdim her kalkışında ama uok uyumadi enson içti mamayi. Psikolojim cokkotu.yarın Dr a gidcz umarm kötü şeyler duymam.normal bi bebek gibi yesin istyrm bnde
Onları daYok ben paket gibi yanımda taşıyorum.Kanguruya asıp boynuma pazara markete bile gidiyorum valla. Çok birşey alamıyorum ağırlıktan ama olsun gene az da olsa hacetimi görüyorum. Cumartesi sınavlarda görevliyim. Dedim ki eşime çocuğu hiçbir yere götürmek yok (KAYNANAM) Giderseniz de asla çocuğu orada bırakmayacaksın. Çok hırpalıyorlar ya. Zaten zavallımın tüm yedikleri ağzında. İstemiyorum kardeşim öyle sevmelerini. Ama ben anlıyorum. Severlerken gözlerimin içine bakıyorlar. Sanki bana inat öyle seviyorlarmış gibi geliyor. Öyle sevmelerini istemediğimi biliyorlar. Ben görümcemin oğlunu 2 yada 3 kez aldım kucağıma. Ona hiç öyle yapmıyorlar. Benimki iki aylıktı sıkıştırıp duruyorlardı.
Canım çöpe alışmış,bırak ıkınsın benımkı bazen kabız olduğunda arada ıkınıyo Anlıyorum kaka yaklaşıyor dokunmuyorum sadece karnını masaj yapıyorum ertesı gun zar zor ucunu afedersın çıkartıyor sonra karnını masaj yapıyorum cok zorlanıyorsa bacaklarını karnına ıtıyorum çıkartıyor,ama artık cop kullanmuyorum alışması Lazım tenbellesır Alkah korusunCanım öğlen sebze püresi aksam fincan yoğurt veriyom iki gündür hiç sebze püresi vermedim onunlami alakali diye bugün bal kabağı verdim öğlen sabahta kayısı püresi verdim kaka yapmadı rahatsızda olmadı önceden beri sorunluydu ek gida olayindan sonra daha kötü oldu ıkınıyor canım agliya agliya çok açılıyor sanki poposu büyük adamlar gibi ıkınıyor zorluyor inş biran önce düzelir 6.5aylik oglum emiyor bu arada
Aklima gelmez benim. Ne yapacağımı bilemem biraz saf mıyım neValla yap için ferahlıyor. O bana yaparken burnumdan getirirken iyi, ben ona yapmayacağım. Hayatımda hiç bu kadar misilleme yapmamıştım. Ama yok insanın kuyruğuna bastıklarında sende hırlamayı becerebileceksin. Yoksa bu gemi öyle kolay yürümüyor.
Aslında hiç kindar değilimdir. Eski çalıştığım yerdeki yöneticim senin kadar kompleksiz, senin kadar kendini aşmış biri daha görmedim demişti ki aramız o kadar da kötüydü. Düşünün artık beni :)
Cok katı yapıyor ve çok ıkınıyorsa bi dr a gidin onlar kontrollü olarak kakasını yaptirabiliyor. Duphalac şurup da iyi gelir kakasını yapar. Bir de barsakları düzenlemeye debridat surup.Canım öğlen sebze püresi aksam fincan yoğurt veriyom iki gündür hiç sebze püresi vermedim onunlami alakali diye bugün bal kabağı verdim öğlen sabahta kayısı püresi verdim kaka yapmadı rahatsızda olmadı önceden beri sorunluydu ek gida olayindan sonra daha kötü oldu ıkınıyor canım agliya agliya çok açılıyor sanki poposu büyük adamlar gibi ıkınıyor zorluyor inş biran önce düzelir 6.5aylik oglum emiyor bu arada
Hastalık için geçmiş olsun. Boyunuz ve kilonuz icınse maaşalah diyeyim.Kızlar iyi geceler benim telefon bozuldu pc dende üşendim yazmaya maşallah okuyamadim 20 sayfa var okunacak benim kızın ateşi 4 günde ancak düştü idrar yolu enfeksiyonu imiş 39.5 ateşle acil gittik iğne vurdular o gece düştü şükür antibiyotik kullanıyoruz bugün 5. Gündü şükür daha iyi yavrum poposunda kanlı sivilce gibi çıkmıştı bir haftadır doktor kilodan dedi bugün bi aile dostuna gitmiştik yaşlı birinin tecrubesinden faydalanayim dedim gösterdim göz çıbanı nazar degmis dedi ek gıda yemiyor öğün olarak daha baslayamadik pure yemeyince havucu haşlayıp eline verdim bi güzel yedi inşallah bir haftaya öğün olarak başlamayı düşünüyorum 9000 gr 70 cm olmusuz ne çok yazmışım :)
Kızlar iyi geceler benim telefon bozuldu pc dende üşendim yazmaya maşallah okuyamadim 20 sayfa var okunacak benim kızın ateşi 4 günde ancak düştü idrar yolu enfeksiyonu imiş 39.5 ateşle acil gittik iğne vurdular o gece düştü şükür antibiyotik kullanıyoruz bugün 5. Gündü şükür daha iyi yavrum poposunda kanlı sivilce gibi çıkmıştı bir haftadır doktor kilodan dedi bugün bi aile dostuna gitmiştik yaşlı birinin tecrubesinden faydalanayim dedim gösterdim göz çıbanı nazar degmis dedi ek gıda yemiyor öğün olarak daha baslayamadik pure yemeyince havucu haşlayıp eline verdim bi güzel yedi inşallah bir haftaya öğün olarak başlamayı düşünüyorum 9000 gr 70 cm olmusuz ne çok yazmışım :)
Ne kremi bu?Kızlar ben nedense alıntı yapamiyorum telden gidiyorum ondan mıdır nedir bilemedim. Kremin adı hirudoid forte jel
Bana da komşular diyor süt çeker ye diye istemiyo canım diyorum sen bilmezsin ye illa diyorlar olabilir canım geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım eskiler ya çok sey biliyor yada hiç bir sey benim de yine sag gogsumde kizariklik basladi iltihaplaniyor sizlama basladi bosaltip duruyorum memeyi
Annemin ark.bişey cekmis canin alamamissin ondan gogsun de sızı var dediydi simdi gecen gun eşim bi yemek adi soyledi o icimde yer ettiydi olsada yesem gibi gogsum sizlamaya ondan sonra basladi hakli mi ne?!!
Bugun de annem ayni yemegi soyledi yapiyim da gelin yiyin diye :) vallahi hazine bulsam bu kadar sevinmezdim :)
Alim canım onuda deneyim bakalım inş yapar kendi başınaKuru erik versen. Çekirdeksiz kuru erik al. İyice yıka yalnız. Onlara böcek gelmesin diye gazlıyorlarmış. Onu da aynı kayısı gibi pişir. Erik de güzel yaptırır. Bal kabağı da kaka için iyidir. İstersen karışım yap :)
Bende denicem canım teşekkürlerCanım çöpe alışmış,bırak ıkınsın benımkı bazen kabız olduğunda arada ıkınıyo Anlıyorum kaka yaklaşıyor dokunmuyorum sadece karnını masaj yapıyorum ertesı gun zar zor ucunu afedersın çıkartıyor sonra karnını masaj yapıyorum cok zorlanıyorsa bacaklarını karnına ıtıyorum çıkartıyor,ama artık cop kullanmuyorum alışması Lazım tenbellesır Alkah korusun
Yok ben paket gibi yanımda taşıyorum.Kanguruya asıp boynuma pazara markete bile gidiyorum valla. Çok birşey alamıyorum ağırlıktan ama olsun gene az da olsa hacetimi görüyorum. Cumartesi sınavlarda görevliyim. Dedim ki eşime çocuğu hiçbir yere götürmek yok (KAYNANAM) Giderseniz de asla çocuğu orada bırakmayacaksın. Çok hırpalıyorlar ya. Zaten zavallımın tüm yedikleri ağzında. İstemiyorum kardeşim öyle sevmelerini. Ama ben anlıyorum. Severlerken gözlerimin içine bakıyorlar. Sanki bana inat öyle seviyorlarmış gibi geliyor. Öyle sevmelerini istemediğimi biliyorlar. Ben görümcemin oğlunu 2 yada 3 kez aldım kucağıma. Ona hiç öyle yapmıyorlar. Benimki iki aylıktı sıkıştırıp duruyorlardı.
Dr gidecem canjm debritad önce kullanmistik duphalac verdi aile hekimi ama çocukDr vermedimği için kullanmak istemiyorumCok katı yapıyor ve çok ıkınıyorsa bi dr a gidin onlar kontrollü olarak kakasını yaptirabiliyor. Duphalac şurup da iyi gelir kakasını yapar. Bir de barsakları düzenlemeye debridat surup.
Canım masist duayla kafaya göre antibiyotik le geçmesi beklenecek bir rahatsızlık değil eğer tekrarladiysa bir uzman hekime göstermek gerek Allah korusun anneyi zehirleme durumu,cerrahi müdahaleyle temizlenmesi durumu bile olabiliyor.Sıcak kompleks, yukardan aşağı masaj, sağıp emzirmek çözüm diyorlar ama çok ağrılı bir süreç. Hekime başvurun o yazsın ilacınızi geçmiş olsun bu elektrikli sağma makineleri var onlar işe yarar belki tamamen bosaltiyorsa.Annenin sagligi soz konusuysa doktorun verdigi her ilac kullanilmali bence.Tekrar geçmiş olsun Allah şifa versin canım.Uykular haram oldu bu süt sıtması mastit mi neyse artuk gece 3 te emzirdim ardundan pompa yaptim bir turlu bosaltamadim ugrasa ugrasa saati 5.5 yaptim oglani uyandirdim resmen ses yaparak o emdi yibe ponpa yaptim ustune soguk kompres anca hala hafif sizliyor uyumak istiyorum artik yaaaa ööhhhüüü
Yarin antibiyotik alicam eczaneden basliycam daha onceki 15 gunde gecti yine aynu meme ayni seyi yasayamam bu sefer ilac alicam bunun ilacini bilen yazabilirmu hangi antibiyotigi alayim?!! Bi de antibiyotik alirken emzirebilir miyim ki ?!!
Ben de üçüncü ayda yaşadım aynı şeyi bi hafta emzik emdi nasıl çalıştıysa artk yok katiyen emmek istemiyordu, bir gün 3 saat oldu 4 saat oldu derken 5 saat oldu sürekli mizlaniyo agliyo bn de agliyorm ama beş saatin sonunda aldı , tabi emziği o gün çöpe attm sonraki günler de yine böyle zorladı, zorla veriyodm oyunlarla vs. Çok şükür atlattk , biraz dayanıp sonra rahat edeceksn ama zor bi durum gercektenmesajlarını ne zaman okusam aklıma 3,5 yıl öncesi geliyor. ilk cocuğumu emzirmeyi beceremedim bi türlü
tutmuyordu cocuk doktoru emmeyen cocuk yoktur emziremeyen anne vardır dedi. herkes beni suçluyordu.
çok aglatıp tutturabiliyordum arada ama üzülüyordum bebeğime ve aç uyumasın diye dayıyordum biberonu. sonra pes ettim ve bir yıl sağıp verdim. hastane tipi makine kiraladım. herkes sütün zamanla kesilir makineyle dedi ama inanmaıdm buna ve 1 yıl boyunca 3 saatte bir sağarak çoğununun boşa gittiği sütler sağdım.
daha da sağmaya devam ederdim ama oğlum geç oturdu emeklemiyordu başladı millet senin süt beklemiş süt fayda etmiyor mama ver sen buna demeye. bir hafta içinde kesildi sütüm. yani süt olayı gerçekten psikolojik.
şimdi geçmişe dönsem aç bırakırdım bebeğimi. ağlamalarına başkalarının laflarına kulak tıkardım atardım biberonu. hiçbir canlı açlığa dayanamaz. mutlaka emerdi beni. lütfen pes etme. sütün kesilmediği sürece hala emzirme şansın var. ikinciye ne biberon ne emzik verdim. bunda da 4. ay itibariyle emme isteksizliği başladı. aç yattı hiç umursamadım. sakin kaldım ve mecburen emdi. hala ara ara çeviriyor kafayı sıpa. hiiiç umursamıyorum kendin kaybedersin oğlum diyorum:) biberonu eve bile sokmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?