Kesinlikle almama taraftariydim ben bi deİyi akşamlar kızlar kac gündür okuyorum okuyorum tam yazicam bisey cikiyo :/ @bisoru canım gecmis olsun msjini gec farkettim kusura bakmatesekkur ederim sizinde asi sıkıntılı gecmis galiba sizede gecmis olsun canım
Freyza__ ben sek in günlük sutuyle fırında mayaliyorum canım 40 derecede tas gibi oluyo güvenilir acik sut bulursam onunla yapmak isterim tabiki
bebeem canimm yürütec konusunu bende burada acmak istemiştim fırsat olmadi bi türlü Dr lar önermiyo ama bu yaramazlar ele avuca sığmıyorlar artık ne yapsam bilemedim :/ buyuk oğluma kullanmıştık gerçi o binmek yerine üstüne çıkmayı tercih edip yürüyene kadar 3 yurutec kırmış olsada kullandı nihayetinde bisey olmadı ama oladabilirmis
Uzzzuuuuun bi mesaj var yarenli falan o mu geldi size de. Insan yine de korkuyorHafta sonu ortalık karışacakmıs AVM lere pazarlara kalabalık yerlere gitmeyin oturun evinizde diye mesajlar gelmiş herkese,bir hafta sonumuz var bu soysuz köpekler yüzünden tikilalim evlere çoluk çocuk tedirgin psikoloji leri bozuldu resmen ya..Gebere gebere tukenmediler bir türlü hepsinin köküne kibrit suyu pislikler..
Evet canım bayağı uzun bir msj,kıza göndermişler akşam akşam korkup öyle girdiler yatağa çok üzüldümUzzzuuuuun bi mesaj var yarenli falan o mu geldi size de. Insan yine de korkuyor
Hay Allah ya. Birileri kafa buluyor bence. Ama normal degil hoş da degil bana da geldi...Evet canım bayağı uzun bir msj,kıza göndermişler akşam akşam korkup öyle girdiler yatağa çok üzüldüm
Eşim de öyle diyor amaçlarına ulaşıyor lar böyle böyle diyor..İnanmayın diyor..Hay Allah ya. Birileri kafa buluyor bence. Ama normal degil hoş da degil bana da geldi...
Büyüdü artık annesi.. Ayırt ediyor herkesi.Bugün birşey oldu. Ben mama veriyordum. Kardeşim aldı biberonu ben vereyim sen oğlanı al diye. Gittim yeğenimi servisten aldım geldim. İçmemiş ben aldım bitirdi mamayı. 3-5 gün önce de Kaynanamlar burdaydı. Eşim benden önce gidince kız uyanmış mama vermeye çalışmışlar içmemiş. Ben gelince gene içti. Benden yada eşimden başkasından içmiyor sıpa bunu farkettim bugün. Var mı böyle şeyler sizde de
Nevruz var bir de 18 Mart. Ondan korkum aalinda...Eşim de öyle diyor amaçlarına ulaşıyor lar böyle böyle diyor..İnanmayın diyor..
Nevruz var bir de 18 Mart. Ondan korkum aalinda...
Bugün birşey oldu. Ben mama veriyordum. Kardeşim aldı biberonu ben vereyim sen oğlanı al diye. Gittim yeğenimi servisten aldım geldim. İçmemiş ben aldım bitirdi mamayı. 3-5 gün önce de Kaynanamlar burdaydı. Eşim benden önce gidince kız uyanmış mama vermeye çalışmışlar içmemiş. Ben gelince gene içti. Benden yada eşimden başkasından içmiyor sıpa bunu farkettim bugün. Var mı böyle şeyler sizde de
Nevruz var bir de 18 Mart. Ondan korkum aalinda...
Bizim aşımız da yarın. Burda herkes zor geçti diyince şartladım kendimi resmen, çok zor geçicek diye. Sıpanın ateşi çıkmazsa gidip tekrar yaptırıcam yaptığınız aşılar tutmadı diyetövbe tövbe
enseme ve sirtima gerilmekten agri girdi be. Acivercem kollarimi vurma diyecem :-/Bizim aşımız da yarın. Burda herkes zor geçti diyince şartladım kendimi resmen, çok zor geçicek diye. Sıpanın ateşi çıkmazsa gidip tekrar yaptırıcam yaptığınız aşılar tutmadı diyetövbe tövbe
Insanlari gulerken mutlu meaut görünce ulkemin guzelliklerini gosterince tvde icim gidiyor oturdum agladim bugünBizimkkide herkesten yiyor maksat yemek kimin verdigi onemli degil. :)
Ooofff yine bi haltlar oluyor güzel ulkem darmaduman..
enseme ve sirtima gerilmekten agri girdi be. Acivercem kollarimi vurma diyecem :-/
Bugün birşey oldu. Ben mama veriyordum. Kardeşim aldı biberonu ben vereyim sen oğlanı al diye. Gittim yeğenimi servisten aldım geldim. İçmemiş ben aldım bitirdi mamayı. 3-5 gün önce de Kaynanamlar burdaydı. Eşim benden önce gidince kız uyanmış mama vermeye çalışmışlar içmemiş. Ben gelince gene içti. Benden yada eşimden başkasından içmiyor sıpa bunu farkettim bugün. Var mı böyle şeyler sizde de
Bende bu aralar kaybetme korkusu oluştu birden. Yani hep vardı ama son günlerde sürekli kötü kötü şeyler geliyo resmen paniklerdeyim ki hiç huyum değildir. Önceden mızmızlanması bitmediğinde soldan soldan gelirlerdi bana, şimdi ona her bakışım son kez görüyomuşum gbumarım geçicidir
O korku bende cok uzun zamandir var. Surekli aglamak geliyo icimden. Yavrumun annesi babasi olmasa bizim kadar kimse iyi bakamaz kimse bizim kadar onemsemez deyio aglamaya basliyorum. Yada annesiz babasiz rahatsiz bi cocuk gorsem gozyaslari suzulu veriyo. Sehitlerimize bi uzulurken arkasinda biraktiklari anne-baba-kardes-es-cocuklarini aklima geldikce bogazim dugumleniyo. Esim sabah ise gidiyo aksam gelebilcek mi diye dusunmekten kafayiyi siyircam. Anne olmadan oncede cok hassas biriydim ama simdi iki kat daha hassaslastim.
Bugün ben ona da agladim. Yarin asi var ya o mu vurdu basima bilmem. Babasina bakip gülerek cirpinirken basladim aglamaya ama caktirmadim esime güler beni diye :) elinde bebe biskuvisi vardi yurutecteki kopege uzatti bilincli yapmış gibi duygulandim :)Bende bu aralar kaybetme korkusu oluştu birden. Yani hep vardı ama son günlerde sürekli kötü kötü şeyler geliyo resmen paniklerdeyim ki hiç huyum değildir. Önceden mızmızlanması bitmediğinde soldan soldan gelirlerdi bana, şimdi ona her bakışım son kez görüyomuşum gbumarım geçicidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?