2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kesinlikle almama taraftariydim ben bi de cocuk olana kadar buyuk konusmayacakmissin demek devamlı kucakta ayakta tutmak yordu en azindan kendi dikeliyor bunda.
Ay bizim de yarin asi var sirtim boynum agridi gerilmekten.

Uzzzuuuuun bi mesaj var yarenli falan o mu geldi size de. Insan yine de korkuyor

Uzzzuuuuun bi mesaj var yarenli falan o mu geldi size de. Insan yine de korkuyor
Evet canım bayağı uzun bir msj,kıza göndermişler akşam akşam korkup öyle girdiler yatağa çok üzüldüm

Bugün birşey oldu. Ben mama veriyordum. Kardeşim aldı biberonu ben vereyim sen oğlanı al diye. Gittim yeğenimi servisten aldım geldim. İçmemiş ben aldım bitirdi mamayı. 3-5 gün önce de Kaynanamlar burdaydı. Eşim benden önce gidince kız uyanmış mama vermeye çalışmışlar içmemiş. Ben gelince gene içti. Benden yada eşimden başkasından içmiyor sıpa bunu farkettim bugün. Var mı böyle şeyler sizde de

Büyüdü artık annesi.. Ayırt ediyor herkesi.

Bizimkkide herkesten yiyor maksat yemek kimin verdigi onemli degil. :)

Nevruz var bir de 18 Mart. Ondan korkum aalinda...

Ooofff yine bi haltlar oluyor güzel ulkem darmaduman..

Verem aşısı kolunda yok gibi biseydi nerdeyse 2.ye gidiyorduk bizde tut!madi diye şaka ciddi oluyordu :)

enseme ve sirtima gerilmekten agri girdi be. Acivercem kollarimi vurma diyecem :-/

Bende bu aralar kaybetme korkusu oluştu birden. Yani hep vardı ama son günlerde sürekli kötü kötü şeyler geliyo resmen paniklerdeyim ki hiç huyum değildir. Önceden mızmızlanması bitmediğinde soldan soldan gelirlerdi bana, şimdi ona her bakışım son kez görüyomuşum gb umarım geçicidir
enseme ve sirtima gerilmekten agri girdi be. Acivercem kollarimi vurma diyecem :-/

Ne yazik ki benim kizda ayirt ediyo. Benden baskasi iciremiyo bende de mirin kirin yapiyo ama ben bi yolunu buluyorum annem kaynamam yediremiyo. Tok deyip birakiyolar. Ise baslayinca ne olcak bilmiyorum zaten simdiden stresi basladi.

O korku bende cok uzun zamandir var. Surekli aglamak geliyo icimden. Yavrumun annesi babasi olmasa bizim kadar kimse iyi bakamaz kimse bizim kadar onemsemez deyio aglamaya basliyorum. Yada annesiz babasiz rahatsiz bi cocuk gorsem gozyaslari suzulu veriyo. Sehitlerimize bi uzulurken arkasinda biraktiklari anne-baba-kardes-es-cocuklarini aklima geldikce bogazim dugumleniyo. Esim sabah ise gidiyo aksam gelebilcek mi diye dusunmekten kafayiyi siyircam. Anne olmadan oncede cok hassas biriydim ama simdi iki kat daha hassaslastim.

Normalde rahatımdır ama işte son zamanlarda kaybetme korkusu tırmanışa geçti. Bendeki korku daha çok ya ona bişey olursa ya bi daha göremezsem ne yaparım korkusu

Bugün ben ona da agladim. Yarin asi var ya o mu vurdu basima bilmem. Babasina bakip gülerek cirpinirken basladim aglamaya ama caktirmadim esime güler beni diye :) elinde bebe biskuvisi vardi yurutecteki kopege uzatti bilincli yapmış gibi duygulandim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…