2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

İnsan onların yaptığı en ufak şeyle bile ne kadar mutlu oluyor değil mi? Masallah ne kadarlikti Mert? Biz de 10 gün sonra 6 aylık olacaz.bekliyoruz gel babası gel yapsın diye.biraz erken galiba değil mi

İnsan onların yaptığı en ufak şeyle bile ne kadar mutlu oluyor değil mi? Masallah ne kadarlikti Mert? Biz de 10 gün sonra 6 aylık olacaz.bekliyoruz gel babası gel yapsın diye.biraz erken galiba değil mi
Can'ım bizim 4-5 gün var 7. Ayının dolmasına öyle valla Okadar güzel diyorki baa ba diyor bende sürekli söylüyorum ona Annn ne baaa ba diye ondanda söylemiş olabilir

Bende senin gibi dusunuyordum cnm bigun bebek magazasinda deneyeyim dedim o kadar mutlu olduko dayanamadik aldik ve yurutecine her koydugumda ayni mutluluk devan ediyor. Cok pahali bise almana gerek yok cnm yada ikinci el tercih edebilirsin

Kızlar Mert bugün ba ba ba demeye başladı sıpa ya sen dokuz ay karnında taşı emzir uyut kakasını temizle o gitsin baba desin hahah
canim benim cokn sevindim masallah minnosa yakinda artar.kelimleer . bizimkide.babaci kiz birde dusun nasıl.Cilveli .bugun öğlenarasi eve geldik koridorda bekliyordu kizim bakicisiyla. montumu cikarmadan kostum yanina babasinda hala holde bana bir sn bike baknadi pur.dikkat babaya bakti hep sipa gozlerim doldu inan

Kızlar Mert bugün ba ba ba demeye başladı sıpa ya sen dokuz ay karnında taşı emzir uyut kakasını temizle o gitsin baba desin hahah

Anne aslında daha kolay söylenir canım :) bu bebekler babayi aksamdan aksama gormekten olsa gerek önce baba diyorlar hasretlikten :) alınmayın hiç bizim etegimizi cekistirecek buyuyunce :)

Benmkimin de iki gundur yeşil ama sümüksü değil puturlu ve çok farklı bi yeşil neon yeşiller )
Benimki de istediği olmayınca resmen söyleniyor. Aıuuıbnbvvpv :)
Benimki canı sıkılınca kucağa alınmadığında felan tukuruyo bi de bagiriyo sonra oksuruyo çok uyanırlar cook

Babası çok hevesliydi almaya uzuuunn uzun zararlarını anlattım hem de abartarak adam vazgeçti. Şimdi alalım desem bu defa da uzuuuun uzun ikna etmeye çalışmam lazım onun yerine 1 ay daha yerde yuvarlanırız tontiğimle
Bende senin gibi dusunuyordum cnm bigun bebek magazasinda deneyeyim dedim o kadar mutlu olduko dayanamadik aldik ve yurutecine her koydugumda ayni mutluluk devan ediyor. Cok pahali bise almana gerek yok cnm yada ikinci el tercih edebilirsin

Ayrıca ferromixin kabızlık yapmıyormuş. Kullanan annelerin forumlarında yazdıkları. Ayrıca içimi kolay. Bebek tadını anlamıyor diyorlar

Ben suya katiyorum ama tam karismiyor, yani erimiyor icinde.ole veriyorum kasikla.acayip istahli yiyor.yani demir ilacini istahla yiyor.ek gidaya baslamadim ama onun bu halini gorunce uzuluyorum.kakasi duzelsin bisiler vercem.simdi korkuyorum valla

Canım baba evde yokken lafı bile geçmiyor geçenlerde bi sabah yanımıza aldık babbaa diyince catladim. Kıskançlıktan ayhkdry

Anne aslında daha kolay söylenir canım :) bu bebekler babayi aksamdan aksama gormekten olsa gerek önce baba diyorlar hasretlikten :) alınmayın hiç bizim etegimizi cekistirecek buyuyunce :)

Günaydın kızlar valla sıpa alıştı bababa Bnde verdim babasına ranapinar canım bizimki allahtan hep benim kucağıma gelmek istiyor babasndayken bile yanına gidince atlıyor kucağıma yoksa Bnde bozulurdum Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…