2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Biz kimseye kulak asamadık malesef, 2.5 aylıktı oturmaya başladığında. Sakıncalı deniyor hep şimdilik bi sıkıntı yaşamıyoruz duruşunda filan. İnş ilerde de olmaz
Bebekten bebege degisiyor sanirim o. Mimi bebek oturtmaya kalktiginda yigilir bizimki oyle olmadi hic şükür. Bizde kucagimiza uzun oturttuk o zamanlar ayakta da dikildi. Annem oyalanir diye yurutec aldi. Hiiic istemeyen almam diyen ben oturttum yantiri yantiri gidiyor. 10dk iner bari kucagimdan

Biz her yaptigimiz ekmekten ayirirdik annemle. Aklimda aslinda yapayim evde bir gün :)

Bebegi devamli oturmak isteyen var mi?
Bizimki oturmayı da ayakta durmayı da çok seviyor. Ama en çok 3 gündür nara atıyor evde Kosla Deterjan reklamında perdelerine bakıp "Aaaa"" Aaaaa" diye bağıran kadın lar gibi sürekli evin içinde bağırıyor..Kulaklarımı tıkıyorum ya

Benimki de istediği olmayınca resmen söyleniyor. Aıuuıbnbvvpv :)

benimki oyle bağırınca bende bagiriyorum karsilikli bagirip gülüyoruz bi mana stresimi de atiyorum ama kafam cidden kazan oldu bazen agir basiyor :-/

Benimki de istediği olmayınca resmen söyleniyor. Aıuuıbnbvvpv :)
Çok tatlılar ya bayılıyorum her anını izleme ye fotoğrafını videosunu çekmeye elma şeker i gibi yemek geliyor içimden..Allah ömür versin ya çok datlu çoooook

Ben yürüteç almıycam yaw. Zararının yanında gereksiz geliyor bana. Zaten yakında emekleyecekler ihtiyaç kalmayacak olmuşuz şurda 6 aylık. Hadi en geç bir aya emeklese 1 ay için 300 lira vermek hiç aklıma yatmadı

benimki oyle bağırınca bende bagiriyorum karsilikli bagirip gülüyoruz bi mana stresimi de atiyorum ama kafam cidden kazan oldu bazen agir basiyor :-/
Ya bende sinirli oldu sandım üzüldüm meğer gelişiminde varmış bu nara atmalar bir an evvel geçer inşallah..

Zararina baktim da devrilme birseyleri kafasina cekme oturma ile sıkıntı ki zaten hep oturuyor eşek. 80 liraya aldik baya da kaliteli cikti onundeki oyuncaklarin tablasi alinip mama sandalyesi gibi de kullaniliyor. Ara ara yere atarim ara ara mama sandalyesine bazen yurutece yaz gelse zaten disarilarda oluruz insallah :)

Benim bir kere greyfurttan şişmişti. Derler ya oğlana ver sonra pipisi şişer diye. Kadınlarda da meme işermiş . Aş ermek diyorlar bizim burda. Yedim geçti.

2.kez aynı gögsüm de sizi kizariklik olunca sinirden hemen antibiyotik aliyim dedim geceleri dayanilmaz oluyor gündüz daha kısa sürelerde oğlum emdiği için düzeliyor ama gece zorluyor beni uğrasacagiz yine dr gitmek icin kotu bir zaman Ç.kalede..
Canım bi yemek çekti ( adini yazmiyorum ) yarin annem yapip getirecek inşallah gecirir.. :)

Bagirmayi benden ogrendi saniyordum bizim ufaklık için megerse bebek dogasinda varmis ben hergün eşim e kulak tikaci siparis ediyorum sonra kulagimda gorup cekip almaya kalkisir diye vazgeciyorum zira gozluklerim defalarca gozumden cekilip dişlendi :)

Bi yerden sonra kafa kalmiyor oofff ki ne offff :)

Valla bizde bir şeye özenince avcunun içini yalatıp memene sür derler. Canın çekmesin diye. Hurafe ama bazen yaparım ben :)

Kızlar ya... Sebze ve meyvelerdeki pütürü ne yaptınız? Biz hala öğürmeye devam... Nasıl olacak bilmem. Sebze yiyemedik şöyle ağız tadıyla. Yalnız bugün avokadoya itiraz etmedi. Belki de yoğurt var diye. Ama herşeye de yoğurt koymak isteimyorum. Hem tadı baskılanıyor hemde kalsiyum birikmesi olacak diye korkuyorum böbreklerde. Allah korusun taş bile olur çok yoğurttan.

yaa biz pirinçli yayla corbasi yaptık pirinckerde acayip öğürdü purelerde buraz sulu yapıyoruz puturlu yine oguruyor

Benimki meme tiryakisi ya yemek pek yemiyor ama aç olduğunda yiyor bir iki kaşık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…