Sağol Can'ım Yazamıyorum Can'ım ya yoğunluk arttı ev işlerini yapmaya başlayıncaayhkdry canm görünmüyorsun her şey yolundadir ins
Kızlar Mert bugün ba ba ba demeye başladı sıpa ya sen dokuz ay karnında taşı emzir uyut kakasını temizle o gitsin baba desin hahah[/QUOTE
Can'ım bizim 4-5 gün var 7. Ayının dolmasına öyle valla Okadar güzel diyorki baa ba diyor bende sürekli söylüyorum ona Annn ne baaa ba diye ondanda söylemiş olabilirİnsan onların yaptığı en ufak şeyle bile ne kadar mutlu oluyor değil mi? Masallah ne kadarlikti Mert? Biz de 10 gün sonra 6 aylık olacaz.bekliyoruz gel babası gel yapsın diye.biraz erken galiba değil mi
Bende senin gibi dusunuyordum cnm bigun bebek magazasinda deneyeyim dedim o kadar mutlu olduko dayanamadik aldik ve yurutecine her koydugumda ayni mutluluk devan ediyor. Cok pahali bise almana gerek yok cnm yada ikinci el tercih edebilirsinBen yürüteç almıycam yaw. Zararının yanında gereksiz geliyor bana. Zaten yakında emekleyecekler ihtiyaç kalmayacak olmuşuz şurda 6 aylık. Hadi en geç bir aya emeklese 1 ay için 300 lira vermek hiç aklıma yatmadı
canim benim cokn sevindim masallah minnosa yakinda artar.kelimleer . bizimkide.babaci kiz birde dusun nasıl.Cilveli .bugun öğlenarasi eve geldik koridorda bekliyordu kizim bakicisiyla. montumu cikarmadan kostum yanina babasinda hala holde bana bir sn bike baknadi pur.dikkat babaya bakti hep sipa gozlerim doldu inanKızlar Mert bugün ba ba ba demeye başladı sıpa ya sen dokuz ay karnında taşı emzir uyut kakasını temizle o gitsin baba desin hahah
Kızlar Mert bugün ba ba ba demeye başladı sıpa ya sen dokuz ay karnında taşı emzir uyut kakasını temizle o gitsin baba desin hahah
Benmkimin de iki gundur yeşil ama sümüksü değil puturlu ve çok farklı bi yeşil neon yeşiller )@tatlilavinya tatlım pardon. Yazını tam görmemişim. Genelde üşümüşse kaka yeşil ve sümüklü olur. Patates, pirinç ve havuç ayrıca elma suyu da ishal için yardımcıdır. Ferromixin normali kabız yapıyor. Mikrop varsa işe yaramaz.
Yalnız, ilk ek gıdaya başladığımızda bizde de 3-4 kez kaka çıkıyordu. Şimdi günde 1e düştü , bazen 2 günde bir.
Benimki canı sıkılınca kucağa alınmadığında felan tukuruyo bi de bagiriyo sonra oksuruyoBenimki de istediği olmayınca resmen söyleniyor. Aıuuıbnbvvpv :)
Bende senin gibi dusunuyordum cnm bigun bebek magazasinda deneyeyim dedim o kadar mutlu olduko dayanamadik aldik ve yurutecine her koydugumda ayni mutluluk devan ediyor. Cok pahali bise almana gerek yok cnm yada ikinci el tercih edebilirsin
nasil bir cümle olmuş acelem vardi bakicisi olan arkadaşlar sigorta yaptirdiniz mi ???kizlar bakicilariniza sigirta yaptirdiniz ki ?????
Ayrıca ferromixin kabızlık yapmıyormuş. Kullanan annelerin forumlarında yazdıkları. Ayrıca içimi kolay. Bebek tadını anlamıyor diyorlar
Bebegi devamli oturmak isteyen var mi?
Probiyotik alabilirsiniz. Enterogermina yarım kullanabilirsiniz. Hiçbir zararı yoktur. İshalle olan kaybını karşılar. Ben oğluma kullandım.
Biz kimseye kulak asamadık malesef, 2.5 aylıktı oturmaya başladığında. Sakıncalı deniyor hep şimdilik bi sıkıntı yaşamıyoruz duruşunda filan. İnş ilerde de olmaz
Temel reise donecegiz bu gidisle :) kas yaptim yahuVaarrr bi de ayak ustune basmak istiyor, ywni favorisi
Canım baba evde yokken lafı bile geçmiyor geçenlerde bi sabah yanımıza aldık babbaa diyince catladim. Kıskançlıktanayhkdry
canim benim cokn sevindim masallah minnosa yakinda artar.kelimleer . bizimkide.babaci kiz birde dusun nasıl.Cilveli .bugun öğlenarasi eve geldik koridorda bekliyordu kizim bakicisiyla. montumu cikarmadan kostum yanina babasinda hala holde bana bir sn bike baknadi pur.dikkat babaya bakti hep sipa gozlerim doldu inan
Anne aslında daha kolay söylenir canım :) bu bebekler babayi aksamdan aksama gormekten olsa gerek önce baba diyorlar hasretlikten :) alınmayın hiç bizim etegimizi cekistirecek buyuyunce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?