Floridex-.Floravital İstanbul'daysanız şişli durusüt eczanesinden bir baksanıza. Bunun içinde de ferromixin gibi paraben yok. Az önce demir ilaçlarına bakarken biri yazmış.
Mukutcum Benım Oğlumun son bır aydır her kakası Mukuslu sumuklu,son zamanlarda daha cok artdı alerjı aklıma gelıyo başka ıhtımaller ne olabılırmı sence,KIZLAR BU DURUMU YASAYAN VARMı
Yaşamadığım için bilmiyorum. Burada bir arkadaş vardı. Onun bebeğinde de alerji vardı. O kaka konusunda uzman. Kızlar adı neydi.Mukutcum Benım Oğlumun son bır aydır her kakası Mukuslu sumuklu,son zamanlarda daha cok artdı alerjı aklıma gelıyo başka ıhtımaller ne olabılırmı sence,KIZLAR BU DURUMU YASAYAN VARMı
Yaşamadığım için bilmiyorum. Burada bir arkadaş vardı. Onun bebeğinde de alerji vardı. O kaka konusunda uzman. Kızlar adı neydi.
Seninki gene oturmak istiyor. Bizimki de devamlı ayakta durmak istiyor. Geçtim oturmayı. :) Ayakta durma sehpası tasarlayacağım yakında :)Bebegi devamli oturmak isteyen var mi?
Ay o da var. Ya ayakta dikecegim ya oturacak. Yerde oyalansin dedigim an yirtiniyor :-/Seninki gene oturmak istiyor. Bizimki de devamlı ayakta durmak istiyor. Geçtim oturmayı. :) Ayakta durma sehpası tasarlayacağım yakında :)
Probiyotik alabilirsiniz. Enterogermina yarım kullanabilirsiniz. Hiçbir zararı yoktur. İshalle olan kaybını karşılar. Ben oğluma kullandım.Selam herkese.ishal mi olduk bilmiyorum.pazartesi 3 kere
, sali 4 kere, bugun simdiye kadar 6 defa kaka yapti.ama cok cok degil.az hepsi ve yesil sari arasi.normalde koyu sari kivamli olur.dr.a sordum dun 7 8 kereye kdr normal dedi.bugun bezleri de gonderdim 14 15 kereye kdr normal dedi.az oldugundan mi acaba? Napsam ki? Acaba usuttu mu? Hsonu cok gezdirdik sahillerde fln bir de hava soguktu.ondan mi acaba
Ayağa kalktığında büyüdüm mü zannediyor ne? Ağzı kulaklarına varıyor valla. Oturmak daha az.Ay o da var. Ya ayakta dikecegim ya oturacak. Yerde oyalansin dedigim an yirtiniyor :-/
Bebegi devamli oturmak isteyen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?