2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar Mert bugün ba ba ba demeye başladı sıpa ya sen dokuz ay karnında taşı emzir uyut kakasını temizle o gitsin baba desin hahah
Üzülme bebekler önce sessiz harfleri ve tekrarlı geceleri çıkarırlar. Bu yüzden baba dede anneden önce gelir. Aslında biz yetişkinler sesli harfleri kolay sanarız fakat sessiz harfler daha kolay çıkar

Yaptirmak lazim.kadin talep etmedi mi?
canim talep etmedi. daha önce de bakici lık yapmış hc kimse yapmamış.bugun laflar arasinda soyler gibi yapti acik acik demedi de baska birinden bahsetti. biz 800 e anlastik sigorta yaptirinca aylik ne kadr yatiriliyor acaba bilmiyorum hic

Üzülme bebekler önce sessiz harfleri ve tekrarlı geceleri çıkarırlar. Bu yüzden baba dede anneden önce gelir. Aslında biz yetişkinler sesli harfleri kolay sanarız fakat sessiz harfler daha kolay çıkar
Benimki 5 aylıkken "Hanna" diyordu çok seviniyordum anne diyor sanıyordum.. Sonra," Abbba ",sonrada " Babba" oldu bir aydır bana baba diyor sıpa.. İlk "ha" sesini çıkardı bizimkide.

Çoğu kişi yaptırmıyor, ayrıca herkes ister sigorta yaptırmayı ama sen bana kuş kadar zam yapıp doğru dürüst doğum izni bile verme sora da hadi bakıcıya sigorta yap de? Çalışmasam daha karlı olur

Yok Can'ım biliyorum şaka yapıyorum bir haftadır ba ba ba diyordum Mert'e öğrensin diye ondanmı bilmem söylemeye başladı

Arkadaşlar bütün marketlerin günlük sütleriyle yoğurt yaptım hepsi sulu oldu.Eşim pazardan hani kenarlarda oturup kendi bahçesindeki sebzeleri satan teyzeler varya öyle bir teyzeden almış sütü, soylendim bende ama sütün rengi bile bir başkaydi krem rengindeydi.Bir yoğurt olmuş kalıp gibi yağ bıçağıyla al ekmeğe sur o şekil yani, üstünde bir kaymak olmuş pestil gibi.Yani ben hijyenik diye illa günlük sütten yoğurt yapıyordum ama artık hep aynı teyzeden aldırcam sütü.Günlük sütler çok sulu o yüzden güzel olmuyor sanırım.

Hangi ildesiniz ecdu bizimde pazara geliyor süt satanlar

Masallah de :) inekler de cabuk nazar alir :)

@tatlilavinya mukut31 sağolun kızlar, inşallah bizim de sıkıntısız geçer aşımız.

ranapinar canım normalde asgari ücretin sigortası 570 lira falan, ama bakıcılara nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Bizim bakıcı teyzemiz yabancı değil kaç yıllık komşumuz, öyle olunca sigorta falan lafı geçmedi.

canim benimkide heo cocuk bakmis hic kimse sigorta yapmamış simdiye kadar zaten baslarkende hic konusmadik kendi de istemedi talep ederdi izne gittiginizde yada ben izinliyken maasimi tam istiyorum demesini biliyo bunu da derdi diye düşünüyorum.yani bugun baska bir akrabasi kendi torununa bakiyormis tl le konusrlarken kizim bana ilk gun sigortami yaptı senin sigortan yok mu dedi dedi bana. hosuma gitmedi kimsenin hakkına girmek istemem tabi ama basta söylemedi ona gore bakardim bende .birde boyle ifade etnesinden haz etmedim yoklar gibi beni bende duymamazliga geldim.. arastrdm daha once sigortası olmayanlara devlet yizde elli destek veriomus çok istiyosa maasini 600 e cekerimm kendi bilir napim. iyi kadin allah var gozum arkada kalmio cok sukur ama bugunde kizi hastaneye gotrcem dio aksam yarin 11.30 da randevu almis sabah gelim mi dio ee gel dedim 8.30 da gelio bize 3 saat az mi ?? valla anlamıyorum ben 8.30 da gelmesi gerek 8.45 de gelio ben sut sag hazirlan cik gene gecikiyorum erken gel demedim hic demek ki demek lazım.zaten kiz gunde 3 -saat yatio ben ogke arasi geliyorum bir saat bende iyilikten maraz doguyor derlerdi de inanmazdim.du bakalim daha neler görcez

Aynen öyle iyilikten maraz doğuyor. Gücendirmiyim alınmasın eziyomuş gb olmasın diye susuyorum ben de. Ama keyfine göre geç gelir, erken gelirsem dakika beklemez. Güya ortalığı toparlarım falan diyodu arkasından ben topluyorum bir de son zamanlarda sanki parasıyla değil de hayır için geliyomuş gb bi hallerde. sırf oğlumu güvenebildiğim için sesimi çıkarmıyorum şimdilik. Ama gelecek sezon için düşünmüyorum. Ayrıca en ufak bi lafında tavrında güle güle derim.bakıcıların çoğundaki mantık aynı çünkü, önce kendime alıştırayım sonra vazgeçmesinler idare etsinler

İyi akşamlar kızlar kac gündür okuyorum okuyorum tam yazicam bisey cikiyo :/ bisoru canım gecmis olsun msjini gec farkettim kusura bakma tesekkur ederim sizinde asi sıkıntılı gecmis galiba sizede gecmis olsun canım
Freyza__ ben sek in günlük sutuyle fırında mayaliyorum canım 40 derecede tas gibi oluyo güvenilir acik sut bulursam onunla yapmak isterim tabiki
bebeem canimm yürütec konusunu bende burada acmak istemiştim fırsat olmadi bi türlü Dr lar önermiyo ama bu yaramazlar ele avuca sığmıyorlar artık ne yapsam bilemedim :/ buyuk oğluma kullanmıştık gerçi o binmek yerine üstüne çıkmayı tercih edip yürüyene kadar 3 yurutec kırmış olsada kullandı nihayetinde bisey olmadı ama oladabilirmis

Sek süt deneyim canım sağol.

Hafta sonu ortalık karışacakmıs AVM lere pazarlara kalabalık yerlere gitmeyin oturun evinizde diye mesajlar gelmiş herkese,bir hafta sonumuz var bu soysuz köpekler yüzünden tikilalim evlere çoluk çocuk tedirgin psikoloji leri bozuldu resmen ya..Gebere gebere tukenmediler bir türlü hepsinin köküne kibrit suyu pislikler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…